Nazovi Ferengija za MaxTV

poruka: 237
|
čitano: 95.438
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nazovi Ferengija za MaxTV".
16 godina
neaktivan

Imao MAXtv među prvima... svi gore problemi postojali također... s tim da su nam 2-3 puta promjenili u početku sami uređaj... nakon dvije godine lošeg prijema, sporog daljinskog... otkazali napokon taj MAXtv prije tjedan dana i nikad više T-COM!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nazovi Ferengija za MaxTV

naivci,dobro vas je t-com nasapuna da vas lakše obrije tj uzme lovu,pa ja sam samo radi njihove cijene i monopola zbrisa od njih odavno

16 godina
neaktivan

nekima...odnosno vecini nikad nece bit nista po volji,pa je normalno da maxtv ne valja i tako to....evo imam maxtv 6mj. i radi mi sve ok,spor je al ne tako jako...htio bi samo da vise programa prevedu i dodaju jos koji :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kowach kaže...

1. pa ponuda je sličnao kao kod ostalih kablovski providera.
2. nije mi jasan taj drveni daljinski. Meni je daljinac skroz super. Ono što nevalja je spor STB, koji ne hvata sve komande, ali to je ispravljeno u novom STB (onaj crni), a i taj se brže boota.
4. snimalica je super implementirana. Jesi koristio automatsko snimanje serijala koje se postavlja preko weba i sms snimalicu? To što se emisje ne snime u dobrom vremenskom periodu je zbog krivice HRT (i ostalih) koji više puta dnevno mijenju raspored. Činjenica je da stvari ponekad zablokiraju kad baš želiš pogledati neku snimljenu emisiju (i to zna biti iritantno), ali obično proradi slijedeći dan.

maxtv nije za sve bakrene parice, zato postoji try&buy period gdje možeš bez obveze testirati uslugu i vratiti stb ako ti ne paše...

1.Istina, nije mi baš neki argument.To je više pokuda za tv kuče a ne za maxtv.

2.Daljinski dok je nov radi OK, ali vidjet ćeš nakon godinu dana.

4.gle, snimalica je implementirana nikako, katastorfalno.A nikog ko plača 30 kuna mjesečno ne zanima to što HRT ili netko drugi mijenja raspored emitiranja emisija dnevno, neka onda HT zaposli nekoliko likova koji će korigirati izmjene u emitiranju emisija na EPSu on the fly (trenutačno kako se promjene dešavaju).Ili ako to nisu kadri, onda neka barem dopuste proizvoljno određivanje termina snimanja od strane korisnika (ko doma na analognom videu).

A što se tiće gornjeg navoda da ako snimalica ili određeni snimljeni materijali nisu dostupni kada korisnik to hoće već za par sati, sutradan ili slično su smiješni.Kakva je to usluga.Pa ja hoću gledati snimljeni materijal kad ja to hoću.Ako moraš nešto gledati samo u određenom periodu onda ti ne treba snimalica.

I za kraj koji su to crni STB.Ja ih nisam vidio.A što se tiće tvrdnje da nije maxtv za sve bakrene parice, pa postoji trial period, to ti ne stoji, nećeš moći dobiti maxtv ako tehnička služba testiranjem tvojih parica zaključi da nemaš dovoljnu propusnost.Upravo zbog toga da se nezadovoljni korisnici ne bi žalili, jednostavnije je ne odobriti uslugu ako linija nije dovoljno kvalitetna.
Odgovori na privatne poruke nisu privatni, upite šaljite na baotica@gmail.com
16 godina
neaktivan

živa istina, fala bogu da je to neko napisao,...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Crni stbovi su novi. Od Siemensa :) Navodno su bolji od ovic Scientific Atlanta... kako se vec zovu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma to sa mijenjanjem stb,routera i slično je isto svinjarija.Ponašaju se prema korisnicima kao prema laboratorijskim zamorcima.Znači stari korisnici neka popuše štangu sa starim i lošijim uređajima.Kad su već takve điđe neka onda i starijim korisnicima poboljšaju uslugu mijenjajući stariji hardware, ali moš misliti.

Umjesto da svakih šest mjeseci mijenjaju stb i router bilo bi korektnije izabrati jedan solidan, i tada raditi softwarske updateove sa servera, i ostaviti mogućnost nadogradnje hardom i razim usb dodacima, korisnicima.Ali ne kretenski HT stalno distribuira nove uređaje, tako da najnoviji korisnici imaju najbolje a oni stari i vjerni ostaju sa zastarjelom opremom koju nitko ne poboljšava.

Uslugu kakva je, nikome ne preporučam, osim u 3 probna mjeseca, pošto su besplatna, jer ništa što je besplatno ne treba odbijati.A i poslije 3 mjeseca većina će shvatiti da je usluga, čak nakon toliko vremena u pogonu tek u testnoj fazi (jer da nije ne bi mijenjali stb i routere u toliko čestim intervalima).A o trzanjima, nedostupnosti usluge, poluiskoristivoj snimalici, resetiravanjima stba na dnevnoj bazi i ostalim dječjim bolestima koje su prerasle u kronične, već sam pisao, tako da neću opet razglabati o njima.

I da se razumijemo, nisam ja mrzitelj HT pa sad kao prosipam žuć, ne, adsl koristim od samih početaka usluge i veoma sam zadovoljan, usluga je odlična, sve kao po špagici, naravno bilo je tu i tamo prekida i usporenja, ali to je razumljivo i za očekivati.Ali adsl je veoma solidno implementirana usluga.I to treba pohvaliti, no maxtv ne treba, jer nije solidna usluga.

I za kraj mislim da bi bilo genijalno od HTa da na maxtv HRT programe stavi u dodatni paket koji se plaća, tako da ukoliko čovjek želi odjaviti HRT pretplatu to može ućiniti jednostavno ulanjajući antene sa krova i po kući.Tako da ovi sa hrta ne mogu reći da se gleda hrt, jer bi npr korisnik mogao izvući potvrdu od T-coma gdje se vidi da krisnik nikada nije tu uslugu aktivirao.

Time bi ljudi imali zašto prijeći na maxtv, čak i u ovom obliku kakav je, jer i tak imaš novu i rtl ako hoćeš pogledati dnevnik i slično.Da ne govorim kako je ipak bolje plaćati 73 kune za maxtv nego za dva osrednja HRT programa.A možeš misliti kako bi T-comu nova i rtl lizali cipele.Naravno HRT bi popiz..o, ali ko njih hebe sa tonama šlepajučih relikta, i milijunskim projektima koji propadaju preko noći a nitko ne odgovara za njih.Treba njih privatizirati i ukinuti pretplatu.Ako mogu nova i rtl, mogu i oni.A političarima ako trebaju termini na tv, neka u koncesiju ugrade svoje potrebe za takvim terminima i određenom količinom kontrole, jer demokracije u medijima i tako nema.Sve je to samo na oko, i za naivne.No da ne idem previše u off-topic, moram završiti.Eto

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2009 16:50 (Baotica).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

He, he, T-Com........zzzzzz. Koristim MaxTV od samog pojavljivanja na tržištu. Sve je bilo OK (HM...) dok nije uveden famozni HD signal. Moj Max popucao po šavovima. Navodno je sve u redu sa signalom od centrale do utičnice u zidu ???!! Svi parametri super, bolje ne može ??!!! Mjesecima sam se natezao da mi zamijene stari stb, a t-com bi prvo da zamijenim router (Siemens), a ja baš neću. I nakon višemjesečne svađe, natezanja i prijetnji, dođe serviser sa stb-om. Dobijem Scientific Atlantu, ali bzzzz.... Prvi stb ne radi???!!! Drugi, opet ne radi?!!! Priključi serviser (onako za probu) Thomsona, jer kao moj Siemens je stara tehnologija pa onda ne radi kako treba....Da, da, Thomson mrtav, ne radi, nula bodova. Šta ćemo sad?  Vrati Siemensa nazad, spoji treći stb i promijeni profil (ne razumijem šta im znače ti profili) po 999999999999999999 put i stvar napokon proradi. Ode serviser, zadovoljno trljam ruke, eto sad će valjda biti sve u redu. E pa neće. I dalje resetiram stb jednom dnevno. Jedina razlika nakon što sam promijenio stb je ta što se sada više uopće ne živciram oko MaxTV-a, a T-Com nije vrijedan niti da pljunem na njih. Čekam kabelsku, možda bude nešto bolje stanje, ako ništa drugo barem ću za manje novaca imati telefon i internet flat.

0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam baš jesu li iz T-Home ferengiji, al se sigurno drže nekih pravila kao...

Kad jednom zgrabiš mušterijn novac, ne vraćaj mu ga.

Pohlepa je vječna.

I rat i mir su dobri za posao...

Što je veći osmijeh, to je veći nož. ( Stalno proširuju ponudu :-) )

Besplatan savijet nikad nije jeftin.

Vreča puna dostojanstva vrijedi kao sama vreča.

Ponašaj se prema dužnicima kao prema obitelji. Izrabljuj ih.

Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.

I last but not least; Izrablivanje počinje kod kuće.

Jel to samo slučajnost?

Gledajte im cjene, ponudu, ponašanje i umjetnost prodaje pijeska u pustinji;

ili je to pak leda eskimima...

BcCS

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hmm, ajd pa nisu baš tak loši, help desk im je katastrofalan, ali je barem tehnička služba na razini, što se vidi iz priloženih slika.Naročito od kada su je outsourceali.

Ako ima ko kakve bolje slike neka stavi.Makar sumnjam da se može "bolje od ovog". Osmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Baotica kaže...

Hmm, ajd pa nisu baš tak loši, help desk im je katastrofalan, ali je barem tehnička služba na razini, što se vidi iz priloženih slika.Naročito od kada su je outsourceali.

Ako ima ko kakve bolje slike neka stavi.Makar sumnjam da se može "bolje od ovog". Osmijeh

hahaha
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
17 godina

Max Tv je macak u vreci i to vecih dimenzija bogme devedeset i nesto programa od kojih jedva 15 valja puno bolji je Torrent TV bez konkurencije!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Uzeo na tri mjeseca,

Strasne muke,

Vratio nakon mjesec,

Postao presretan...

Kome treba ta bezvezarija. Sve ispred napisano protiv usluge stoji. Sva sam iskustva imao. Fala Bogu vise ih ne prolazim. Samo vratite...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo jedan savjet svima.. vrlo je jednostavan.. samo ga treba poslusati :D NE UZIMAJTE TO! :D U biti.. uzmite dok ima ova akcija za 1kn :D A onda ga vratite :D To nemre valjati dok ne uvedu optiku i amen. Dotle je dobra stara kablovska, bnet, satelitska, dvb najbolji izbor :D I PAZI OVO! NE TRZA! :D Bar ne tako cesto ko maxtv :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma svi divljate na help desk. Skroz lame. 

Kada vam se dogodilo da nazovete Metronet i kažu vam ajd pliz nazovite iza 14h  kada dolazim Marko a Marko se razumije u routere. Kada se javi ta poruka na t-comu da su svi agenti zauzeti ne mora se iste minute spustiti slušalica nego treba ćekati. Jednom nakon pola sata ćekanj sam dobio HD od dcm-a  Ne slažem se da im tehnića služba obrazovana. Trebalo mi je 20 minuta svađe s monterom koji me nazvao idiot da dokažem da nije problem do mene, kabla i mog kompa nego da je problem u kasdi i slomljenom strujnom adapteru. Kada je na kraju pogledao kaže ladno što odma nisi rekao, to se događa u 40% kasdi. A dok sam imao dcm svakodnevno gubljenje slike  po pola sata je bilo nromalno, divljanje pinga bože saćuvaj. Kod svih je isto.

A glede maxTV-a njega bi jedino neprijatelju preporućio

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2009 11:08 (Gajotres).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma ljudi digitalna satelitska cuda radi svi ti programi sto su na maxtv-u su i na satelitu i to sa prevodom ja sam super zadovoljan quadrov modem najeftinijji najeftiniji tanjur i lnb i sve sljaka savrseno i bez stekanja a najbolje je sto nema nikakvih mjesecnih racuna :-)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
VoodooRain kaže...

ma ljudi digitalna satelitska cuda radi svi ti programi sto su na maxtv-u su i na satelitu i to sa prevodom ja sam super zadovoljan quadrov modem najeftinijji najeftiniji tanjur i lnb i sve sljaka savrseno i bez stekanja a najbolje je sto nema nikakvih mjesecnih racuna :-)

S prijevodom na sat? Koji su to kanali? :D PRICAJ!!! :D Da odma potrazim...
16 godina
neaktivan

HD MaxTV radi tako da nazoveš na broj 0800 9000 i zatražiš ih HD rezoluciju. U roku par dana (meni su došli već drugi dan), ulaze u dom i mjere instrumentom jačinu telefonskog signala na utičnici telefona koja je ugrađena u zidu. Ako imate dovoljno jak signal onda operater zove svoju centralu i veli im da Vam puste HD. Da bi ste vidjeli sliku u HD rezoluciji podrazumijeva se da imate LCD televizor. HD signal je za sada besplatan.

16 godina
neaktivan

Pažljivo sam pročitao tekst gospodina Drage Galića vezanog uz MaxTV. Osobno se ne slažem s onim što je napisao te je ostavio utisak na mene da traži dlaku u jajetu s naglaskom kako ima tri kompjutera kod kuće. Moj mu je prijedlog da ubuduće ne vrijeđa inteligenciju čitatelja i dva puta razmisli prije nego što napiše neki tekst. Prvi puta imamo priliku birati što želimo gledati ! Imam prekrasnu sliku, HD signal, daljinski mi odlično radi, a što se tiče odaziva vremena na pritisak gumba na daljinskom ima veze sa centralom u Zagrebu. Ništa se ne dešava preko noći, pa tako ni MaxTV nije ono što je bio prije godinu dana. A uz to, moramo uvažiti i ogroman trud ljudi koji su uključeni u taj projekat da bi nam programi koje smo željeli gledati bili dostupni. Zašto sve ono što je Hrvatsko nije dobro? Dragi gospodine, moja Vam je topla preporuka da ako niste zadovoljni vratite antenske kablove i dalje gledate samo one programe koji su Vam dostupni. Pa ako ste si uzeli za pravo da komentirate digitalnu televiziju u negativnom smislu (btw za što Vas osobno smatram nekompetentnim) onda dozvolite i meni da dam ''repliku'' na taj Vaš tekst. Ovo smatrajte kao dobronamjernu kritiku, a što se vaših kompjutera tiče, ja svoj jedan ne bih zamijenio za sva Vaša tri.

Srdačno Vas pozdravljam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Kalea kaže...

HD MaxTV radi tako da nazoveš na broj 0800 9000 i zatražiš ih HD rezoluciju. U roku par dana (meni su došli već drugi dan), ulaze u dom i mjere instrumentom jačinu telefonskog signala na utičnici telefona koja je ugrađena u zidu. Ako imate dovoljno jak signal onda operater zove svoju centralu i veli im da Vam puste HD. Da bi ste vidjeli sliku u HD rezoluciji podrazumijeva se da imate LCD televizor. HD signal je za sada besplatan.

Pajdo, sve što si rekao u posljednja dva posta pada u vodu jer ti očito nije mjesto u ovoj raspravi (u kojoj se raspravlja o kodecima, kompresiji i tehničkoj pozadini općenito) budući da ne znaš da telefonski signal (na utičnici telefona koja je ugrađena u zidu) nema apsolutno nikakve veze sa maxtv-om pa samim time vjerojatno nisi tehnički dozrio da stvar sagledaš malo detaljnije kao drugi sudionici ove rasprave. No hard feelings...
Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan

Osobno se slažem sa svim napisanim te je u detalje opisan "scenarij" koji prolazi svaki nadobudni korisnik MaxTV koji misli da će dobiti proizvod "opran" od dječjih bolesti. Sva sreća da mi izlazi ugovor do kraja ovog mjeseca. Moglo bi se reći da vidim svjetlo na kraju tunela...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa ovi svi programi sto su ma max tvu i sto ima prevoda ima i na satelitu jel to ti je u biti isti program samo sto je to t-com otkupio prava da emitira

sa time sto na satelitu ima jos nekih programa koji su za mađarsko rumunjako slovacko cesko i tak ta trzista pa naprimjer imas hbo za sve te zemlje samo na njima   neradi prijevod ali ako znas engleski nastimas si da pricaju na engleskom i programa ko u prici za gledat cjeli dan

16 godina
neaktivan

Načitao sam se svakakvih gluposti ovih godina, ne samo na fourmu nego i iz BUG-a kojeg sam prestao kupovati još 2007 godine jer to nije časopis za informatiku nego katalog proizvoda. Ako tvrdiš da telefonska linija nema nikakve veze sa MaxTv-om onda neznam kome na ovoj temi nije mjesto, meni ili tebi i ne znam od kud ti ideja da su kodeci, kompresija i općenito tehnička pozadina bogom dani samo tebi i još nekolicini uobraženih informatičkih samouka. Koristim se MaxTv-om već nekoliko mjeseci i nemam nikakvih problema ni sa slikom, ni sa internetom ni sa ovozemaljskom telefonijom. A možda sam ja jedan od onih sretnika koji imaju HD signal, sliku bez kockika i smrzavanja, i u isto vrijeme telefon koji radi besprijekorno. Ako misliš da svojim znanjem možeš doprinjeti boljoj kvaliteti predaj molbu T-Comu i ponudi im svoje iskustvo. Ja bih ti ipak dobronamjerno preporučio da se ostaviš žutog tiska i odeš u najbližu knjižnicu, odjel informatike i počneš čitati i učiti ono što su napisali oni koji su školovani i kompetentni kad je riječ o jedinicama i nulama. Ovo što si napisao više govoro o tebi samome nego o temi o kojoj se na forumu raspravlja. Game over man.

17 godina

Pa generalno ne trebaju dolaziti. To su u poćetku dolazili. Može se nazvati HD i tražiti testiranje brzine koje je klik mišem. Ne sjećam se dobro ali mislim da adsl obićni ide do 8 Mb, sada ako kažu da je izmjerena brzina 8 ili koliko već pomnoži to s dva pošto onda monteri  puste adsl 2 profil i HD (bez ako se traži povećanje brzine) i jave to je to. Ako se dobro sjećam 12 je potrebno za HD. Teoretski je 32 brzina koja  se može postići, ali samo ako se sjedi na centrali se može dobiti.

17 godina
odjavljen
Kalea kaže...

Načitao sam se svakakvih gluposti ovih godina, ne samo na fourmu nego i iz BUG-a kojeg sam prestao kupovati još 2007 godine jer to nije časopis za informatiku nego katalog proizvoda. Ako tvrdiš da telefonska linija nema nikakve veze sa MaxTv-om onda neznam kome na ovoj temi nije mjesto, meni ili tebi i ne znam od kud ti ideja da su kodeci, kompresija i općenito tehnička pozadina bogom dani samo tebi i još nekolicini uobraženih informatičkih samouka. Koristim se MaxTv-om već nekoliko mjeseci i nemam nikakvih problema ni sa slikom, ni sa internetom ni sa ovozemaljskom telefonijom. A možda sam ja jedan od onih sretnika koji imaju HD signal, sliku bez kockika i smrzavanja, i u isto vrijeme telefon koji radi besprijekorno. Ako misliš da svojim znanjem možeš doprinjeti boljoj kvaliteti predaj molbu T-Comu i ponudi im svoje iskustvo. Ja bih ti ipak dobronamjerno preporučio da se ostaviš žutog tiska i odeš u najbližu knjižnicu, odjel informatike i počneš čitati i učiti ono što su napisali oni koji su školovani i kompetentni kad je riječ o jedinicama i nulama. Ovo što si napisao više govoro o tebi samome nego o temi o kojoj se na forumu raspravlja. Game over man.

Game over je bio kad si izvalio da "telefonski signal (na utičnici telefona koja je ugrađena u zidu)" (dakle onaj "tu-tuuuu") ima veze sa kvalitetom prijema MaxTV signala... Ovo je sada šamaranje mrtvog magarca!
Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan

totalni deja vu od samog starta pred 2g, svatko tko tvrdi da nije imao ovakvih problema laze ili mozda samo radi za t-com Cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oprosti, nije te striček htio naljutiti, samo sam te htio malo prizemljiti. Moje pisanje se odnosilo na objavljeni tekst gore navedenog gospodina iz BUG-a. Pa krenimo redom:

1. Da li je gospodin Galić sam naručio MaxTV ili su mu na vrata pozvonili djelatnici T-Coma kao jehovi svjedoci i ponudili mu na silu da uzme to ''sranje''. Nisu. Sam je naručio. U paketu je dobio slikovni prikaz kako instalirati uređaje što bi mogao napraviti i moj sin koji ide u peti razred osnovne škole.

2. Sad kad znamo da je gospodin sam naručio, znamo da je i dobio probni rok od 3 mjeseca koji služi upravo tome da se korisnik uvjeri u to što je dobio i da po vlastitom izboru odabere hoće li uzeti MaxTV ili neće, što je i bit onoga oko čega se ja sporim s njim. Ako nije zadovoljan, spakira sve to ljepo i vrati i nikome ništa. Nemora zato iznositi javno svoje frustracije jer mora znati da ga čitaju i oni koji neki k.... znaju o čemu se radi. Tvoja mjerenja o fps na mom LCD bi mi dobro došla jer ja gledam eurosport u HD rezoluciji pa bi me zanimalo da mi izmjeriš fps jer ja nemam gubitka slike kod vaterpolo utakmica. Možda zato što sam kupio neki drugi LCD. Moraš shvatiti da postoje dva svijeta. Jedan u kojemu obični smrtnici buše rupe po fasadi, ugrađuju koljena koje kakva i stavljaju sva moguća sranja od antena, što zemaljskih što satelitskih, razvlače kablove koje-kuda  da bi dobili kakvu takvu sliku. Kupuju jeftine televizore, jeftine kablove, jeftine kompjutore i onda bi htjeli imati savršenstvo. To jedno s drugim ne ide. Kada sam ko dijete okretao veliki gumb na crno-bijelom televizoru koji je stajao na četiri tanke nožice i tako ljutio tatu bio je samo jedan program u cb tehnici. Kabal je bio pljosnati sa dvije žice koje su izlazile kroz prozor van. Dalje ne znam kud su išle i čemu su služile jer sam bio mali. I to smo proživjeli. Danas kad Vi imate ono o čemu smo mi kao djeca samo sanjali a i kao danas starija generacija, morate razumjeti i nas koji smo prošli put od cb i jednog programa pa do satelitske i digitalne televizije.

3. Cijena MaxTv i onoga što on nudi, i državne televizije koja emitira samo dva programa nema veze sa zdravim razumom. Pa ne vidim logike da plaćam mjesečnu naknadu za ta dva programa skuplje nego ono što mi nudi T-Com ma što god mi mislili o njemu. Zato nemojte zamjeriti nama koji imamo u isto vrijeme preko jednog routera digitalnu televiziju, bežićni internet i telefon i što nam to sve skupa savršeno radi. Iako sam rođeni zagrepčanin, ne živim niti bih volio živjeti u tom gradu a imam digitalnu televiziju koja radi. O čemu se tu radi? I da, da ne zaboravim, nećeš mi vjerovati, slika koju gledam na LCD-u stvarno dolazi preko telefonske žice i stvarno mi je gospodin iz T-Coma na moj zahtjev da imam HD signal došao u kuću, izmjerio dostupnost veze, nazvao svoju centralu i u roku odmah dobio sam hd signal. Ponavljam, još uvijek to ne naplaćuju, što ne znači da neće. I ovo bi bilo za danas sve od mene o toj temi. Ostale odgovore ljudi koji se ne slažu s tobom si već dobio pa se ne bih ponavljao. Želim ti puno sreće u životu i da ostvariš svoj san da imaš ono što ja danas imam. Namigiva

17 godina
Kalea kaže...

Oprosti, ...

PS.Radim u T-comu Smijeh(njegov dodatak)
Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb), 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
17 godina
odjavljen
Kalea kaže...

Želim ti puno sreće u životu i da ostvariš svoj san da imaš ono što ja danas imam. Namigiva

Pa SIGURNO ne bih htio imati ono što ti imaš jer si očito vrlo zadovoljan MaxTV-om pa mi je stoga vrlo upitna kvaliteta svega drugog što imaš (a čime si isto očito vrlo zadovoljan)...
I ta rečenica ti je stvarno... Forum je pristojan pa ću ostati i ja i NEĆU ti reći da si stvarno toliko jadan i pun sebe da je to upravo smješno ("Znate, ja baš nemam pojma o čemu se radi ali pogledajte - imam super-hiper-triper LCD pa sam se našao pozvan govoriti...")

I ne vidim u čemu je problem da netko javno kaže da mu MaxTV ne valja (pa makar bio i kvazi-javna osoba kao što je to autor članka koji je pokrenuo temu). A takvih je u ovom topicu vjerojatno preko 90%.
Freak Show Inc.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice