Windowsi 7 u prodaji

poruka: 44
|
čitano: 11.421
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi 7 u prodaji".
16 godina
neaktivan
RE: Windowsi 7 u prodaji
Teerex kaže...

To je pitanje na koje svatko sam sebi treba dati svoj odgovor.

Ja sam recimo ostao na 32 bita. Faktori - imam 2 GB memorije. Laptop je berba zima 2006/2007.  Imam jednu igricu iz '99 koju jedinu volim igrati i koja me opušta - ReVolt. Čisto sumnjam da bi radila na 64 bita.

E sad, kad bi sad ovo ljeto uzimao neku PC zvijer ekvivalentnu onome što je ovaj lap bio prije 2 godine (terao je Vistu bez problema), onda bi stavio 64 bita. (Znajući da imam i ovaj kompjuter.)

Budući da imam Retail Ultimate, uvijek se mogu i predomisliti, vratiti ovdje Vistu, itd... Dakle, dobro promućkaj. Microsoft preporuča prelazak na 64 bita svima koji to mogu.

ReVolt radi na XP x64, pa ne vidin zasto ne bi na Visti i 7-ici.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
15 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

Jel moze neko od ovih koji su danas kupili windows 7 napisat koji im je build?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

Da li ima neki upgrade sa XP na 7 icu pa da je malo jeftinije?

0 0 hvala 0
16 godina
hiiitch kaže...

Jel moze neko od ovih koji su danas kupili windows 7 napisat koji im je build?

7600

01010100 01001001 01001111
16 godina
Windowsi 7 u prodaji

Ove cijene su vrijedile samo za narudžbu do danas. Windows 7 Home Premium i Profesional(32 bita, OEM verzije) sam platio 2100 kn, a sad je HP skuplja 60 kn, a Pro 80 kn.

http://www.autronic.hr/cms/Katalog.aspx?sifraKategorija=153&sifraStranica=0

Što se tiće nadogradnje sa XP-a na 7 u pravilu to microsoft ne podržava jer bi trebalo prvo na Vistu. Može se iskemijat:

http://www.mydigitallife.info/2009/07/26/how-to-upgrade-windows-xp-to-windows-7-with-windows-easy-transfer/

ali nije ništa jeftinije

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@boras Jesi vec dobil svoje primjerke? Mene su u autronicu otkantali... kao jos nije doslo...
BUG 200/201, najsss!
16 godina
Rekli su početkom tjedna
17 godina
neaktivan
malo cudno kad sam iz microsofta dobio info da su im isporucili sedmicu... ko zna kam je to otislo :-)
BUG 200/201, najsss!
16 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

skupo, skupo, pa home edition je 333 KM

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

skupo, skupo, pa home edition je 333 KM

skupo je samo ak usporedujes sa cijenom piratskih:-)

a da usporedis npr s cijenom jednih dobrih tenisica koje ces koristit

puno krace nego windowse! I tenisice su skuplje od ukradenih :-)

ili da ostanemo na softveru, jeftiniji su od MS Office-a ili

ko 2 prosjecne igre za PS3...

jedva da mozes pristojan komad hardvera dobit za 1 home premium windowse!

BUG 200/201, najsss!
16 godina
Windowsi 7 u prodaji

a zna li tko dal ce za sedmicu izaci oni Extras Ultimate (nekakvi dodaci) kao i na visti, poput onog dreamsceana i to??

0 0 hvala 0
17 godina

Jel tko kupio i instalirao to čudo ? Zanima me koji je službeni build Windowsa 7 Ultimate 32 bit koji je službeno u prodaji ?

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...My mother, and my sisters, and my brothers. 'Lo, there do I see... The line of my people...Back to the beginning. 'Lo, they do call to me. They bid
16 godina
gReMLiN kaže...

Jel tko kupio i instalirao to čudo ? Zanima me koji je službeni build Windowsa 7 Ultimate 32 bit koji je službeno u prodaji ?

po stoti put... finalni bulid je 7600

17 godina
Windowsi 7 u prodaji

Jel zna netko gdje se u hrvatskoj moze nabaviti windows 7 upgrade inacica? Ja sam bezuspjesno trazio otkad je win7 izisao. Imam trenutno Vistu business, a presao bih na sedmicu ultimate. Jel mi isplativije to, ili uzeti oem inacicu za 1550 kn?

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice