Naše novo ruho

poruka: 166
|
čitano: 41.227
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Naše novo ruho".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nitko ne komentira novi layout?, Novi dizajn BOL-a!!
16 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Odlicno je ovo novo ruho ijako mi je ono staro bilo isto lijepo....nekak sam volio one izbornike koji se otvaraju prema dolje...ali i ovako je super....sve pohvale....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Naše novo ruho

CoolModeran,svjež i oku ugodniji dizajn.

Čestitke svim učesnicima.

vatrogasac-ned

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Bolje bi bilo da vratite onaj izbornik sa novim Bugom, mrežom i enterom na vrh, a ne tu pri dnu(neka uvijek bude

pri vrhu a ne samo kad izađe novi broj.

Fuđi

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Isprićavam se što malo kasnim ali nisam mogao pristupit BOl jer sam imao virus.

Želim vam samo čestitat na uistinu dobro obavljenom poslu!

Namigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Ma po meni je ovaj novi look sasvim ok.

Jedino me malo muči sadržaj medija koji je prije bio lako dostupan.

A sad ste ga stavili u zip - ajde i to je ok.

Nego kad sam skinuo zip file na svoj komp i raspakirao ga

vidim tamo neki .bcd file pa šta je to?

To jest s čim da otvorim taj file?

Tražim objašnjenje ako nije problem...

hvala unaprijad

zlatko

autor Aurel Basica

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Naše novo ruho
aurel kaže...

hvala unaprijad

zlatko

*.bcd datoteka sadrži informacije o sadržaju nekog BUGovom medija (CD/DVD). Stavi bilo koji BUG-ov medij u optički pogon, i pronaći ćeš opciju za učitavanje bcd datoteka.

Jednostavniji način je da klikneš na sliku medija ovdje: http://www.bug.hr/bug/.
16 godina
neaktivan
itf4n kaže...
aurel kaže...

hvala unaprijad

zlatko

*.bcd datoteka sadrži informacije o sadržaju nekog BUGovom medija (CD/DVD). Stavi bilo koji BUG-ov medij u optički pogon, i pronaći ćeš opciju za učitavanje bcd datoteka.

Jednostavniji način je da klikneš na sliku medija ovdje: http://www.bug.hr/bug/.

a možeš i ovako kako sam ja, da ne moram svaki put stavljat dvd

kopiraš BugDVD.exe sa dvd-a u neku mapu. klikneš desnom tipkom mišta na .bcd datoteku odabereš otvori s. klikni na pretraži ispod liste i nađeš onaj BugDVD.exe kojeg si prethodno spremio u neku mapu i on se pojavi na listi. odabereš njega i staviš kvačicu na za otvaranje ove vsrte datoteka... i sad će se dvoklikom bez problema otvarat .bcd datoteka

Hello World!
16 godina
neaktivan
ne kradi naslove kolumni

Dragi prijatelju, Miro Rosandiću.

Postoje neke kolumne godinama i prije tvog rođenja. Tako je Argus, Spectator, Lutajući, Embargo godinama imao svoj potpis za naslov

kolumne. Sjeti se samo Embarga u Večernjaku. Goli crni okvir i tekst u njemu Embargo.

Ja sam u Večernjaku još 1994. uveo kolumnu pod nazivom "Osobni stav" iz razloga što su to bili moji stavovi i ja bih nadrapao, a ne redakcija.

Možeš misliti moje iznenađenje, kad vidim tvoju kolumnu pod mojim  naslovom ili nadnaslovom kako hoćeš u tvom listu. Istina mojim odlaskom se kolumna ukinula, ali ukinuo se embargo, argus, spectator, pa nikome ne pada na pamet da koristi tuđi naslov.

Istina, nisam zaštitio naslov kolumne. Smatrao sam da to u jednom civiliziranom društvu nije potrebno. Pa tko se danas kiti tuđim perjem? I izmišlja toplu vodu? Možda M. Rosandić?

Sretna ti Nova godina

Nenad Unukić

Napomena: Nemoj slučajno ukrasti naslove kolumni kao što su: Gunđalo, Garminar, Hrčak  ili  Ferguson. Njih ja već koristim ili ću koristiti u drugim edicijama.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ne kradi naslove kolumni
veli joze kaže...

Istina, nisam zaštitio naslov kolumne. Smatrao sam da to u jednom civiliziranom društvu nije potrebno. Pa tko se danas kiti tuđim perjem? I izmišlja toplu vodu? Možda M. Rosandić?

O bože dragi, kakvih sve likova ima..   hehehe..   pa prijatelju, ukoliko nisi zaštitio taj naslov autorskim pravima bilo tko ima ITEKAKO pravokoristiti ga za svoju kolumnu.
Ja zaista ne vidim kako bi 'Osobni stav' ili bilo kakav slićan naziv mogao kršiti tu neka tvoja autorska prava (ili osjećaje, što se toga tiče). To je kao da netko kaže - ja sam izmislio naziv 'Vrijeme danas' LOL! Smijeh
Milsim osobni stav ima svatko, svaki pojedinac pa tako i svaki novinar.
Bože moj glupe li primjedbe!
Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
17 godina
protjeran
Osobni stav je izraz a ne ime.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
tvoj problem što ne misliš veli jože. :D
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

@Veli(a po meni mali) jože:

Znaci tip koji je izmislio prozore(znaš one koji se ugrađuju u kuce) bi trebao sad milijarde tražit od Microsofta?

Pa koristi riječ koju je on izmislio.

Daj molim te ak si tolko bistar zašto se praviš lud?

Jesi li zaštitio tu riječ ili rečenicu?

NISI!!

Dali je miro namjerno ili slucajno kopirao je samo njegova stvar i to samo on zna ali dok god ti takvo što

ne zaštitiš možeš se bunit samo upravi vodovoda.

Inace bi moglo doc još 1 000 000 takvih i tvrdit ovo ili ono.

Po meni je dakle ova tvoja izjava jadna i ništa drugo.

I šta to ako je i istina bacaš u forum?

Ako si vec osoba kojom se predstavljaš onda mislim da imaš i neku vrstu profesionalnosti.

Takve osobe se u takvim slucajevima javljaju redakciji telefonom,faxom,e-mailom,advokatom.

A ne bubnut nešto u forum i nek si ljudi misle.

Lenovo Thinkpad SL500 PM-ovi UGAŠENI!! NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
veli joze kaže...

Napomena: Nemoj slučajno ukrasti naslove kolumni kao što su: Gunđalo, Garminar, Hrčak  ili  Ferguson. Njih ja već koristim ili ću koristiti u drugim edicijama.

Meni je ipak bolji ovaj dio ;D
Beware, unworthy foes!

Već vidim seriju kolumni pod naslovom 'Hrčak', autor je Denis Arunović, tema su sličnosti selebritija informatičke scene sa životinjama iz životinjskog svijeta (?!), a zaštitni znak je 'slijepi smajli' ( Cool ) na kraju svakog posta. Već vidim kako će siroti BUGovci i siroti Denis morati plaćati goleme odštete gospodi Nenadu Unukiću i rambox-u na neovlaštenom korištenju ovih cool itema (još jedan ?!).

Čini se da će proročanstvo ipak biti ispunjeno; era propasti BUGa započinje pojačanim angažmanom Denisa Arunovića, koji će u svoju obranu imati za reći isto što i svi nemušti (joj, konačno sam uspio upotrijebiti i ovu riječ!) filmski pozitivci:
- "Ali samo sam želio najbolje!"

Eh, Denise, da si bio pažljiviji u kinu za vrijeme 'Kung fu pande', mogao si čuti (ili pročitati) mudre riječi učitelja Ugveja:
- "One often meets one's destiny on his road to avoid it. Cool "

Samo se pitam, tko će plaćati odštetu hrčcima ili slijepcima što se tako bezočno krše njihova prava!?

EDIT:
Ne trebate se toliko srditi na g. Ukića, čovjek je ipak gospodin u godinama.
Sreća pa ga je praunučica posjela pred računalo, stisnula gumbić 'Nova poruka' i rekla:
- "Tipkaj, deda! Tipkaj kao što nitko nikada nije tipkao u životu!"

Nakon što je završio s tipkanjem, otišli su na obiteljsku večeru. Nekoliko sati kasnije, praunučica se vratila s tuluma i jutarnjeg seksa, te stisnula gumbić 'Pošalji'. I tako je gospodin Unukić razgovarao s gospodinom Internetom. Uzbudljivo iskustvo...
Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 10:51 (Veliki Brat).
17 godina
neaktivan
Naše novo ruho

Ajme majko još je i deda, pardon - gospodin u godinama   Šutim

(po sadržaju posta prije bih rekao da je neki nadobudni mladac koji se grebe za pozornosti i pozicijom u novinarskom svijetu)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Naše novo ruho

Još uvijek vam stranice ne rade dobro u Operi! Jel ne znate ili nećete?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
shkval kaže...

Još uvijek vam stranice ne rade dobro u Operi! Jel ne znate ili nećete?

Primjedbe u vezi funkcionalnosti i radi/ne radi nešto na web stranicama - postavi u ovom podforumu (a može i ovdje, mada je taj podforum namijenjen problemima baš na forumu, ali možeš biti siguran da će sve tamo napisano vidjeti admini i webmasteri).

I jako je važno da pri tome napišeš - koji OS koristiš, koji browser i da napišeš konkretno koji problem imaš u radu!

A da s Operom imamo najviše problema, nije ništa novo... :(
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nitko ne komentira novi layout?, Novi dizajn BOL-a!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice