Odlicno je ovo novo ruho ijako mi je ono staro bilo isto lijepo....nekak sam volio one izbornike koji se otvaraju prema dolje...ali i ovako je super....sve pohvale....
Moderan,svjež i oku ugodniji dizajn.
Čestitke svim učesnicima.
Bolje bi bilo da vratite onaj izbornik sa novim Bugom, mrežom i enterom na vrh, a ne tu pri dnu(neka uvijek bude
pri vrhu a ne samo kad izađe novi broj.
Isprićavam se što malo kasnim ali nisam mogao pristupit BOl jer sam imao virus.
Želim vam samo čestitat na uistinu dobro obavljenom poslu!
Ma po meni je ovaj novi look sasvim ok.
Jedino me malo muči sadržaj medija koji je prije bio lako dostupan.
A sad ste ga stavili u zip - ajde i to je ok.
Nego kad sam skinuo zip file na svoj komp i raspakirao ga
vidim tamo neki .bcd file pa šta je to?
To jest s čim da otvorim taj file?
Tražim objašnjenje ako nije problem...
hvala unaprijad
zlatko
hvala unaprijad
zlatko
hvala unaprijad
zlatko
Dragi prijatelju, Miro Rosandiću.
Postoje neke kolumne godinama i prije tvog rođenja. Tako je Argus, Spectator, Lutajući, Embargo godinama imao svoj potpis za naslov
kolumne. Sjeti se samo Embarga u Večernjaku. Goli crni okvir i tekst u njemu Embargo.
Ja sam u Večernjaku još 1994. uveo kolumnu pod nazivom "Osobni stav" iz razloga što su to bili moji stavovi i ja bih nadrapao, a ne redakcija.
Možeš misliti moje iznenađenje, kad vidim tvoju kolumnu pod mojim naslovom ili nadnaslovom kako hoćeš u tvom listu. Istina mojim odlaskom se kolumna ukinula, ali ukinuo se embargo, argus, spectator, pa nikome ne pada na pamet da koristi tuđi naslov.
Istina, nisam zaštitio naslov kolumne. Smatrao sam da to u jednom civiliziranom društvu nije potrebno. Pa tko se danas kiti tuđim perjem? I izmišlja toplu vodu? Možda M. Rosandić?
Sretna ti Nova godina
Nenad Unukić
Napomena: Nemoj slučajno ukrasti naslove kolumni kao što su: Gunđalo, Garminar, Hrčak ili Ferguson. Njih ja već koristim ili ću koristiti u drugim edicijama.
Istina, nisam zaštitio naslov kolumne. Smatrao sam da to u jednom civiliziranom društvu nije potrebno. Pa tko se danas kiti tuđim perjem? I izmišlja toplu vodu? Možda M. Rosandić?

@Veli(a po meni mali) jože:
Znaci tip koji je izmislio prozore(znaš one koji se ugrađuju u kuce) bi trebao sad milijarde tražit od Microsofta?
Pa koristi riječ koju je on izmislio.
Daj molim te ak si tolko bistar zašto se praviš lud?
Jesi li zaštitio tu riječ ili rečenicu?
NISI!!
Dali je miro namjerno ili slucajno kopirao je samo njegova stvar i to samo on zna ali dok god ti takvo što
ne zaštitiš možeš se bunit samo upravi vodovoda.
Inace bi moglo doc još 1 000 000 takvih i tvrdit ovo ili ono.
Po meni je dakle ova tvoja izjava jadna i ništa drugo.
I šta to ako je i istina bacaš u forum?
Ako si vec osoba kojom se predstavljaš onda mislim da imaš i neku vrstu profesionalnosti.
Takve osobe se u takvim slucajevima javljaju redakciji telefonom,faxom,e-mailom,advokatom.
A ne bubnut nešto u forum i nek si ljudi misle.
Napomena: Nemoj slučajno ukrasti naslove kolumni kao što su: Gunđalo, Garminar, Hrčak ili Ferguson. Njih ja već koristim ili ću koristiti u drugim edicijama.

Ajme majko još je i deda, pardon - gospodin u godinama
(po sadržaju posta prije bih rekao da je neki nadobudni mladac koji se grebe za pozornosti i pozicijom u novinarskom svijetu)
Još uvijek vam stranice ne rade dobro u Operi! Jel ne znate ili nećete?
Još uvijek vam stranice ne rade dobro u Operi! Jel ne znate ili nećete?