Windowsi 7 u prodaji

poruka: 44
|
čitano: 11.456
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windowsi 7 u prodaji".
16 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

Sviđa mi se ova cijena od 900kn za home premium, samo da pitam dali je to ona verzija u kojoj imaš samo 3 instalacije ili neograničeni broj instalacija 7.

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

A ja sam mislio da 7 podržava 64 u svim verzijama..

Što se cijena tiče, da bar..

(to su prije OEM verzije)

Ne budi lijen, skočio sam na ADM; stvarno razlikuju 32 i 64 a DPS im valjda znaci OEM Mršti se

Microsoft Windows Ultimate 7, 64bit, English 1pk, DSP, DVD 1550kn

P.S. Još imaju Vistu u cijeniku i to skuplju od 7 Šutim

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 13:02 (NightShadow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windowsi 7 u prodaji

sad me zanima jel taj RTM finalna verzija il ima neka druga verzija Smijeh ?

Laser fan [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...

Sviđa mi se ova cijena od 900kn za home premium, samo da pitam dali je to ona verzija u kojoj imaš samo 3 instalacije ili neograničeni broj instalacija 7.

koliko je ultimate, moram ih sve nabaviti radi testiranja jer to mi je dio posla

hvala unaprijed

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
Windowsi 7 u prodaji

Jeste vidjeli naslovnicu danasnjeg priloga u Jutarnjem listu...? Na njoj je vijest o Windows 7 i slike izgledaju "malo čudno", barem meni.... (imam RC, prije toga betu1, i nisam baš siguran da Windows 7 izgleda kao na tim slikama u Jutarnjem )

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

Dali sad ima razlik eizmedju ove sto ja korisitm windows 7 7600 i pravoga sto je izasao mogu li ja od bete 7600 da radi ko pravi bez da rusim sustav

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Windowsi 7 u prodaji

ehhhh opet nas je MS blagoslovio svojim darovima hehehehe....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
B_O_J_A kaže...

Dali sad ima razlik eizmedju ove sto ja korisitm windows 7 7600 i pravoga sto je izasao mogu li ja od bete 7600 da radi ko pravi bez da rusim sustav

možda ćeš morati apdejtati neki pack,strpi se malo...Namigiva

17 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Naravno da ima. Za ovu koju sad koristiš nisi morao platiti ni centa.

Bor4c - human geek, level 30, technosexual, neutral good
17 godina
neaktivan

A konacno je došlo. Ja sam evo narucio Win 7 64bit Profesional

16 godina
protjeran

najavljena je i paralelna prodaja HP-ovih lapova serije Pavilion dv6 i dv 7..zna netko cijenu??

17 godina
Koliko para te doslo?
mislav_01 kaže...

A konacno je došlo. Ja sam evo narucio Win 7 64bit Profesional

17 godina
Koliko para te doslo?
16 godina
Windowsi 7 u prodaji

evo je...konacno izasla!! 

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
16 godina
Windowsi 7 u prodaji

a kakva je ovo cijena u ADM-u LINK ??? Iznenađen

Sorry dupli post Nevinašce

01010100 01001001 01001111

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Koliko para te doslo?

Jos ne znam, stari uzima za više kompova pa kad mu pošalju ponudu cu znat

17 godina

Sta im znaci DSP? (Microsoft Windows Home Premium 7, 32bit, English 1pk, DSP, DVD )

http://www.adm.hr/index.php?cPath=37_317

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 14:58 (djigibao).
17 godina
Windowsi 7 u prodaji

Zanima me ako bih htio preci sa 32 bitne Viste business koju imam sada na Win 7 64 bit, koju verziju mi je najisplativije uzeti? Pretpostavljam da upgrade ne bi bas funkcionirao? Oem mozda?

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Zanima me ako bih htio preci sa 32 bitne Viste business koju imam sada na Win 7 64 bit, koju verziju mi je najisplativije uzeti? Pretpostavljam da upgrade ne bi bas funkcionirao? Oem mozda?

Upgrade sa 32 na 64 bita ne možeš napraviti, tako da ti je svejedno. Uzmi Home Premium ili Professional - jezik biraj, samo sa Ultimate možeš mijenjati jezike (legalno/jednostavno).

Early adopter
17 godina
Teerex kaže...
Ramo kaže...

Upgrade sa 32 na 64 bita ne možeš napraviti, tako da ti je svejedno. Uzmi Home Premium ili Professional - jezik biraj, samo sa Ultimate možeš mijenjati jezike (legalno/jednostavno).

Znaci najisplativije mi je uzeti neku od OEM verzija? Mislim se izmedju Ultimate i Pro. A presao bih na 64 bita jer to izgleda svi preporucuju. Sada imam na laptopu Vistu Business (32 bit) koja je dosla s njim, pa bi mi trebao konkretan odgovor, da se sto prije prebacim na sedmicu.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Sta im znaci DSP? (Microsoft Windows Home Premium 7, 32bit, English 1pk, DSP, DVD )

http://www.adm.hr/index.php?cPath=37_317

DPS ovi znači OEM.

Evo na linku od svijeta medija piše

DSP, DVD medij

OEM licenca prodaja isključivo uz hardver

http://www.svijet-medija.hr/Article.aspx?id=21089&sid=154

16 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

64 bita ti se baš ono isplati stavljati  samo ako imaš 4GB+ memorije i radiš sa aplikacijama koje trebaju puno memorije.

U Ultimate dobivaš i mogućnost korištenja virtuelnog XP-a, sa aktivacijom, ali će ti to raditi samo ako ti procesor podržava hardversku virtualizaciju.

Pazite - prijenos settingsa sa onim transfer wizardom radi samo sa istog jezika na isti jezik! Dakle, ako imate recimo hrvatsku Vistu, a mislite raditi clean install, trebate nabaviti hrvatsku Sedmicu.

Early adopter
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

Zašto kod verzije Ultimate ima odvojeno Hr i Eng verzija?!

Zar nema Ultimate 35 ili kolko već jezika??

16 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

Ja ih dobim besplatno Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za 900 kn sam dobil home premium 64bit OEM (ista cijena kao 32bit), no eto u mom slucaju isporuka kasni, trebalo je biti danas pa nije. Navodno im bas home premium nije dosao... vidjet cemo kad ce... vec mi miriše na....

u microsoftu su rekli da oem vrijedi za 1 komp te je licenca vezana uz maticnu plocu, i moze se koristit za drugi komp samo ako ova maticna rikne.

BUG 200/201, najsss!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 15:20 (Vicko).
16 godina
neaktivan

Samo prirodnim putem ili ju možeš.. khm... prelomit Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.10.2009 15:29 (NightShadow).
16 godina
neaktivan
NightShadow kaže...

Zašto kod verzije Ultimate ima odvojeno Hr i Eng verzija?!

Zar nema Ultimate 35 ili kolko već jezika??

Zato jer je samo jedan jezik defaultno instaliran, i taj se ne može deinstalirati. Ostali se dodaju i miču po volji.

Early adopter
17 godina
Teerex kaže...

64 bita ti se baš ono isplati stavljati  samo ako imaš 4GB+ memorije i radiš sa aplikacijama koje trebaju puno memorije.

U Ultimate dobivaš i mogućnost korištenja virtuelnog XP-a, sa aktivacijom, ali će ti to raditi samo ako ti procesor podržava hardversku virtualizaciju.

Pazite - prijenos settingsa sa onim transfer wizardom radi samo sa istog jezika na isti jezik! Dakle, ako imate recimo hrvatsku Vistu, a mislite raditi clean install, trebate nabaviti hrvatsku Sedmicu.

Pa radim malo u photoshopu, ostalo nista sto bi zahtjevalo puno memorije. Malo igre, ostalo nista posebno. Imam 3 gb rama, s tim da cu najvjerojatnije jos ubaciti 1. Pitam najvise zbog tog sto ni laptop a ni windows koji sad uzmem ne mislim u dogledno vrijeme mijenjati, pa me zbog tog zanima sto mi je isplativije, ostati na 32 ili preci na 64 bit-a? A jezik bih ostavio isti, dakle Engleski

16 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

To je pitanje na koje svatko sam sebi treba dati svoj odgovor.

Ja sam recimo ostao na 32 bita. Faktori - imam 2 GB memorije. Laptop je berba zima 2006/2007.  Imam jednu igricu iz '99 koju jedinu volim igrati i koja me opušta - ReVolt. Čisto sumnjam da bi radila na 64 bita.

E sad, kad bi sad ovo ljeto uzimao neku PC zvijer ekvivalentnu onome što je ovaj lap bio prije 2 godine (terao je Vistu bez problema), onda bi stavio 64 bita. (Znajući da imam i ovaj kompjuter.)

Budući da imam Retail Ultimate, uvijek se mogu i predomisliti, vratiti ovdje Vistu, itd... Dakle, dobro promućkaj. Microsoft preporuča prelazak na 64 bita svima koji to mogu.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windowsi 7 u prodaji

Morate paziti i na to da 64 bitne verzije ne dopuštaju loadanje unsigned drivera.. osim ako se to eksplicitno ne omogući pri svakom bootu. Dakle, ako imate neki čudni , neobični, rijetki hardware - pazite, peče..

Npr:

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice