Službeno predstavljen iPhone 4

poruka: 742
|
čitano: 142.487
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen iPhone 4".
15 godina
neaktivan
RE: Službeno predstavljen iPhone 4
Danijel kaže...
Ajd daj neki ozbiljniji bug i način kako ga reproducirati?

Frendov iPhone, ne jailbreakan sa 3.1.3 firmwareom.

Jučer frend zove nekog, taj netko se ne javi i ne može nikako prekinut poziv. Stišće na End Call ali ne reagira. Izađe sa Home tipkom i ostane mu poziv upaljen. Morao ga je restartat.

Prekjučer uđem u App Store, želim skinut Operu Mini, stisnem FREE, DOWNLOAD, otvori mi onaj prozor za upisat password, kliknem jedno slovo i zašteka se cijeli, neće pisat, neće ništa, jedino sam mogao izać iz App Storea. Pokušao sam ponovo uć i napravit isto i opet ista stvar.

To su samo dva primjera, a vidio sam ih još. Ne znam, mene valjda neće taj iPhone, svaki put kad ga primim u ruku nađem neki bug Smijeh

I kako u Safariju promijeniti User Agent? Zato što dobar dio stranica otvara u mobile ili iPhone verziji što mi baš ne pomaže prečesto.

16 godina
protjeran
Mirko935 kaže...
Danijel kaže...
Ajd daj neki ozbiljniji bug i način kako ga reproducirati?

Frendov iPhone, ne jailbreakan sa 3.1.3 firmwareom.

Jučer frend zove nekog, taj netko se ne javi i ne može nikako prekinut poziv. Stišće na End Call ali ne reagira. Izađe sa Home tipkom i ostane mu poziv upaljen. Morao ga je restartat.

Prekjučer uđem u App Store, želim skinut Operu Mini, stisnem FREE, DOWNLOAD, otvori mi onaj prozor za upisat password, kliknem jedno slovo i zašteka se cijeli, neće pisat, neće ništa, jedino sam mogao izać iz App Storea. Pokušao sam ponovo uć i napravit isto i opet ista stvar.

To su samo dva primjera, a vidio sam ih još. Ne znam, mene valjda neće taj iPhone, svaki put kad ga primim u ruku nađem neki bug Smijeh

I kako u Safariju promijeniti User Agent? Zato što dobar dio stranica otvara u mobile ili iPhone verziji što mi baš ne pomaže prečesto.

Za LG, Samsung i Sandisk sam iskusio na svojoj koži. Više nikada ne kupujem njihovu plastiku - radilo se o skupljim stvarima.. Sve što imam od Apple sve radi kao i prvi dan, a i  najkvalitetniji su po izradi uređaja.

Vidiš ja ne znam nikoga da je imao problema koje ti opisuješ. Nikada se nije zablokirao, restartao, a još ga imam JAIL sa više od 15 GB - 120 programa (bez videa i glazbe). 

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 20:01 (Simbamef).
16 godina
protjeran
Mirko935 kaže..

U Cydia - preporučam Rock postoji app koji to ispravlja - ne znam kako se zove.

15 godina
neaktivan
Simbamef kaže...
Za LG, Samsung i Sandisk sam iskusio na svojoj koži. Više nikada ne kupujem njihovu plastiku - radilo se o skupljim stvarima.. Sve što imam od Apple sve radi kao i prvi dan, a i  najkvalitetniji su po izradi uređaja.Vidiš ja ne znam nikoga da je imao problema koje ti opisuješ. Nikada se nije zablokirao, restartao, a još ga imam JAIL sa više od 15 GB - 120 programa (bez videa i glazbe). 

Onda dobro ako si iskusio na svojoj koži, mogao si odmah tako reći.

Zaboravio sam još da sam ga baš neki dan morao restorati u DFU modu jer se samo zaštekao do jednom, ugasio i nije se više uopće mogao upaliti ni aktivirati normalno. Tako da ja imam vrlo loša iskustva s tim uređajem, stalno neki problemi, bugovi, štekanja, spor je užasno (3G, ne znam za 3GS, on je valjda bolji po tom pitanju) itd. A ima gore možda 2 ili 3 aplikacije. Prenepouzdani su taj uređaj i njegov softver za moj ukus.

16 godina
protjeran
Evo nasao sam nesto zanimljivo i jeftino.Ako je stvarno tako mogo bih ga i kupiti.Kontaktirao sam prodavaca i kaze da je on tester pa dobiva jeftino uredjaje.
http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/iphone-3g-4g-vazna-obavijest-kupcima-oglas-1343067
One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako ga žečiš kupiti, onda odmah trči do njega i donesi mu pare, jer samo što je oglas već sat vremena aktivan već ima nekih 1500 pregleda i siguran sam da nisi jedini koji je zainteresiran za kupnju, jer ipak je 1500 kuna žešče povoljno.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Ako ga žečiš kupiti, onda odmah trči do njega i donesi mu pare, jer samo što je oglas već sat vremena aktivan već ima nekih 1500 pregleda i siguran sam da nisi jedini koji je zainteresiran za kupnju, jer ipak je 1500 kuna žešče povoljno.

Ma nisam siguran.Kako tako jeftino.Ionako sam ga pito i reko je da ce nabavljati sve dok bude bilo interes za njega.

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
16 godina
Perkan777 kaže...

Ma nisam siguran.Kako tako jeftino.Ionako sam ga pito i reko je da ce nabavljati sve dok bude bilo interes za njega.

Pa onda će on dobar biznis sa tim napraviti ako ne mulja. A o kojem modelu je riječ crni ili bijeli i koliki kapacitet?

Stoja
16 godina
protjeran
Stoja kaže...
Perkan777 kaže...

Pa onda će on dobar biznis sa tim napraviti ako ne mulja. A o kojem modelu je riječ crni ili bijeli i koliki kapacitet?

Sad sam ga pitao o tome i o nacinu uplate i preuzimanju uredjaja.

16 godina

Zvao sam lika ali se ne javlja....:D

Hm...malo mi je to sumljivo. Da broj telefona na koji kaže da se nemože javit ali putem maila može....a znamo šta se  može  sve radit sa mailom i zašto mail treba skrivat...možda griješim ali malo mi to smrdi

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 14:28 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...

Hm...malo mi je to sumljivo. Da broj telefona na koji kaže da se nemože javit ali putem maila može....a znamo šta se  može  sve radit sa mailom i zašto mail treba skrivat...možda griješim ali malo mi to smrdi

Lik je rekao da je zauzet.Probaj u vecernjim satima.

16 godina
Perkan777 kaže...
Kill Frenzy kaže...

možda i onda bude zauzet :P

a drugi lik koji prodaje iphone 4g traži 6500 kn. Neznam koja će to budala kupit kad će vrlo vjerojatno cijena u tcomu bit ista ako ne i malo jeftinija

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 14:32 (Kill Frenzy).
16 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
Perkan777 kaže...
Kill Frenzy kaže...

možda i onda bude zauzet :P

a drugi lik koji prodaje iphone 4g traži 6500 kn. Neznam koja će to budala kupit kad će vrlo vjerojatno cijena u tcomu bit ista ako ne i malo jeftinija

Meni je isto malo sumnjivo.Tako jeftin iphone 4 I don´t think so!!

16 godina

I da ga dobije jeftino sigurno nebi tražio ispod 2500 jer bi se i po toj cijeni dobro prodavao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Pa pogledajte cijene iphona 3gs one se sada vrte oko 3000kn tako da sve ispod toga mi je dosta čudno, prije bi mu nabili cijenu još veću.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Pa pogledajte cijene iphona 3gs one se sada vrte oko 3000kn tako da sve ispod toga mi je dosta čudno, prije bi mu nabili cijenu još veću.

Nije baš 3000. Imaš na njuškalu novi za 1900. i još malo pregovaračkog umijeća i to ti je 1700 :D.

Ali opet 1500 za 4g je preeeeemalo

16 godina
Kill Frenzy kaže...
Stoja kaže...

Nije baš 3000. Imaš na njuškalu novi za 1900. i još malo pregovaračkog umijeća i to ti je 1700 :D.

A dobro može se naći, ali uglavnom cijena varira od 2000-3000 a sječam se kad sam čak i htio uzeti 3GS za 2000 naletio na neki scam, tip nije ni bio iz hrvatske kao naručuje direktno iz apple i te spike, samo da uplatim na račun i dobivam ga za tjedan dana...moš mislitIzlanuo se

Stoja
16 godina
Stoja kaže...
Kill Frenzy kaže...
Stoja kaže...

A dobro može se naći, ali uglavnom cijena varira od 2000-3000 a sječam se kad sam čak i htio uzeti 3GS za 2000 naletio na neki scam, tip nije ni bio iz hrvatske kao naručuje direktno iz apple i te spike, samo da uplatim na račun i dobivam ga za tjedan dana...moš mislitIzlanuo se

hehe. iz ruke u ruku ili ništa .pogotovo kod naših mutikaša :D

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 3
16 godina
Ako je baterija zbilja ovakva kakva kazu da je, onda samo zbog toga ovaj mob ima veliku prednost, mada treba jos preciznije testirati jer ovako sa "uobicajenom upotrebom" mogu i ja sa desireom izvuc 2 dana, a kada ga maximalno derem mogu ga u 4 sata isprazniti.

Ali po svemu sudeci(sad skidam hd video da vivim kako izgleda) mislim da ovo je dobar mob jer barem naprema mom desireu ispravlja nedostatke a to bi bili baterija i kamera ali zato bi izgubio widgete, homescreenove i detaljnu kustomizaciju koju android nudi. Nadam se da ce moji frendovi nabaviti jednog kad izade da ga isprobam i vidum kako dise tesko bi se odlucio mjenjat desirea za iphone 4 :P
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja ču ga kupit.. i negladam više nit jedan drugi mob...

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Evo sad sam pogledao video na desireu i mogu reci samo da se moj desire moze pokriti usima po pitanju snimanja videa, video izgleda na mobu vrlo detaljno i i framerate je vrlo stabilan. Za sad ovo je najbolje od snimljenog vide sto mob moze da sam vidio, sto se tice slika ok je, ali video je bomba!

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Novi Iphone je pila žešča... Pomaci u odnosu na 3GS su značajni, baterija, ekran, bolja kamera, video poziv, utor za memorijske kartice, ljepši dizajn i još mnogo toga. Ovaj mobitel će uvest revoluciju kod video poziva, Iako je smiješno govoriti o video pozivima jer je to stara šema, Apple će od toga napraviti korisnu i svima pristupačnu opciju... Ekran je ko i na ostalim Iphone telefonima bez mane, lakoća kod rukovanja, jednostavno se ne može opisat ta jednostavnost kod Iphone-a. "Mali" problem je cijena, al ja ga planiram izbit preko T-mobilea za kunu, tako da se nadam da će i ovo malo đubre od tehnologije biti kao i njegova mlađa braća.. Izrada ovog Iphonea je razini, tako da za kvalitetu treba i platit. Istina je da je debelo precijenjen, ali po meni nudi puno više od ostalih konkurentkih mobitela kao što su HTC, Nexus One itd. Cool

Ako neko još nije vidio cijeli video predstavljanja novog Iphonea 4 evo link:http://www.apple.com/quicktime/qtv/wwdc10/index.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novi iphone ima (u odnosu na 3Gs): veću rezoluciju, jači procesor, bolju kameru, dodatnu kameru, žiroskop s tri stupnja slobode itd.

Ja stvarno mislim da je to prevelik zalogaj za bateriju. Bez obzira što su oni nu povećali, opet mislim da će autonomija biti kraća nego kod 3Gs-a sa svim popaljenim stvarčicama. Još kad znamo koliko veću potrošnju imaju TFT displayi , u odnosu na amoled, mislim da novi iphone neće impresionirati po tom pitanju.

Također, ako npr. novbi iphone ima 4 puta veću rezoluciju, a (gađam) 40% jači procesor, zar ne bi višak procesorske snage otišao na renderiranje piksela, pa se to (kao u matematici) pokrati, i performanse nam dođu na isto.

To mi zvuči logično, sad jel to uistinu tako?

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 3:21 (FlyBoy).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dmgj kaže...

Novi Iphone je pila žešča... Pomaci u odnosu na 3GS su značajni, baterija, ekran, bolja kamera, video poziv, utor za memorijske kartice, ljepši dizajn i još mnogo toga. Ovaj mobitel će uvest revoluciju kod video poziva, Iako je smiješno govoriti o video pozivima jer je to stara šema, Apple će od toga napraviti korisnu i svima pristupačnu opciju... Ekran je ko i na ostalim Iphone telefonima bez mane, lakoća kod rukovanja, jednostavno se ne može opisat ta jednostavnost kod Iphone-a. "Mali" problem je cijena, al ja ga planiram izbit preko T-mobilea za kunu, tako da se nadam da će i ovo malo đubre od tehnologije biti kao i njegova mlađa braća.. Izrada ovog Iphonea je razini, tako da za kvalitetu treba i platit. Istina je da je debelo precijenjen, ali po meni nudi puno više od ostalih konkurentkih mobitela kao što su HTC, Nexus One itd. Cool

Ako neko još nije vidio cijeli video predstavljanja novog Iphonea 4 evo link:http://www.apple.com/quicktime/qtv/wwdc10/index.html

Utor za memorijske kartice?

16 godina
protjeran
Javio mi se onaj lik irekao je da je moguce osobno preuzimanje ili putem opce uplatnice pa ga salje postom.Za sad je rijec o slabijim modelima a boja je bijela.
Placa mu se tek kad dobije uredjaje a rekao je da bi ih sutra vec mogao imati.
Meni se cini sasvom posten i vise nego predobra cijena!!Ajmo navalite!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ja ipak čekam služebno u t-mobile-u...produžit ču ugovor.. i ispat če mi uber jeftino..

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
Javio mi se onaj lik irekao je da je moguce osobno preuzimanje ili putem opce uplatnice pa ga salje postom.Za sad je rijec o slabijim modelima a boja je bijela.
Placa mu se tek kad dobije uredjaje a rekao je da bi ih sutra vec mogao imati.
Meni se cini sasvom posten i vise nego predobra cijena!!Ajmo navalite!!

o čemu vi? iPhone 4 bijeli? toga nema još ni u USA. 

A.
16 godina
artfull kaže...

o čemu vi? iPhone 4 bijeli? toga nema još ni u USA. 

Pa što nisu rekli da će i već danas ljudi početi dobivati koji su preordali?

Ali da, i meni ja taj tip malo sumnjiv jer ipak nešto poptuno novo prodavati po takoj niskoj cijeni je nevjerojatno, pa pogledajte malo njuškalo za iPad, cijene se vrte oko pet tisuća kuna, dok tamo taj model dođe duplo manje. Jer ipak može i ljudi bi platili veću cijenu. Pa evo moj frend sad prodaje novi 3GS 16GB za 2000kn, a ovaj iphone 4 za 1500, nema logikeNeodlučan

Stoja
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice