Windows 8 i dalje u padu

poruka: 33
|
čitano: 5.741
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 i dalje u padu".
17 godina
odjavljen
Re: Windows 8 i dalje u padu
Baotica kaže...

Ja sam koristio 7 godinama, no onda sam prešao na 8.1 što mi je bilo nekako prirodno.7 je odličan OS, i 8.1 nije po ničemu bolji, osim po jednoj stavci, brzini bootanja.Jednostavno je 8.1 brža od 7.I to nije subjektivni dojam već činjenica, mislim, nema tu nekakve magije, 8.1 jednostavno ima nekakav hibridni hibernation način bootanja i gašenja računala pa se zato i windoze "dižu" i gase brže od starijih verzija.

Po svemu ostalome 7 i 8.1 su tu negdje.Jedino sam na sučelju 8.1 ugasio charmove, boota se u klasični desktop,instalirao sam Start8 meni i dodao gadgete, tako da više manje u praksi imam sučelje 7, dok mi metro dobro dođe za shortcutove, tako da mi nemam zakrčen klasični desktop.

Sedmica sa SSD-om se isto boota u roku par sekundi. Prije nekih mjesec dana sam se vratio na sedmicu i boot je strašno brz!

Freak Show Inc.
16 godina
Windows 8 i dalje u padu

Boot je strašan razlog za promjenu OS-a! MS račun možeš i ne moraš napraviti, ja sam ga osobno napravio i nije mi pala dlaka s glave. Solucija za start meni ima mali milijun po net-u, ja osobno koristim plaćeni StartIsBack jer je najbolji. Od instalacije tj nadogradnje nikad problema s Osmicom nisam imao, Metro aplikacije ne traže jesti, neka čuče di jesu, čak su mi ponekad zabavne. Jedino što me nervira je hrpa update-ova koji svaki mjesec pristižu i malo po malu žderu moj mršavi SSD...

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.12.2014 19:44 (BlackMoon).
Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: Windows 8 i dalje u padu
Envy kaže...

Nema teorije da skineš toliko zakrpi, ili skidaš nanovo iste koje se nisu dobro instalirale, ili nešto ne valja.

Stara rasprava, ali novi prilog.

Evo novih zakrpa za veljaču 2015. Ponovno 1GB.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.2.2015 21:56 (BudalastoStvorenje).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice