Velika potražnja za iPhoneom 4S

poruka: 129
|
čitano: 10.550
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Velika potražnja za iPhoneom 4S".
16 godina
neaktivan
Re: Velika potražnja za iPhoneom 4S
dogman kaže...

Ko ne bi volio imati IPhone molim te,...samo je sustina sto ga ja kao i vecina vas ovde sto osdjujete iPhone ne bi izdvojili novce koje treba za njega da se izdvoje,naravno kada bih uzimo neki smartphone da bi to bilo nesto za 1800-2000kn,....nesto poput xperia neo i slicno,...a ovako trebam izdojit duplo za iPhone,...ali ne mozes reci da ga ne bi volio imat

Ti si pobrko neke lončiće, pogledaj moje postove i vidit ćeš da nisam ja taj koji pljuje po dotičnom uređaju. Nadalje ja netrebam željeti imat iPhone, Ja sam imao i mogu imat iPhone. Jedini razlog zašto ga nemam jest to što ne volim da svaka šuška ima u đepu ono što i ja. Jednostavno me odbija takva situacija

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 15:35 (microman).
15 godina
neaktivan
microman kaže...
dogman kaže...

Ko ne bi volio imati IPhone molim te,...samo je sustina sto ga ja kao i vecina vas ovde sto osdjujete iPhone ne bi izdvojili novce koje treba za njega da se izdvoje,naravno kada bih uzimo neki smartphone da bi to bilo nesto za 1800-2000kn,....nesto poput xperia neo i slicno,...a ovako trebam izdojit duplo za iPhone,...ali ne mozes reci da ga ne bi volio imat

Ti si pobrko neke lončiće, pogledaj moje postove i vidit ćeš da nisam ja taj koji pljuje po dotičnom uređaju. Nadalje ja netrebam željeti imat iPhone, Ja sam imao i mogu imat iPhone. Jedini razlog zašto ga nemam jest to što ne volim da svaka šuška ima u đepu ono što i ja. Jednostavno me odbija takva situacija

Jel ti kupuješ mobitel radi sebe ili radi drugih? Kupuješ li uređaj na ne temelju njegovih karakteristika i mogućnosti,a u skladu sa svojim financijskim mogucnostima? Il hodaš okolo i gledaš šta ko nosi u ruci pa onda kupuješ nešto što je različito od toga?

17 godina

@Microman: malo si se previse ufurao u ulogu advokata.

I am creationist. I believe man created god.

9 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
microman kaže...
tnakir kaže...

Da stevo nije otego papke 4S nebi bio toliko zanimljiv. Sad svi hoce vidit sto je taj ajfon i zasto je stevo radi njega bio toliko popularan.

Njemački T-Mobile je započeo predbilježbe mnogo prije Stevine smrti, još je vjest bila na forumu. Tako da {#}

Naravno da je zapoceo. Kreteni su radili predbiljezbe prije nego su uopce znali sto kupuju. Dok je fanbojsa Apple nemoze propast.

A šta si možda mislio da se iPhone 4S neće dobro prodavati, molim te... Pa isto su govorili i za 3GS pa se jednako ludo prodavao. 

A ovo za predbilježbe prije nego li što vidiš uređaj. Ajde mi molim te reci što to može toliko ljude iznenaditi kod iPhonea 4S da su toliko ludi što su ga naručili prije nego što su ga isprobali...

17 godina
Dom031 kaže...

A ovo za predbilježbe prije nego li što vidiš uređaj. Ajde mi molim te reci što to može toliko ljude iznenaditi kod iPhonea 4S da su toliko ludi što su ga naručili prije nego što su ga isprobali...

Mozda su mislili da ce doci sa novim dizajnom, vecim ekranom? Sta ja znam. U svakom slucaju kreten onaj zeli kupit nesto za sto nema pojma sto je. Zapravo nisu znali jel kupuju iP5 ili iP4s

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 15:43 (tnakir).
16 godina

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Dom031 kaže...

Mozda su mislili da ce doci sa novim dizajnom, vecim ekranom? Sta ja znam. U svakom slucaju kreten onaj zeli kupit nesto za sto nema pojma sto je.

A ti vjerojatno misliš na ono u Njemačkoj što su bile predbilježbe...

Opet nekontam što je tu problem, to te ne obvezuje da kupiš iPhone (kao što su funkcionirale i naše predbilježbe za iPhone 4). Zašto se onda ne predbilježiti i ako ti se novi model sviđa lijepo ga uzmeš umjesto da čekaš da dođe nova pošiljka koja se neće rasprodati u dan-dva na ljude koji su se predbilježili.

16 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Jel ti kupuješ mobitel radi sebe ili radi drugih? Kupuješ li uređaj na ne temelju njegovih karakteristika i mogućnosti,a u skladu sa svojim financijskim mogucnostima? Il hodaš okolo i gledaš šta ko nosi u ruci pa onda kupuješ nešto što je različito od toga?

Kupujem radi sebe i kad kupujem uređaj taj uređaj mora zadovoljavati neke moje kriterije. U prvom redu funkcionalnost, što duža moguča baterija za smartphone, dobar music player, solidna kamera za fotke, da mi dobro leži u ruci i da ekran ne prelazi famoznih 4,3". I kao što rekoh volim imat nešto što nema svatko i to je to.

tnakir kaže...

Ne ti si se previše ufurao u ulogu sudca i porote. Prvo treba pod svojim pragom pomesti, a tek onda pred tuđim. Posebice kad se radi o 200000+ tuđih pragova.

tnakir kaže...

Mozda su mislili da ce doci sa novim dizajnom, vecim ekranom? Sta ja znam. U svakom slucaju kreten onaj zeli kupit nesto za sto nema pojma sto je. Zapravo nisu znali jel kupuju iP5 ili iP4s

Smiri strasti, svatko kupuje šta ga volja i njihove razloge ostavi za njih. Rađe se okreni svome ponašanju {#}

I BTW da imalo pratiš situaciju znao bi da se nakon predbilježbe bez ikakvih komplikacija može odustati od kupovine.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 15:53 (microman).
17 godina
microman kaže...
tnakir kaže...

Ne ti si se previše ufurao u ulogu sudca i porote. Prvo treba pod svojim pragom pomesti, a tek onda pred tuđim. Posebice kad se radi o 200000+ tuđih pragova.

tnakir kaže...

Smiri strasti, svatko kupuje šta ga volja i njihove razloge ostavi za njih. Rađe se okreni svome ponašanju {#}

Moj prag, sto? Sto imam mesti pred svojim pragom?

Moje ponasanje? Ja sam dalmatinac. Temperamentan. Nama je bestima dio rijecnika. Maltretiras me po regionalnoj osnovi.

16 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Moje ponasanje? Ja sam dalmatinac. Temperamentan. Nama je bestima dio rijecnika. Maltretiras me po regionalnoj osnovi.

Prijavi post, al vidit ćeš da nema nigdi di spominjem tvoju regionalnost, niti sam znao da si dalmatinac. Što se mene tiče možeš da budeš i Zagorac, no to ti nedaje pravo da pišeš nepotvrđene gluposti. Zapeo si za predbilježbu kao da je to sveta krva koja je rješena stvar i nakon koje nema povratka.

Kao što rekoh od predbilježbe se može odustati i taj predbilježeni uređaj na tvoje ime ide nekom drugom koji je sljedeči u redu. Nema nikakvog potpisivanja ugovora i nikakvih obaveza. Zapišu tvoje ime i prezime, kontakt broj i nazovu te kad uređaj dođe kod njih, a tada je na tebi dal ceš doc ili ne.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 16:00 (microman).
17 godina
microman kaže...
tnakir kaže...

Prijavi post, al vidit ćeš da nema nigdi di spominjem tvoju regionalnost, niti sam znao da si dalmatinac. Što se mene tiče možeš da budeš i Zagorac, no to ti nedaje pravo da pišeš nepotvrđene gluposti. Zapeo si za predbilježbu kao da je to sveta krva koja je rješena stvar i nakon koje nema povratka.

Kao što rekoh od predbilježbe se može odustati i taj predbilježeni uređaj na tvoje ime ide nekom drugom koji je sljedeči u redu. Nema nikakvog potpisivanja ugovora i nikakvih obaveza. Zapišu tvoje ime i prezime, kontakt broj i nazovu te kad uređaj dođe kod njih, a tada je na tebi dal ceš doc ili ne.

Neda mi se sa tobom raspravljat. You're no fun :)

14 godina
microman kaže...
sstrmi kaže...
microman kaže...

Samsung i ostala ekipo, šta je bilo bilo je, šta ste zgrabili zgrabili ste, a sada je red na "tatici" da vam pokaže kako se obaraju rekordi{#}

i kakve ti ili svi mi ostali imamo koristi?el ja profitiram sto oni toliko prodaju ili nesto?lol

Inače ne vrti se  cjela planeta oko tebe. Ja komentiram vjesti, a ne na što ćeš ti profitirati. Oh i BTW niti jednom kupnjom mobitela ti ne profitiraš vec gubiš, a profitira Samsung,Apple il neko deseti

de spusti se na zemlju jer tu i pripadas

14 godina
neaktivan

Aj pustite micromana sa fanboy politkom na miru ..

Izgleda da je netko dns za rucak pojeo lude gljive ;)

A sto se tice iP 4S .. po meni je sasvim normalno sta su uradili s njime .. ista politika kao i s 3G i 3GS, takva je i politika s 4 i 4S - isto kuciste, ekran i izgled a poboljsana unutrasnjost .. nema iznenadenja :)

No ako ce pak na iP5 stavit posranih 3,5'' , pregazit ce sami sebe :)

0 0 hvala 0
17 godina
Ništ čudno kaj se tolko ljudi predbilježilo jer se stalno sto godina čeka na telefon.
Ako ti ugovor istice onda je logicno da budes uzel novi a posto novi iphone ne bude losiji od starog ne vidim problem u predbiljezbi kojom se ne obavezujes da budes ga kupil.
Newsflash - zena i ja imamo cetri telefona. Ona dva iphonea a ja SGII i iphone. Meni je SGII bolji a njoj je sve jedno, tocnije kad sam joj rekel da u ponudi ima SGII bijele boje ozbiljno se zagrijala za njega.
Za mjesec dana joj budem kupil neki uredaj i tak mi je sve jedno koji, ono puca mi ujac za to kaj bude ona koristila a jos manje mi je stalo do toga kaj ko na bugovom forumu koristi.
Odrastite i prestanite se zamarat s glupostima.
16 godina
neaktivan
sstrmi kaže...

de spusti se na zemlju jer tu i pripadas

Cvrsto na zemlji, doduše ne baš na zemlji prije na trečem katu zgrade u svojem stanu.{#}

I'll be back
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

iPhone Fanboy sa Omniom7 u ruci. Taj sam. LOL......

I BTW ne konzumiram nikakvu vrstu gljiva. Ako te još nešto zanima u vezi samnom samo pitaj, nemoj okolišati

I'll be back
15 godina
microman kaže...
fakEEE kaže...

I BTW ne konzumiram nikakvu vrstu gljiva. Ako te još nešto zanima u vezi samnom samo pitaj, nemoj okolišati

fukaš kaj i zakaj ne?

Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
14 godina
neaktivan
microman kaže...
fakEEE kaže...

Pa ne razumijem sta se onda toliko trgas da bi obranio obraz Apple-a ?

Ko da oni tebe placaju da kupujes njihove uredaje i ti ostvarujes profit, a ne oni :S

+ nebi od tog profita imali ni pola kad bi se gledalo sto njihov uredaj moze naspram drugima, ali rade blistave reklame i to je jedino sto rade bolje od nekog drugog .. A budale neka kupuju znak jabuke za 4k kn, sta da ti kazem :)

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

+ nebi od tog profita imali ni pola kad bi se gledalo sto njihov uredaj moze naspram drugima, ali rade blistave reklame i to je jedino sto rade bolje od nekog drugog .. A budale neka kupuju znak jabuke za 4k kn, sta da ti kazem :)

Kakve veze ima reklama, imam Iphone a nisam vidio niti jednu reklamu? {#}

14 godina
neaktivan
Monopol kaže...
fakEEE kaže...

A jos bolje .. niti neznas sta si kupio :)

14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Monopol kaže...
fakEEE kaže...

Zašto mi treba reklama da bi znao nešto o nekom proizvodu? {#}

Hejter si i troler.

14 godina
neaktivan

"Analitičari procjenjuju da bi Apple tijekom ovog kvartala (od listopada do prosinca) mogao prodati između 27 i 28 milijuna iPhonea 4S."

I sad se ja pitam - po kojoj logici? Kolike apetite imaju korisnici iPhonea 4 da kupe iPhone 4S? U redu, shvaćam ako netko nema ni približno dobar mobitel, pa ide ovo kupiti, ali ne vjerujem da će ostvariti ovolike brojke.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svi flejmate Apple fanboyse, a vi niste nimalo drugačiji, navodite argumente (ponekad nevjerojatno glupe) u panici, afektu, može se reći i ljutnji samo da bi dokazali da iPhone nije bolji od umetni-ime-telefona-ovdje. A najzabavnije je to, da cim vi tako strastveno napadate jedan mobitel u sebi znate da je on dobar.

My 2 cents

ktnxbye

Moj PC  
11 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Monopol kaže...
fakEEE kaže...
Monopol kaže...
fakEEE kaže...

Zašto mi treba reklama da bi znao nešto o nekom proizvodu? {#}

Hejter si i troler.

Cek .. a kako se ti informiras o novom uredaju ? Telepatski ?

Od kuda znas sta iPhone 4S moze / odnosno vise ne moze ? Telepatski isto ?

14 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

Pa ne razumijem sta se onda toliko trgas da bi obranio obraz Apple-a ?

Ko da oni tebe placaju da kupujes njihove uredaje i ti ostvarujes profit, a ne oni :S

Tko ja? Ja se uopšte ne trgam, samo sam rekao da nije uredu 200000+ ljudi nazvati kretenima samo radi nekih svojih čudnih(najblaže rečeno) uvjerenja.

Kao što rekoh Predbilježba nije sveta krava, nije ugovor koji te veže za operatera i može se odustati od nje bez ikakvih pravnih i financijskih posljedica.

I'll be back
14 godina
neaktivan
Monopol kaže...

Joj daj molim te ne hrani me glupostima .. A sta je gsmarena nego sajt koji prezentira one stvari koje vidi na reklamama i prezentacijama ?

Isto ko i BUG i svi ostali sajtovi takve svrhe .. Pricam o tome od kud sve potjece .. Znaci o ljudima iz Apple koji daju van stvari koje se cine blistavima i to onda svi ostali recenziraju itd , a budale to kupuju .. I tu prvenstveno aludiram na ove kretene koji rade preorder narudzbe za uredaj koji niko jos nije ni blizu recenzirao osim Appleovih ljudi koji su izbacili van stvari koji apsolutno nemaju skoro nikakvu svrhu, al se cini savrseno ..  U mozda nekom savrsenom svijetu :) 

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 17:13 (fakEEE).
16 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
Monopol kaže...

Joj daj molim te ne hrani me glupostima .. A sta je gsmarena nego sajt koji prezentira one stvari koje vidi na reklamama i prezentacijama ?

Isto ko i BUG i svi ostali sajtovi takve svrhe .. Pricam o tome od kud sve potjece .. Znaci o ljudima iz Apple koji daju van stvari koje se cine blistavima i to onda svi ostali recenziraju itd , a budale to kupuju .. I tu prvenstveno aludiram na ove kretene koji rade preorder narudzbe za uredaj koji niko jos nije ni blizu recenzirao osim Appleovih ljudi koji su izbacili van stvari koji apsolutno nemaju skoro nikakvu svrhu, al se cini savrseno ..  U mozda nekom savrsenom svijetu :) 

Bože Oprosti im jer neznaju šta čine. Tako bi rekao Isus Krist. No pošto ja nisam on reci cu samo: {#}

No mogao bi se priključiti u temu o Teorijama zevjere

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 17:17 (microman).
14 godina
neaktivan

Aha GSMarena ne predstavlja Nokie i ostale. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
microman kaže...

Bože Oprosti im jer neznaju šta čine. Tako bi rekao Isus Krist. No pošto ja nisam on reci cu samo: {#}

No mogao bi se priključiti u temu o Teorijama zevjere

Mogao bih .. Tamo vjerojatno nisu klinci kojima oci bljeste kad vide jabuku :)

Ali vi koristite iPhone pa vas shvacam u potpunosti zasto toliko branite taj brand .. Najjaci ste :* iPhone FTW ! :)

Sad ce vam vjerojatno srca biti na mjestu pa sam i ja sretan da sam nekom uljepsao dan :)

btw. microman, mogao bi i pojesti koju od onih gljiva il umjesto iPhonea 4S kupit nkj za popapat .. Dobro to dode organizmu ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 17:27 (fakEEE).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice