Velika potražnja za iPadom

poruka: 22
|
čitano: 4.703
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Velika potražnja za iPadom".
15 godina
protjeran

E jbg, ne moze na BOL-u proci dan bez AppleOsmijeh

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Moj PC  
10 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hm sto su dobra ova narucena istrazivanja u trenutku kad nejde sve po planu.Pa da se malo zaspina u medijima sa propasti verzije 4 na pad

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mogu samo da potvrdim clanak,momentalno sam u Paris i nemogu da kupim Ipad zato sto ga nema a sto je najgore podavaci neznaju kasa ce da stigne......ovaj info za sve koi sto nisu jos poceli da pisu gluposti po obicaju kada je u pitanu Apple

art
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

e steve treba te postaviti za premijera ove države,bar si dokazao da si sposoban i da znaš prodati,u 10 godina od gubitaša napraviti toliko jaku kompaniju to može samo sposoban čovjek

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Tko voli neka izvoli Osmijeh

Ja nemam potpis!?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

eno opet onaj zvezdin delija na slici.

jucer sam davao 200kn u bircu da ce se danas pojavit makar jedan i-news na bolu.

nitko nije pristao :D

teško vrijeme za matore
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Velika potražnja za iPadom
torrente kaže...

eno opet onaj zvezdin delija na slici.

jucer sam davao 200kn u bircu da ce se danas pojavit makar jedan i-news na bolu.

nitko nije pristao :D

Pre mali koeficijent Smijeh

Ja nemam potpis!?
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 22:36 (kingmedo).
17 godina
Koristim iPod Touch treće generacije (hardver kao u 3GS s boljim wifi chipom) oko godinu dana i fantastičan je mali kompjuter. Koliko vidim, iPad je uvecani Touch sa sličnim mogućnostima, ali ne ide u džep. Moja preporuka: smanjuje iPad na kojih 5-7 inca, dodajte prednju i straznju kameru za skajpanje, utor za memoriju i USB i imat će logike sam uređaj.

0 0 hvala 0
17 godina
P.S. Upravo na Twitteru čitam šta Paolo Coelho kaže o iPadu: “@paulocoelho: After 3 days using it, I gave my new, iPad, to a friend. Useless (at least for me). But I love my iPhone”
“@paulocoelho: I don't know how many of you here REALLY love iPad. I used to love iPad before I had one. Useless and expensive toy.”

0 0 hvala 0
17 godina

Ovaj bug me zivcira s ovakvim vijestima, zasto npr. nisu napisali da se u americi motorola droid x rasprodala cim je dosla u prodaju, to je vaznija vijest od applovog ipada.

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako i ne bi bila kada je 98% kupaca zadovoljno iPadom.

Usput, svjetski blogovi pišu mnogo više o Appleu.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 22:00 (Random.).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Renesis kaže...

Ovaj bug me zivcira s ovakvim vijestima, zasto npr. nisu napisali da se u americi motorola droid x rasprodala cim je dosla u prodaju, to je vaznija vijest od applovog ipada.

Neka pišu slobodno vijesti o Appleu ali ovo za Droid X i slične stvari bi mogli tu i tamo spomenuti...

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan

Od 1.9.2010. na svim kioscima NOVI iBUG.

dasHHa
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Tcherot kaže...

Hm sto su dobra ova narucena istrazivanja u trenutku kad nejde sve po planu.Pa da se malo zaspina u medijima sa propasti verzije 4 na pad

Je skroz su propali, vidi se i po ovom citautu, ”Nakon što ih je u 22 dana prodano više od tri milijuna, a od kolovoza će se prodavati u još 17 zemalja, iPhone je postao najbrže prodavani tehnički proizvod u povijesti”

17 godina
neaktivan

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
asdert kaže...
Tcherot kaže...

Je skroz su propali, vidi se i po ovom citautu, ”Nakon što ih je u 22 dana prodano više od tri milijuna, a od kolovoza će se prodavati u još 17 zemalja, iPhone je postao najbrže prodavani tehnički proizvod u povijesti”

Propali naravno ne .Epski im se omasilo .Papir trpi sve mogu svojim pr-om izbaciti da 6 miljardi ljudi koristi iphone ili da elvis je jos ziv i sklada na ipadu.

Manja vrijednost dionica , izvandredne konferencije , ocajnicki pokusaji uvlacenja drugih firmi da bi se pravdali,djeljnje kurtona sve govori da su prodali vise od 3 miljona u 22 dana he he he 

15 godina
protjeran
Tcherot kaže...
asdert kaže...
Tcherot kaže...

Propali naravno ne .Epski im se omasilo .Papir trpi sve mogu svojim pr-om izbaciti da 6 miljardi ljudi koristi iphone ili da elvis je jos ziv i sklada na ipadu.

Manja vrijednost dionica , izvandredne konferencije , ocajnicki pokusaji uvlacenja drugih firmi da bi se pravdali,djeljnje kurtona sve govori da su prodali vise od 3 miljona u 22 dana he he he

Nevjerojatno je kako nam se podaci razilaze, koji su ti izvori podataka? Meni je žao svih ostalih i njihovih dionica, koji svi zajedno nisu u tom razdoblju uspjeli prodati   ni milijun svojih ”savršenih” smartphonea!

16 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

Manja vrijednost dionica...

Je, ne bih im bio u koži...

Užasan promašaj sa iPhone 4 Užasan promašaj sa iPhone 4

Izvrstan uspjeh Nokie! Izvrstan uspjeh Nokie!

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 19:38 (Random.).
17 godina

Predobro, ahahahhahahah!

Da BUG ima ovakve vijesti o Apple-u, veselio bi im se. :D

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Glede dionica mozda ja neznam citat 

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Kvar-na-anteni-srusio-dionicu-Applea?utm_source=RSS-feeds&utm_medium=feed_reader&utm_campaign=RSS-sources&utm_content=RSStitle

Umjesto ponovnog ocekivanog dizanja dionice za 20tak posto kao u slucaju pada predstavljanjem novog uredjaja velike nade dionica pada ispod  50 dnevnog prosjeka  prije prodaje perjanice

Jos sad ovaj fijasko sa kurtonima pa koliko se cini cak se razmisljalo i o povlacenju

A usporedjivanje sa u rekonstrukciji ponude nokije bez novog telefona duze pokazatelj je jabuka kompleksa koji se osim kod firme ocituje i kod korisnika.Pa i drugima 5 puta jeftinijim telefonim pada signala zasto ne i nas.Pa nokia ima i gori pad itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 20:45 (Tcherot).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tcherot kaže...

Glede dionica mozda ja neznam citat

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Burza/Kvar-na-anteni-srusio-dionicu-Applea?utm_source=RSS-feeds&utm_medium=feed_reader&utm_campaign=RSS-sources&utm_content=RSStitle

Umjesto ponovnog ocekivanog dizanja dionice za 20tak posto kao u slucaju pada predstavljanjem novog uredjaja velike nade dionica pada ispod   50 dnevnog prosjeka   prije prodaje perjanice

Jos sad ovaj fijasko sa kurtonima pa koliko se cini cak se razmisljalo i o povlacenju

A usporedjivanje sa u rekonstrukciji ponude nokije bez novog telefona duze pokazatelj je jabuka kompleksa koji se osim kod firme ocituje i kod korisnika.Pa i drugima 5 puta jeftinijim telefonim pada signala zasto ne i nas.Pa nokia ima i gori pad itd...

Kakvo povlačenje!, Tko god ga se domogao neda ga natrag!. I četvrta milja pada. Usput provjeri današnje stanje appl-dionica (oko +7 ako se ne varam)

15 godina
protjeran

A ovo jednostavo moram!

Apple je u drugom, kako prenosi BBC, fenomenalnom kvartalu ostvario dobit od čak 3,25 milijardi dolara što je 1,42 milijarde više nego u istom razdoblju lani! Zbog tog su podatka Appleove dionice porasle za 3,4 posto i otklonile sumnje investitora u tu kompaniju izazvane problemima s iPhoneom 4. Appleov prihod narastao je na 15,7 milijardi dolara što je više od predviđanja analitičara koji su se zaustavili na 14,75 milijardi. - Bilo je to fenomenalno tromjesečje koje je ispunilo naša očekivanja te kad smo lansirali najpopularniji proizvod u povijesti Applea: iPhone 4 - izjavio je za BBC Steve Jobs, šef Applea. IPad je je također, nastavio je Jobs, na putu velikog uspjeha jer ljudi kupuju Appleova računala više nego ikad prije, a ove godine stiže još naših nevjerojatnih proizvoda. Apple je prodao 3,47 milijuna Macova u ovom kvartalu što je novi rekord i povećanje od 33 posto u usporedbi s istim razdobljem lani. IPhonea je pak prodano 8,4 milijuna što je rast od čak 61 posto u usporedbi s lani.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice