Koliko vrijedi ovaj proc i ploca bez garancije sve radi uredno,http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2874&dl=1#ov
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jako tesko za procjenit.. po mojoj procjeni
AMd x2 6000 - 150 kn
ploca isto tako negdje..ali posto na njuski idu cijene u nebesa mozes stavit proc i na 400 vjerovatno ce otic..a plcou stavit 250-300 i ona bi otisla..ako zelis biti posten onda prodaj za "bagatelu" kako bi neki rekli
moraš zbilja biti biti blentav da daš za prastarog dualca 400 kuna.
Po meni procesor 200, ploča isto tako.
Ne kazem da daje..kazem vrijednost isto kao i ti ali kazem da moze tolko dobitt ako hoce !
Ne kazem da daje..kazem vrijednost isto kao i ti ali kazem da moze tolko dobitt ako hoce !
Ma nece dobiti 400 kuna za tu starudiju da se na trepavice postavi, vec sad na njuski ima x4 phenoma za 400-500 kuna.
Zato ne trkeljaj.
Ma nece dobiti 400 kuna za tu starudiju da se na trepavice postavi, vec sad na njuski ima x4 phenoma za 400-500 kuna.
Zato ne trkeljaj.
Interesanto ... prodo je moj frend za tolko
Zato ne trkeljaj.
Ajde mali odi prodavati lovacke price negdje drugdje, makar postoji velika sansa da je taj tvoj frend prodao taj procesor bas tebi.
Zato ne trkeljaj.
Ajde mali odi prodavati lovacke price negdje drugdje, makar postoji velika sansa da je taj tvoj frend prodao taj procesor bas tebi.
Ne bas, i nisu lovacke price
Aha da, ajmo vjerovat klincu od 15 godina.
Aha da, ajmo vjerovat klincu od 15 godina.
eto vidis ja bar imam muda i stavim svoj datum i nije me sram i matematika te ne sluzi jesi siguran da imam 15 ? ,dok ti si tu 4 mjeseca i nisi ni svoj datum rodenja stavio cega te stid ? il su te mozda vec banali pa si morao radit novi acc ? Sa ebaya se sad procovi takvi nadu za 200 kn odprilike..opet muljam jelda? gledaj sliku ispod sveznalico ljetos ga narucio i ugradio covjeku jer to je najaci proc sto moze mu na komp ic a nazalost kriza je i nema para da uzima sta jace..ali za internet,youtube, pokoja igra za sina mu super
E ako si taj procesor morao narucuvati sa e-baya i jos si ponosan jer si prosao jeftinije onda sam siguran da si klinac od 15 godina.
Svasta, tih prioceva ima na bacanje za sitnu lovu a on ga nrucuje sa e-baya, udri glavom u zid covjece.
E ako si taj procesor morao narucuvati sa e-baya i jos si ponosan jer si prosao jeftinije onda sam siguran da si klinac od 15 godina.
Svasta, tih prioceva ima na bacanje za sitnu lovu a on ga nrucuje sa e-baya, udri glavom u zid covjece.
da, nadi mi ga, zadnjeg je bulldozer prodavao za 150 i vec je neko uzeo poslje toga na njusci je bilo za 350-400 sto naravno nisam uzeo nego sam moro sa ebaya.. ma da sve se nade sve znate, a kad treba nema vas nigdje daj mi nadi ga-990fxa-ud7 plocu za realnu cijenu bas mi treba jedna !
haha daj ti meni reci jel se ti ahloni za 400 kuna njusci prodaju?
Naravno da ne, tako da je ta tvoja procjena na granici maloumne.
haha daj ti meni reci jel se ti ahloni za 400 kuna njusci prodaju?
Naravno da ne, tako da je ta tvoja procjena na granici maloumne.
reko sam da je procjena 150 kuna ali ako hoce da moze izvuc vise...