bacit rt pasima i mackama, prilagodit aplikacije s win da rade na wp i eto...
mislim da je to bio i plan s wp8 ako se ne varam
da se omoguci developerima lagano portanje
Nazalost, nemogu bacit RT dokle god je ARM superiorniji od x86 na mobilnoj razini.
Također je izjavila i kako Microsoft radi na podršci za budućnost u kojoj će korisnici nositi više mobilnih telefona ili drugih prijenosnih uređaja kako bi koristili onaj koji je najprikladniji za određene situacije.
wut?! al nije cilj smanjivat broj uređaja kojih "moraš" nosit? a oni bi još povečali! nadam se da je ovo nekakva greška
Također je izjavila i kako Microsoft radi na podršci za budućnost u kojoj će korisnici nositi više mobilnih telefona ili drugih prijenosnih uređaja kako bi koristili onaj koji je najprikladniji za određene situacije.
wut?! al nije cilj smanjivat broj uređaja kojih "moraš" nosit? a oni bi još povečali! nadam se da je ovo nekakva greška
Pa zapravo je njezina izjava recimo tocna....mobitel,tablet + neki pametni sat ili naocale
Obzirom na povijest: ppc2000, 2002, 2003, wm5, 6, ce, 3.11, 95, 98, 2000, me, nt, xp, vista, 7, 8, rt... "ujedinjenje" znači da se ništa neće ujediniti ni sa čim, nego ćemo dobiti još jednu ili više novih verzija.
a joj, totalno zaboravio na naočale, satove i perike...
U MS-u svi pijani, drogirani i ludi. Danasnji MS me podsijeca na razmazeno dijete bogatasa.
Takovu svoju logiku vec su vidjeli na djelu i to kod katastrofalno lose prodaje Win8. Rezaltati bi bilii jos prazavajuci da nisu dali tako dobru cijenu.
Stvarno mi nije jasno kako oni misle imati jedne Win za sve. Mogu shvatit sto se tice APIja ali imati svu funkcionalnost desktopa na mobitelu je suludo. Pa kaj buju mobiteli dolazil sa 128GB flashevima da prime samo OS?
Fora sto su napravili na Win8 da moze vrtit RT je odlicna, ali suprotno je suludo. Pa cak i u slucaju x86 telefona suludo jer desktop aplikacija jednostavno ne moze radit na telefonu (rezolucija, nije predvidjena za touch, itd).
Kad bi MS zaposlio Mark Shuttlewortha za CEOa, mozda bi MS i krenuo nekim pravim putem... ovakva neinovativna, troma i glupostima otrovana komapanija nema nikakve buducnosti u modernom IT svijetu.... ostati ce im onaj mali komadic low-quality enterprisea i to je to...
Canonical sa svojim Ubuntuom jedini radi korektnu stvar za buducnost... spajanje svih platformi pod jedan source, jedan proizvod, jedno korisnicko iskustvo...
Ubuntu je na desktopu (konceptualno, ne ulazim u app support i sl.) miljama ispred Windowsa... jedan desktop za server, Workstation, Tablet a uskoro i telefon... jedan codebase za Server, Workstation, Tablet, Telefon... jedno iskustvo, jedno odrzavanje, jedan jedinstveni koncept... odnosno... jedan OS za sve... L I N U X :)
je super je to jedan OS za sve. nekidan sam igrom slucajnosti morao nesto instalirati na ubuntu i upalio ga, i nebi instalirao neki custom paket da ga *ebes. linux je za mene glupog i razmazenog windows korisnika miljama izad i ne vidim sljedecih 20-30god problema za win