UŽIVO: Otvaranje konferencije Apple WWDC 2017

poruka: 83
|
čitano: 12.370
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "UŽIVO: Otvaranje konferencije Apple WWDC 2017".
9 godina
odjavljen
Re: UŽIVO: Otvaranje konferencije Apple WWDC 2017
Umbel kaže...
Svaki na koji staviš Novu :)

*sad ćeš ti rec da to ne dolazi po defaultu, pa ću i tebi vec spreman odgovor, pa ćeš ti da Nova Prime košta itd. Ne valja širiti raspravu u tom smjeru.

Plus ne moras cekati da ti se apple smiluje i dozvoli da stavis dodatnu ikonu jer ce to nastetiti korisnickom iskustvu i ta funkcija zahtijeva godine testiranja.....Tamo negdje 2023 ce ti dozvoliti da imas dvije ili vis dock traka ili kako to vec doticni naziva....Nedaj boze da mijenjas broj ikona na ekranu.... To nece doci ni do 2033 kako je ios krenuo ;)

I btw besplatna verzija nove to takodje dozvoljava....

9 godina
odjavljen
ATJLučko kaže...
....

Kažeš "samo nabaciš Novu i voila", a pri tome barem se meni vidi, zaboravljaš jednu neminovnu činjenicu! 

Tu odnosno taj "Nova" nisu stvorili niti Samsung, niti LG, SONY, HUAWEI, ....!!!!! 

Malo ću žešće karikirati, kada se odveze prva utrka u F1 u Australiji, svi vozači bolida gledaju što su i kako "to" drugi uradili, gdje povezujem da Apple NE gleda kako je to netko drugi uradio. 

Generalno, android svijet je "siva zona" gdje svatko radi po svome, ali ipak škicnu kako se to dela u drugim taborima, ali i kako to Apple dela, pa se izvlači najbolje kako kome odgovara. 

Apple bi mogao poboljšati iOS u nekim segmentima, no to i čini, ALI NE TAKO BRZO KAKO BI VAMA ANDROID DRUŠTVU ODGOVARALO !!!! 

Recimo to ovako, koji brend ima mogućnosti proširenja original sadržaja ikona aplikacija u donjoj dock traci, sa više od 4 aplikacije, osim LG-a, a Apple je sada u iOS11 ponudio i kod iPad-a, a nadam se da će to doći i na iPhone. 

Joj ATJ ti stvarno zivis u paralelnom svemiru ocigledno ;) Pa procitaj svoju zadnju recenicu pa reci kako je apple dosao na tu ideju? Sam se sjetio? Kako je dosao na ideju za zvucnik, vr, control centar i sl.... Sam se sjetio? Samo je eto slucajnost sto to koristii vec 85% trzista ali sad kad je to apple izbacio to je inovacija i nikad vidjeno? Boze.....

Eto ti se nadas da ce doci na iphone ali ako ne dodje sta ti mozes uraditi? Apsolutno nista....I imaces savrseno opravdanje zasto to nije uradjeno jer ce to nastetiti korisnickom iskustvu? Godine testiranja su trebalo da se to ubaci i sad to konacno radi kako treba? Standardni arsenal opravdanja? cccccc

9 godina
Ok, osobno mi zvučnik nije zanimljiv. No kad vec kažeš da takav zvučnik odavno postoji, volio bi znati koji? Echo? LoL.

Siri proširena, si posto MS ima Cortanu Apple ne bi trebao razvijati svoj VA? Ili očekuješ da iskoči iz mobitela ženska?

I nije mi jasno, Apple je promjenio control centar, šta je točno trebao? Ukinuti ga jer ga Android ima?
Predstavljena je platforma za AR, koja će se s vremenom pretpostavljati postaviti kao vodeća, no koliko sam shvatio niti to nisu smjeli, jer eto to vec postoji. I mene nervira kad trube o inovativnosti, ali sjeti se za par godina ove rasprave, pa ćeš shvatiti da je ova AR platforma očito bila nešto posebno. Sviđalo se to nama ili ne.
9 godina
neaktivan
Kada bi znao definiciju termina onda bi znao da je p10 flagship sto znaci da nemaš pojma o čemu pričaš.

Apropo Applea, misliš da hyuawei ne bi naplaćivao 650 dolara za početni mobitel, samo da može. I u tome je odgovor na sve tvoje zalopojke. Ne moraš ga kupiti, kupi šta hoćeš drugo i prestani vise cendrati da ti je Apple skup. Želiš ga a škrt si za premium telefon, ali nisi škrt za premium automobil. Kako možeš voziti Audi a unutra je sve VW/Škoda? Gdje ti je karakter?
Ja rekoh
15 godina
PlayMaker10 kaže...
Torent kaže...
PlayMaker10 kaže...

5000$ Mamma mia...da li su oni normalni. Imam njihov mobitel ali oni stvarno nisu normalni. Gdje tu još porez :D

Ali to je masina za rad pa i nekako.....

Ma da je ne znam za šta 5000$ (u kunama 50 000kn s našim porezom) je to much. To je vrijeđanje ljudskog roda. iPhone 7 je stvarno odličan mobitel, uređaji su im općenito odlični ali moraju se malo skulirat s tim cijenama koliko god oni imali ime. Mora se znat neka granica. Uređaji im stvarno jesu posebni, jer kada vidiš jedan iMac uživo s onom tipkovnicom i mišem stvarno je top, ima ono nešto, ali kada pogledaš cijene to je ružno za pogledat. Meni nije jasno da ljudi daju tolike novce, većina radi prestiža ali opet. iPhone nikad ne bi uzeo za 6000 kn kolika je njegova cijena, da ga nisam dobio u pola cijene sigurno ga ne bi niti uzeo jer nikako ne vrijedi te novce, niti blizu. Realna cijena tog uređaja je 3000 kn za današnje pojmove. Nekad je iMac za firme bio velika prednost radi softwarea ali danas to više nije tolika prednost.

Ja neznam koliko imaš godina i koliko si upoznat sa high end strojevima,,, realno po meni je ovo čisto OK cijena za strojčinu ako češ je iskoristiti pošteno, ne mislim na klasične stvari šta 80-90 % ekipe radi na kompu,,, 

kad se sjetim samo koliko su recimo Silicon Graphich mrcine koštale na kojima su se radile reklame, rendanje, filmski efekti,,, ovo su takve igračke da je milina. I ono šta ćeš moći raditi na njima je praktično šta ekipa u Highend studijima radi :)

15 godina
Torent kaže...
Primijeti da ti imas izbor. Nema android nabacis novu i voila. Bez dodatnog hardwarea. Samo apple prica kako je najinovativnija tech kompanija. Niko drugi. U svojoj knjizi. Pokusaj se sjetiti unazad nekoliko godina bilo koje tech inovacije od applea....
Konkurencija ne budali oko konektora. Na iphoneu izbace 3.5mm jack pa ga stave na mbp. Konkurencija nema situaciju da ako imas mbp i iohone dva top proizvoda iste firme da iste ne mozes direktno povezati niti koristiti iste slusalice na oba proizvoda bez adaptera. Niko nikad to nije napravio...
Konkurencija tj Samsung svake godine izbace nesto novo. Iphone izbaci to isto poslije nekoliko godina i proglasi inovacijom....
Za prvim iphoneom ipodom ipadom mbp i sl svi su slinili a sad apple odrzi konferenciju i predstavi sta?

A realnost je da nije bilo applea i iOSa nebi ti imao ni android, još bi peglali po Nokiji :)

14 godina

Sto se tice MacbookPro-a , Apple je jedina kompanija koja si moze priustiti da izbace sve portove i stave samo Thunderbolt 3 ( USB-C). I to je super potez, mozda ce im patiti prva generacija ali pokazali su da žele da svi uređaji koriste isti standard. Zamisli da ti i zvucnici, monitor, napajanje... sve koristi isti ulaz? Da je to HP napravio ili Acer totalno bi ih pojela konkurencija jer nema jos toliko uređaja no biti ce ih. Ali Apple si to može priuštiti.

Isto tako WWDC, ocekivao sam više od iOS 11 ali AR Kit i ML Kit mi izgledaju super, i ukoliko su dobro napravljeni to će otvoriti puno novih mogućnosti developerima. 

Da pretjeruju sa cijenama - pretjeruju. 

Moj PC  
2 1 hvala 0
9 godina
odjavljen
Umbel kaže...
Ok, osobno mi zvučnik nije zanimljiv. No kad vec kažeš da takav zvučnik odavno postoji, volio bi znati koji? Echo? LoL.

Siri proširena, si posto MS ima Cortanu Apple ne bi trebao razvijati svoj VA? Ili očekuješ da iskoči iz mobitela ženska?

I nije mi jasno, Apple je promjenio control centar, šta je točno trebao? Ukinuti ga jer ga Android ima?
Predstavljena je platforma za AR, koja će se s vremenom pretpostavljati postaviti kao vodeća, no koliko sam shvatio niti to nisu smjeli, jer eto to vec postoji. I mene nervira kad trube o inovativnosti, ali sjeti se za par godina ove rasprave, pa ćeš shvatiti da je ova AR platforma očito bila nešto posebno. Sviđalo se to nama ili ne.

Halo momcino de protrljaj okice pa citaj sa razumijevanjem ako ti mentalni kapacitet to dozvoljava. Moj komentar je bio odgovor na izjavu da apple ne gleda na druge....

I sta je to inovativno kod zvucnika? Nikad vidjeno i nesto sasvim drugacije? Amazon echo da. U cemu je razlika? Osim sto ima jabuku na sebi a tebi je to jedino bitno....

Feudalac kaže...
Kada bi znao definiciju termina onda bi znao da je p10 flagship sto znaci da nemaš pojma o čemu pričaš.

Apropo Applea, misliš da hyuawei ne bi naplaćivao 650 dolara za početni mobitel, samo da može. I u tome je odgovor na sve tvoje zalopojke. Ne moraš ga kupiti, kupi šta hoćeš drugo i prestani vise cendrati da ti je Apple skup. Želiš ga a škrt si za premium telefon, ali nisi škrt za premium automobil. Kako možeš voziti Audi a unutra je sve VW/Škoda? Gdje ti je karakter?

Znaci ti se hvalis time da na tebi apple zaradjuje sulude marze.... Amazing.....

A sto se tice skrtosti na premium telefonima imao sam ih vise vjerovatno nego 98% posto kupaca iphonea ovdje tako da nemas pojma o cemu pricas al bitno da se vrijedja....

A srto se tice audija bolje nemoj dalje jer samo jos pokazujs koliko pojma nemas a i pogresan sam sagovornik za to jer sam 5 godina radio u mercedesu i znam o autima vrlo vjerovatno daleko vise nego ti ;)

P10 je flagship koji kosta 30-40% manje od ostalih flagshipa. To i jeste bila poenta spominjanja P10....

bus kaže...
....

A realnost je da nije bilo applea i iOSa nebi ti imao ni android, još bi peglali po Nokiji :)

I kakve to veze ima sa 2017? Kad sam ja to porekao? Kao sto rekoh nekad smo svi slinili za iphonima (ukljucujuci i mene) a sad su oni samo teski prosjek po svemu osim po cijeni.....

A i nokija je bila inovativna za razliku od applea unazad 3 godine.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 10:46 (Torent).
9 godina
Mentalni sklop mi je dobro, hvala na nepotrebnoj brizi za njega.
Stvarno si toliko zaostao da misliš da itko misli da Apple ne gleda sto radi konkurencija? Posebnu pažnju čovjek mora imati pri komunikaciji s tobom, ne briznu kao sa osobama koje imaju problema u razvoju nego zbog toga sto izvrćeš činjenice.
Ne, meni nije problem sto znam da Apple zarađuje na meni, iPhone 5 koji je predstavljen 2012. godine dan danas je u funkciji u familiji, samo promjenjena baterija. iPad2 također.

Trebam li spomenuti prije koliko sam se još rastao od S3 i gdje je on sada?
Isto tako, skuplje me je izašao S7 prije godinu dana nego iP7 prije koji tjedan. Vjerujem da je i Samsung zaradio na meni, kao što i ja zarađujem na drugim ljudima, od čega između ostalog svi mi živimo.
Svi očito, osim bivših Mercedesovih radnika iz Bosne.

I ne, nisu svi slinili za iphoneom kad je izašao. Jedan veliki div iz finske ga je ismijavao da moraš nositi hrenovku u džepu ako imaš rukavice da tipkaš po gluposti zvanoj touch ekran koja nikada neće zaživjeti. Drugi su ismijavali sto nema vrhunac mobilne komunikacije za to vrijeme zvanu MMS, bas takvi kao ti.
Ismijavalo se još dosta toga kod Applea, u flash su se svi kleli dok ga je on ubijao, ismijavanje sto su iz laptopa izbacili CD...

16 godina
PlayMaker10 kaže...

5000$ Mamma mia...da li su oni normalni. Imam njihov mobitel ali oni stvarno nisu normalni. Gdje tu još porez :D

Pogledaj MOJ PC pa ću ti reći da je cijena bila oko 32,000,00 USD.

9 godina
neaktivan
Nemoj se samo hvaliti kaj si imao. Imao sam i ja sve kaj je vrijedilo i to još prije 20+ godina kad se mobitel plaćao 2000 maraka koje su tada bile dvije prosječne plaće. Pa šta. Nisam slijep za druge, prekjučer sam išao pogledati i isprobati p10. Odličan uređaj za vrlo korektan iznos. Međutim, kad ideš dati 5000 kuna za top model, barem moje razmišljanje i još njih 200 miliona u svijetu, onda dodaš još tisuću i kupiš uređaj iza kojeg stoji ime koje svoje kupce ne ostavlja na cjedilu. Dijelovi, podrška, eko-sustav, milion dodataka. Laka i dobra naknadna prodaja. Realno, ja manje potrošim na mobitele nego Kupac bilo kojeg top android telefona jer ga ne moram tako često mijenjati i jer dobro prođem kod naknadne prodaje tako da me ne brine to sto u startu moram puno dati. A za to se mogu zahvaliti Appleu jer ne odjebu kupce zadnjeg modela rušenjem cijene na pola već par mjeseci po izlasku.
Ja rekoh
11 godina
protjeran
Stryder kaže...

Sto se tice MacbookPro-a , Apple je jedina kompanija koja si moze priustiti da izbace sve portove i stave samo Thunderbolt 3 ( USB-C). I to je super potez, mozda ce im patiti prva generacija ali pokazali su da žele da svi uređaji koriste isti standard. Zamisli da ti i zvucnici, monitor, napajanje... sve koristi isti ulaz? Da je to HP napravio ili Acer totalno bi ih pojela konkurencija jer nema jos toliko uređaja no biti ce ih. Ali Apple si to može priuštiti.

Isto tako WWDC, ocekivao sam više od iOS 11 ali AR Kit i ML Kit mi izgledaju super, i ukoliko su dobro napravljeni to će otvoriti puno novih mogućnosti developerima. 

Super potez, zasto? Da ustede prostor za??? Sto su onda ostavilli audio port.

U sto ces prikljuciti SD karticu? U USB-C port. Zanimljivo je citati komentare likova koji komp koriste za Facebook i onda im je sve to skupa cool. Kad trebas odraditi neki posao ovakve stvari te samo usporavaju. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 11:52 (kapetan_ajkula).
11 godina
protjeran
Envy kaže...
PlayMaker10 kaže...

Pogledaj MOJ PC pa ću ti reći da je cijena bila oko 32,000,00 USD.

Vidi se da si malogradjanin kad se hvalis pizdarijama. Nisi ga kupio za igranje igrica vec za rad.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 11:49 (kapetan_ajkula).
9 godina
odjavljen
Umbel kaže...
Mentalni sklop mi je dobro, hvala na nepotrebnoj brizi za njega.
Stvarno si toliko zaostao da misliš da itko misli da Apple ne gleda sto radi konkurencija? Posebnu pažnju čovjek mora imati pri komunikaciji s tobom, ne briznu kao sa osobama koje imaju problema u razvoju nego zbog toga sto izvrćeš činjenice.
Ne, meni nije problem sto znam da Apple zarađuje na meni, iPhone 5 koji je predstavljen 2012. godine dan danas je u funkciji u familiji, samo promjenjena baterija. iPad2 također.

Trebam li spomenuti prije koliko sam se još rastao od S3 i gdje je on sada?
Isto tako, skuplje me je izašao S7 prije godinu dana nego iP7 prije koji tjedan. Vjerujem da je i Samsung zaradio na meni, kao što i ja zarađujem na drugim ljudima, od čega između ostalog svi mi živimo.
Svi očito, osim bivših Mercedesovih radnika iz Bosne.

I ne, nisu svi slinili za iphoneom kad je izašao. Jedan veliki div iz finske ga je ismijavao da moraš nositi hrenovku u džepu ako imaš rukavice da tipkaš po gluposti zvanoj touch ekran koja nikada neće zaživjeti. Drugi su ismijavali sto nema vrhunac mobilne komunikacije za to vrijeme zvanu MMS, bas takvi kao ti.
Ismijavalo se još dosta toga kod Applea, u flash su se svi kleli dok ga je on ubijao, ismijavanje sto su iz laptopa izbacili CD...

Ja ne mislim ;) ATJLucko misli ;)

Ajd jos malo vrijedjaj... Koliko smece od covjeka mozes ispasti na kraju... Kakve veze ima sto sam iz Bosne... BOsanci su glupi a ti si pametan? Amazing..... Cisto me zanima gdje je ljudsko dno koje mozes dostignuti.....

9 godina
odjavljen
kapetan_ajkula kaže...
Stryder kaže...

Super potez, zasto da usteded prostor za??? Sto su onda ostavilli audio port. U sto ces prikljuciti SD karticu u USB-C port. Zanimljivo je citati komentare likove koji komp koriste za Facebook i onda im je sve to skupa cool. Kad trebas odraditi neki posao ovakve stvari te samo usporavaju. 

Ja isto ne razumijem takvo razmisljanje.... Na iMacu koliko vidim svi portovi su tu ukljucujuci i citac kartica. Na MBP koji bi trebao biti portabilan i prenosiv namijenjen radu na terenu treba ti puna torba adaptera..... Amazing...

9 godina
odjavljen
kapetan_ajkula kaže...
....

Na bug forumu, rekordi za ljudsko dno se konstano ruse. Samo odraz drustva u kojem zivimo. 

I ostajem zbog par normalnih ljudi koji ocigledno malo posjecuju forume sa appe i w10m temama....

0 2 hvala 0
16 godina
kapetan_ajkula kaže...
* * *

Vidi se da si malogradjanin kad se hvalis pizdarijama. Nisi ga kupio za igranje igrica vec za rad.

Nije moj PC nego od Firme... moj je sličan. Xeon X5690 x 2, 48 GB RAM-a.

Poanta je da što god Apple napravi konkurencija napravi X puta bolje, ili bolji izbor imaš.

I da znaš da mi stoji u firmi kao pizdarija.. Spajam se se Crossover cablo na Ciscove Routere i Servere, a to mogu isto uraditi i sa doslovce Pentium II Desuthes. Ali kada se firma razvija kako treba, onda i radi kako treba.

kapetan_ajkula kaže...
* * *

Na bug forumu, rekordi za ljudsko dno se konstano ruse. Samo odraz drustva u kojem zivimo. 

Drago nam je da popunjavaš taj dio. 

9 godina
Jel se ti sramiš što si iz Bosne? Zašto misliš da je to uvreda? Svašta.

15 godina
Feudalac kaže...
Nemoj se samo hvaliti kaj si imao. Imao sam i ja sve kaj je vrijedilo i to još prije 20+ godina kad se mobitel plaćao 2000 maraka koje su tada bile dvije prosječne plaće. Pa šta. Nisam slijep za druge, prekjučer sam išao pogledati i isprobati p10. Odličan uređaj za vrlo korektan iznos. Međutim, kad ideš dati 5000 kuna za top model, barem moje razmišljanje i još njih 200 miliona u svijetu, onda dodaš još tisuću i kupiš uređaj iza kojeg stoji ime koje svoje kupce ne ostavlja na cjedilu. Dijelovi, podrška, eko-sustav, milion dodataka. Laka i dobra naknadna prodaja. Realno, ja manje potrošim na mobitele nego Kupac bilo kojeg top android telefona jer ga ne moram tako često mijenjati i jer dobro prođem kod naknadne prodaje tako da me ne brine to sto u startu moram puno dati. A za to se mogu zahvaliti Appleu jer ne odjebu kupce zadnjeg modela rušenjem cijene na pola već par mjeseci po izlasku.

potpisujem, + iPhone je jedan od rijetkih smartphona koji i nakon 3-4 godine možeš lako prodati ako je očuvan za super iznos jer je uptodate sa iOSom, radi i dalje vrhunski kao i prvog dana

9 godina
odjavljen

Za razliku od ostalih telefona kojima moras mijenjati ulje i filtere pa gume pa generalka, potrosi se ekran i sl....

11 godina
neaktivan
WWDC 2017: predstavljeni iMac Pro, iOS 11, iPad Pr

To je sve 5! Osobno sam korisnik i mac pro i iphone-a i proizvodi su vrh za posao (osobno ga koristim za programiranje) 

Jedino je šteta što su skupi za naš standard + jebe.. porez ali zavrneš pipu drugdje negdje pa se i to rješi. Osobno volio bi jednog dana biti na takvom događaju uživo. I slažem se da je Steve da to nebi bilo tako bilo bi još punooo boljeeee :) 

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina

torrente 

kapetan_ajkula 

Super potez kako bi s natjerao proizvodjace periferije i ostalih komponenata da koriste USB-C. Kao sto se dogovorio standard za punjenje mobitela (microUSB) prije nekoliko godina tako Apple sada pokusava preuzeti inicijativu da na neki nacin da do znanja da je USB-C buducnost. Na taj nacin neces vise morati nositi HDMI kabal, adaptere, i ostale stvari vec ces imati isti ulaz za sve. Istina sada je glupo za prvu generaciju ali tu najvise pati Applova prodaja no Apple i korisnici na neki nacin vrse pressing na gore navedene proizvodjace da koriste USB-C

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 13:03 (Stryder).
9 godina
Wooow koja novost, ubacili cellular ikonu u control centar, svi kampiraju pred trgovinama cekajuci ajfon 8!!!
Napokon se ajfonovci mogu hvaliti sa ovom revolucionarnom novosti da su prvi u svijetu imali hrabrosti to napraviti!!

Salu na stranu, sad se tek vidi kakve gluposti apple izbacuje, veliki update smajlica, sad ovo... Oni ocito vjeruju da su ljudi svakim danom sve gluplji 😂😂😂 jel su izbacili kaj novo uopce?
9 godina
Naravno da ajfon radi nakon 3-4 godine i dobiva updateove kad tek onda naprave ios kak se spada 😂 do onda imaju milijun updateova tjedno da ispravljaju greske 😁
11 godina
protjeran
Stryder kaže...

torrente 

kapetan_ajkula 

Super potez kako bi s natjerao proizvodjace periferije i ostalih komponenata da koriste USB-C. Kao sto se dogovorio standard za punjenje mobitela (microUSB) prije nekoliko godina tako Apple sada pokusava preuzeti inicijativu da na neki nacin da do znanja da je USB-C buducnost. Na taj nacin neces vise morati nositi HDMI kabal, adaptere, i ostale stvari vec ces imati isti ulaz za sve. Istina sada je glupo za prvu generaciju ali tu najvise pati Applova prodaja no Apple i korisnici na neki nacin vrse pressing na gore navedene proizvodjace da koriste USB-C

Ako je usb-c toliko dobar (a jeste) sto ga onda nisu ubacili na nove iPade? Tu su i dalje ostavili lighting konektor, mora da su svu hrabrost potrosili na izbacivanje audio jacka sa iPhona.

11 godina
protjeran
blackeagle29 kaže...
Wooow koja novost, ubacili cellular ikonu u control centar, svi kampiraju pred trgovinama cekajuci ajfon 8!!!
Napokon se ajfonovci mogu hvaliti sa ovom revolucionarnom novosti da su prvi u svijetu imali hrabrosti to napraviti!!

Salu na stranu, sad se tek vidi kakve gluposti apple izbacuje, veliki update smajlica, sad ovo... Oni ocito vjeruju da su ljudi svakim danom sve gluplji 😂😂😂 jel su izbacili kaj novo uopce?

Kakav iPhone, predstavili su nove iPade koji iako skupi imaju super specse. Android tableti i aplikacije (optimizirane za tablete) su daleko ispod iPada. 

17 godina
neaktivan

mene ovi štovatelji lika i djela njegove presvetosti bramaputraučkursfinkterramaharegurutimkuk epleta podsjećaju na Muju iz vica kad je došao liječnici:

- mogli biste malo prestati s drkanjem - napomenu ona.

- zašto?!, u čudu će Mujo.

- pa da vas mogu pregledati.

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
blackeagle29 kaže...

Kolega, zbog čega ste toliko žestoki?! 

Kada J E D A N brend izbaci tablet gadget, koji će SW podrškom pratiti najmanje četri godine, da implementacija aplikacija i tableta bude na najvišoj razini, mogućnosti rada na tabletu koje jednostavno zovu na sve više raditi na njem, tek onda ćete moći trolati oko update smajlića, koji BTW ovog puta nije bilo predstavljenog niti jednog u oko 135 minuta koliko daj ja gledao WWDC17! 

blackeagle29 kaže...
Naravno da ajfon radi nakon 3-4 godine i dobiva updateove kad tek onda naprave ios kak se spada 😂 do onda imaju milijun updateova tjedno da ispravljaju greske 😁

Da se mene pita, iGadgeti bi izlazili svake četvrte godine, jer bi svaki slijedjeći bio WOOOOOOW gadget, sigurno! 

A ako govorimo o "greškama" i "Greškama", i milijun Apple-ovih greščica je manje od jedne Greške androida, kada mu nakon godine dana NAJNOVIJI OS bude samo na ako 10% aktivnih gadgeta?! 

Je frišku figu, samo na onima koji su se prodali u zadnjih tu godinu dana, a ako si i malo promašio sa flagship modelom, ne buš nikada ništa dobio, samo suvu trulu figu. 

ATJ Lučko
14 godina
Ajar kaže...

mene ovi štovatelji lika i djela njegove presvetosti bramaputraučkursfinkterramaharegurutimkuk epleta podsjećaju na Muju iz vica kad je došao liječnici:

- mogli biste malo prestati s drkanjem - napomenu ona.

- zašto?!, u čudu će Mujo.

- pa da vas mogu pregledati.

Na prvu sam ti želio svakako odgovoriti, ali sam probao pročitati nekoliko puta sa razumijevanjem što autor/pisac htio kazati/napisati, no nikako shvatiti ovu žvrljotinu! 

Pojasni gdje su tu objekt i subjekt, odnosno tko je tu Mujo, i zašto Mujo tare kod doktorice, umjesto da tare doktoricu ???? 

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.6.2017 14:26 (ATJLučko).
9 godina
odjavljen
Stryder kaže...

torrente 

kapetan_ajkula 

Ko ce natjerati proizvodjace bilo cega sa MBP? Profi oprema nije mobitel da se mijenja svake godine..... Kao sto kolega dolje rece sto onda nisu isti stavili na iphone i na ipadae?

kapetan_ajkula kaže...
...

Ako je usb-c toliko dobar (a jeste) sto ga onda nisu ubacili na nove iPade? Tu su i dalje ostavili lighting konektor, mora da su svu hrabrost potrosili na izbacivanje audio jacka sa iPhona.

Upravo tako....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice