Bože , ništa zanimljivo. :-(
Upravo to, same gluposti
Muka mi je od tih nadogradnji jer svaki puta mi nešto promijene na Windowsima, cijeli setup ode pa sad ti popravljaj svaki puta.
Problem je taj , što sada taj svaki veći up-date zapravo kao da instalira nanovo OS , a prije se to nije događalo na W7 ili 8. Prije je up-date , čak i sa SP-om , bio jednostavniji i manje je bilo šansi , da nešto pođe u krivu.
Osim sto nema nicega vaznog bojim se da ce opet biti sr*nja. :/
Microsofte daj se uozbilji i odradi to kak treba.

Sa svakim večim updateom nešto mi sje*u na OS-u.
Metered connection i nek si oni mami svojoj forsiraju update. Kad se udostoje dati nešto pošteno a ne nadogradnje Cortane koju nisam otvorila čak ni da isprobam i ostale "moram bit IN" bedastoće onda možda i instaliram update. Ovako nije vrijedno živaca niti vremena izgubljenog na namještanje svih postavki koje nadogradnja uredno vraća na "optimalno" jer oni znaju što je za mene najbolje. Nabijem ih na najbolje.
Izgleda da ja imam srece jer nikad problema ;) Na vise kompova ;)
Mogli su Story Remix već sad staviti na store. Ali ajde bar nekakav upgrade Movie Makera kojeg još koristim, neda mi se paliti glomazni Adobe Premiere zbog jednostavnog videa, nadam se da ima 3D mogućnosti.
Može li se taj Upgrade kako isključiti ?
Novi sam, pa me zanima...čitam, svima se tresu gaće oko najnovijeg upgradea kojega bi ljudi trebali s veseljem dočekati kao mladenku na vjenčanju.
Novi sam, pa me zanima...čitam, svima se tresu gaće oko najnovijeg upgradea kojega bi ljudi trebali s veseljem dočekati kao mladenku na vjenčanju.
Ti kojima se tresu gaće to su isti koji su sada na win 10 zadnjoj dostupnoj verziji, a dok su bili na win 8, visti, 7, xp, 98, 95,... su kokodakali kako će nova verzija (na koju su svejedno u nekom momentu nadogradili) srušit sve da je to strašno nešto i da ne treba nadograđivat. Ti koje nazivaš "svima" to su babe, a babe su uvik najglasnije čak i ako nemaju neke suvisle argumente, to je babama posao, da kukaju i kokodaću. E sad kad smo to prošli evo reci ti što ti "svi" kažu zašto se, konkretno, toliko boje te nadogradnje?
Možeš odgoditi samo. Mislim da se može i isključiti pod computer managementom, ali nema tu trajnog isključenja. Svaki važniji update M$ ti forsira bez obzira kaj ti napravio.
Hahaha, meni se nije još onaj od travnja instalirao :)
možemo li mi s win 7 nekako pomoći kolegama (trept, trept)?
Sve se više tražim po Win10, hrpa stvari koja je prije bila na dohvat klika-dva mišem sada zahtijeva kopanje po podrumu, kontrolni panel je podvojena osobnost, niti je stari, niti je novi, stalne nadogradnje su dosadne ko uši, guše Internet veze i krše neke drivere/postavke/svašta, nafarbano sučelje mi je usporilo NAS mašinu sa starim Atomom da se vuće ko puž (a radilo je perfektno prije koju godinu), HTPC na Win10 je sve samo ne HTPC (a radilo je besprijekorno prije), nikad ne znaš na čemu si s driverima, uglavnom Win10 su mi do sada živa gnjavaža od OS-a kojoj se treba posvetiti ko da je kakva aplikacija da bi ju se držalo za rogove, a imam sve manje snage, želje i volje igrati se stalno s tim.
Win 10 je sasvim okay OS, ako već neće te ga voljeti lako pređete na stariju verziju Win ili pak na Linuxa.
Da nije bilo Microsofta i Win naši životi sigurno ne bi ovako izgledali u kompjuterskom smislu.
Zamislili su ga kao jesenjski update ali mene brine da će više biti kao "Fall=pad" tj. "Posrnuli update" koji će nam zagorčati živote
Nadam se da neće
oce, izmedju ostalog, opet sjebat sve file associations?
Da nije bilo Microsofta i Win naši životi sigurno ne bi ovako izgledali u kompjuterskom smislu.
poanta?
da nije bilo MSa bilo bi nekog drugog, i onda bi reko "da nije bilo NEKOG_DRUGOG i NJHOVOG_OS nasi zivoti ne bi ovako izgledali u kompjutorskom smislu.
totalno bezvezan komentar
oce, izmedju ostalog, opet sjebat sve file associations?
Pa naravno da hoće, to je bug koji je riješen, ali se konstantno vraća. Kad mi ponude nadogradnju ja ću čekati mjesec dana prije nego što nadogradim. Razlog je taj što u tih mjesec dana te probleme riješe pa onda možeš nadogradit bez ikakvih problema i bez ikakvog resetiranja postavki.
dulje od mjesec dana sam postponao creators update, svejedno mi se sjebalo
Onda tu i nema neke pomoći. Jedino da si napraviš neku batch ili PowerShell skriptu da ti postavi file associations tako da kad nadogradiš Windowse, da je samo pokreneš i to je to.
Win 10 je sasvim okay OS, ako već neće te ga voljeti lako pređete na stariju verziju Win ili pak na Linuxa.
Slazem se, nasi zivoti bili bi laksi i manje bi se bavili crnom magijom, a vise znanoscu.
Meni je zanimljivo ovo "putovanje kroz vrijeme". To mi miriše na neki automatski shadow backup, ili u prijevodu kreiranje nevidljivog foldera na primarnoj particiji, u koji će se trpati stare verzije dokumenata i koji će se samo debljati i debljati i žderati ionako skučeni SSD prostor.
Mleeeeee
mleeee da mleknem nesto na ovcjem jeziku , kako mi je s Windowsom raditi
Microsoft i njegovih 20 000 certificiranih Windows Insidera koji rade u oblikovanju i razvoj OS, mene su u ovce pretvorili
Kakva produktivnost, olaksano rad u aplikacijama, sigurnost podataka itd a sto je najvaznije
WINDOWS MI JE, MOJ PC-PERSONAL COMPUTER PRETVORIO U CC-CLIENT COMPUTER.....!!!!!
Mleeeee
Nemam ja vise ni intimu, prelako smo se prepustili mleeeee jer su nas copali drustvenim mrezama FB. TW. IN. Skype itd
mleeeeeee mlleeeeeee
a pna pocetna slika pozadinska desktop wallpaper , prozor gdje svjetlost dopire izvana unutra... eee to vam je ovcje shtala
takav je moj tj ovcji zivot
mleee mleeeee
Potpis: Hrvatski Savez Uzgojivaca Ovaca
Jbg kad koristis w10m nista ti drugo i ne preostaje vec da se opustis i nadas se najboljem ;)