Službeno predstavljen iPhone 4

poruka: 742
|
čitano: 142.358
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen iPhone 4".
17 godina
neaktivan
RE: Službeno predstavljen iPhone 4
Stoja kaže...
artfull kaže...

o čemu vi? iPhone 4 bijeli? toga nema još ni u USA. 

Pa što nisu rekli da će i već danas ljudi početi dobivati koji su preordali?

Ali da, i meni ja taj tip malo sumnjiv jer ipak nešto poptuno novo prodavati po takoj niskoj cijeni je nevjerojatno, pa pogledajte malo njuškalo za iPad, cijene se vrte oko pet tisuća kuna, dok tamo taj model dođe duplo manje. Jer ipak može i ljudi bi platili veću cijenu. Pa evo moj frend sad prodaje novi 3GS 16GB za 2000kn, a ovaj iphone 4 za 1500, nema logikeNeodlučan

to su neki kinezi :D

A.
16 godina
protjeran
Ako nevjerujete mozete se naci s njim u Zagrebu pa vi njemu paree a on vama mob a uz to ga jos i malo pogledate jel stvarno orginal.
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Perkan777 kaže...
Ako nevjerujete mozete se naci s njim u Zagrebu pa vi njemu paree a on vama mob a uz to ga jos i malo pogledate jel stvarno orginal.

Što ćeš ti kupiti od njega? Ajde ako ga kupiš, obavezno nam nabaci slikice i neki review, znaš da svi vjeruju da apple plača sve recenzije na internetu da hvale iphone, pa moramo čuti mišljenje od nekog tko nije plaćenBelji se

Stoja
16 godina
protjeran
Stoja kaže...
Perkan777 kaže...

Što ćeš ti kupiti od njega? Ajde ako ga kupiš, obavezno nam nabaci slikice i neki review, znaš da svi vjeruju da apple plača sve recenzije na internetu da hvale iphone, pa moramo čuti mišljenje od nekog tko nije plaćenBelji se

Nezz ako zaradim nesto para pa mozda pred kraj ljeta.Mozda kupim Desire samo zbog flasha.

BTW hoce li se jailbrejkanjem moci omoguciti flash na iphoneu?

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
Perkan777 kaže...

Nezz ako zaradim nesto para pa mozda pred kraj ljeta.Mozda kupim Desire samo zbog flasha.

Nešto se govorilo da se može, da su napravili neki plug in koji simulira flash ili nešto u tom smisli...tako možda nešto i smisle, a vidjeti ćemo kroz 2 tjedna kad dođe 2.2 na desire kako flash vrti, za sad benko koji ima nexus one port na desireu kaže da vrti odlično, jer ovo sada trenutno i nije baš nešto od flasha.

Stoja
15 godina
neaktivan

Ne ja sam malo pomješo stvari. Vidio sam da piše ovo Micro SIM pa sam zabrijo da ima za memorijsku karticu... Namigiva

15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
Perkan777 kaže...

Nešto se govorilo da se može, da su napravili neki plug in koji simulira flash ili nešto u tom smisli...tako možda nešto i smisle, a vidjeti ćemo kroz 2 tjedna kad dođe 2.2 na desire kako flash vrti, za sad benko koji ima nexus one port na desireu kaže da vrti odlično, jer ovo sada trenutno i nije baš nešto od flasha.

Ima program "Cloud Browse" koji skineš s Itunes-a i imaš flash na Iphone-u...

16 godina
protjeran
Dmgj kaže...
Stoja kaže...
Perkan777 kaže...

Oce li se to moci isto raditi i na iPhoneu 4?

Tko ce bolje vrtiti FLASH iphone 4 ili desire?

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Dmgj kaže...
Stoja kaže...
Perkan777 kaže...

Oce li se to moci isto raditi i na iPhoneu 4?

Tko ce bolje vrtiti FLASH iphone 4 ili desire?

Sigurno HTC jer Android dolazi sa Flashom, barem ova nova verzija (Froyo), ako se dobro sjećam.

17 godina

Da pitam... iako nije direktno vezano za temu. Jel iphone kupljen u Kanadi ili SAD-u radi bez problema u Hrvatskoj? Mislim na odključani, kupljen bez ugovora. Mislim na frekvenciju...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PICART kaže...

Da pitam... iako nije direktno vezano za temu. Jel iphone kupljen u Kanadi ili SAD-u radi bez problema u Hrvatskoj? Mislim na odključani, kupljen bez ugovora. Mislim na frekvenciju...

Čim ga otključaš sve radi ;)

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na nas to ionako neutječe jer tada još nedolazi kod nas. Iako, meni se bijeli nesviđa, tebi da?

17 godina
neaktivan
ma neki gore na oglasniku prodaju bijeli :)
A.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
artfull kaže...

Onje neki tester pa ce dobiti bijeli!!

17 godina
neaktivan
PICART kaže...

1. U US nema otključanog

2. Radi

15 godina
neaktivan
artfull kaže...

Da mi je samo znati odakle njima ti iPhonei xD

17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
artfull kaže...

Onje neki tester pa ce dobiti bijeli!!

I sta ce zakljuciti u odnosu na crni? Da je druge boje?

:)
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.6.2010 0:29 (logic).
17 godina
neaktivan

Kvaliteta video snimanja je

1 0 hvala 0
17 godina

Stvarno je dobar mob... Vjerovatno cu si ga uzet za iduce produljenje pretplate.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
Perkan777 kaže...
Javio mi se onaj lik irekao je da je moguce osobno preuzimanje ili putem opce uplatnice pa ga salje postom.Za sad je rijec o slabijim modelima a boja je bijela.
Placa mu se tek kad dobije uredjaje a rekao je da bi ih sutra vec mogao imati.
Meni se cini sasvom posten i vise nego predobra cijena!!Ajmo navalite!!

Ja tog lika nikako nemogu dobit na telefon.Nikako. čudno :D

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
neaktivan
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.

0 0 hvala 0
17 godina

Isto kao i sa iMac-ovima otprije par mjeseci. Uf uf...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Tu je 200 dolara a neki lik na njuškalu traži 6500 kn :D a ko zna koliko će t lopovi tražit bez pretplate

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Tu je 200 dolara a neki lik na njuškalu traži 6500 kn :D a ko zna koliko će t lopovi tražit bez pretplate

Koliko ćete puta još spomenuti tu cijenu od 200 dolara? Ajde se vrati ovdje http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone i pročitaj dolje sitni tekst.

16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

A drugi lik na njuskalu trazi 1500 kn :D

Sad sam ga pito da mi odgovori otkud tako jeftino to njemu i jeli to pravi iPhone ili neka kopija.Ako je pravi mozete ocekivati slikice pred kraj ljeta Cool

17 godina

Prijem nikad nije bil dobar i propušteni pozivi su svakodnevica tak da ništ novo.

Navodno je bolje nego na seriji 3 jer su stavili antenu izvana kao dio kućišta.

LoL ko da to ima neku ulogu, pa nije kućište od olova. Glavno da je nešto novo da se može izreklamirat.

Fora mi je kak su naveli 100 novosti od kojih je 95 krajnje nevažno ili postoji godinama kod drugih proizvođača.

17 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...

Prijem nikad nije bil dobar i propušteni pozivi su svakodnevica tak da ništ novo.

LoL ko da to ima neku ulogu, pa nije kućište od olova. Glavno da je nešto novo da se može izreklamirat.

Fora mi je kak su naveli 100 novosti od kojih je 95 krajnje nevažno ili postoji godinama kod drugih proizvođača.

Ma daj. viš da su i na iFixit u i svuda rekli da je antena "work of genious" http://arstechnica.com/apple/news/2010/06/iphone-4-deconstructed.ars :D dropped calls se do sada uvijek odnosilo samo na USA i to pretežito NY i AT&T jev shitty network.

Što se ekrana tiče još neznamo koliko je raširen problem ... svakako nezgodno jer telefona ionako nema dovoljno tako da će se na zamijene čekati neko vrijeme. 

U svakom slučaju postoji određeni pad kvalitete ili bolje rečeno kontrole kvalitete u appleu što je i za očekivati od kad su otišli u mass market. Nažalost po nas i ostatak industrije i takva kvaliteta je i dalje dva koplja iznad prosjeka industrije.

A.
17 godina
neaktivan
artfull kaže...
NEW_MAN kaže...

Ma daj. viš da su i na iFixit u i svuda rekli da je antena "work of genious" http://arstechnica.com/apple/news/2010/06/iphone-4-deconstructed.ars :D dropped calls se do sada uvijek odnosilo samo na USA i to pretežito NY i AT&T jev shitty network.

Što se ekrana tiče još neznamo koliko je raširen problem ... svakako nezgodno jer telefona ionako nema dovoljno tako da će se na zamijene čekati neko vrijeme. 

U svakom slučaju postoji određeni pad kvalitete ili bolje rečeno kontrole kvalitete u appleu što je i za očekivati od kad su otišli u mass market. Nažalost po nas i ostatak industrije i takva kvaliteta je i dalje dva koplja iznad prosjeka industrije.

Mozda je koplje kratko ;)

:)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice