ZAMP: Mi nismo krivi...

poruka: 83
|
čitano: 19.196
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ZAMP: Mi nismo krivi...".
17 godina
neaktivan

Lijep demant, nema šta, elokventan i dobro sročen. Dakle za ne dolazak iTunes-a u HR je kriv iskljucivo Apple koji vam se nije ni udostojio poslat ništa osim generičkog odgovora.

Ipak ne mogu da ne pošaljem poruku ZAMPu. Vi iz ZAMPa lijepo cuclajte kitu i financirajte koje kakve maloumne jadnike na našoj estradi novcem koji oni nikada ne bi dobili jer su im "pjesme" smece, a nas ostavite na miru. Ako neki kreten nije sposoban svojim kmečanjem, koncertima i prodajom CDa, cega vec, zaradit dovoljno neka ne kmeči više i ode se baviti necim pametnijim. Ne moramo vaš još slušat kad vam vec moramo placati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 17:29 (mislav_01).
13 godina
odjavljen

Ha ha ha, sami sebe zakopavaju. Kako ne vide da ih građani Hrvatske ne podnose jer samo opterečuju građane koji ne slušaju hrvatsku glazbu (Ja) dodatnim troškovima prilikom kupnje nekog od uređaja na kojeg oni nabijaju svoje prireze. Da mi je znati tko je kome ... da su uspjeli taj zakon progurat u Saboru.

14 0 hvala 0
17 godina

Dragan Petrić {#}

31 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo opet prekrstili autora članka. {#}

-- Ode pile pod kamion.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm, covjek o kojem oni govore u svom odgovoru ne postoji u Bug-u...

The programmer is fighting against the two most destructive forces in the universe: entropy and human stupidity. --Damian Conway

23 0 hvala 0
17 godina

Kako da im se isprića Dragan Petrić kada takvog u Bugu nema?

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zamp je jedna od najvecih abominacija naseg drustva, ali posto je josipovicevo dijete niko se ne usudi dirati u njega.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
32 0 hvala 6
17 godina
neaktivan

Daklem oni se smatraju ovlaštenima prikupljati sredstva koja zapravo nisu njihova... i ne smiju ih trošiti, ali nekako ipak uspijevaju isfinancirati pet radnih tijela, plus stručnu službu, plus odjel za odnose s javnošću, plus časopis, plus godišnje nagrade, ...? {#}

Moj PC  
26 0 hvala 1
15 godina

Dragi naši HDS-ZAMP-ovci: već dulje vrijeme svoje medije za snimanje podataka kupujem na Njuškalu i preko eBay-a, time zaobilazeći vaš namet i državni PDV, čime si činim veliku uslugu po svoje zdravlje. Up yours! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 17:31 (Lisac1606).

45 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

BUG bi trebao uvesti emoticon u kojem smajlić s*re sa strane po nečemu.

ZAMP<ubaci taj emoticon>.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ZAMP je gomila lakomih lopuža koji se bogate na račun glazbenika koji od naknade za autorska prava ne dobiju niti "n". Ovi u ZAMP-u bi da mogu i vrapcima na grani naplatili naknadu za autorska prava. Oni su razlog kaj nas iTunes i mnogi drugi obilaze u širokom luku zato jer ne žele imati posla s lakomcima!!{#} ZAMP

Trust me, I'm a Jedi!
Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ZAMP: Mi nismo krivi...
ITman kaže...

ZAMP je gomila lakomih lopuža koji se bogate na račun glazbenika koji od naknade za autorska prava ne dobiju niti "n". 

S obzirom na smeće koje proizvode (ogromna većina njih) i to je previše što dobivaju.

pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
15 godina
Nanio je zampu poslovnu stetu? Kako? Estradno smece ce sada preci konkurentskoj organizaciji za ubiranje love?
Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 18:06 (Ezio).
Moj PC  
26 1 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kakvi čobani... dao bi im ja da rade neki pravi posao pa da vidim što bi seruckali i bavili se demantiranjem!

Freak Show Inc.

8 0 hvala 0
13 godina
protjeran
bistri kaže...

zamp je jedna od najvecih abominacija naseg drustva, ali posto je josipovicevo dijete niko se ne usudi dirati u njega.

E ovo podcrtano je jako bitno ako se zeli shvatit zbog cega je zamp tako jak....

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
neaktivan

Dajte ljudi nemojte tako. ZAMP je jedna profesionalna i ozbiljna institucija. Oni profesionalno uzimaju novac i profesionalno ga raspoređuju. Sve po PS-u. Prema tome nemojte blatiti jednu časnu instituciju. Nisu oni krivi što se vi ne razumijete u novac tako dobro kao i oni. Isto tako nisu oni krivi što je njima predsjednik prijatelj a ne vama. Pa dajte nemojte tako. Umjesto da ovdje složno svi koliko nas ima ne uplatimo svaki po jednu mjesečnu plaću na njihov račun, pa da time pomognemo kako bi oni još profesionalnije skupljali novac, vi ovdje galamite i napadate. Stvarno sam očekivao puno više od vas....

26 1 hvala 1
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
ITman kaže...

ZAMP je gomila lakomih lopuža koji se bogate na račun glazbenika koji od naknade za autorska prava ne dobiju niti "n". 

S obzirom na smeće koje proizvode (ogromna većina njih) i to je previše što dobivaju.

E vidiš u tome i je stvar, kaj naviše para dobivaju najgori (Rozga, Sevka i takvi), a kvalitetni glazbenici praktički "kikiriki".

Trust me, I'm a Jedi!
16 godina
odjavljen

Hahahahaha.

Troll level: sensei
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
protjeran

Ajde, ovi su se barem udostojili javiti i to u relativno kratkom roku. Naravno, nisu odgovorni za ništa i nemaju veze s ničim, ali za hrvatsku birokraciju je već i samo javno očitovanje u razumnom roku rijetko viđeni stupanj efikasnosti.

BOINC Combined Statistics for Croatia http://goo.gl/DiiXr

10 0 hvala 0
12 godina
Cognitor kaže...

Dajte ljudi nemojte tako. ZAMP je jedna profesionalna i ozbiljna institucija. Oni profesionalno uzimaju novac i profesionalno ga raspoređuju. Sve po PS-u. Prema tome nemojte blatiti jednu časnu instituciju. Nisu oni krivi što se vi ne razumijete u novac tako dobro kao i oni. Isto tako nisu oni krivi što je njima predsjednik prijatelj a ne vama. Pa dajte nemojte tako. Umjesto da ovdje složno svi koliko nas ima ne uplatimo svaki po jednu mjesečnu plaću na njihov račun, pa da time pomognemo kako bi oni još profesionalnije skupljali novac, vi ovdje galamite i napadate. Stvarno sam očekivao puno više od vas....

EDIT:Isprike.

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.12.2012 1:07 (Vanilia).
17 godina
neaktivan

Svaki puta kad vidim neki članak o ZAMPu digne mi se tlak u nebesa.

Zaštita autorskih prava - riiiiight, prije nasilno ubiranje novaca od čim večeg broja ovaca, pardon, 'građana'...

{#}  {#}  {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
8 1 hvala 1
13 godina
protjeran
Vanilia kaže...
Cognitor kaže...

Ti ili radiš za njih ili si totalno puko!

Jesi kad cuo za ovo?

Kao što potpuno ne poznajemo čovjeka ako imamo samo predodžbu o njegovoj vanjštini, tako ne poznajemo ni svijet koji nas okružuje ako o njemu znamo samo ono što nam objavljuju fizička osjet
13 godina
neaktivan

Evo, da ne ostane samo na riječima, ja predlažem osnivanje kluba prijatelja ZAMP-a. Sebe predlažem za (doživotnog) predsjednika. Ovako sam to zamislio. To će biti elitni klub, tipa onih koje gledate u James Bond filmovima. Članarina je visoka (dogovorit ćemo se o iznosu), i nakon nekog vremena ćemo utjecati na Sabor da izglasa zakon o pravima prijatelja ZAMP-a. Nakon toga ćemo imati pravo na prihod od prodaje svakog komada opreme na kojem se svira glazba, ili on posreduje u sviranju glazbe ili u bilo kakvoj kombinaciji ima ili može imati veze sa glazbom. Naprimjer proda se produžni kabel, na njega se očito može priključiti neki player. Ili proda se noćni stolić, na njemu se može držati nešto što svira. Mogućnosti su neograničene. Kada se usijane glave počnu buniti, e onda ćemo osnovati još elitniji klub prijatelja-prijatelja ZAMP-a... Novac koji prikupimo podijelit ćemo profesionalno profesionalcima ...

21 1 hvala 1
16 godina

Za početak, jesu se ti kalunovi dogovorili štu su?

P.S. Kladim se da nas se tu nađe trojica, da bi uspjeli napraviti neki prototip servisa za distrubuciju glazbe. Vjerojatno najveći problem bi bilo naći adekvatan prostor na webu...  Ulažu napore da pokrenu sveobuhvatni online distribucijski kanal. Yeah, jer kao što svi znamo FTP sa PayPalom je facking teško za dići. Djeca danas to znaju izvesti...

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 18:56 (Bukva).
17 godina

Hvala svim svecima da ZAMP nema prste sa copyrightom softvera jer izgleda da još dan danas nama ne bi bio dostupan Steam za kupovinu jeftinih igara.

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Cognitor kaže...

Evo, da ne ostane samo na riječima, ja predlažem osnivanje kluba prijatelja ZAMP-a. Sebe predlažem za (doživotnog) predsjednika. Ovako sam to zamislio. To će biti elitni klub, tipa onih koje gledate u James Bond filmovima. Članarina je visoka (dogovorit ćemo se o iznosu), i nakon nekog vremena ćemo utjecati na Sabor da izglasa zakon o pravima prijatelja ZAMP-a. Nakon toga ćemo imati pravo na prihod od prodaje svakog komada opreme na kojem se svira glazba, ili on posreduje u sviranju glazbe ili u bilo kakvoj kombinaciji ima ili može imati veze sa glazbom. Naprimjer proda se produžni kabel, na njega se očito može priključiti neki player. Ili proda se noćni stolić, na njemu se može držati nešto što svira. Mogućnosti su neograničene. Kada se usijane glave počnu buniti, e onda ćemo osnovati još elitniji klub prijatelja-prijatelja ZAMP-a... Novac koji prikupimo podijelit ćemo profesionalno profesionalcima ...

A mi, kao buduci prijatelji zampa ne zelimo niti kinte tog prikupljenog novca.

Jos i bolje, zasto bi novac dijelili tkz. domacim muzicarima kad i tako nista ne vrijede? Zalagat cemo se da taj novac sjedne na privatne racune ekipe koja mukotrpno radi u zampu!

16 godina
odjavljen

Neki zločesti ljudi su to nazivali mafijaškom organizacijom koja kroz nasilni namet reketari građane, pa čak i optuživali samog predsjednika republike da pere ogroman novac kroz firme prijatelja i ZAMP. Strašno je to i uvredljivo, makar i pomisliti. Lijepo je da su demantirali i potrudili se.

Troll level: sensei
Moj PC  
21 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima samo jedna stvar u ovoj državi koja me nervira više od ZAMP-a. A to su prosječni hrvatski građani koji su poznati po svojoj inertnosti. 'Keč' u cijeloj priči je da, gledajući cjelokupno stanovništvo Hr, vrlo mali omjer ljudi je upoznat sa vrstom pljačke zvane "ZAMP". Dakle svi ovdje smo u manjini (pitajte npr. svoje susjede da li znaju što/koga sve plaćaju sa kupnjom praznih medija, povećajte uzorak ljudi i dobit će te zanimljivu statistiku). Dalje, od nas manjine koji ipak znamo što je "ZAMP", mikro količina je napravila nešto konkretno, a i to 'konkretno' doseže tek medijski polu-linč, koji se sastoji uglavnom od anti-sadržaja na portalima, dok se vrlo rijetko koja riječ nađe na državnoj televiziji, te istom tom prilikom bude i posrana bilo koja riječ protiv ZAMP-a (usprkos i laiku dokazanoj paradoksalnosti cijelog koncepta). Prolaziti će godine, a neće se ništa promijeniti? Inaće, ZAMP vidim kao jedan vrlo inteligentno smišljen, dugo planiran, pravno i politički osiguran/legaliziran kanal za nesmetano i kontinuirano stvaranje financijske sigurnosti samom vrhu političke elite i nama (ne)poznatog backgrounda, mehanizam koji je neovisan i postajan neovisno o političkoj i financijskoj situaciji u zemlji.

6 0 hvala 0
16 godina

Procitah clanak i ispravak netocnog navoda i moram rec da se slazem sa izjavom ZAMP-a.

Ne moze bit da jedna organizacija, koja je majstor za ubrat nofce, propusti ovakvu priliku da sa jabukom sklopi ugovor da si jos malo jace podeblja konto.

Oni bi to sigurno napravili da su mogli tako da vjerujem da oni stvarno nemaju nikakve veze sa ne stavljanjem HR na Apple listu.

Ocekujem ispriku novinara jer je ovo bilo tako ocito da nije njihova krivica...oni da ne uzmu nofce....ma dajte prosim lepo...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Pazite Bugovci, izvlačite zmiju iz rupe !

4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice