Vipnet preuzima B.net!

poruka: 61
|
čitano: 9.068
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Vipnet preuzima B.net!".
17 godina
Re: Vipnet preuzima B.net!
Ovo uopce nije isto kao i akvizicija iskona od strane T-coma. T-com je uzeo iskon (tada alternativni provider broj 1) da bi maknuo konkurenciju i ostavili su je kao zasebnu (sestrinsku) firmu dok VIP zeli uci na trziste fiksnih podatkovnih komunikacija. Procjenili su da im je lakse nekoga "asimilirati" nego razvijati svoju infrastrukturu. Malo je iznenadjenje da su se dogovorili sa b-netom jer je cjelo vrijeme u igri bio Metronet.
17 godina
neaktivan
Vipnet preuzima B.net!

Ovo bu zanimljivo... iako trenutno ne vidim neku korist kao njihov korisnik. Mozda uloze Austrijanci vece pare pa se BNET naglo prosiri na veci broj kucanstva... vidjet cemo... ja trenutno ocekujem povecanje brzine.. ipak je proslo godinu dana od zadnjeg :D

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vipnet preuzima B.net!

Znači kupili su Metronet sada Bnet i onda čemo uskoro imati istu situaciju kao prije 5-8 godina . 2 isp a koji dogovaraju cijene , usluge , ne dampaju si cijene jedan drugome, uostalom dobro se zna da T scum i Vip su si u stvari najbolji prijatelji.

Ovo vidim kao veliki korak unazad u ostvarivanju boljih usloga, večih brzina, usluga vezanih uz internet i IPTV na cijelom našem tržištu. Samo me jedna stvar kopka u članku , "preuzima i sve Bnet ove dugove"... koje dugove?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Vip nije kupio metronet

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Dečki, daj mi posudite tu kristalnu kuglu u kojoj vidite što će sve biti. Treba mi za nekaj.

^^ ali nevjerojatno... proslijedi meni nakon sto iskoristis. moj mail je : babavanga@lotsofbullshit.com

17 godina
tww kaže...
EnlightenedPhoenix kaže...
LoL...

Ovo je totalno neočekivano...

Baš me zanima sto ce se iz ovog izroditi...

Imaće najbolju sliku, biće 40% skuplji od drugih i reklame će im postat imbecilne.

Kao da je B.net do sad imao samo genijalne reklame... Debilnije reklame od one: "...recite... sa čime ste ih pridobili....benetfitima...." mislim da ne postoji u svemiru! Odmah poželim autoradio iščupati i baciti kroz prozor! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 19:06 (Aldo).
17 godina
Vipnet preuzima B.net!

Najveći problem svih njih je dostupnost. To im je ujedno i najveća mana.

1 0 hvala 0
15 godina
Vipnet preuzima B.net!

Logično je da Vip želi i dio kolača u fiksnim uslugama. Iznenađenje mi je da su preuzeli B.Net. Po meni je ovo usmjeravanje Vip-a prema privatnim korisnicima. Ne poznam nikoga tko u poslu koristi B.Net kao ISP-a.

Osobno sam mislio da će preuzeti Metronet (barem prema glasinama koje su se širile) i nuditi kompletnu platformu poslovnim korisnicima (fiksne i mobilne usluge).

Možda je u cijelij priči presudila i količina novca koju je trebalo iskeširati.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2011 20:24 (mario.L_hr).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vipnet preuzima B.net!

Ma u vipu su največi lopovi, skupi su ko sam vrag al im se na uslugu (internet i telefon) nemrem požalit. U največoj vukoje.... imam HSDPA i 3-4 mbps :D

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/1225775843.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vipnet preuzima B.net!

Tko kupi metronet taj si je stavio omču oko vrata, grcaju u dugovima...

a zašto? jer prodaju linkove ispod cijene

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Vipnet preuzima B.net!

Znaci zbog toga mi prije sat vramena uopce nije bilo interneta...

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Vipnet preuzima B.net!

T-mobile.de = T-mobile,hr = ..... {#} {#} !!!!

Vodafone.uk = VIP.hr = B.net {#} {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vipnet preuzima B.net!

Sada VIP ima potpuno kontrolu nad mobilnom, fixnom, tv-kabelskom i internet vezom.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Sada VIP ima potpuno kontrolu nad mobilnom, fixnom, tv-kabelskom i internet vezom.

E i? Taman jedan ozbiljan konkurent T-Comu.

Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
15 godina
Vipnet preuzima B.net!

T-Com ima itekako ozbiljne konkurente, nažalost samo u gradovima (s naglaskom na većim). Problem je u tome što konkurencja nema ni volje ni interesa uspostaviti taj odnos u cijeloj HR.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

2 0 hvala 0
17 godina
Fić

E i? Taman jedan ozbiljan konkurent T-Comu.

Misliš? sad se mogu dogovarati cijenama. Isto su radili s mobilnim pa je došao Tele2.

17 godina

Kada ih je bilo dvoje na tržištu,kaj bi ti sam sebi kruh iz ruke izbijao?

17 godina
Wolf88 kaže...

Kada ih je bilo dvoje na tržištu,kaj bi ti sam sebi kruh iz ruke izbijao?

Naravno da nebi, ali sve firme posluju s gubitkom, dakle izbijaju si....

17 godina
Vipnet preuzima B.net!

Nije li se pričalo da je VIP trebao kupiti i Metronet jer je Metronet debelo u dreku? btw. to za preuzimanje bneta sam već negdje čuo... to je sve dječja igra kad se oni svi bore samo za Zagreb, za ostatak hrvatske nisu čuli, Metronet još koliko toliko povlači optiku po hrvatskoj (zato su u dugovima/dreku) ali još je to uvijek preslabo jer eto Zaprešić nema nikakvu optiku, a 20.000+ stanovnika...

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

preuzima ga već godinu dana

15 godina
neaktivan
Vipnet preuzima B.net!

ful brijem da vip ide na monopol neki ovo ono.. grabi trziste, nije dionicko drustvo pa moze sta hoce... biti ce krasno..

mozda flat net na mob stave pod nekim bnet geslom tipa uzmi sportski program i imas dzabe espn.net i tako to :))

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zbuzanic kaže...

Nije li se pričalo da je VIP trebao kupiti i Metronet jer je Metronet debelo u dreku? btw. to za preuzimanje bneta sam već negdje čuo... to je sve dječja igra kad se oni svi bore samo za Zagreb, za ostatak hrvatske nisu čuli, Metronet još koliko toliko povlači optiku po hrvatskoj (zato su u dugovima/dreku) ali još je to uvijek preslabo jer eto Zaprešić nema nikakvu optiku, a 20.000+ stanovnika...

skoro ko trešnjevka

dbdesign.com.hr
15 godina
Vipnet preuzima B.net!

Vidit ćemo što će bit. Vipnet hoće dio kolača u fiksnim vodama i napravit konkurenciju T-Comu. Inače sam uvijek za ovakve pothvate, jer najčešće uslijedi pad cijena. Zamislite kakve cijene bi imali VIP i T-mobile da Tele2 nije uletio na naše tržište. Ali što to za mene vrijedi kad živim u mjestu s 1600 stanovnika do kojeg optika neće doć još ohoho.

I don't give a fu*k
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

SVE U SVEMU ODOŠE NAŠI NOVCI VAN DRŽAVE... T-MOBILE, VIP-NET... SVE JE TO STRANJSKO I PUNE NJIHOVE VREĆE.... B_NET, OPTIMA, H1... MALE SITNE NEKONKURENTNE FIRMICE... NEMOGU SE MJERITI KORPORACIJAMA VELIKOG MAHA.... ODOŠE NAŠE PARE... JA SAM NA H1... NAŠ JE, NAŠI LJUDI, ZADOVOLJAN... NIJE OVO REKLAMA VEĆ DA NAS POVEDE NA RAZMIŠLJANJE....

KUPUJMO HRVATSKO..... ZAR NE?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 0:59 (TalaxY).
14 godina
protjeran
Vipnet preuzima B.net!

Offtopic:

Kad Danny_HR i F1_IVO idu komentirat to se moras smijat oces neces urnebes.

Ontopic:

Zasto su svi toliko protiv Vip-a ja sam imao ugovor s Tele 2 i njihov podrska je ono da ne pricam o tome uopce jest da je Vip skuplji ali kad placas znas sta placas.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Vipnet preuzima B.net!

Ima već dosta godina kada je bnet uveo kabelski sistem kod nas u zgradu u Novom Zagrebu...

A onda  prošle godine, šok..

T-com sproveo optiku  u stubište :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Vipnet preuzima B.net!

U Dugavama je prije 2 godine T scum uveo optiku pored Bnetove mreže koju koristi pa jedno barem 75% stanara. ALI, T scum nikada nije ponudio tu optiku. Pred vratima mi je ali je nemožemo koristiti. Pitao sam zašto, odgovora dobio nisam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crotiger kaže...

U Dugavama je prije 2 godine T scum uveo optiku pored Bnetove mreže koju koristi pa jedno barem 75% stanara. ALI, T scum nikada nije ponudio tu optiku. Pred vratima mi je ali je nemožemo koristiti. Pitao sam zašto, odgovora dobio nisam.

HAKOM im je to stopirao.. krenuli su agresivno sa sirenjem, ali HAKOM ne zeli im dat dopustenje da ponude uslugu sve dok tu istu infrastrukturu ne ponude na veleprodaju tj. ostalim operaterima. Zato i nemaju jedinstven tripleplay paket i slicno..

17 godina
protjeran
Crotiger kaže...

slična situacija i kod mene, evo već sigurno oko godinu dana a možda i duže optika po cijeloj zgradi, ali nikakve ponude nigdje za to vidio nisam.    A nadam se da će biti nešto uskoro, iako trenutno sam jako zadovoljan bnet-om koji je najbrži a najjeftiniji provider  (nadam se da se to neće promijeniti dolaskom Vipa   :/ )

Hedonism Is My LifeStyle
15 godina
Vipnet preuzima B.net!

eto vipnet završio u potpunosti s preuzimanjem bneta, te je od jučer stopostotni vlasnik

link

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 16:36 (fighterZu).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice