[Procjena] Amd Athlon II x4 640

poruka: 8
|
čitano: 524
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran

Poštovani,

zanima me koliko vrijedi procesor naveden u naslovu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.6.2016 22:58 (Sharkster).
16 godina
neaktivan

Najbolje da to nekom pokloniš i dobiješ ćevape i pivu za to.

10 godina
odjavljen

za 200kn ce ga odmah prodati, ima jako puno am2+ ekipe kojoj bi ovaj 95aš savršeno sjeo u staru ploču

Battlelog: Glavas_ZG
14 godina
Re: [Procjena] Amd Athlon II x4 640

Max vrijedi 200kn,i svakako će pronači svog kupca jer paše na večinu AM2+,AM3,AM3+ ploča.Proc je u rangu starog FX4100 procesora.

Gdje se jede jedem,gdje se pije pijem,gdje se radi ne smetam!
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 12:10 (3n3m1).
15 godina

S tim procesorom ja igram gta 5 i ostale zahtjevnije igre, obrađujem stvari bez problema u fl studiu i sony vegasu tako da procesor nije za baciti i ne kuzim po cemu decki pljuvaju po tom procesoru. Kao da si svi mogu priustiti i7... Procesor vrijedi 200 kn s tim do daljnjega mozes probati na njusci i 250-300. A vas neka bude sram 

P.s najjeftinija cijena na njusci je 350kn tako da... link

Black Spider
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 12:42 (crni pauk).
15 godina

potpis na ovo gore,nelos proc

14 godina

Razlik je koliko procesor stvarno vrijedi, i koliko može dobiti za njega. Na forumu se traži realna procjena, koja je nekih 150kn max ako misli ovdje prodavati. Cijene na njuškalu su precijenjene, i ne isplati se s njom uspoređivat. Neka stavi 250, ako se nitko ne javi polagano spušta, al 350 je debilna cijena .

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
15 godina
Tony1999 kaže...

Razlik je koliko procesor stvarno vrijedi, i koliko može dobiti za njega. Na forumu se traži realna procjena, koja je nekih 150kn max ako misli ovdje prodavati. Cijene na njuškalu su precijenjene, i ne isplati se s njom uspoređivat. Neka stavi 250, ako se nitko ne javi polagano spušta, al 350 je debilna cijena .

Ako bi njegovoga procjenio 150max koliko bi onda procijenio mojega bivseg amd athlona x2 2,8ghz? 20kn? Smijesno...

Black Spider
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice