UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7

poruka: 458
|
čitano: 42.621
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7".
9 godina
neaktivan
Re: UŽIVO: Predstavljanje iPhonea 7
Mirko935 kaže...

A nije ti loša taktika...

To ti je col taktika:

http://leksikon.thinking-garment.com/col-colovi/

Citirat ću:

• Ako mjerimo svoje pokretnine ili nedajbože udove, colovi su izgleda nešto sitniji pa su izmjere češće dvocifrene. Ako mjerimo tuđe, colovi ekspandiraju i teže ka jednocifrenim iznosima.

Treba se znati snaći....

Kruha i igala...
16 godina
sardax kaže...

Da, Appleovci su ovce, dok mi Androidasi nismo? 

Koliko vi godina imate da tako razmišljate? Ja se kladim da nemate preko 17.

"mi Androidasi" veliš.

Pa i ja sam i iOS i Android juzer. Šta da ti kažem.

Iphone nema jednu tipičnu stvar a to je LED notifikacija. Na koji način da saznam je li mi netko pisao dok sam čaj napravio u ovih 15 minuta? Telepatijom? Non stop po cijeli dan moram telefon uzimati u ruke. Kakakv je to OS na sviejtu gdje se Wallpaper ne može gledati normalno bez onih ikona?

I sa Androidom nije bog-zna šta bajna situacija. USB Mass Storage ukinut. Fragmentacija i bloatware ubijaju mi svaki android. I niti jedan nema ono sve, nego kada se kritizira iPhone uzimaju se primjeri iz jednog telefona za primjer 1, a za primjer 2, uzima se specifikacija iz drugog telefona.

Uglavnom apsolutno mi je svejedno koji telefon koritistim, bitno mi je koga zovem i tko me zove. I da radi za ono što mi treba da radi, a tu su iste obje platforme, ima primjera gdje nešto ne radi a primjera i gdje nešto radi. Čitaj: Funkcija koja mi je potrebna.

PS: Imam 17 ali pomnoženo sa 2.

14 godina
neaktivan
Envy kaže...
sardax kaže...

Da, Appleovci su ovce, dok mi Androidasi nismo? 

Koliko vi godina imate da tako razmišljate? Ja se kladim da nemate preko 17.

"mi Androidasi" veliš.

Pa i ja sam i iOS i Android juzer. Šta da ti kažem.

Iphone nema jednu tipičnu stvar a to je LED notifikacija. Na koji način da saznam je li mi netko pisao dok sam čaj napravio u ovih 15 minuta? Telepatijom? Non stop po cijeli dan moram telefon uzimati u ruke. Kakakv je to OS na sviejtu gdje se Wallpaper ne može gledati normalno bez onih ikona?

I sa Androidom nije bog-zna šta bajna situacija. USB Mass Storage ukinut. Fragmentacija i bloatware ubijaju mi svaki android. I niti jedan nema ono sve, nego kada se kritizira iPhone uzimaju se primjeri iz jednog telefona za primjer 1, a za primjer 2, uzima se specifikacija iz drugog telefona.

Uglavnom apsolutno mi je svejedno koji telefon koritistim, bitno mi je koga zovem i tko me zove. I da radi za ono što mi treba da radi, a tu su iste obje platforme, ima primjera gdje nešto ne radi a primjera i gdje nešto radi. Čitaj: Funkcija koja mi je potrebna.

PS: Imam 17 ali pomnoženo sa 2.

led notifikacija? pa možeš stavit da ti blinka led flash kod poruka i poziva.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 22:59 (grzzi).
15 godina
neaktivan
grzzi kaže...

Usputno kad već ide omogućavati takvu debilnu opciju može i okačiti reflektor na telefon da mu služi za notifikacije. Da fino pola susjedstva, a ne samo cijela kafana, vidi da on ima glupi telefon bez ledice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 23:55 (Mirko935).
16 godina
odjavljen
grzzi kaže...

Dok Apple bliješti sa 3kw halogenim reflektorom i ometa avione ako ga ostaviš okrenutog prema gore, ostatak civiliziranog svijeta ima LEDice sa podesivom bojom (npr. plava za mail, zelena za poziv, crvena za bateriju, ljubičasta za Viber...) ili u boljem slučaju, always-on ekran koji tijekom dana uvijek svijetli sa satom i notifikacijama a preko noći se sam gasi i sam pali kad malo pomakneš mobitel ili prođeš rukom iznad ekrana (naravno, sve podesivo)... Treba spomenuti i double tap to wake. Možda i flip-to-silent...

Neki "fičeri" koje apple tek mora kopirati... Valjda čuvaju za iduće ajfone. Sve se teže prodaju "sami od sebe"...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
grzzi kaže...

Dok Apple bliješti sa 3kw halogenim reflektorom i ometa avione ako ga ostaviš okrenutog prema gore, ostatak civiliziranog svijeta ima LEDice sa podesivom bojom (npr. plava za mail, zelena za poziv, crvena za bateriju, ljubičasta za Viber...) ili u boljem slučaju, always-on ekran koji tijekom dana uvijek svijetli sa satom i notifikacijama a preko noći se sam gasi i sam pali kad malo pomakneš mobitel ili prođeš rukom iznad ekrana (naravno, sve podesivo)... Treba spomenuti i double tap to wake. Možda i flip-to-silent...

Neki "fičeri" koje apple tek mora kopirati... Valjda čuvaju za iduće ajfone. Sve se teže prodaju "sami od sebe"...

to je moguće korisna opcija ... ja ponekad upalim ledicu koja trepće i nije neka drama od sljepila lol. btw, neko diskretno scijetlo ne bih ni primjetio vjerojatno ako ne gledam u telefon.

al da, realno korisna opcija.

17 godina
grzzi kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
grzzi kaže...

to je moguće korisna opcija ... ja ponekad upalim ledicu koja trepće i nije neka drama od sljepila lol. btw, neko diskretno scijetlo ne bih ni primjetio vjerojatno ako ne gledam u telefon.

al da, realno korisna opcija.

A primjeti se notificiranje, odlično je to riješeno na androidima (naravno kako kojem). I stvarno ima sitnica zbog kojih prije posegnem za androidom (teglim zbog posla i samsung s6 i iphone6s) - npr te tap to wake, double click to camera... jer jednostavno je brže. Npr. vozim na autocesti xxxkmh, spazim nevjerojatan zalazak sunca krajičkom oka, bez gledanja - doubleclick androida i kamera spremna i samo okidam bez gledanja:) 

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
9 godina
odjavljen

O tome pricamo. Antutu je jednostavno beskoristan kod flagshipa jer su vise nego dovoljno brzi da to ne znaci skoro nista. Ovakve sitnice cine razliku.... A da ne pricam kad uposlis tasker ili neki drugi app pa dodas gesture ili storcutove za sta god zelis...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice