UŽIVO: Stiže iPhone 5!

poruka: 1.554
|
čitano: 186.525
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Stiže iPhone 5!".
16 godina
Re: UŽIVO: Stiže iPhone 5!
Moj zakljucaj je taj da su sami sebe pos.rali

Dizajn nije eplovski kao ni ista drugo.

procesor prosjek, pa RAZR ga je imao krajem 2011, ram takoder, baterija ful mala za takav procesor i LTE, a o OS-u i bloatwareu da ne govorim
Pa SGS3 je imao manje bloatwarea
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
sudy_freak kaže...
fry17 kaže...

Ja na tom mobu nevidim nista sto nije vec viđeno u mobitelima starim cca godinu dana, neznam dali griješim al imam taki dojam.

Pa kako ne?

• Dodan je novi red ikona.
  • Možeš slikati panorame.
  • Imaš produljen vijek trajanja baterije (1435 mAh ako je istina).
  • Imaš dual core (inovativno).
  • Imaš 20000 puta bolje performanse u igrama.
  • Imaš 150240 puta brže učitavanja slika na Instagramu.
  • 20% je lakši.
  • Ima bolesno glupavu rezoluciju.
  • U starim (neprilagođenim) aplikacijama ćeš imati ružni, super-duper crni okvir.
  • Da ne spominjem iOS6 koji sada ima Maps. Maps, možeš li vjerovati.
  • Imaš Passport aplikaciju da kupiš avio-kartu, ej..
  • I najbolje od svega, pozadina je dvobojna!!!

Ajd nek mi još netko kaže što je inovativno da se odmau ubijem.

Zamisli ga u ruci dok sjediš na WC-u a na njemu se vrti pr0n.

Rezolucija perfektna, kristalan sound, surround all around when the hit the ground....

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
sudy_freak kaže...

In cell touch? Prilicno bitno.

Metalno unibody kuciste? Bolje nego prije

15 godina
neaktivan

njemu su samo bitne jezgre i da ima velikog ekran no..   

{#}

 -- http://goo.gl/RylEA Nista ja neznam, ja sam tu s biciklom..
17 godina
neaktivan
Agent Rico kaže...

Sudy naporan si.. Po cemu je to SGSIII inovativan u usporedbi sa SGSII?  

I ovo ne kuzim.. "dodali su jedan red ikona".. Pa sta su trebali s tim prostorom? ostaviti prazno ili sta? Povecati ikone? Ne kuzim..

pa i 4.8" Samsung ima vise ikona na ekranu od 3.7" npr.. ?? 

neznam uopce zas se zamaras novim iPhoneom ?? 

{#}

Ubaciti widgete, dodati opcije dodatnog prilaogadavanja sucelja ?

Trust Me, I'm an Engineer :)
13 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Volvox kaže...

Pa SGS2 je bio skuplji od iphona 4s, isto tako će i od ovog. Već ti mogu reć cijene za ovaj iphone kad izađe.

Produženje pretplate: 24 mjeseca tarifa 800- 200   kn, tarifa 600-400kn, tarifa 400- oko 1200 kn, tarifa 200-oko 2000kn. Sad kolko vidim su neke nove tarife došle pa su malo izmjenili, kad sam ja kupovo je tako bilo. Tako je već za svaki iphone godinama. I svaki put bude jeftiniji od konkurencije, čak sam u nekoj temi pred par mjeseci napravio usporedbu cijena, i sa njuškala i kod operatera, samo mi se neda tražit sad, jer tko bi to našao. Na njuškalu će ti čim izađe doć oko 4200 kn, nov otključan na sve mreže a za 3-4 mjeseca će bit oko 3500, i kasnije će se samo spuštat cijena.

Ne moraš imati IQ da shvatiš zašto je tome tako.

Nađi mi iP5 u slobodnoj prodaji ispod 7k kn i ja ću ti ga odmah kupiti da te ušutkam.

Pogledaj cijene novoga na njuškalu otključanog na sve mreže za 4200 kn, to nisam ni trazio duze od 2 minute. A tko još kupuje mobitel u slobodnoj prodaji, nabiju cijenu koju zele i nek stoji. Pa u americi dođe 1400 kn mobitel u slobodnoj prodaji i šta sad.

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
15 godina
protjeran

kakva krama... {#}

4 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
@Volvox
O čemu pričaš ti? Pa indentične cijene je imao i S2 i S3 na njuškalu... Znam jer sam ih pratio svaki dan...
Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
15 godina
neaktivan

Sudy, ja neznam što ti dolaziš u ovu temu uopće.

Nervira te Apple, ništa ti ne valja u vezi njega.

Nije napravio wow i to je to, mob je i dalje odličan po svemu viđenom.

SGS 3 također nije napravio neki wow i kad je izašao sve to je već bilo viđeno.

Al evo ja ću reć da je SGS 3 odličan mobitel, iako mi Samsung nije neka firma, niti mi je Android neki sustav i na kraju krajeva cijena mu je visoka prilično.

Sad, što ti imaš tako žustro protiv Apple-a, stvarno neznam.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

2 2 hvala 0
15 godina
protjeran
explorer 4 kaže...

LOOOOOOOL

13 godina
neaktivan
Kordy kaže...
@Volvox
O čemu pričaš ti? Pa indentične cijene je imao i S2 i S3 na njuškalu... Znam jer sam ih pratio svaki dan...

Pa ja samo uspoređivo iphone i s3, ne s2, nesto si se zabunio.

I šta nije to žalosno da mobitelu koji je generaciju stariji ne padne cijena kad izađe novi?

Bruce Wayne: Why didn't you just kill me? Bane: Your punishment must be more severe
16 godina

ja sam apple hejter i bicu i ostacu....isto ko i neko sto neku marku auta voli a neko ne i to je to....al opcenito najvise od svega me zivciraju poluinformirani(i pola je previse za neke) novinari (tisak,portali,stranice,tv.....sve di ih ima) sa svojom favorizacijom a dume o necem nemaju....... i nemislim na bug online odma......iako neki clanci vise zvuce kao reklame....... uredu mi je kad se prepire s nekim ko ima pojma o necem kao sad vamo u temi......tog se necemo moc nikad ostavit da je nekom nesta bolje.....kao i za svaku stvar.......iako se radi o idiotizmima kao na primer plavuse - crnke.......u cem je razlika kad obe imaju istu ...... al ne ono smeta mi boja kose.....ma kog boli za kosu glavno da ona da.......bar je men tako.....

Moj PC  
3 2 hvala 0
17 godina

nista novog i pametnog

ali opet ce biti ovaca koje ce stajat u redu da ga kupe

15 godina
explorer 4 kaže...

Sudy, ja neznam što ti dolaziš u ovu temu uopće.

Nervira te Apple, ništa ti ne valja u vezi njega.

Nije napravio wow i to je to, mob je i dalje odličan po svemu viđenom.

SGS 3 također nije napravio neki wow i kad je izašao sve to je već bilo viđeno.

Al evo ja ću reć da je SGS 3 odličan mobitel, iako mi Samsung nije neka firma, niti mi je Android neki sustav i na kraju krajeva cijena mu je visoka prilično.

Nitko ne može uvijek napraviti wow. IMHO iPhone je dobar mobitel, podjednako dobar kao i ostala ekipa iz gornjeg doma smartphonea. Ne vidim da bi zbog toga trebalo dizati ga u nebesa ili bacati na njega drvlje i kamenje. To je obični fucking mobitel, nije sprava iz Zvjezdanih staza. Zbog njega ti pimpać neće biti veći ili dulje vrijeme biti krut (bez obzira na marku mobitela ili pripadajućeg OS-a).

Stručnjak za odmaganje...
13 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
fry17 kaže...

Ja na tom mobu nevidim nista sto nije vec viđeno u mobitelima starim cca godinu dana, neznam dali griješim al imam taki dojam.

Pa kako ne?

• 20% je lakši.
  • U starim (neprilagođenim) aplikacijama ćeš imati ružni, super-duper crni okvir.

ajd nek mi jos netko kaze sto je inovativno u sranju po appleu i iphoneu opcenito?? svaka roba ima svog kupca, tako i iphone (vjerojatno vise kupaca nego vecina danasnjih mobitela al oke)

ako vam se vise svidjaju lumia ili sgs3 onda si napravite topic i raspravljajte o njima, kome se svidja iphone kupit ce ga, a kome se ne svidja ga nece kupit i gotovo, vasi "smijesni" postovi na forumu nece nekog nagovorit ili odgovorit od kupnje mobitela

iphone 5 nije nista inovativno, ali ima stvari koje su bolje od mobitela s kojim ga usporedjujete, ali ima i stvari koje su losije. realno tako je i sa svakim danasnjim proizvodom, bilo to igre, grafičke kartice ili posni sir na placu zato prestanite hejtat iphone i ako vam se ne svidja nemojte ulazit u rasprave o njemu i gotovo.

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
16 godina
sudy_freak kaže...
Volvox kaže...

Pa SGS2 je bio skuplji od iphona 4s, isto tako će i od ovog. Već ti mogu reć cijene za ovaj iphone kad izađe.

Produženje pretplate: 24 mjeseca tarifa 800- 200   kn, tarifa 600-400kn, tarifa 400- oko 1200 kn, tarifa 200-oko 2000kn. Sad kolko vidim su neke nove tarife došle pa su malo izmjenili, kad sam ja kupovo je tako bilo. Tako je već za svaki iphone godinama. I svaki put bude jeftiniji od konkurencije, čak sam u nekoj temi pred par mjeseci napravio usporedbu cijena, i sa njuškala i kod operatera, samo mi se neda tražit sad, jer tko bi to našao. Na njuškalu će ti čim izađe doć oko 4200 kn, nov otključan na sve mreže a za 3-4 mjeseca će bit oko 3500, i kasnije će se samo spuštat cijena.

Nađi mi iP5 u slobodnoj prodaji ispod 7k kn i ja ću ti ga odmah kupiti da te ušutkam. 

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/narudzba/izbor-uredjaja-detalji/Apple-iPhone-4S-16GB-black?entityid=4EaTbahMkaWlja2A_3vUue4rGM_rT1gL8SVU8fJLppo1

Nije iPhone 5, ali kada dođe cijena će biti identična ovoj

HINT: pogledaj lijevo, pod puna cijena uređaja

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
protjeran

veliki apple se opet popiknul i slijedi faceplant. al ovaj put nema više stiva-gazim preko leševa ako treba i kradem gdje stignem-đobsa da ih diže.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
jocommb kaže...

ja sam apple hejter i bicu i ostacu....isto ko i neko sto neku marku auta voli a neko ne i to je to....al opcenito najvise od svega me zivciraju poluinformirani(i pola je previse za neke) novinari (tisak,portali,stranice,tv.....sve di ih ima) sa svojom favorizacijom a dume o necem nemaju....... i nemislim na bug online odma......iako neki clanci vise zvuce kao reklame....... uredu mi je kad se prepire s nekim ko ima pojma o necem kao sad vamo u temi......tog se necemo moc nikad ostavit da je nekom nesta bolje.....kao i za svaku stvar.......iako se radi o idiotizmima kao na primer plavuse - crnke.......u cem je razlika kad obe imaju istu ...... al ne ono smeta mi boja kose.....ma kog boli za kosu glavno da ona da.......bar je men tako.....

Onda ti nisi za ovakve teme niti za bilo kakvu raspravu, ti to mrziš pa makar oni izdaju najrevolucionarniji uređaj na svijetu, isto ko u sudy, u svakoj temi od applea je i pljuje po svemu od applea.

17 godina
odjavljen
Volvox kaže...
Kordy kaže...
@Volvox

Pa ja samo uspoređivo iphone i s3, ne s2, nesto si se zabunio.

I šta nije to žalosno da mobitelu koji je generaciju stariji ne padne cijena kad izađe novi?

Naprotiv, ti si taj koji se zabunio jer ja govorim za oba Galaxy-a

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || For what is living if you've already dead?
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.9.2012 23:11 (Kordy).
14 godina
neaktivan

Svaki put kad izađe novi iPhone,ostali padaju u zaborav... džaba se ostali proizvođači trudu kad znaju da nemogu napravit nešto toliko popularno kao iphone...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
power_user kaže...
sudy_freak kaže...
Volvox kaže...

https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/narudzba/izbor-uredjaja-detalji/Apple-iPhone-4S-16GB-black?entityid=4EaTbahMkaWlja2A_3vUue4rGM_rT1gL8SVU8fJLppo1

Nije iPhone 5, ali kada dođe cijena će biti identična ovoj

HINT: pogledaj lijevo, pod puna cijena uređaja

Hvala!!

Mislim da mi je netko dužan IP5 ;)

Našo sam i na bobo mobiteli, jest da je malo skuplji al opet:)

15 godina
protjeran
Volvox kaže...
jocommb kaže...

Onda ti nisi za ovakve teme niti za bilo kakvu raspravu, ti to mrziš pa makar oni izdaju najrevolucionarniji uređaj na svijetu, isto ko u sudy, u svakoj temi od applea je i pljuje po svemu od applea.

a ti jesi za ovakve teme kad si ne možeš priznati razmjere faila omiljene ti marke? ajde, molim te

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
fry17 kaže...

Pa kako ne?

• 20% je lakši.

:)

Khm ... 

I dare you ! :P

earpods ! earpods !
In the end there will be only ( c )haoss ...
15 godina
protjeran
DuMe kaže...

Svaki put kad izađe novi iPhone,ostali padaju u zaborav... džaba se ostali proizvođači trudu kad znaju da nemogu napravit nešto toliko popularno kao iphone...

{#}

16 godina
Volvox kaže...
jocommb kaže...

pa nevidim bas da pljujem imam razloge i to je to a i nisam nikog favoriziro ko mi napravi bolju stvar za moju potrebu ja cu je uzet makar na njoj bilo ime xian zviz đu..........jesam za raspravu al sta se isplati raspravljat s nekim ko nevidi dalje od svog nosa...... kao sto sam reko sta mi valja i za mene naj ja cu si to uzet.....

13 godina
neaktivan
Loco kaže...

a ti jesi za ovakve teme kad si ne možeš priznati razmjere faila omiljene ti marke? ajde, molim te

Zaš mi bio fail? Mobitel je solidan, nešto ima bolje od samsunga, nešto lošije, ja bi ga uzeo samo zbog ekrana i iosa, jer mi sgs3 ima prevelik ekran i android.

Nisu failali, naravno da su mogli još ponešto nadodat, ali bože moj, šta sad, koda ostali jesu. I nije mi omiljena marka apple ne brini, niti jedan njihov drugi uređaj nebi kupio, osim iphona, oni ipodi i pi*darije su totalno precjenjeni i nebi imao, rađe ću od sonya kupit neki mp3 nego onaj nano od 2000 kn, koji nema nis naprednije od sonyevog od 500, cak ni postene sluske ne dobijem uz njega.

17 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...
sudy_freak kaže...

Zamisli ga u ruci dok sjediš na WC-u a na njemu se vrti pr0n.

Rezolucija perfektna, kristalan sound, surround all around when the hit the ground....

Ja sam oduvijek govorio da su tableti najidealniji za WC.

14 godina
neaktivan

nisam fanboy ali volim iphone

samo sto mi je presmjesno kad u keynote stave piz..rije tipa

peti red ikona

kad zenska na prezentaciji kaze da je ludilo kalendar jer se u landscape modu vidi 5 dana odjednom?? wtf

mislim da se novi konektor treba predstavljat

a baterija opet pusiona

bas te prave budalom..

bilo je toga i prije.. ali ovo

smisno

pozz
13 godina
neaktivan

Baterije je fail to se slazem. Al nesto su rekli da novi proc manje trosi, ili tako nesto, pa ce baterija duze trajat, treba vidit to u praksi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice