Trojanci u Firefox dodacima

poruka: 18
|
čitano: 3.797
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Trojanci u Firefox dodacima".
17 godina
neaktivan

nazdravlje... vise ni sluzbenim stranicama covik ne moze virovat...

6 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Na koncu, piše da je skidanje add-onova na vlastitu odgovornost. Pametni ljudi skidaju one koji izgedaju profesionalno, a ova dva baš i ne izgledaju tak.

Ambience
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja jednostavno ne razumijem te kretene koji takvo što rade... Očito je da imaju vremena na pretek pa bi im se takvo stanje trebalo omogućiti i u zatvoru samo bez pristupa računalu i internetu.

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Trojanci u Firefox dodacima
Misionar kaže...

Ja jednostavno ne razumijem te kretene koji takvo što rade... Očito je da imaju vremena na pretek pa bi im se takvo stanje trebalo omogućiti i u zatvoru samo bez pristupa računalu i internetu.

očito da imaju previše znanja...ja mislim da su to bivši djelatnici u programerskim firmama kojima su se zamjerili poslodavci...

365 dana za kompom :)
15 godina
Phobocaster kaže...
Misionar kaže...

očito da imaju previše znanja...ja mislim da su to bivši djelatnici u programerskim firmama kojima su se zamjerili poslodavci...

to rade idioti a ne znalci

17 godina
neaktivan
trackmanijak kaže...

Na koncu, piše da je skidanje add-onova na vlastitu odgovornost. Pametni ljudi skidaju one koji izgedaju profesionalno, a ova dva baš i ne izgledaju tak.

to je klasika... isto pise i na svakom bugovom dvd-u, i u liftu, na pokretnim stepenicama, dicjim igralistima, to je skidanje odgovornosti sa pruzatelja usluga, i sasvim je normalno... ipak, kad ides liftom, ne ocekujues da ces izgubit glavu, bas ka sta u ovom slucaju ocekujes da firefox prije stavljanja na svoje stranice provjeri odgovarajuce add-one...

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
Phobocaster kaže...
Misionar kaže...

to rade idioti a ne znalci

slažem se ali ti idioti itekako imaju znanje...

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.2.2010 21:38 (Phobocaster).
15 godina
neaktivan
e, velikog li problema. Imaju more add-onsa, a samo dva zarazena su im se provukla. Priznali su svoju gresku i povecali odmah standarde sigurnosti. Nista strasno. Upitni su i korisnici koji su ih instalirali, pa kad vidis da si popusio trojana, ostavis komentar i prijavis add-on mozilli. Ugl, firefox je bio i ostaje najbolji preglednik!
16 godina
neaktivan

u zadnje vrijeme firefox postaje sve lošiji i lošiji,sve vise padova i trojanaca ,sto se događa?

http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_10501
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
protjeran
pa ni nećeš izgubit glavu ak pobereš trojanca, a mogo bi ako se stropoštaš niz pokretne stepenice.
Ambience
15 godina
protjeran
joza_d kaže...

u zadnje vrijeme firefox postaje sve lošiji i lošiji,sve vise padova i trojanaca ,sto se događa?

utjecaj googla koji tako zeli zbog svog chroma Cool :D

*n00b us3r*
16 godina
neaktivan
lukavg kaže...
joza_d kaže...

utjecaj googla koji tako zeli zbog svog chroma Cool :D

ma google nema veze s tim...njega baš boli ona stvar za trojance...heehheheeh

17 godina
neaktivan

aaiiiiiii, svašta... ljudi (kriminalci) na ovaj način "zarađuju" (u biti kradu) novce, dali su zbog toga kreteni ili neznalice, nisu... Istina je da se je sve teže legalnim putem naći izvore financiranja na internetu a krdo odnosno velika većina internetskih servisa je besplatna radi politika velikih korporacija koje moraju gurati nos u sve i svašta čime malim tvrtkama odnose posao ispred nosa... nadalje, FF je sve popularniji i tim više rastuća populacija njegovih uzera zanimljivija kriminalcima...

Dani kada se malware koristio nebili se naškodilo PCu kao takvom (a zbog čega bi pisca takvog zloćudnog koda stvarno trebalo nazvati kretenom) je odavno prošlo, danas su na meti naši osobni podaci pa tek onda PC koji se koristi kako bi izvršavao kriminalne radnje udaljenih napadača... drugim rječima naši PCi su danas kriminalcima sredstvo a ne više cilj koji će onesposobiti, ovo potonje rade još jedino uvrijeđena dječica i prevarene ili zanemarene žene svojim mužjacima (i obratno)... NeodlučanSmijeh

... dijete oficira JNA, potomak mješanog srpskog braka, homoseksualac, peder, lezba, crnac, vegetarijanac, komunjara, cigan i ateist ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 5:43 ((s)izgoreo).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa ljudi jel to stvarno moguće, Toshiba prilikom update biosa šalje trojance? Jednostavno se nemogu pomiriti s tim da su fino zapakirali u Winrar i šalju kao update.

Koristim Aviru i oće eksplodirati. Jel to stvarno moguće?

D.L

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

firefox se polako srozava..

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
nalogodavac kaže...

Pa ljudi jel to stvarno moguće, Toshiba prilikom update biosa šalje trojance? Jednostavno se nemogu pomiriti s tim da su fino zapakirali u Winrar i šalju kao update.

Koristim Aviru i oće eksplodirati. Jel to stvarno moguće?

FP? ...avira u stvari pokušava reći da flash biosa odrade osobe sa više iskustva Smijeh

... dijete oficira JNA, potomak mješanog srpskog braka, homoseksualac, peder, lezba, crnac, vegetarijanac, komunjara, cigan i ateist ...
16 godina
neaktivan

I ta ti nije loša, ali i mačka pogine od znatiželje!Namigiva

D.L
17 godina
neaktivan

Ovaj iz Sothink Web Video Downloader Version 4.0 se pokazao false positive, pa je addon vraćen.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice