Mogao bih svašta argumentirano odgovoriti na ovu tvoju hrpu besmislica očigledno napisano u ljutnji i frustraciji (npr. da jesam upoznao neke Amerikance i pio kavu sa njima, i da nemam ništa protiv ljudi nego politike koju njihova vlast vodi), međutim to jednostavno nema smisla... Vrijeme i iskustvo su me naučili da nema smisla raspravljati se na Internetu sa takvima kao što si ti. Zato ću odsad samo ignorirati tvoje postove...
Ostale molim da u budućnosti pretpostave da ako nisam odgovorio na neki njegov post gdje blati mene ili nešto vrijedno i dobro, da to nije zato što nemam šta za odgovoriti već zato što sam dovoljno mudar da to ne učinim. Hvala.
P.S.
Razočaran sam da vidim da ljudi poput mcf-a i drugih s kojima se ne slažem uvijek ali pišu pametne i razumne postove daju thumbs-up-ove postu u kojem jedan član foruma drugog naziva svinjom... To je ispod svake razine forumske diskusije (a ako sam ja upotrijebio istu riječ u mojim postovima tu i tamo, nije se nigdje odnosilo na neku određenu osobu nego na jedan određeni tip ponašanja, tj. jedan postojeći stereotip, i nisam nikad nikoga na forumu nazvao svinjom jer sam bolje odgojen od toga)... Žalosno je za ovaj forum da se takve stvari događaju i to bez sankcija...