Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 125.485
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
power_user kaže...

Ja još nisam našao pravi Shutdown, postoji li negdje drugdje osim na lock screenu?

Još uvijek dobri stari Alt+F4.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 16:36 (ivo_svetrice).
16 godina
ivo_svetrice kaže...
power_user kaže...

Ja još nisam našao pravi Shutdown, postoji li negdje drugdje osim na lock screenu?

To ne mogu jer mi zatvori VMware, a nisam još instalirao nativno. Još će najbolja solucija ispasti shutdown.exe -s u command promptu

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
neaktivan

To radi i u VMware-u bez problema.

13 godina
neaktivan
power_user kaže...
ivo_svetrice kaže...
power_user kaže...

To ne mogu jer mi zatvori VMware, a nisam još instalirao nativno. Još će najbolja solucija ispasti shutdown.exe -s u command promptu

Napravi shortcut sa "shutdown.exe -s" putanjom :)

Tako sam barem ja :)

A pravi shutdown se nađe ovako:

Odvedi strelicu u gornji desni kut, otvoriti će se Charm Bar, klikni na Settings, i onda klikni na Power {#}

BTW napravio sam si veći button za otvaranje starta :)

To je u principu .exe file prikvačen na taskbar.

Download

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 16:46 (Unix).
13 godina
neaktivan
Windows 8 CP dostupan za skidanje

Ne kontam sta je tu bum oko gasenja, imate ispod slike kako?

Zar je bilo jednostavnije na win7, pa i nije bas, prvo star pa na dnu je bio Shut down ili mala strelica pa imas jos nekih opcije, a ni na win8 nema vise koraka za istu stvar... Pogledajte slike...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Unix kaže...

Minusi

• Treba srediti shutdown, restart i takve opcije, jer je ovo LOŠE i neupotrebljivo ako ne kreiraš shortcute u Start Menu kao većina naroda. Nema šanse da čim instaliraš Win8 i pokušaš ugasiti PC nađeš iz prve shutdown jer je zakopan gdje ga ni BillG nebi našao. Ovako je bilo i u DP, ljudi su se žalili i ništa nije poduzeto. Zašto?
  • Nedostatak Start ikone - isto tako glup potez, tko će na TS-u uspjet iz prve pogoditi to malo područje između programa zakačenih na taskbar i ruba ekrana?

Meni recimo taj shutdown najmanje smeta jer:

- u pravilu nikad ne gasim racunalo, restarta sam napravio vise u ovih par dana zbog switchanja iz win7/win8 nego zadnjih godinu dana {#}

- jednom kad se naviknes na (a treba jedno 3-4 pokusaja) "mis lijevo-gore, pa dolje do "settingsa", klik, pa jos malo dolje do "power", klik, pa malo gore i klik na "shutdown", i nije tako strasno. barem ako to radis jednom mjesecno ili rjedje.. {#}

Start ikonu i na win7 koristim jako rijetko, uglavnom stiscem "win" tipku, a to radi jednako dobro kao na win7. Ali ne pogadjas "malo podrucje", nego rub ekrana, ne? To na TS mora biti drugacije rjeseno nego na misu jer nemozes na TS pogodit jedan pixel.

Nekak sto vise koristim ove winse, sve su mi prirodniji i drazi... {#} 

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
17 godina
igortehno kaže...

Evo kako meni izgleda weather, a u podesavanjima pise da ima internet veza???? Malo sam vise zbunjen...

dark_wizz kaže...

Kod mene problemi s aplikacijama na meto UI. Calendar, Mail, Messaging i People se nakon restarta jednostavno odbijaju pokrenuti. Kad kliknem na "get help with this problem" ne dešava se ništa, kao da nisam ni kliknuo. Pokušao sam par puta restar i malo guglanja, ali ništa ne pomaže. Ima netko neku ideju?

Ne znam da li ste napravili update ali svakako probajte to kao i dobri stari sfc /scannow.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
16 godina
neaktivan
power_user kaže...

Evo male skripte za Windows shutdown dialog:

Shutdown.js
(new ActiveXObject("Shell.Application")).ShutdownWindows();

Spremi u "Shutdown.js", spremi na desk i pokreni.

16 godina
Unix kaže...
power_user kaže...
ivo_svetrice kaže...
power_user kaže...

Odvedi strelicu u gornji desni kut, otvoriti će se Charm Bar, klikni na Settings, i onda klikni na Power {#}

Download

Mozes mi objasniti kako si napravio start ne kuzim?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
13 godina
neaktivan
oo7 kaže...
Unix kaže...
power_user kaže...
ivo_svetrice kaže...
power_user kaže...

Download

Mozes mi objasniti kako si napravio start ne kuzim?

Napisao sam u postu koji si citirao:

Download

Što nije jasno?

Skineš, raspakiraš, desni klik na .exe, Pin to Taskbar.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Kod mene problemi s aplikacijama na meto UI. Calendar, Mail, Messaging i People se nakon restarta jednostavno odbijaju pokrenuti. Kad kliknem na "get help with this problem" ne dešava se ništa, kao da nisam ni kliknuo. Pokušao sam par puta restar i malo guglanja, ali ništa ne pomaže. Ima netko neku ideju?

Pronašao uzrok problema. Jedan od update-ova se nije instalirao. Nakon što sam ga posebno skinuo s neta i instalirao sad sve radi kako treba.

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
13 godina
neaktivan

Jesam, napravo sam.. a sta ti je sfc /scannow.

13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...
dark_wizz kaže...

Pronašao uzrok problema. Jedan od update-ova se nije instalirao. Nakon što sam ga posebno skinuo s neta i instalirao sad sve radi kako treba.

Cekaj, kako znas sta ti se nije instaliralo, objasni malo bolje....

13 godina
neaktivan
igortehno kaže...

To upišeš u CMD, a ta komanda ti provjerava integritet (valjanost) Windows fileova.

17 godina
igortehno kaže...

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
13 godina
neaktivan

Imam problem instalirao sam dakle windows 8 i nemam zvuka, a drivere za windows 7 mi neće instalirat :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Games55 kaže...

Imam problem instalirao sam dakle windows 8 i nemam zvuka, a drivere za windows 7 mi neće instalirat :S

Jesi napravio upgrade ili friške?

Što ti govori, imaš neki error?

15 godina
neaktivan

Prijatelj me je pito da mu instaliram neki windows novi.Ja sam mislio W8,no neznam dali se to isplati,da ga ima 1 godinu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dolu kaže...

Prijatelj me je pito da mu instaliram neki windows novi.Ja sam mislio W8,no neznam dali se to isplati,da ga ima 1 godinu.

Pa ako je voljan da kasnije napravi upgrade ili cr*acka ovaj, možeš.

14 godina
neaktivan

Evo drugi put sam instalirao Windows 8 u dual boot s Windows 7. Sve upadatove instalirao, ali jednostavno ne mogu ni jednu Metro aplikaciju otvoriti. Ne pojavi se nikakav error, samo slika se pojavi te se vrati na start. Ekran je 1366:768 a UAC mi je uključen. Također sam probao i na LOCAL accountu, ali bezuspješno.. Dali  netko može pomoći

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa napravio sam onaj update obični, al nema zvuka i kad skinem normalne drivere one za w7 piše jednostavno da nisu podržani i neemogu ih instalirat

13 godina
neaktivan

Evo, a tek sad sam jos vise zbunjen... Nije mi jasno, weather ne radi, a sve ostale metro palikacije koje trebaju net rade... Ima li neko ideju..

15 godina
neaktivan
igortehno kaže...

Evo, a tek sad sam jos vise zbunjen... Nije mi jasno, weather ne radi, a sve ostale metro palikacije koje trebaju net rade... Ima li neko ideju..

Ja nemam Metro Internet Explorer, a u Windows Store ga nema. 

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
14 godina
neaktivan
filipvk kaže...

Evo drugi put sam instalirao Windows 8 u dual boot s Windows 7. Sve upadatove instalirao, ali jednostavno ne mogu ni jednu Metro aplikaciju otvoriti. Ne pojavi se nikakav error, samo slika se pojavi te se vrati na start. Ekran je 1366:768 a UAC mi je uključen. Također sam probao i na LOCAL accountu, ali bezuspješno.. Dali  netko može pomoći

Jel ima tko riješenje za ovo?

13 godina
neaktivan

Xanzzu pa skines ga s neta normalno ako vec hoces da ga koristis evo link: http://windows.microsoft.com/en-us/internet-explorer/products/ie/home

Da se vratim na moj problem, naime primejtio sam ovo (ako to uopste ima veze) weather treba pristup home or work internet conection a cod mene stoji da je moj internet private, e sad jel to private mogu promjenit da pise home network, mozda smjesno pitanje :)

Na slikama se vidi sve ako ja bas nisam dobro objasnio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 19:11 (igortehno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vrati se na prethodnu stranu pa probaj isto uradit sto je meni kolega djigibao  predlozio, doduse kod mene je sve ok al kod tebe mozda nije, nemas sta izgubit. Oko 5 min traje provjera...

17 godina
igortehno kaže...

Da se vratim na moj problem, naime primejtio sam ovo (ako to uopste ima veze) weather treba pristup home or work internet conection a cod mene stoji da je moj internet private, e sad jel to private mogu promjenit da pise home network, mozda smjesno pitanje :) 

Ovo me podsjeca na probleme na Visti/Win7 sa "Unidentified Network" koje sam imao dok sam koristio mobilni net. Rjesenje je bilo neko hakiranje, neke skripte, uglavnom potrazi malo po netu ako se radi o istom problemu...

Evo jedno moguce rjesenje (za win7, moda radi i na win8)

http://knoxious.com/318/windows-7-unidentified-network-fix/

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
neaktivan

Ja mislim da to meni nece pomoc, jer kod mene nije nedefinisan internet, nego samo stoji kao privatni, e sad kako da ga prebacim na kucni???

13 godina
neaktivan

Ne znam rješenje tvog problemaali mislim da ti nije u tome što ti piše da ti je network private, evo pogledaj na slici da i meni piše da je private pa mogu otvarati sve metro aplikacije

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 20:55 (Galiante).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mene Hyper V zajebaje, kad kreiram external switch, nestane mi interneta, ona moram restartat računar. Probao sam poigrati Assassin's Creed Revelations (original), nemože se pokrenuti, sve sam pokušao, ali nemože.

Dafuq I just read?
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 21:10 (SaidSikiraX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice