zasto mi sve igre crashaju ? dode mi .... stopped working
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
još jedna stvar koja mi ide na živce je ono povlačenje mišem, posebno kod logiranja.
Ne moraš povući mišem. Stisni neku tipku, strelicu, enter, bilo što i dobit ćeš login.
Na šta misliš?
Da li si ti prvi koji si ga dobio ili ga je već neko pokupio?
Neznam. Sad ću spržit pa instalirat preko 7-ice. Jel mogu ostat moji programi, dali će mi radit sve što je radilo na 7-ici?
jel nekom zajebava directx. ne mogu ni jednu igru pokrenut. skinuo sam dx sa ms-ove stranice i govno se neda instalirat
Gdje nabaviti serijski broj za 8
NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8
evo sve rijeseno, instalirani najnoviji driveri za grafu :D
svida mi se ova osmica ovaj task manager i log on screen i tako to
fps-i meni u igrama isto ko i windows 7.
EDIT : bootanje mi traje 1 min duze -.-
imam 2 problema u vezi windows 8 CP
1. Neprepoznaje mi DVD RW
2. Nemogu nac drivere za HD 4850
DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J
Jel mogu zadrzat sve programe i dokumente instalirajući ovo sa dvd-a? Ili da ga instaliram kao i npr igre, odmah iz windowsa 7?
Jel mogu zadrzat sve programe i dokumente instalirajući ovo sa dvd-a? Ili da ga instaliram kao i npr igre, odmah iz windowsa 7?
Upgrade.
koji imas AMD ili Nv ?
Zašto negdje piše ovaj key: NF32V-Q9P3W-7DR7Y-JGWRW-JFCK8
A na stranicama MS-a za ISO download piše DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J
u čemu je fora?
Korisne tipkovničke kratice koje nisam sve isprobao (izvor "How-To Geek"):
- Windows key– brings up the Metro start screen. You can start typing to search for an app, just like the Win7 start menu.
- Win + D– brings up the old Windows desktop.
- Win + C– brings up the Charms menu, where you can search, share, and change settings.
- Win + I– opens the Settings panel, where you can change settings for the current app, change volume, wireless networks, shut down, or adjust the brightness.
- Win + Z– opens the App Bar for the current Metro application.
- Win + H– opens the Metro Share panel.
- Win + Q– brings up the Metro App Search screen.
- Win + W– brings up the Metro Settings search screen.
- Win + F– brings up the Metro File search screen.
- Win + K– opens the Devices panel (for connecting to a projector or some other device)
- Win + , (comma) – Aero Peek at the desktop.
- Win + . (period) – Snaps the current Metro application to one side of the screen. (Right side)
- Win + Shift + . (period) – Snaps the current Metro application to the other side of the screen. (Left side)
- Win + J– switches focus between snapped Metro applications.
- Win + Page Up / Down– moves the current app to the other monitor.
- Win + Tab– opens the Metro application switcher menu, switches between applications.
koji imas AMD ili Nv ?
hvala rijesio sam :D
Ako netko ima poteškoća u korištenju Windowsa 8 sa klasičnim desktop računalom ovo bi moglo biti od velike pomoći:
koji imas AMD ili Nv ?
Kako?
Jel itko instalirao na "friško"? Onako, sa boot DVD-om, klasični način?
Dual bootao sam Win7 i Win8.
Sada kada idem u Win7, ne želi se pokrenit, stalno vrti repair... radi cega to?
Opet.
E zbog ovog sam ja otpilio ovaj Windows 8 do daljnjega....ista stvar mi se događala i kad sam pokušao imati i Developer kao drugi sistem na dual-bootu.
Nemam ja više živaca za ove nove "proizvode" i "čuda tehnologije"....Iskompliciraju život,umjesto da ga učine jednostavnijim.
Zna li netko kako se logirati u Xbox live na Windows 8?
Odem u igru i pita me želim li se prijaviti, ja kažem da hoću i onda mi izbaci error
Evo pišem sa Windowsa 8. Metro sučelje je OK, navikavam se na njega. Skida mi update i moram instalirati drivere.
Jel postoje driveri za HD 4000 grafičke?
Itko?
Za HD 4000 nadalje pročitaj post ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/windows-8-cp-dostupan-skidanje/141666.aspx?jumpto=2718528&sort=asc&view=flat&page=9#
Ili klikni ovdje:
http://www2.ati.com/Drivers/hotfix/catalyst_11.10_preview/amd_catalyst_11.10_preview2_win7_vista.exe
Jel moguće kako instalirat Dual Boot na sekundarni Hard Disk bez da brišem podatke sa njega?
Mozes preparticionirati disk. Imas "Shrink Volume..."opciju u Disk Managementu. Radi i sa primarnim diskom, samo kod njega ponekad trebas privremeno iskljucit servise tipa Windows Search jer ne zeli premjestati "unmovable" fileove...
Jao si ga IT službi sa "Metro"-om. Sa gledišta samih Windowsa istvikana 7 + (fancy metro) nije loše dok se ne navikneš, sedmica je stabilna sama po sebi 8 djeluje zasad isto tako.
Izbacivanje start izbornika smatram katastrofalnim. Drugim riječima nije vrijedno novaca onome tko je kupio 7-icu za svakodnevne potrebe. Prijelazni proizvod za zgrtanje novaca.
koji imas AMD ili Nv ?
Kako?
skinuo najnovije drivere za grafu i restarto :D
Itko?
amo rec da je hitno, sta da napravim?
Dual boot na isti disk, različite particije. Kada ulazim u Win8 sve normalno, a Win7 mogu samo u repair