Dakle A10 5800k sa 2g garancije i Asrock FM2A85x extreme 4 sa 1g garancije
Dakle A10 5800k sa 2g garancije i Asrock FM2A85x extreme 4 sa 1g garancije
a jednostavno ,proc 600kn,ploča 350kn,zajedno daš za 900kn i ok!
poz!
sta ti hoces da prodas za 100 kn manju cijenu sa ukljucenom il ne postarinom neisplativo je, ko ce ti uzet ?
Mislim da bar mogu dobit 1k za oboje. to je i više od 30% manje od cijene u trgovini,a još ima garanciju
samo vi lupajte TD, 1463-1000=463 manje. baš me zanima koliko cijenite svoje
moja ploca nova oko 700-750 kn ako se ne varam ..bez gare je jer nije u hrv kupljena vrijedi 350-400 kn.. isto tako asrock 890gx prodaju za slicnu cijenu a moja ima zadnji chipset tako da ono ..
Tražio i procjenu, dobio si je.
Ako si već imao cijenu zavrtanu sebi u glavi, što si onda tražio procjenu?
Ja kad tražim procjenu, onda stvarno neznam vrijednost predmeta, i stavim tu cijenu ili manju, a ako ti več znaš, čemu onda tema?
Prijavi temu da se zaključa i stavi svoju cijenu, nevidim smisao teme, ako ti več imaš odgovor na nju...
Nije ista svaka procjena. Jedan 965 je puno traženiji procesor, dok je fm2 socket, i opčenito APU, ne tako interesantan svima.
Nemoj me krivo shvatiti, i ja imam jedan APU setup, star nešto manje od godinu dana, i siguran sam da sad nemogu za njega dobiti ni 50%, ali se ne živciram zbog toga.
Zašto?
Pa zato što sam to znao kad sam kupovao. Kad nešto kupuješ, trebaš gledati i malo unaprijed, ne samo trenutno stanje...
Stavi ti cijenu 1000kn u prodaji, nitko se neće buniti, ali to ne znači da ćeš dobiti tu cifru.
Pozdrav