Zanima me koliko bi vrijedila navedena kartica s garancijom i racunom :), stara manje od 6 mjeseci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
750-800 kn max po mojoj procjeni.
Da li je kolega dobio 3 thumb down-a zato sto je dao pre nisku ili pre visoku procjenu xd :D
Da li je kolega dobio 3 thumb down-a zato sto je dao pre nisku ili pre visoku procjenu xd :D
Pitaj Boga, daju TD i ni A od njih više da bi se izjasnili zašto. Valjda su vidjeli da Palitova nova košta 900 kn pa misle da je moja procjena prevelika a ne vide da Palitova ima 2 godine garancije a Asus 3 i to joj povećava vrijednost a i Asus je kvalitetniji po meni.
Pitaj Boga, daju TD i ni A od njih više da bi se izjasnili zašto. Valjda su vidjeli da Palitova nova košta 900 kn pa misle da je moja procjena prevelika a ne vide da Palitova ima 2 godine garancije a Asus 3 i to joj povećava vrijednost a i Asus je kvalitetniji po meni.
To mi je najveca komedija xd. 3 td-a na post za koji je razlog td-a jednostavan. Pre visoka ili pre niska cijena. Ali onda im je lijeno napisat zbog cega su dali td. Nitko ne odgovori 2 dana, na prvi odgovor 3 ljudi da feedback u roku od sat vremena -.-
pa s obzirom na cijene nove boost kartice koja je osjetno brža (1050kn),rekao bih max.750kn-800kn,s obzirom na garanciju malo veću!