UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.660
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
15 godina
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
mario.L_hr kaže...
Ezio kaže...

dobro o cemu pricamo? o otvaranju attachmenta ili editiranju u autocadu? jel mozes otvoriti dwg u ajfonu? mozes. jel ga mozes spremiti? mozes. sta ti sad zelis rec? ne znas fajl prebaciti sa ajfona na komp?

tebi ne fali kriticnosti, ali ti fali znanja. u tome je problem.

Pa poduči me kako direktno spremiti fille iz attachmenta i prebaciti ga na drugo računalo.

google is your friend.

edit: znam da ce ti biti komplicirano uopce guglati ako si totalni ignorant u koriscenju ios-a pa evo mala pomoć. izmedju ostalih aplikacija koje mi nude otvaranje dwg fajlova imam autocad ws i icab browser. obzirom da mi transfer kablom iz ws-a nikad nije trebao, jer je ionako u cloudu cim ga otvorim u ws-u, ne mogu sto posto sigurno tvrditi da ws ima opciju prebacivanja fajlova preko itunesa. ali znam da icab ima.

i problem je rijesen.

dakle to je za transfer kablom koji vise i nije potreban za nista osim za punjenje. a kako prebaciti bezicnim putem, valjda znas i sam.

e da, to je bez jailbreaka. ako imas jb, onda imas i ifile koji donosi toliko oplakivani file manager pa ne vidim potrebu za daljnim objasnjavanjem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 16:57 (Ezio).
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Dkc kaže...

Pa ima limited, ne znam o čemu je problem. Ti takav atačment ne možeš spremiti na mobitel, ja mogu. Kako očekuješ da to dvoje onda bude isto?

Zamisli da ti dođe npr. frend s jednim filmom na USB sticku, ti uključiš USB stick ali samo možeš pogledati film, ne možeš ga kopirati na komp ili slično.

mogu ga spremiti ako imam aplikaciju. ako imam jb mogu ga spremiti gdje hocu. kako, gdje i zasto su finese.

a aplikacija je sastavni dio IOSa kao i JB?

sta ako nemas aplikaciju i nemas JBkani iPhone?

14 godina
McD kaže...
Ezio kaže...
Dkc kaže...

Pa ima limited, ne znam o čemu je problem. Ti takav atačment ne možeš spremiti na mobitel, ja mogu. Kako očekuješ da to dvoje onda bude isto?

Zamisli da ti dođe npr. frend s jednim filmom na USB sticku, ti uključiš USB stick ali samo možeš pogledati film, ne možeš ga kopirati na komp ili slično.

mogu ga spremiti ako imam aplikaciju. ako imam jb mogu ga spremiti gdje hocu. kako, gdje i zasto su finese.

Je, jer je iOS namjenjen za takvu uporabu, odnosno skidanje appova (tu se podrazumijeva i android i wp7/8). Ako nemaš appova onda smartphone definitivno nije za tebe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.9.2012 18:32 (Soapy).
14 godina
neaktivan
Soapy kaže...
McD kaže...

Je, jer je iOS namjenjen za takvu uporabu, odnosno skidanje appova (tu se podrazumijeva i android i wp7/8). Ako nemaš appova onda smartphone definitivno nije za tebe.

prilično glup argument u odnosu na temu o kojoj se raspravlja

14 godina
McD kaže...
Soapy kaže...
McD kaže...

prilično glup argument u odnosu na temu o kojoj se raspravlja

Pitao si, ja sam odgovorio. Bilo koji OS je namjenjen za instaliranje novih stvari. Dali ti na fresh instaliranim windowsima imaš dobar text editor, i dali možeš otvorit .ppt ili nešto treće? Ne, ali zato postoje rješenja koja to omogućuju. I sad bi to trebala bit limitacija OS-a? 

15 godina
neaktivan

Ali bitno da na onoj slici pod jednom stavkom piše "Available through 3rd party Apps"
A hrpa stvari je i na iPhoneu tako dostupna, koje on sam po sebi nema 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Upravo to, iOS sam po sebi to nema, za razliku od konkurencije

naravno mozes instalirat app i vrlo vjerovatno iskeširat par eura za istu a onda funkcionalan iPhone ne kosta x € nego x+y €

0 0 hvala 0
16 godina
Za sve sto mi je bilo potrebno na iphonu sam naso besplatnu aplikaciju, placo sam samo glupave aplikacije i neke igre. A na wp sve sto je dobro se placa tako da nista od toga.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dkc kaže...

cek iphone 5 ima cetverojezgreni proc?

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Dkc kaže...

Ne, ios je optimiziran os, ne treba mu hrpa jezgra da bi radio kako spada.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina
Volvox kaže...
mar123 kaže...
Dkc kaže...

nisam pito jel ios optimiziran i na kolko jezgri dobro radi, nego vidim gore na slici da pise 4 jezgre pa zato pitam jer sam mislio da je negdje dosla potvrda.

15 godina
McD kaže...

naravno mozes instalirat app i vrlo vjerovatno iskeširat par eura za istu a onda funkcionalan iPhone ne kosta x € nego x+y €

Ajde ne baljezgaj. Ni android ni ios ne moze otvarati sve moguce fajlove isto kao sto to ne moze ni pc ako nema potreban softver.
17 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Volvox kaže...

nisam pito jel ios optimiziran i na kolko jezgri dobro radi, nego vidim gore na slici da pise 4 jezgre pa zato pitam jer sam mislio da je negdje dosla potvrda.

Ma to je neki fan radio pa je stavljao svoje želje.

Prema posljednim rječima stručnjaka govore da sve izgleda da je A6 nešto kao Snapdragon.

17 godina
neaktivan
Volvox kaže...
mar123 kaže...
Dkc kaže...

Uvijek ista priča... daj onda pojasni mi ovo:

But, use it for half an hour and you'll have a hard time going back to a slower chip. The transitions are smoother, switching between apps is a bit quicker and everything just generally feels incrementally faster.

- Engadget

16 godina
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ezio kaže...
McD kaže...

Ajde ne baljezgaj. Ni android ni ios ne moze otvarati sve moguce fajlove isto kao sto to ne moze ni pc ako nema potreban softver.

nisi li se malo izgubio? govorimo o mogućnostima icsa (nemogućnostima iosa) sa slike, i govorimo o mogućnostima out-of-the-box bez instaliranja dodatnih appova

14 godina
neaktivan

evo jedan za Ezia :D

0 0 hvala 0
16 godina
Ezio kaže...
mario.L_hr kaže...
Ezio kaže...

dobro o cemu pricamo? o otvaranju attachmenta ili editiranju u autocadu? jel mozes otvoriti dwg u ajfonu? mozes. jel ga mozes spremiti? mozes. sta ti sad zelis rec? ne znas fajl prebaciti sa ajfona na komp?

tebi ne fali kriticnosti, ali ti fali znanja. u tome je problem.

Pa poduči me kako direktno spremiti fille iz attachmenta i prebaciti ga na drugo računalo.

google is your friend.

edit: znam da ce ti biti komplicirano uopce guglati ako si totalni ignorant u koriscenju ios-a pa evo mala pomoć. izmedju ostalih aplikacija koje mi nude otvaranje dwg fajlova imam autocad ws i icab browser. obzirom da mi transfer kablom iz ws-a nikad nije trebao, jer je ionako u cloudu cim ga otvorim u ws-u, ne mogu sto posto sigurno tvrditi da ws ima opciju prebacivanja fajlova preko itunesa. ali znam da icab ima.

i problem je rijesen.

dakle to je za transfer kablom koji vise i nije potreban za nista osim za punjenje. a kako prebaciti bezicnim putem, valjda znas i sam.

e da, to je bez jailbreaka. ako imas jb, onda imas i ifile koji donosi toliko oplakivani file manager pa ne vidim potrebu za daljnim objasnjavanjem.

Ajde ti meni onda reci kako da ja spojim svoj iPad kao mass storage i prebacujem fileove i otvaram ih uz file manager?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

Slučajno naleti pa da podjelim s vama. Mene lično ne zanima ali znam da vas se dosta fura na ove benchmarke pa...

iPhone5

Android uređaji

android android
iphone iphone
ex Quilombo23 : twitter : @saltcitysinner
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 0:25 (Sheldon Cooper Ph.D).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sheldon Cooper Ph.D kaže...

Slučajno naleti pa da podjelim s vama. Mene lično ne zanima ali znam da vas se dosta fura na ove benchmarke pa...

iPhone5

Android uređaji

Nisam mogao ne primjetiti da fale neki kandidati tu gdje su Android uređaji pa da i njih uvrstimo.

15 godina
Ezio kaže...

google is your friend.

i problem je rijesen.

Znači neznaš, a ja ti stisnuo hvala.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan

Biti će zabavno vidjeti rezultate GLBenchmarka, pogotovo u offscreen mod(e)u.

www.bug.hr/forum/suspended/ *** Ne očekuj populističke komentare.

0 0 hvala 0
15 godina
Tema je iphone 5. Koga zanima koriscenje ipada ili iphonea kao mass storagea nek gugla. Ili vam treba dat upute za guglanje?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
Moj PC  
7 2 hvala 0
16 godina

posto je sad dokazano da je iphone 5 hardverski najjaci mobitel, koja je prednost samsunga onda i zasto je iphone 5 fail?(to ste pricali onaj dan kad je predstavljen)

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

posto je sad dokazano da je iphone 5 hardverski najjaci mobitel, koja je prednost samsunga onda i zasto je iphone 5 fail?(to ste pricali onaj dan kad je predstavljen)

Ne samo to, ispada da je A6 prvi pravi apple proizvod po licenciranoj ARM v7 licenci. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2012 9:55 (grzzi).
15 godina
mar123 kaže...

prednost samsunga je u tome što će iskorištavati jak procesor cijelo vrijeme. jer ima očajni os.

13 godina
neaktivan

sgs3 če pojest ip5 u benchmarku ,s tim da još i piše na smartphone hrvatska da je galaxy s3 bolji malo,a i ip5 nema flash support

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kizve kaže...

sgs3 če pojest ip5 u benchmarku ,s tim da još i piše na smartphone hrvatska da je galaxy s3 bolji malo,a i ip5 nema flash support

a da pogledas link gore, a?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice