Windows 7 jeftiniji od Viste

poruka: 47
|
čitano: 8.446
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Windows 7 jeftiniji od Viste".
17 godina

Dobro su krenuli, na kraju kad vide da slabo ide prodaja i Win 7, onda ce je dijeliti u Crvenom krstu :)

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo neznam tko će to kupiti....Znate na što mislim...Smijeh

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kad jednom instaliras original Win onda ti kasnije nije problem skupiti novce za sedmicu.

Moras probati da shvatisCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

5 0 hvala 0
17 godina
RE: Windows 7 jeftiniji od Viste

Slazem se, al ako ce ovako izbacivati svake dvije godine Windowse koji nisu zavrseni, onda se ne isplati dati ni 100 kn. Jel vi primjetite da svaki njihov Windows je nedoradjen. Uvijek neki problemi. Kad neko prodaje pokvaren proizvod, da je 100 kn, ako nije ispravan nije ok.

16 godina
neaktivan

yap...i kako sve lijepo radi...glatko...bez egzotičnih erora... Cool

do something while necrknes
16 godina
neaktivan
Adin kaže...

Slazem se, al ako ce ovako izbacivati svake dvije godine Windowse koji nisu zavrseni, onda se ne isplati dati ni 100 kn. Jel vi primjetite da svaki njihov Windows je nedoradjen. Uvijek neki problemi. Kad neko prodaje pokvaren proizvod, da je 100 kn, ako nije ispravan nije ok.

jesi li ti ikad u životu napravio program...a da ga se koristilo bilo gdje dalje...od tvoga compa?

nisi?

da jesi...nebi valjao gluposti...

16 godina
neaktivan

Ja znam da od mene MS neće dobiti nikad više ni lipe ni za kućnu upotrebu ni za firmu.

Mogu oni složit i dobar proizvod ali neće više dobiti od mene ni lipe.

16 godina
neaktivan

Ako Windowsi 7 budu ispravni kao što kažu, i bez većih bugova, ako Bog da i nikakvih, onda se isplati dati tolike novce za kvalitetan proizvod. Dao Bog da tako bude, jer Windowsi XP trebaju dobiti dobrog nasljednika. Vista je podbacila, a sada dolazi unuk, pa ćemo vidjeti. Držimo mu fige!Namigiva

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

3 2 hvala 0
17 godina

Slažem se, ukoliko Win 7 bude bolji od Viste (što trenutno po mom mišljenju jest), tada vrijedi novaca.

KaeR
16 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

Ako Windowsi 7 budu ispravni kao što kažu, i bez većih bugova, ako Bog da i nikakvih, onda se isplati dati tolike novce za kvalitetan proizvod. Dao Bog da tako bude, jer Windowsi XP trebaju dobiti dobrog nasljednika. Vista je podbacila, a sada dolazi unuk, pa ćemo vidjeti. Držimo mu fige!Namigiva

ne kužim vas nikako...

po čemu je to vista podbacila...po kvaliteti?

kvalitetnija je od XP-a...stabilnija...sigurnija...i na istom stroju radi brže nego xp...da ne nabrajam dalje...za profesionalni rad...bingo...

a proče o kompaktibilnosti sa xp-om...problem je u egu...nitko neće priznati da ne zna...uvijek je problem u nekom drugom...

16 godina
protjeran

Jeftinij i bolji od viste.

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
KaeR kaže...

Slažem se, ukoliko Win 7 bude bolji od Viste (što trenutno po mom mišljenju jest), tada vrijedi novaca.

Probao sam Win 7, imam problema sa grafickom karticom a ona je Nvidia 9300M GS 256 MB. Vidno je da driveri za Win 7 nisu ok. Zatvaranje programa ja vidno sporije nego na Visti. Da ne moram koristiti Visual Studio i SQL server, koristio bi Linux. Ovako sam osudjen na MS :(

P.S. Sreca pa imam pristup MSDN-u, pa ne placam licence.

17 godina

Sad će krenuti hajka i na 7-cu, slična onoj na vistu

činjenica je da je XP zastario OS, ali tko hoće ostati na njemu, njegova stvar

samo nek ne tupe bez veze o "nedorađenosti" 7-ce,ovaj RC leti kao zmaj

3 1 hvala 0
17 godina
Adin kaže...

Gotovo kod svih proizvoda prva serija koja se pojavi u prodaji nevalja. Ali kod softvera se barem mozes nadati nekoj zakrpi..

Npr. Vista mnogima nije radila dobro kad je izasla, ali nakon SP1/2 radi savresno... dok oni koji su recimo kupili prvi xbox360, nisu bas bili te srece, i ako im i danas nekim cudom jos radi, i dalje se pregrijava i jako buci, i nikakva zakrpa ga nece spasit Nevinašce. Ista stvar i sa masu drugih proizvoda, mobitela, fotoaparata, automobila, procesora, itd... Ako hoces nesto sto dobro i pouzdano radi, pricekaj par mjeseci ili koju godinu nakon sto izadje u prodaju da se rjese sve djecje bolesti...

Think locally, act globally...
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Kad jednom instaliras original Win onda ti kasnije nije problem skupiti novce za sedmicu.

ne bih se složio, imam original vistu ultimate i prije toga sam koristio krekiranu sa malim programčićem za aktivaciju i razlike nema osim što si lakši za 2k kuna. nikad više ne bih bacio lovu na windowse il neki drugi program jer je bačen novac. bolje si uzmem novi procesor il tak neš a ne davat biliju koji tak i tak ima previše

16 godina

koje se sad windowse 7 najviše isplati kupit? razlike u cijeni su dosta velike.

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
dejo6 kaže...

koje se sad windowse 7 najviše isplati kupit? razlike u cijeni su dosta velike.

čisto dovoljan ovaj home, red bi bio da ga prodavači hardwarea daju uz konfiguracije koje koštaju preko 5000 kn npr

17 godina
comrad132 kaže...
Lion King kaže...

ne bih se složio, imam original vistu ultimate i prije toga sam koristio krekiranu sa malim programčićem za aktivaciju i razlike nema osim što si lakši za 2k kuna. nikad više ne bih bacio lovu na windowse il neki drugi program jer je bačen novac. bolje si uzmem novi procesor il tak neš a ne davat biliju koji tak i tak ima previše

Zapravo je obratno. Kad kupis original (OEM) stalno si u panici sto ce biti ako to moras reinstalirat, hoce li biti problemi sa aktivacijom. Sto ako nesto krepa? Sto ako odlucis upgrejdat racunalo? Neke stvari kao zamjena pokvarene komponente je dozvoljeno, ali recimo upgrade maticne ploce zbog boljih performansi nije. Ili sto ako nabavis jos memorije pa odlucis zamjenit 32 bitne sa 64 bitnim windowsima? U tim slucajevima ces biti dodatno olaksan za 2k kuna... Smijeh

Think locally, act globally...
16 godina
Alex55 kaže...

A ja sada koristim Windows 7 RC, zašto ja ne mogu dobiti ovu jeftiniju verziju Windowsa ($119), nego moram kupiti full, jer ne koristim XP ili Vistu... Mi smo volonteri, trebamo biti nagrađeni!

Najbolji (il da kažem najproduktivniji) testeri od MSa na poklon dobe 7icu :]

Every hole is a goal!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koštat će manje od 0kn?

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Lijepo od njih što su snizili cijene premda su još prilično visoke.

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

kao što sma i prije rekao...

betu nisam ni probao...ali ovo će bit prvi OS koji ću kupit a da je original...

ako opet novi winsi izađu u roku 5 godina ... to će bit i zadnji original koji sma kupio

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Windowsi su poluproizvod! dokaz je izdavanje antivirusnog programa od samog MS to znaci da ne znaju složiti OS bez da im treba neka zaštita.

Zato za mene vrijede 0kn.

16 godina
neaktivan

Kolika će biti cijena Windows 7

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
comrad132 kaže...

Cool

Zapravo je obratno. Kad kupis original (OEM) stalno si u panici sto ce biti ako to moras reinstalirat, hoce li biti problemi sa aktivacijom. Sto ako nesto krepa? Sto ako odlucis upgrejdat racunalo? Neke stvari kao zamjena pokvarene komponente je dozvoljeno, ali recimo upgrade maticne ploce zbog boljih performansi nije. Ili sto ako nabavis jos memorije pa odlucis zamjenit 32 bitne sa 64 bitnim windowsima? U tim slucajevima ces biti dodatno olaksan za 2k kuna... Smijeh

Slazem se s time da je problem ako kupis OEM i ides nadograditi racunalo.To se i meni dogodilo.

Nakon poziva u MS Hrv. i svade s njima ipak sam uspio instalirati na novi komp iste win.

Neces biti laksi za 2k kn ako kupis Home Premium,koji je sasvim dovoljan za 80%korisnika.

A ako zelis 64-bitne Win,boze moj,ako imas novca za memoriju (govorim o upgrade-u s 2 na 8Gb) onda nabavi i novu licencuCool

Takva su pravila kod M$-a

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
16 godina
Alex55 kaže...

A kako biti najproduktivniji???

Prijava bugova, pravopisnih pogrešaka, feedback,...

Every hole is a goal!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Buhaha kaže...

Windowsi su poluproizvod! dokaz je izdavanje antivirusnog programa od samog MS to znaci da ne znaju složiti OS bez da im treba neka zaštita.

Ti koristiš linux ili mac os? Ili si jedan od onih koji pljuju po vlastitom OS-u jer je to IN?

Kad uzmeš u obzir postotak tržišta i činjenicu da koriste generički kernel, onda valjda znaš da jedan virus može zaraziti tonu različitih računala kojima je zajedničko samo jedno - Windows OS.

To doubt, to discredit !!!
17 godina

120 $ za nadogradnju sa home verzije viste na home verziju 7-cet,

199 $ puna verzija 7-ce

239 $ košta vista home premium

ispada da su kupci viste dobro namagarčeni

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
D4RKL1NG kaže...
Buhaha kaže...

Ti koristiš linux ili mac os? Ili si jedan od onih koji pljuju po vlastitom OS-u jer je to IN?

Kad uzmeš u obzir postotak tržišta i činjenicu da koriste generički kernel, onda valjda znaš da jedan virus može zaraziti tonu različitih računala kojima je zajedničko samo jedno - Windows OS.

Korisnik sam svih triju OS i više od korisnika i najviše sam zamrzio windowse i ne znam što bi se tu trebalo promjenit na sedmici da ja promjenim mišljenje o MS i njihovim proizvodima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice