Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 125.482
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje

Hvala ti, makar znam da nije to, moram ic dalje onda trazeci kako da otklonim taj problem il da cekam koji update, mozda nesto negdje ne stima...

14 godina
neaktivan
filipvk kaže...
filipvk kaže...

Evo drugi put sam instalirao Windows 8 u dual boot s Windows 7. Sve upadatove instalirao, ali jednostavno ne mogu ni jednu Metro aplikaciju otvoriti. Ne pojavi se nikakav error, samo slika se pojavi te se vrati na start. Ekran je 1366:768 a UAC mi je uključen. Također sam probao i na LOCAL accountu, ali bezuspješno.. Dali  netko može pomoći

Jel ima tko riješenje za ovo?

Skužio sam di je problem, ali ne znam kako bih ga riješio.. Evo treći put sam instalirao windows 8 i sve je valjalo, čak su se sve metro aplikacije mogle pokrenuti, ali kad sam instalirao program za vip mobile broadband i stavio usb prestale su raditi :(( Ne ide mi u glavu zašto ???

13 godina
neaktivan
Windows 8 CP dostupan za skidanje

U vezi mog problema evo sta sam izguglao:

- the problem is caused by a bug in the Win8 Consumer Preview, which conflicts with network filters
- the bug was fixed in the upcoming Win8 beta (due to be released on Feb 29)

So, we are not able to fix it now (it's related to a bug in this early build of Win8) but in just a few days, it should be a non-issue.

Ono sto me muci sto je 29 februar prosao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da i ja malo napišem svoja iskustva u svezi Win8. Prvo sam ga bio instalirao na VMware da vidim kako to funkcionira i proveo sam nekih 20-30 min i nije mi se nekako dopao ponajviše jer nema više klasničnog START-a i jer nisam imao vremena da bih se prilagodio novom sučelju. Nakon 1 dan stanke odlučio sam se instalirati Win8 kao primarni OS i danas sam malo više vremena proveo na njemu i mogu reći da mi se sve više i više sviđa. Ima puno dobrih stvari ali i par loših... Loše su mi kao gore nevedeni nedostatak START-a (traži navikavanje ali sjest će s vremenom), što SHUT DOWN, RESTART... nisu više tako pristupačni, i tak neke sitnice... Sada sam si malo prilagodio Win8 i nastavljam dalje istraživati sa pozitivnijim stavom nego na početku uporabe.

Evo, stavio sam 2 screenshot-a od Win8 pa da vidite kako to kod mene izgleda...

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 0:27 (Scorp21).
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Xanzzu kaže...
igortehno kaže...

Evo, a tek sad sam jos vise zbunjen... Nije mi jasno, weather ne radi, a sve ostale metro palikacije koje trebaju net rade... Ima li neko ideju..

Ja nemam Metro Internet Explorer, a u Windows Store ga nema. 

Našao rješenje: morate staviti internet explorer kao default program.

(Control Panel\Programs\Default Programs\Set Default Programs)

Više informacija

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
17 godina

Koga interesira predstavljanje Windows 8 u cijelosti neka pogleda video (1:30:10h)

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
igortehno kaže...

Cekaj, kako znas sta ti se nije instaliralo, objasni malo bolje....

Kursor u donji desni dio ekrana, settings, control panel, system and security, windows update, view update history - tu pročitaš koju su update-ovi uspjeli a koji su fail. U moj slučaju se nije instalirao KB2680376 koji sam potražio na netu i skinuo i instalirao ručno. Nakon toga restart i sve radi normalno

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
13 godina
neaktivan

Se može to stavit u dual boot sa windowsom 7, isprobat i kasnije obrisat? Jednom sam radio dual boot sa linuxom, ali on se mogao obrisat iz control panela.

STOP ACTA! http://www.cdkeystalk.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 11:05 (Volvox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volvox kaže...

Se može to stavit u dual boot sa windowsom 7, isprobat i kasnije obrisat? Jednom sam radio dual boot sa linuxom, ali on se mogao obrisat iz control panela.

Ti si instalirao Ubuntu pomoću programa Wine, to zaboravi.

Zašto ne pročitaš temu?

Pitano je već 10000 puta, DA, MOŽE SE!!

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
13 godina
neaktivan
Unix kaže...
Volvox kaže...

Ti si instalirao Ubuntu pomoću programa Wine, to zaboravi.

Zašto ne pročitaš temu?

Pitano je već 10000 puta, DA, MOŽE SE!!

A šta ću čitat 18 stranica teme, nebi do sutra pročitao.

Mi možeš dat link na stranicu na temi, ako si aktivan u temi, ako je netko napisao kako se to napravi?:)

17 godina
neaktivan
13 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan

A kada radiš tako u W7 više ne može uć i stalno boota repair :/

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

meni radi ok.. kod starta pita koji hoču sistem i normalno ga pokreče..

13 godina
neaktivan

Kako ga poslje obrišem?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

I da moguće je vratit taskbar, a ne onaj shit od metroa ...

http://windows8beta.com/2012/03/enable-start-orb-and-start-menu-on-windows-8-consumer-preview

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
bones1802 kaže...
Mitsuoka kaže...

Jel ti na istom disku, ili na drugom?

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Evo nakon 4 dana korištenja, vratio sam se na sedmicu. Glavni razlog tome je što nemam "fluidnost" u radu, sve moram obavljat u 2,3 koraka više nego na win7, nedostatak start buttona vjerovatno najveći minus koji metro za mene ne može nadoknaditi. U 4 dana imao sam 1 BSOD. Inače sistem sam po sebi je ok, brz je, dizajn ok, ali win7 ftw!

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
bones1802 kaže...
Mitsuoka kaže...

Jel ti na istom disku, ili na drugom?

isti disk, druga particija..

13 godina
protjeran
Soapy kaže...

Evo nakon 4 dana korištenja, vratio sam se na sedmicu. Glavni razlog tome je što nemam "fluidnost" u radu, sve moram obavljat u 2,3 koraka više nego na win7, nedostatak start buttona vjerovatno najveći minus koji metro za mene ne može nadoknaditi. U 4 dana imao sam 1 BSOD. Inače sistem sam po sebi je ok, brz je, dizajn ok, ali win7 ftw!

Pa stavio sam ja kako stavit START, šta nisi testirao to ?

16 godina
neaktivan

ista stvar, a problem se ne da riješit.

14 godina

Vjerovatno ste već pisali o ovome ali kako da ga stavim na virtual PC(na windowsu 7)? može i link do posta nekog svejedno

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo upravo instalirao Win 8 CP, pa da vam dokažem znači instalira se jedna mala aplikacija i onda vam se pojavi Start, kad kliknete na start normalni start bude, a ako idete skroz u kut onda vam ide u metro :) Tako da imate oboje :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Evo upravo instalirao Win 8 CP, pa da vam dokažem znači instalira se jedna mala aplikacija i onda vam se pojavi Start, kad kliknete na start normalni start bude, a ako idete skroz u kut onda vam ide u metro :) Tako da imate oboje :)

Ja najčešće običan Start otvaram upravo tako da odguram miš skroz u kut, ne da mi se pogađati Orb {#}

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
Bulldozer kaže...

Ime aplikacije? Hvala;D

Anonymous is coming!
14 godina
odjavljen
Unix kaže...
Bulldozer kaže...

Ja najčešće običan Start otvaram upravo tako da odguram miš skroz u kut, ne da mi se pogađati Orb {#}

I ja. Ali više nemam običan start. :)

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
17 godina

@Kawa

...ajde se samo vrati jednu stranicu nazad i procitaj njegov post...nije tesko...

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 12:41 (djigibao).
15 godina
protjeran

Ako nekome smeta watermark, nije ga problem riješiti.

1. Unlockate taskbar (otključate)

2. Prevučete taskbar "on the top" ekrane (dakle skroz gore)

3. Lockate taskbar (zaključate)

4. Rebootate sustav (restartate)

5. Nema više watermarka -> sada istim koracima vratite taskbar tamo gdje mu je i mjesto.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
...probao sam to jucer i nije pomoglo.
Kod tebe radi ili si samo C/P sa neta?
13 godina
neaktivan

Evo da i ja kažem svoje dojmove o 8-ici nakon 3-4 dana korištenja.....znači mogu reći da mi se sve više sviđa i ne vidim nikakvo pravljenje više koraka nego što je trebalo u 7-ici bilo da se to odnosi na shutdown(3 klika u oba slučaja), na all programs(all app), ili na nešto treće. Primjećujem da se svi žalite na nepostojanje start-a a metro je ništa drugo nego start a meni je čak metro i draži jer ga mogu urediti po želji(ostavim programe koji mi trebaju ostale maknem, one koje ne koristim i ako ih jednom budem trebao lako je napraviti jedan klik i otići na all apps) te je po meni pregledniji i pristupačniji nego start.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice