Teroristi razvili vlastitu chat aplikaciju

poruka: 10
|
čitano: 1.825
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Teroristi razvili vlastitu chat aplikaciju".
17 godina

Treba im odati priznanje, da se radi o izuzetno sposobnim ljudima. Bez obzira na sve ostalo....

I thought that I heard you laughing I thought that I heard you sing I think I thought I saw you try But that was just a dream That was just a dream
Moj PC  
5 3 hvala 0
13 godina
Re: Teroristi razvili vlastitu chat aplikaciju
Vec vidim..... Svaka druga ce bit "alahu akbar"😇 (nebi ste vjervali al tak mi zvoni za notifikacije). 😎Uppsss.... Mislim da sam se izdao.. Ovaj.. Ja.. Jel.. Sto sam htio kazat... The shame!😄
Moj PC  
12 1 hvala 0
12 godina

Hoće li imat i oglasnik ? Ono tipa: Prodajem prsluk s eksplozovom korišten samo jednom.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
34 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Korisno uglavnom za kontrašpijunažu: plasiranje dezinformacija, odvraćanje pažnje i slično.

9 0 hvala 0
17 godina
cipralex kaže...

Korisno uglavnom za kontrašpijunažu: plasiranje dezinformacija, odvraćanje pažnje i slično.

Bas to. A ako to nije razlog lansiranja, onda NSA i ekipa trljaju ruke - ne moraju vise siftati kroz milijune poruka na WAppu ili Fejsu ili Sony networku, vec svaka poruka ima sumnjive aktere :)

17 godina

A što nije ovaj ISIL u biti dobra stvar? Kad sva bagra ode dolje u siriju onda ih dezintegriraš nuklearkom...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

a nema za iOS i WP? razumijem da je tržište za ovu aplikaciju iz dana u dan sve manje no ipak ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imaju amerikanci više chat aplikacija, nije im to jedina.

6 0 hvala 0
17 godina

Ako razvijem chat aplikaciju i prodam je ISIS-u, krsim li neki zakon?

Those damn scientist people have been promising global warming for years now. But when I go outside it's still very cold. I want the global warming like they promised NOW! I hate being col
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
SupremeCommander kaže...

Ako razvijem chat aplikaciju i prodam je ISIS-u, krsim li neki zakon?

Kršiš jedino ako ne platiš porez državi i meni za pravni savjet

Sami sebi smo najveci neprijatelji
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice