Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 125.488
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
djigibao kaže...
Unix kaže...
Inače, super mi je OS, sredio sam da mi automatski ulazi na desktop, bacio sam Shortcutove za shutdown i restart na desktop i u "start", sad još samo kameru i super sve :)

Radi i prastari printer :D

Moze mali TUT kako si stavio da ti automatski ulazi na desktop?

(moze i netko drugi ako zna)

Tnx {#}

Dakle za sve vas:

Kako pri startupu automatski otvoriti desktop:

1. Otvoriti Event Viewer
  2. Pod Windows Logs odabrati Applications
  3. Tamo ćete vidjeti Winlogon
  4. Desni klik na to i odaberite Attach Task to this Event
  5. Unesite proizvoljno ime i kliknite Next
  6. Opet kliknite Next
  7. Odaberite Start a program
  8. Pod Program/script unesite ovo (bez navodnika): "C:\Windows\explorer.exe shell:::{3080F90D-D7AD-11D9-BD98-0000947B0257}"
  9. Kliknite Yes, pa Next, pa Finish
Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
17 godina
Windows 8 CP dostupan za skidanje

Kakve su cijene 22" touchscreen monitora? Koji je popularan kod nas?

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel može ovaj Windows 8 ić na komp iz Moj PC,zato što piše da su minimalni zahtjevi 1GB za 7 (ultimate) pa sam je strpo na komp i radila je

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!

0 0 hvala 0
17 godina

Ima li tko problema sa flashom na wins 8??

Jutub radi no primjerice ufc.com, stream sa FB-a ili stranice sa videom nikako ga ne otvaraju. Ni IE, ni chrome; jedino u operi radi koliko-toliko ali ne kako bi trebao. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Preporuka za sve kojima neki driveri ne rade na WIN 8 a radili su na WIN 7.

Kod mene je bio slucaj da mi nisu radili driveri od graficke (ATI X1200) pa sam isao u COMPUTER MANAGEMENT>DEVICE MANAGER>DESNI KLIK GDJE VAM FALE DRIVERI>UPDATE DRIVER>BROWSE MY COMPUTER...>I ODABERETE PARTICIJU SA WIN 7

Može i direktnije > \Windows\System32\DriverStore\FileRepository, ja tako već godinama selim drajvere. Prekopiram sa stare instalacije taj folder pa ga uvijek imam spremnoga.

Early adopter
16 godina
neaktivan
2fast4u kaže...

Jutub radi no primjerice ufc.com, stream sa FB-a ili stranice sa videom nikako ga ne otvaraju. Ni IE, ni chrome; jedino u operi radi koliko-toliko ali ne kako bi trebao. 

ufc.com i fb radi bez problema.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 11:50 (Mitsuoka).
14 godina
neaktivan

ne prepoznaje mi printer epson sx115 i frendu ne prepoznaje HP neki laserski isto ne... svašta... dal zna neko rješenje???

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel radi vama Xbox live i Weather :) meni uvjek pise da nemam konekcije s netom... ne kontam zasto? Ima li neko slican problem...

Iskren da budem ja mislim da ce na kraju da ostane samo metro dizajn bez nekog drugog dizajna, a da sa ovim duplim samo ispituju trziste i privikavaju ljude... U sustini za mene je ovo obicni win7 (koji nema starta al zato ima metro umjesto njega)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mitsuoka kaže...
2fast4u kaže...

ufc.com i fb radi bez problema.

jesi probao pokrenuti neki video? Meni u chromu i IE samo vrti a opera ponudi samo download videa.. Sinoć mi je chrome pri pokretanju video UFC prelimsa pustio samo zvuk bez slike..

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 11:55 (2fast4u).
16 godina
neaktivan

Pa da, zato sam i rekao da radi. Sve sasvim normalno.

@Igortehno, weather radi, XBOX nisam ni pokušavao.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 12:10 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan
jMitsuoka kaže...

Pokrene meni al onda izbaci kao da nemam veze s netom, a da nemam ne bih sad pisao ovdje :) tako da mi bas nije jasno... a u podesavanjima nista nisam nasao...

16 godina
neaktivan
igortehno kaže...
jMitsuoka kaže...

Pokrene meni al onda izbaci kao da nemam veze s netom, a da nemam ne bih sad pisao ovdje :) tako da mi bas nije jasno... a u podesavanjima nista nisam nasao...

Pa pitao si jel nam radi, meni sasvim normalno radi, osim što accuweather ima malo preciznije temp, al lako za to, stupanj gori doli nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 13:18 (Mitsuoka).
13 godina
neaktivan

Ma mislio sam da mi ne radi internet ne bih pisao na forum a da aplikacija iz nekog razloga ne moze da se spoji na net :)

ima li neko ideju zasto ne...

15 godina

jel se može gdje namjestiti da se gmail mailovi pushaju a ne da se mora rucno syncati? probao sam ga i kao gmail i kao exchange account i u oba slucaja ne stize mail odmah nego tek nakon rucnog syncanja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ako i ima..push je nepotreban na ovome i ne bi sluzio nicemu (tj. bio bi beskoristan) jer ovo je consumer preview za PC (personal computer) a ne za mobitel ili tablet i sl...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 13:50 (Ammonite).
15 godina

El bu mi se obrisalo sve s C particije ak instaliram ovo čudo?

There is a troll in all of us!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Ako imaš Win7 ili neki drugi OS, nećeš moći instalirati na tu C particiju.

morat ćeš radit novu

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
FlyBoy kaže...
nul-3 kaže...

Ako imaš Win7 ili neki drugi OS, nećeš moći instalirati na tu C particiju.

morat ćeš radit novu

Stojim na licence terms-u :D i sada neda mi se ići dalje. A nisam odabrao ono da na drugu particiju radim.

There is a troll in all of us!
15 godina
Ammonite kaže...

Ako i ima..push je nepotreban na ovome i ne bi sluzio nicemu (tj. bio bi beskoristan) jer ovo je consumer preview za PC (personal computer) a ne za mobitel ili tablet i sl...

ne služi ničemu da se mail u dockanoj metro mail aplikaciji prikaze istog trena kad i dođe umjesto da klikaš na sync gumb??

no comment...

17 godina
Ezio kaže...

ne služi ničemu da se mail u dockanoj metro mail aplikaciji prikaze istog trena kad i dođe umjesto da klikaš na sync gumb??

no comment...

Push ili ne, ali evo bas probao i mail se i prikazuje istog trena kad dodje.

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
13 godina
neaktivan

To sto opisujes ima jos od windowsXP (izuzev sto nije metro aplikacija) a email push nije ono sto ti pod time podrazumijevas; no dakle bla.1 , a imas google za dodatna pojasnjenja.

13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...

Ako budeš formatirao particiju, da :)
Ako staviš Win8 na neku drugu particiju i/ili disk, ne :)

Ja sam napravio upgrade sa Windowsa XP i sve mi je ostalo, user accovi i podatci.

Postavke i programi nažalost ne :(

Super je što 8 nudi upgrade sa XP-a, za razliku od 7. {#} 

Sad mi još ostaje drugi PC, onaj koji najviše koristim. {#}

Kod njega ću stavit Win8 na potpuno drugi disk.

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
14 godina
Marko :D kaže...

Jel može ovaj Windows 8 ić na komp iz Moj PC,zato što piše da su minimalni zahtjevi 1GB za 7 (ultimate) pa sam je strpo na komp i radila je

svaki pc koji moze pokrenuti windows 7 moze i windows 8

Had a dream I was king, I woke up still king
15 godina
SupremeCommander kaže...
Ezio kaže...

no comment...

meni ne. jesi složio kao exchange account ili onaj ponuđeni gmail?

17 godina
Ezio kaže...
SupremeCommander kaže...

meni ne. jesi složio kao exchange account ili onaj ponuđeni gmail?

Kao hotmail account. {#}

13 godina
neaktivan

Evo kako meni izgleda weather, a u podesavanjima pise da ima internet veza???? Malo sam vise zbunjen...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod mene problemi s aplikacijama na meto UI. Calendar, Mail, Messaging i People se nakon restarta jednostavno odbijaju pokrenuti. Kad kliknem na "get help with this problem" ne dešava se ništa, kao da nisam ni kliknuo. Pokušao sam par puta restar i malo guglanja, ali ništa ne pomaže. Ima netko neku ideju?

fck fck
Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
4mal kaže...
zvonac kaže...

Koja je fora s tim boot time? Pa kaj je tolka razlika spram sedmice u podizanju sistema?

je i to drasticna ;)

nazalost, i nije takva. izmjerio sam nekih 7-8 sekundi brzih uvrh glave DO momenta kada mozes poceti koristiti file explorer a ne beskorisni metro (i to uzmi u obzir da mi win 7 imaju nekoliko programa vise u taskbaru sto sigurno usporava), testirao sam na starijoj masini doduse, citam da novi visejezgreni procesori iskoristavaju te jezgre i prilikom boota.

windows experience index je takodjer vrlo slican, 3.5 oba, s time da je na win 7 0.1 na gaming indeksu cak i bolji za 0.1 poen.

sve u svemu, win 8 je isti k kao i win 7, s time da su nazalost i gori po pitanju user friendlinessa, trebas vise klikova misem za restart i gasenje racunala (ukoliko nisi kreirao kratice), sporije dolazis do manje koristenih aplikacija...ja metro dosada uopce nisam koristio, to mozda ima smisla na tabletima ali ovdje tesko.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 16:15 (mikrošit).
13 godina
neaktivan

Evo da se javim sa dosadašnjim iskustvima:

Minusi

• Treba srediti shutdown, restart i takve opcije, jer je ovo LOŠE i neupotrebljivo ako ne kreiraš shortcute u Start Menu kao većina naroda. Nema šanse da čim instaliraš Win8 i pokušaš ugasiti PC nađeš iz prve shutdown jer je zakopan gdje ga ni BillG nebi našao. Ovako je bilo i u DP, ljudi su se žalili i ništa nije poduzeto. Zašto?
  • Driveri, ali to nije Microsoftova krivica i to će se srediti sa izlaskom pune verzije.
  • Nedostatak Start ikone - isto tako glup potez, tko će na TS-u uspjet iz prve pogoditi to malo područje između programa zakačenih na taskbar i ruba ekrana?
  • Nemogućnost mijenjanja pozadine nekog određenog tilea, moguće je globalno promijeniti, ali ljudi hoće pojedinačno.
  • Osjećaj klaustrofobije - ovo je sad moj osobni dojam, neznam kako kod vas, ali imam neki osjećaj skučenosti...

Plusevi

• Brži startup - super stvar, to mi je drago
  • Upgrade sa XP-a - također super, makar se ne zadržavaju programi i postavke, ali ipak je moguć za razliku od Win7
  • Novi boot menu - Ima GUI, podržava korištenje miša, uređuje se iz samoga sebe, podržava Linux (!). Bravo Microsoft!
  • Ribboni u Exploreru - Često je kritizirana, ali ipak su se pokazali kao dobra stvar, kao i u Officeu.

Sve u svemu, uz par stvari koje sam gore naveo, biti će to dobri Windowsi, za mene vrijedni upgradea sa 7. {#}

Osobno 8 planiram staviti na sva računala koja posjedujem.

Moj PC  
5 1 hvala 0
16 godina
Unix kaže...

Evo da se javim sa dosadašnjim iskustvima:

Minusi

• Treba srediti shutdown, restart i takve opcije, jer je ovo LOŠE i neupotrebljivo ako ne kreiraš shortcute u Start Menu kao većina naroda. Nema šanse da čim instaliraš Win8 i pokušaš ugasiti PC nađeš iz prve shutdown jer je zakopan gdje ga ni BillG nebi našao. Ovako je bilo i u DP, ljudi su se žalili i ništa nije poduzeto. Zašto?
  • Driveri, ali to nije Microsoftova krivica i to će se srediti sa izlaskom pune verzije.
  • Nedostatak Start ikone - isto tako glup potez, tko će na TS-u uspjet iz prve pogoditi to malo područje između programa zakačenih na taskbar i ruba ekrana?
  • Nemogućnost mijenjanja pozadine nekog određenog tilea, moguće je globalno promijeniti, ali ljudi hoće pojedinačno.
  • Osjećaj klaustrofobije - ovo je sad moj osobni dojam, neznam kako kod vas, ali imam neki osjećaj skučenosti...

Plusevi

• Brži startup - super stvar, to mi je drago
  • Upgrade sa XP-a - također super, makar se ne zadržavaju programi i postavke, ali ipak je moguć za razliku od Win7
  • Novi boot menu - Ima GUI, podržava korištenje miša, uređuje se iz samoga sebe, podržava Linux (!). Bravo Microsoft!
  • Ribboni u Exploreru - Često je kritizirana, ali ipak su se pokazali kao dobra stvar, kao i u Officeu.

Sve u svemu, uz par stvari koje sam gore naveo, biti će to dobri Windowsi, za mene vrijedni upgradea sa 7. {#}

Osobno 8 planiram staviti na sva računala koja posjedujem.

Ja još nisam našao pravi Shutdown, postoji li negdje drugdje osim na lock screenu?

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice