Windows 8 CP dostupan za skidanje zaključana tema

poruka: 854
|
čitano: 125.698
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 8 CP dostupan za skidanje".
14 godina
Windows 8 CP dostupan za skidanje

Evo i mene... win 8 (x64) rade odlicno i jako mi se svida metro sucelje.

Samo je bilo malo zezancije sa driverima za grafu ali i to sam rijesio.

Anonymous is coming!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo i ja sam uradio clean instalacijuu win 8 i po svemu sudeci ostaje mi kao glavni OS... Ne kontam oko cega tolika panika, meni sve izgleda normalno, valjda zbog WP7 ko ce li ga znat... Ne kontam zasto neke buni zatvaranje aplikacija, sta je tu cudno??? Inace iznenadio sam se brzinom instalacije, stvarno brzo... Sto se tice drivera, sve je proslo ok, tj pustio sam win8 da sam pronadje i intalira drivere i to je uradio bez ikakvih problema. Sve radi perfektno, zvuk, slika, wi-fi, usb net, dvd-rw itd :)

Spoji full hd philips tv na laptop i bez problema ga prepoznao i pitao me da li ga zelim kao prvi ili drugi ekran...

I super mi je ovo ukombinovano,   priznajem metro okruzenje jeste mozda malo prakticnije za ekrane na dodir ali meni uopste ne prestavlja problem ni koristenje s misom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 21:13 (igortehno).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

vjerojatno je netko pitao, ali tema se puni k'o narodnjački klub... koliko je teška po particiju instalirana verzija

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Windows 8 CP dostupan za skidanje
FlyBoy kaže...

vjerojatno je netko pitao, ali tema se puni k'o narodnjački klub... koliko je teška po particiju instalirana verzija

Isto koliko i Windows 7, neznam sad napamet, kažem ti kad mi se instalira, baš čekam da se zgotovi instalacija :)

Sva sreća da dotle mogu na internet :D

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
13 godina
neaktivan
djigibao kaže...
salih88 kaže...
Taj sam i bio skinuo, i instalirao, te mi se u device manageru pojavi kao da imam AMD Radeon HD 7700 Series grafičku instaliranu na računaru, a nakon desetak sekundi izbaci poruku da driveri ne odgovaraju. A sa AutoDetect kaže da imam najnovije drivere za svoju grafičku.....

Komplikovanije nego što izgleda...

Probaj skinut ove.

To i jest isto koje se dobije kada se odaberu sve komponente i stisne view results. Dodjem na isto. Opet me prebaci na onu stranicu sa koje sam već skinuo drivere i koji ne mogu.

17 godina
FlyBoy kaže...

Kod mene 19.3GB (cista instalacija), od toga:

6.34 GB hiberfil.sys

4.50 GB pagefile.sys

11.1 GB ostalo

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being cold...
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 21:30 (SupremeCommander).
16 godina
FlyBoy kaže...

14,6GB 64bit 

Demokratija je kada dvije budale imaju više prava nego jedan pametan.
13 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
fildzan viska kaže...

a jednom kad si u metro sucelju i nekoj nativnoj aplikaciji lako se vratiti nazad u desktop mod? e, nije :-)

Misem na lijevi rub ekrana i izaberes desktop aplikaciju, to je tesko?

pomaze i win tipka + D, ali lose je ako moras na velikom monitoru traziti rub ekrana ili uciti shortcute da bi izvrsio neke osnovne operacije na ovim windowsima. lako za mene, ali za gro ljudi koji jedva da znaju sta su windowsi i kompjuteri...FAIL.

inace, guglajuci sam pronasao kako kreirati jednopotezne shortcute za jedan od najvecih failova ovih win 8 a to je da bi ugasio ili restartao racunalo moras napraviti milion koraka. tu su i korisni shortcuti kao win tipka + x te win tipka + i (koja otvara upravo prozor sa power ikonom) ali sve to ne mijenja cinjenicu da je ovo smece od proizvoda, i prepakirani win 7 koji je cak i manje user-friendly od ranije verzije (a olfo je namijenjen masama). sada se otvara prostor Googleu i ostalima da napravi jedan posteni OS. 

citajte btw malo strane forume i (ugl negativne) komentare ljudi, ima dosta bugova i propusta u dizajnu, recimo kada se koristi vise monitora a svi spominju tu komplikaciju oko gasenja ili restarta.

sto se mene tice - nikada vise nazad na Microsoft. Ionako vecina aplikacija koje koristim su ili od Googlea ili od Adobea. Fali jos samo dobar i brz OS da zaokruzi cjelinu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 21:36 (mikrošit).
15 godina
neaktivan

Evo koristim od srijede navećer i zadovoljan sam, što duže koristim više mi se sviđa.

Možda stavim na komp kao primarni os ;)

Windows 8 Consumer Preview
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam problema sa Logitech web kamerom, trebam instalirati driver, a ne mogu, jer mi instalacija kaže da mi OS nije podržan.

Imam Win8 x32 {#}

Skype mi prepoznaje video, ali ne i zvuk koji je ugrađen u kameru, a to mi je važno.

Inače, super mi je OS, sredio sam da mi automatski ulazi na desktop, bacio sam Shortcutove za shutdown i restart na desktop i u "start", sad još samo kameru i super sve :)

Radi i prastari printer :D

Isn't it a remarkable coincidence almost everyone has the same religion as their parents? Religions run in families. How does this come about? Trough childhood indoctrination. -Richard Dawkins
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 22:32 (Unix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Conrad kaže...
Mitsuoka kaže...

Molim te, bi li mi mogao odgovorit na moje pitanje, vec sam nekoliko puta pitao i nitko nista >.<

Uglavnom, dual boot je na istom disku, 2 particije po 65GB. (64 bit)

Kada idem u W7 stalno se pali repair i ne mogu ništa sa njime, System Restore i Repair ne pomažu, ali na repair kaže da je spojen neki USB ili nešto, tako da je očigledno to s mišlju na W8. 

Sada kako je tebi bilo, kako si pokrenuo W7?

Imam dva diska,   na prvom od 500 giga nalaze mi se dvije particije, jedna za OS (win7) te druga skladišna. Na drugom disku (250 GB) imao sam linuxMint ( nekih 40 GB ) te jednu NTFS particiju....Pomoću G-parted pripremio sam na ovom drugom disku još jednu particiju od oko 40 gb (disk manager u Sedmici nije mi dao da, iz meni nejasnih razloga, napravim particiju veću od 30 GB, zato G-parted)...Nakon toga old skul instalacija na tu novu particiju, znači butanje s DVD-a i tako to , nikakvih problema, sva tri OS-a uredno gone ( slika boot screena win 8 u prilogu)...Dakle, ja kao baš ono simpl juzer zaista ne znam kako tvoj problem riješiti, žao mi je...

I'm doomed {#}

Stvarno ne kužim šta mu je, ovo mi se prvi put događa... ne znam, možda reinstall W7 pomogne, al ne da mi se to radit {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Conrad kaže...

I'm doomed {#}

Stvarno ne kužim šta mu je, ovo mi se prvi put događa... ne znam, možda reinstall W7 pomogne, al ne da mi se to radit {#}

Ajde se probaj priviknuti na Win8, ako ti sve radi... {#}

Usput, ima netko riješenje za ovaj problem?

Kliknem Yes i ništa se ne dogodi...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2012 22:42 (Unix).
16 godina
neaktivan

Licenca AutoCAD 2012 i Adobe CS5 Suite-a mi je na W7, pa se moram zahebavat oko aktivacije opet, osim ako je ne deaktiviram, a i ne provjerava mi se radi li to na W8, također W7 je original, pa mi se ne prelazi na nešto nedovršeno još iako je stabilno.

Onda ponovna instalacija svih tih programa, onda igre na origin accountu, gdje opet gubim aktivacije ako ne deaktiviram (doduše ima ih 4/5 trenutno, ali opet)... Zato bi nekako bar upalia W7 da deaktiviram, pa onda mogu i na W8, ali opet licenca traje samo do 1. mjeseca sljedeće godine, a onda bi se opet trebalo sve na reinstall...

Previše problematike, tako da ako neko ima rješenje, bio bi zahvalan.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan

Riješio sam svoj problem sa audiom tako da sam u cmd pod Admin ovlastima utipkao:

secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verbose

Ovaj problem nastaje nakon upgradea sa XP-a zbog konflikta sa gpedit.msc :)

Sad radi zvuk napokon :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mene zanima kako zatvorit neki program kada si u njemu.
Mogu ga jedino zatvorit kad sam izvan njega. 

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"povuci" ga prema dolje

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
...ili ALT+F4
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://store.ovi.com/content/203306
17 godina

Preporuka za sve kojima neki driveri ne rade na WIN 8 a radili su na WIN 7.

Kod mene je bio slucaj da mi nisu radili driveri od graficke (ATI X1200) pa sam isao u COMPUTER MANAGEMENT>DEVICE MANAGER>DESNI KLIK GDJE VAM FALE DRIVERI>UPDATE DRIVER>BROWSE MY COMPUTER...>I ODABERETE PARTICIJU SA WIN 7

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...

Mene zanima kako zatvorit neki program kada si u njemu.
Mogu ga jedino zatvorit kad sam izvan njega. 

Sa Alt+F4, ugasi i proces.

14 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Preporuka za sve kojima neki driveri ne rade na WIN 8 a radili su na WIN 7.

Kod mene je bio slucaj da mi nisu radili driveri od graficke (ATI X1200) pa sam isao u COMPUTER MANAGEMENT>DEVICE MANAGER>DESNI KLIK GDJE VAM FALE DRIVERI>UPDATE DRIVER>BROWSE MY COMPUTER...>I ODABERETE PARTICIJU SA WIN 7

Ja sam tako instalirao driver za Xonar DG, ali nemam software preko kojeg mogu postavljat zvuk i to, samo imam zvuk na zvucnoj, dalje ne mogu nista.

Watercooled CPU. KUPUJEM 120mm VENTOVE-PROZIRNI, PLAVE LED, 3-pin PRIKLJUČAK, 3 KOMADA, ISTE MARKE
17 godina

Jel zna netko nacin da se makne onaj natpis (desno dole)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Jel zna netko nacin da se makne onaj natpis (desno dole)?

Ne vjerujem, a zašto ti smeta?

17 godina
Unix kaže...
Inače, super mi je OS, sredio sam da mi automatski ulazi na desktop, bacio sam Shortcutove za shutdown i restart na desktop i u "start", sad još samo kameru i super sve :)

Radi i prastari printer :D

Moze mali TUT kako si stavio da ti automatski ulazi na desktop?

(moze i netko drugi ako zna)

Tnx {#}

14 godina
neaktivan

Mene zanima još kako da maknem onu sliku na početku, da odmah dođem na dio gdje upisujem šifru :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Povučeš mišem prema gore ili stisneš bilo koju tipku (hvala Tonči)

Sorry, nisi to pitao, već kako ju maknuti potpuno.

http://www.verboon.info/index.php/2011/09/windows-8-how-to-disable-the-metro-logon-screen/

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 9:27 (nino_z).
14 godina
neaktivan
nino_z kaže...
Povučeš mišem prema gore ili stisneš bilo koju tipku (hvala Tonči)

Ja tu sliku hocu maknit, zivcira me da moram to micat.

15 godina
neaktivan

Skinuo sam windows 8.Imam par pitanja u vezi instalacije.Imam HDD od 320 gb,2,particije(1.50GB,2.250).Na manju sam instalirao windows 7,a na vecu stavljam podatke.Procitao sam da za instalaciju w8 treba imaju jednu slobodnu particiju,koju ja nemam.Pa me zanima,mogu li nekako izvesti da mogu izabrati koji da sustav pokrenem(pri pokretanju sustava).Drugo pitanje  je vezano uz "isplativost".Nemam orginalni Windows 7,pa me zanima isplati mi se preci na w8.Trece pitanje je vezano uz programe i igrice.Ako instaliram w8,i ostavim w7,hoce li mi w8 prepoznati program od w7,ili moram ponovo instalirati?

Hvala lijepa...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Dolu kaže...

Skinuo sam windows 8.Imam par pitanja u vezi instalacije.Imam HDD od 320 gb,2,particije(1.50GB,2.250).Na manju sam instalirao windows 7,a na vecu stavljam podatke.Procitao sam da za instalaciju w8 treba imaju jednu slobodnu particiju,koju ja nemam.Pa me zanima,mogu li nekako izvesti da mogu izabrati koji da sustav pokrenem(pri pokretanju sustava).Drugo pitanje  je vezano uz "isplativost".Nemam orginalni Windows 7,pa me zanima isplati mi se preci na w8.Trece pitanje je vezano uz programe i igrice.Ako instaliram w8,i ostavim w7,hoce li mi w8 prepoznati program od w7,ili moram ponovo instalirati?

Hvala lijepa...

1.Od te vece particije (od 250GB ) trebas napravit dvije particije (jedna od cca. 50GB za Windowse i druga od 200GB).

Kad instaliras Win8 na tu particiju (od 50GB) dobit ces dual boot tj. imat ces win7 i win 8, u koju zelis uci ce te pitati pri svakom paljenju kompa.

2.Ne moras ful "prelazit" na win 8, mozes imat win 7 i win 8 istodobno (ako zelis).

3.Kad stavis win 8 moras ponovo instalirat sve programe/igre koje zelis.

17 godina

Ako nekog interesira kako omoguciti HYPER-V na Win 8 na klikne ovdje.

Evo i tutorijala: Kako instalirati Win 8 u VirtualBox-u

KLIK

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.3.2012 10:14 (djigibao).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Ako nekog interesira kako omoguciti HYPER-V na Win 8 na klikne ovdje.

Ma da, to je slično dodavanju rola na Windows Serveru.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice