Steve Jobs: 1955 - 2011

poruka: 82
|
čitano: 11.367
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Steve Jobs: 1955 - 2011".
14 godina

dajte, pa ne mogu da vjerujem da je umro, stvarno ne mogu da vjerujem :O tako mi je zao takvog covjeka, rijetko se radjaju poput njega :(

Steve Jobs Rest In Peace

56 0 hvala 0
15 godina

Voljeli ili mrzili apple ne možemo osporiti da je on ipak bio jedna od najbitnijih osoba u IT-u. 

Radio je praktički do kraja života.

89 0 hvala 0
17 godina

Respekt do neba majstoru i laka mu zemlja.

Moj PC  
37 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko još ovakih tema treba biti?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
46 15 hvala 1
14 godina
protjeran

I tako," posuđivao ideje", bio većinu vremena arogantan gad, tretirao zaposlenike vrlo često kao robove, i precjenjivao svoje proizvode (i dan danas). Ali to je bio Steve Jobs. IBM možda nikada ne bi počeo proizvoditi PC-i da nije bilo Steve-a, a tako i mobilna industrija ne bi bila ista bez njega.

Počivao u miru Steve.

( ˘͡ -˘͡)

37 0 hvala 0
14 godina
Re: Steve Jobs: 1955 - 2011
Frentt kaže...

Slažem se.

Jasno da sam potrešen, no BUG je nadmašio samoga sebe. To samo pokazuje koliko favoriziraju Apple i sve vijesti o njima.

Treba samo da se bug.hr ugasi u čast Steveu. Tjedan šutnje........ {#}

R.I.P (ali doslovno, pustite čovjeka na miru).

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
protjeran

Ja lično inače mrzim Apple, ali nevezano za Apple, kad čujem Steve Jobs skidam kapu.
R.I.P

SENAID

18 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Tema je jedna i u tome nije problem. Problem je u strukturi Bug-ovog portala koja je predvidjena za jednostavne i kratke vijestice i ne dozvoljava teme sa podtemama, sto ovakav dogadjaj zasluzuje.

Isto kao sto im i dizajn stranice ne skalira na clanke dulje od 10 recenica (ovo je najbolji primjer) - po sirini zauzima 10% stranice, no zato treba skrolati pet ekrana da bi se sve procitalo. Imho, trebali su za ovaj slucaj otvoriti posebnu stranicu i tamo grupirati sve vijesti vezane za ovaj dogadjaj.

14 godina

iRIP.

O tempora, o mores !

34 0 hvala 0
14 godina

R.I.P. legendo {#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski

0 0 hvala 0
17 godina

Vozim se u autu i svaka druga radio stanica spominje ovu vijest i usporeduje Steve Jobsa sa Thomasom Edisonom, kao jednaki su po inovacijama.

Ne mogu vjerovati, gad se uspio uguziti u stranice povijesti.

Kladim se kada umre neki pravi genijalac i inovator kao njegov kolega Steve Wozniak, da ce tu vijest popratiti samo BUG portal, dok se na radiu i televiziji nece cuti nista, a kamoli da ce ga se izjednacavati sa Edisonom.

R.I.P Steve Jobs, bez tebe ce IT industrija mozda biti i dosadnije mjesto.

Sve u svemu, meh, ima li kakvih zanimljivijih vijesti?

- Psiho246
Moj PC  
13 36 hvala 0
16 godina
neaktivan

Good night sweet prince {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jutros sam se sav naježio kad sam čuo da je umro suosnivač nagrižene voćke. Stvarno šteta!

real master for every game
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 15:46 (master4games).
Moj PC  
8 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Vozim se u autu i svaka druga radio stanica spominje ovu vijest i usporeduje Steve Jobsa sa Thomasom Edisonom, kao jednaki su po inovacijama.

Kladim se kada umre neki pravi genijalac i inovator kao njegov kolega Steve Wozniak, da ce tu vijest popratiti samo BUG portal, dok se na radiu i televiziji nece cuti nista, a kamoli da ce ga se izjednacavati sa Edisonom.

R.I.P Steve Jobs, bez tebe ce IT industrija mozda biti i dosadnije mjesto.

Sve u svemu, meh, ima li kakvih zanimljivijih vijesti?

Da bi za nekoga govorio da je gad, idiot ili slične stvari, poželjno je nekoga poznavati duže vrijeme. Možda da je bio blag prema svima, možda danas 15000 ljudi nebi radilo i pojedini bili na ulici, da Hrvatska ima samo 2 takva, ma kakav god bio cijenio bi ih, jer bi imao korist a također i ti i Hrvatska

Pokušaj prema nekome biti dobar pa ćeš vidjeti šta će napraviti od tebe. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 15:51 (Franjic).
15 godina
neaktivan

Steve nije umro,nego je svoju životnu energiju prebacio u neki apple proizvod

1 3 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...

Pa i Edison je hrpu toga pokral od Tesle, možda zato usporedba.

RIP Steve

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
16 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

...dao je zivot novom iPhoneu 4S

Pomogao sam? Zar nije lakše kliknuti gumb: "Hvala" ili "Thum Up" nego pisati post sadrzaja "Hvala", koji ujedno ne prati temu?
14 godina
neaktivan

R.I.P. Steve the world has lost a great visionary. {#}

Xbox Live : xXBUREKXx
Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Luuka kaže...
Psiho246 kaže...

Pa i Edison je hrpu toga pokral od Tesle, možda zato usporedba.

RIP Steve

O takvim stvarima bi se dalo raspravljati, a i to su gluposti. Obožavam Bill Gates-a a najvise Steve Jobs-a, i nezanima me dali je tko krao od nekoga, jer ja nisam osnivač ni Microsoft-a ni Apple-a, o tome su mogli raspravljati Bill i Steve, meni je bitno da koristim njihove proizvode i da uživam u kvaliteti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 16:33 (Franjic).
14 godina
neaktivan

Ne mogu vjerovati da je umro. Ovo je kraj jedne ere. Počivao u miru Steve Jobs.

Sad čemo na ovim komentarima vidjet tko ima koliko kulture.

2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Frentt kaže...

Samo me čudi što nije došla negdje za 4 dana :)

14 godina
protjeran

Čini mi se da je ovaj članak kopija jednog koji se prije nešto vremena pojavio u papirnatom izdanju BUG-a.

Steve Jobs je bio jedan od najvećih inovatora svojeg/našeg doba, jedna od najutjecajnijih osoba u IT-u ikad.

I može li mi netko objasniti što je pisači stroj, piše u članku, ali ne znam što je, pogledao sam u rječniku, ali riječ pisači nije unutra..

0 0 hvala 0
17 godina

Nažalost on je ko i mnogi drugi, izgubio bitku protiv opake bolesti kaj da se kaže Steve je bio legenda i njegova prerana smrt je veliki gubitak to sigurno.{#}

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
alexspalato kaže...

... kako si duhovit ....

Moje velecijenjeno mišljenje sam velikodušno dao vama na čast čitanja.
14 godina
neaktivan

velika steta iako nevolim apple .. R.I.P.

xfact
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

dajte, pa ne mogu da vjerujem da je umro, stvarno ne mogu da vjerujem :O tako mi je zao takvog covjeka, rijetko se radjaju poput njega :(

Steve Jobs Rest In Peace

Dear god, please give us back Steve Jobs and you can take Justin Bieber. 
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
15 godina
protjeran
Senaid_gates kaže...

Ja lično inače mrzim Apple, ali nevezano za Apple, kad čujem Steve Jobs skidam kapu.
R.I.P

Također, nisam ljubitelj Iphona i sl. ali opet Steve Jobs je ipak Steve Jobs, covjek koji je unio revoluciju u svemu, i njemu i jos par ljudi mogu i zahvaliti što danas sve ovo imam, i ono što radim. Hvala i počivaj u miru!!!