Ajde *ebite mater s tim sranjima i bacanjem para na takva kurčenja dok jedinu pravu infrastrukturu drži T-Scum kojem plaćam 500kn za tel/net/tv (al ne još zadugo).Uložite pare, koje imate, u nešto opipljivo svrsihodno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Slažem se,ovo su samo pr najave.Kad stvarno počnu uvoditi takve stvari uz razumnu cijenu to će biti nešto vrijedno spomena.
Sve zbog nas (i našeg profita) - VIP.
da nisu kupili bnet ne bi se imali s čim hvalit!
to je sve marketinška blamaža kako bi se mogli na TV-u reklamirat "Imamo najbrži internet u HR"
Ja ne kužim naše ljude. Kad se ne radi ništa nije dobro. Kad neko nešto počinje raditi nije dobro. Pa Vi bi da Vam neko dao besplatno sve rekli da je to gamad koje se hoće reklamirati
Dok nas je većina na t-com 4mbita bez drugog izbora, ne vidim svrhu ovog članka. Svi mi volimo nove tehnologije, brže i jeftinije načine pristupa internetu. Uglavnom ovi članci kao da me šilom nabijaju u guzicu.
Zašto netko ne bi bio brži od vašeg Interneta?
Ovi pokazuju što imaju, i ja sam "ponosni vlasnik brzog Interneta", i ne vidim problem na tome kada bih možda bio na 4Mbit/s, a ne na 10 kao sada...kao da sam ljut na pekare što nisu ovorili u mojoj blizini pekarnicu, a ne da moram po svježi i topli burek ići dva sata autobusom po njega.
Napredak i razvoj tehnologije nije moguće zaustaviti, a ona prva dolazi tamo gdje može i gdje ima financijske koristi, možda nikada ne dođe do nekih mjesta...
...HCF rules.
Ne kužim ovo nafuravanje s brzinama kad mi u Hrvatskoj još narednih 900 godina necemo imat ni 20 mbit/s,a pogotovo 50,100,300,kod nas obecaju da ces imati do 20 mbit/s al ne garantiraju jel to ovisi o kvaliteti mreze,a kako i sam radim na ukopcanjima telefona i otklanjanju smetnji ...bakrena mreza nam je blagi uzas,sto znaci pojedini nece imati nikad

brzine skoro kao kod T com-a :))
Sva sreća pa nismo svi na šrot t-comu 4Mb/s u današnje doba.
Nego LTE Advanced nije advanced ako nije 1Gb/s a i vidim da je gle čuda sada postao i 4.5G; opet mjenjaju standarde. :p
Jedina mreza dostupna po cijeloj HR je TCom koji je ujedno i najskuplji. U dijelovima vecih gradova ima i drugih providera, ali...
Ja imam srecu da imam Amis i to 20mbs, ali u firmi TCom ili jos gori Iskon. 6 mjeseci vodio "rat" s Iskonom jer svakih par sati puca mreza i tako dok nisam stavio svoj router. Sada sve kak treba. S TComom nismo imali takvih problema i svaka im cast na tehnickoj podrsci/odrzavanju.
A cijene... u usporedbi s vani...
To pišeš naravno za fixnu mrežu.
Nego Pejkoviću kada smo već kod brzina jel bi bio ljubazan maknuti blokadu brzine sa dual carriera na pretplati? Pošto ga na bon mogu koristiti ali na bonu nemam toliko prometa; hvala. :)
(Za neupućene uređajem i lokacijom pretplata do 13-15Mb/s a preko sim-a na bon i 25-30Mb/s) :)
Mladene Pejkoviću valjda sada već mogu napisati da si car; hvala na skidanju brzinske blokade na pretplati sada konačno i na pretplati imam dual carrier. Ide to po noći i više sada je sred dana.
Dražene kako si ti davno napisao da treba čovjek biti u Vipovom krugu na Žitnjaku da ulovi 14Mb/s ma ne treba Dražene...... :)