Službeno predstavljen iPhone 4

poruka: 742
|
čitano: 142.184
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Službeno predstavljen iPhone 4".
17 godina
RE: Službeno predstavljen iPhone 4
Bigkix kaže...
NEW_MAN kaže...

Btw je Jobs ozdravili ili kaj? Izgleda ko da je iz konc logora pobegel.

Koji si ti idiot! Čovjek je mršav jer je teško bolestan, dobro da je živ, a ti glupane komentiraš kako izgleda kao da je iz konc logora. Dabogda bio tako bolestan pa ti se drugi iščuđavali da što si tako mršav... Konjino!

Pa to je bilo moje pitanje. Čovjek je mršav ko da je iz konc logora pobegel i pital sam ako je ozdravil ili ne?

Kaj ti je tata pa si zabrinut za njega ili kaj? Zaboli me za njega i da sad ovaj tren umre nebi me pogodilo ni sekundu.

Tebe ko bog idiot napravil kad si tolko stupidan da ne kužiš kad neko postavi pitanje s čuđenjem pošto lik izgleda ko živa smrt.

Kaj sam trebal napisat? Gle sirotog Jobsa kak je mršavi zna možda ako je bolestan?

Zadovoljan?

0 0 hvala 0
16 godina

šteta tolkih pixela,mogli su barem još malo razvuč taj ekran...

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ubojica

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Čovjeku je nedavno presadena jetra između ostalog. Obzirom na okolnosti izgleda odlično. Inače, za one koji ne znaju Jobs je vegan i to navodno frutarian, dakle jede valjda samo voće. :)

meni bi osobno bilo strašno zao da je bio umro ono nedavno. uvijek mi je zao ljudi koje cijenim makar ih neznam osobno, često i vise nego neke koje osobno poznajem ili su mi u rodu al ih ne cijenim osobito... recimo uvijek pamtim kako me pogodilo kad je Drazen Petrović poginuo :(

Jobs i ovakav Apple su dobitak za svih.
A.

1 0 hvala 0
17 godina
artfull kaže...
Čovjeku je nedavno presadena jetra između ostalog. Obzirom na okolnosti izgleda odlično. Inače, za one koji ne znaju Jobs je vegan i to navodno frutarian, dakle jede valjda samo voće. :)

meni bi osobno bilo strašno zao da je bio umro ono nedavno. uvijek mi je zao ljudi koje cijenim makar ih neznam osobno, često i vise nego neke koje osobno poznajem ili su mi u rodu al ih ne cijenim osobito... recimo uvijek pamtim kako me pogodilo kad je Drazen Petrović poginuo :(

Jobs i ovakav Apple su dobitak za svih.

Znam, na zalost.

Mislim da je njegovo psihicno stanje upitno.

Te narkoman, te vegan...

Naravno, njegovi marketinski uspjesi su neupitni!

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Jobs je pomalo čudak po većini kriterija, međutim njegova inteligencija i karizma nije upitna. Uvijek kad sam gledao neki interview s njim ili prepisku imao je upper hand tj bio je intelektualno superioran ili naročito fokusiran sa komentarima na mjestu. Sad kad je sazrio i smirio se je ogromna appleova prednost i prevaga u odnosu na druge managemente i direktore u industriji.
A.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Kako bi volio da HTC izda reviziju svog Desire-a ali samo da promjeni vanjski izgled.Kako bi svi na njega poletili.

Sad stvarno neznam sto da ne ljeto uzmem?!?!

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Kako bi volio da HTC izda reviziju svog Desire-a ali samo da promjeni vanjski izgled.Kako bi svi na njega poletili.

Sad stvarno neznam sto da ne ljeto uzmem?!?!

Desire, jedino ako mislis koristiti video pozive onda iPhoneBelji se

Full HD Addict :)
17 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
Perkan777 kaže...
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...
Njambris kaže...
Perkan777 kaže...
Ajde mi recite sta iphone 4 donosi bolje od htc desire-a? Ako nevedete par stvari u kojima je iphone bolji kupujem ga!!

1. Više aplikacija

2. Bolji touch screen

3. iMovie

4. 720p video snimanje

5. Ima još više razloga.... ima ih 1000 komada

1.Otovrenost HTC i zobg toga vise aplikacija u buducnosti 2.To je rekao Jobs jer ne koriste AMOLED nego neki drugi tip (ne mogu mu se sjetiti imena) 3.Samo mi nemoj spominjati takva *ranja sa I ispred svog imena 4.Tu nemam sta reci 5.Evo tebi par za HTC-Flash,bolji browser,otvoreniji sustav,stalne nadogradnje,...

iPhone 4 je bolji i tu nema premca. App store, bolji comunity. Zamisli jailbreak na toj mašini. Koje će to mogučnosti donjeti. Cydia, Rock, ma ima tu toga. iPhone pojede HTC. Molim te sakrij taj mob dok nije propao u zemlju...

Još da komentiram ovo: 1.Otovrenost HTC i zobg toga vise aplikacija u buducnosti... U budučnosti ??????? Kad 2012 na smak svijeta, daj molim te. iPhone ima te aplikacije SAD. Kakva budučnost. Nabijem ja njih u budučnosti. Dok ovi naprave nove aplikacije več bude iPhone 5. :p

Iphone freak alert!!!!! Ja nekazem da iphone nevalja naprotiv ljep je to mobitel al apple gura neke svoje standarde koji nece zazivjet u blizoj buducnosti.Uz to htc je puno jeftiniji.Ipak ako mi se ukaze prilika da iphone dobijem jeftino zasto ne.

da apple ne gura svoje standarde ti nebi koristio miša za kretanje po monitoru....

Mislis da nema Xerox. Informisi se malo...Odatle ti potice i prvi GUI za Apple racunar Lisa, koji je Jobs prema sopstvenom priznanju iskopirao.. itd. Jos ce ispasti da su izmislili i naizmenicnu struju, a ne Tesla.... svasta

http://en.wikipedia.org/wiki/Mouse_%28computing%29

Apple ovo, apple ovo. Kao sad postoje video pozivi koji rade.. pa na mojim telefonima vec par godina postoje video pozivi koji rade nezavisno od toga koju marku aparata i koju verziju OS koristi sagovornik (naravno dok mu telefon podrzava Video call), samo jos da se operateri ne glupiraju sa naplacivanjem mesecne pretplate za Video call mozda bi zazivelo...

S.r. mi se od ovo Apple debilane... Gutam ovde vec od pojave iTable ovo pros.r.vanje i sad mi je pukao film.

Shvatite nije Apple nista izmislio i bez njih bi sve bilo iso kao i sad... Barem za mene, jedno ne bi bilo iTunes-a i QuickTime-a, a to bi tek posebno bio razlog za slavlje...

---------- markantz
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 7:18 (markantz).
17 godina
neaktivan
markantz kaže...

Apple ovo, apple ovo. Kao sad postoje video pozivi koji rade.. pa na mojim telefonima vec par godina postoje video pozivi koji rade nezavisno od toga koju marku aparata i koju verziju OS koristi sagovornik (naravno dok mu telefon podrzava Voice call), samo jos da se operateri ne glupiraju sa naplacivanjem mesecne pretplate za Voicecall mozda bi zazivelo...

S.r. mi se od ovo Apple debilane... Gutam ovde vec od pojave iTable ovo pros.r.vanje i sad mi je pukao film.

Shvatite nije Apple nista izmislio i bez njih bi sve bilo iso kao i sad... Barem za mene, jedno ne bi bilo iTunes-a i QuickTime-a a to bi tek posebno bio razlog za slavlje...

nije izmislio, ali je napravio stvari upotrebljivima da je iko bio prije sposoban napravio bi to, ili mislis da ove silne milijarde dolara koje zaradjivaju nisu nikom drugom bile primamljive?

bull$hit

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina
neaktivan
markantz kaže...

Mislis da nema Xerox. Informisi se malo...Odatle ti potice i prvi GUI za Apple racunar Lisa, koji je Jobs prema sopstvenom priznanju iskopirao.. itd. Jos ce ispasti da su izmislili i naizmenicnu struju, a ne Tesla.... svasta

Apple ovo, apple ovo. Kao sad postoje video pozivi koji rade.. pa na mojim telefonima vec par godina postoje video pozivi koji rade nezavisno od toga koju marku aparata i koju verziju OS koristi sagovornik (naravno dok mu telefon podrzava Voice call), samo jos da se operateri ne glupiraju sa naplacivanjem mesecne pretplate za Voicecall mozda bi zazivelo...

Shvatite nije Apple nista izmislio i bez njih bi sve bilo iso kao i sad... Barem za mene, jedno ne bi bilo iTunes-a i QuickTime-a a to bi tek posebno bio razlog za slavlje...

Da nema Applea, miš možda nikad ne bi ušao u komercijalnu upotrebu - koliko se sjećam da sam negde pročitao, kad su počeli koristiti miš, čak se i Dvorak smijao - Apple je ustrajao u svome i gurao naprijed, te je miš postao standard...

Ista stvar s grafičkim ikonama...

Prvi su gurali USB standard, all-in-one računala, te naravno - touchscreen tj. multitouch... Naravno, uz to sve ide i njihova genijalna mogućnost poslovanja, gdje su tražili neke određene stvari prije nego što su dali iPhone nekom provideru... Verizon im se smijao, AT&T riskirao i sad AT&T ima iPhone - uglavnom, da nema iPhonea danas također ne bi bio populariziran mobilni internet, tj. ovi veći paketi - a bez toga i neke druge stvari...

Također su popularizirali i senzore poput proximity, akcelerometra i kompasa koji su rijetko bili korišteni (ono, wtf, šta će mi kompas u mobu, ali mislim da će biti vrlo bitan kasnije), te sad i žiroskop.

Popularizirali su online kupnju glazbe, te također popularizirali koncept središnjeg centra za aplikacije, tzv. App Store...

Sad će gurati i svoj iAd...

A Facetime je otvoren standard koji će svaki proizvođač moći implementirati u svoj mobitel...

Isto tako, i Webkit je open source - a na njemu su, osim Safarija i Mobile Safarija, bazirani i drugi proizvodi poput Chromea, te mobilnih browsera WebOSa i Androida...

Potpis ;)
17 godina
Danijel kaže...
markantz kaže...

Da nema Applea, miš možda nikad ne bi ušao u komercijalnu upotrebu - koliko se sjećam da sam negde pročitao, kad su počeli koristiti miš, čak se i Dvorak smijao - Apple je ustrajao u svome i gurao naprijed, te je miš postao standard...

Ista stvar s grafičkim ikonama...

Prvi su gurali USB standard, all-in-one računala, te naravno - touchscreen tj. multitouch... Naravno, uz to sve ide i njihova genijalna mogućnost poslovanja, gdje su tražili neke određene stvari prije nego što su dali iPhone nekom provideru... Verizon im se smijao, AT&T riskirao i sad AT&T ima iPhone - uglavnom, da nema iPhonea danas također ne bi bio populariziran mobilni internet, tj. ovi veći paketi - a bez toga i neke druge stvari...

Također su popularizirali i senzore poput proximity, akcelerometra i kompasa koji su rijetko bili korišteni (ono, wtf, šta će mi kompas u mobu, ali mislim da će biti vrlo bitan kasnije), te sad i žiroskop.

Popularizirali su online kupnju glazbe, te također popularizirali koncept središnjeg centra za aplikacije, tzv. App Store...

Sad će gurati i svoj iAd...

A Facetime je otvoren standard koji će svaki proizvođač moći implementirati u svoj mobitel...

Isto tako, i Webkit je open source - a na njemu su, osim Safarija i Mobile Safarija, bazirani i drugi proizvodi poput Chromea, te mobilnih browsera WebOSa i Androida...

Nije li Apple neko vrijeme odbijao USB i forsirao firewire na svojim uredajima iako je vec tada USB bio standard?

Senzori? Akcelerometar? N95 ih je imao i prakticki svaki novi smartphone poslje njega.

Kompas? Rijetko koji uredaj to ima danas. Kompas, ziroskop, sve gluposti na koje padaju klinci...

Online kupnja glazbe? Onaj real store? Prije njega je jos bilo ono nesto popularno, sad se ne mogu sjetit naziva...

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
[1] Nije li Apple neko vrijeme odbijao USB i forsirao firewire na svojim uredajima iako je vec tada USB bio standard?
[2] Senzori? Akcelerometar? N95 ih je imao i prakticki svaki novi smartphone poslje njega.
[3] Kompas? Rijetko koji uredaj to ima danas. Kompas, ziroskop, sve gluposti na koje padaju klinci...
[4] Online kupnja glazbe? Onaj real store? Prije njega je jos bilo ono nesto popularno, sad se ne mogu sjetit naziva...

[1] Da... no nažalost, već je bilo kasno, jer se USB ukorijenio - no Firewire je ipak bolji

[2] iPhone ih je popularizirao - uostalom, što će N95ici proximity kad nema touchscreen?

[3] Možda je malo rjeđi, no opet često viđen u novijim modelima. Ako je žiroskop glupost - onda su i akcelerometar i ostali senzori glupost...

[4] Apple u većini stvari nije prvi, ali je prvi uspješan - iTunes Store danas je najpopularniji i najkorišteniji način za legalnu kupnju digitalnog sadržaja poput glazbe...

No što god, Apple je u tri godine, koliko je na mobilnom tržištu postigao vrhunske rezultate - i uspjeli su uzdrmati to isto mobilno tržište, te popularizirati koncept smartphonea i još neke stvari... Kad s jednim modelom (tj. max dva istovremeno) koji prodaješ uspiješ postići da se u svakoj recenziji drugog mobitela taj uspoređuje sa jednim jedinim iPhoneom, to je velik uspjeh...

Sigurno je da bi danas mobilna industrija (zapravo i ostala područja na kojima je) bez Applea bila jako dosadna, a upitno je na što bi to danas ličilo... Mogu misliti, operativni sustavi na razini Windows Mobile 6.0, upitna je postojanost Androida, tržište aplikacija tek bi bilo u povojima, ako i to, još uvijek bi vrhunac surfanja bila Opera Mini i stranice od 5 kb, a oni sretnici koji bi imali touchscreen po njemu bi nabadali s odvratnim stylusom...

I onda bi se netko sjetio: "Hej, pa bilo bi genijalno da taj touchscreen može osjetiti više stylusa - ma čekaj, stylus je zapravo glup koncept, a dva stylusa još gori... Daj reci hoćemo moći napraviti nešto da se može samo s prstima upravljati uz neki ekran koji prepoznaje više dodira?" - ajoj, zapravo ne, Apple nije u ovoj priči ;)

Potpis ;)
17 godina
neaktivan
logic kaže...
Danijel kaže...
Psiho246 kaže...

[2] iPhone ih je popularizirao - uostalom, što će N95ici proximity kad nema touchscreen?

Znas li ti cemu sluzi proximity? Kakve veze on ima sa touchscreenom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
logic kaže...
Znas li ti cemu sluzi proximity? Kakve veze on ima sa touchscreenom?

Proximity senzor služi za detekciju objekata u blizini - na TS smartphoneima služi za detekciju blizine lica kako bi se ekran mogao isključiti te tako spriječiti nenamjerni pritisak na neku (virtualnu) tipku na ekranu (npr. prekid poziva)...

Kako N95 nema touchscreen ne kužim što će njoj detekcija objekata u blizini?

EDIT: sad vidim da mi Chrome malo mijenja stil citata - konstantno se javljaju greške o nedopuštenom formatiranju, i nakon pritiska na "Poništi oblikovanje" to se dogodi, a nema drugog načina da postam...

Potpis ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 19:42 (Danijel).
16 godina
neaktivan
LupusInFabula kaže...

iPhone 4HTC                                                                                    Evo 4G

Zaslon                                                3.5" 960 x 640                                                      4.3 "800 x 480

Procesor                        Apple A4, speed unknown                                            1 GHz Qualcomm Snapdragon

Dimenzije vך×d               4.5"×2.3"×0.37"                                                                  4.8"×2.6"×0.5"

Masa g                                 136g                                                                                                     170g

OS                                                                    iOS 4                                                                                                      Android 2.1

Mobilna mreža                                        3G                                                                                                                4G

Kapacitet memorije              16 ili 32GB                                                                                        8 GB microSD u paketu, max. 32 GB.

Kamera                                          5MPix + prednja                                                                                    8-MPix+1.3MPix prednja

Snimanje Videa                720p, 30fps, ugrađen video editing.                                720p 25fps

Video Konferencije      Da. FaceTime app putem WiFi                                            Preplata za bolju kvalitetu videa; preko 3G/4Gmreže

Senzori                                        3osni žiroskop, kompas, akcelerometar,              digitalni kompas, akcelerometar, senzor  udaljenosti

senzor distance, senzor osvjetljenja GPS              senzor osvjetljenja, GPS.

Trajanje baterije               do 7h na 3G, 14h na 2G.                                                     do 6h

Cijena                                              $200 za 16 GB, $300 za 32 GB                                        $200 (300$ umanjen za $100 povrata)

uz 2godišnji ugovor                                                                                        uz 2godišnji ugovor

nekuzim kakva je to prednost ugraden video editing mislim glupost,ekran pa nema bas neke velike razlike koje ce bilo ko uocit u rezi al zato ce svi uoci razliku u velicini  ekrana,pazite glupost koju je napravia apple pogledajte velicine telefona skoro pa isti a evo ima ohoho veci ekran,napomena kod memorije evo ima nesta interne,e i a4 ce bit na 1ghz nevirujem da ce bit vise

RazorNapster
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 20:03 (Barnie).
17 godina
neaktivan
Barnie kaže...

nekuzim kakva je to prednost ugraden video editing mislim glupost,ekran pa nema bas neke velike razlike koje ce bilo ko uocit u rezi al zato ce svi uoci razliku u velicini  ekrana,pazite glupost koju je napravia apple pogledajte velicine telefona skoro pa isti a evo ima ohoho veci ekran,napomena kod memorije evo ima nesta interne,e i a4 ce bit na 1ghz nevirujem da ce bit vise

Koliko sam ja shvatio, fora u Appleovom ekranu, uz IPS matricu je ta da je gustoća pixela 322ppi, a ljudsko oko može razaznati pojedini piksel do oko 300... Znači, dobiva se savršena kvaliteta slike i oštrina linija, koja je pogotovo bitna za tipografiju, ponajviše zbog čitanja, jer je slovo sličnije onom tiskanom na papiru...

Potpis ;)
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Danijel kaže...
Prvi su gurali USB standard
Psiho246 kaže...
Nije li Apple neko vrijeme odbijao USB i forsirao firewire na svojim uredajima iako je vec tada USB bio standard?
Danijel kaže...
Da... no nažalost, već je bilo kasno, jer se USB ukorijenio - no Firewire je ipak bolji

LOL, tko tu koga je.be?

E, znači - da razjasnim:

Apple je 1998. lansirao na tržište prvi iMac - iMac je bilo prvo računalo koje je ponudilo USB portove kao standard, bez PS2 i ostalih starih portova koji su u to vrijeme bili popularni... Dakle - gurao je USB...

Ubrzo su drugi vidjeli da je USB stvarno genijalan, univerzalni port - Windowsi dobili bolju USB podršku i USB se počeo popularizirati do te mjere da se ukorijenio i ništa ga drugo nije moglo zamijeniti... pa čak niti Appleov vlastiti Firewire...

Potpis ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

to ako je nešto dobro logic će ga kupit.

ajmo, pričekajmo njegovu recenziju.

Worry gives a small thing a big shadow.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danijel kaže...
Barnie kaže...

Koliko sam ja shvatio, fora u Appleovom ekranu, uz IPS matricu je ta da je gustoća pixela 322ppi, a ljudsko oko može razaznati pojedini piksel do oko 300... Znači, dobiva se savršena kvaliteta slike i oštrina linija, koja je pogotovo bitna za tipografiju, ponajviše zbog čitanja, jer je slovo sličnije onom tiskanom na papiru...

Tako nekako, no to do sada uopce nije bilo vazno(rezolcujia) jer je iPhone imao katastrofa rezu naspram recimo HTC-a..sad je to odjednom najvaznije kad ima vecu rezu-.-

16 godina
protjeran
benko kaže...
Danijel kaže...
Barnie kaže...

Tako nekako, no to do sada uopce nije bilo vazno(rezolcujia) jer je iPhone imao katastrofa rezu naspram recimo HTC-a..sad je to odjednom najvaznije kad ima vecu rezu-.-

Jbt stvarno neznam sto da kupim.iPhone mi se kupujje zbog strava i kulj igrica kojih ima mali milijuna Desire mi se kupuje jer ima svijetlu buducnost i mislim ce prebaciti sve igre sa iphone-a na htc?!

One line gives the other one // http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Perkan777 -BF:BC 2 status
17 godina
neaktivan
benko kaže...

E, pa nemoj obraćati pažnju na one prave okorjele fanboy fanatike, koji bi Nokiu/SE/HTC kupili samo kad bi Jobs stavio (nacrtao) jabuku na nju... Iako, bez obzira na rezoluciju, iPhoneov ekran jedan je od kvalitetnijih koje sam vidio :)

Potpis ;)
17 godina
Perkan777 kaže...

Jbt stvarno neznam sto da kupim.iPhone mi se kupujje zbog strava i kulj igrica kojih ima mali milijuna Desire mi se kupuje jer ima svijetlu buducnost i mislim ce prebaciti sve igre sa iphone-a na htc?!

Mmmmm...kupujes mobitel...zbog igrica? Šutim

- Psiho246
17 godina
neaktivan

Starom mi za par dana može produžit ugovor i sad si planiram uzet iPhone 3GS ili X10, za ovaj novi mi se ne da čekat 3 mjeseca.

A i kad dođe možda još mjesec-dva neće bit dobavljiv zbog navale...

Sad moj stari je na tarifi flex 150, sad dali bi on mogao uzet tarifu i500 (s obzirom da je prvih 6mj 50%) i onda se vratit na flex tarifu nakon 4 mjeseca?

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Psiho246 kaže...
Perkan777 kaže...

ako su ti potrebne igre, onda najbolja solucija je iPod touch + neki mobitel po želji, i tako ćeš imati super gadget za igranje/surfanje i mobitel sa kojim ćeš raditi pozive i poruke. A što je najbolje puno ćeš uštediti jer ipod touch dođe nekih 1700kn umjesto 4500kn koliko dođe desire ili novi iphone. 

Stoja
17 godina
Psiho246 kaže...
Perkan777 kaže...

Ima se para...

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Dok se sve igre portaju na Android, već će izaći, ne i iPhone 5, već iPhone 6... :)

Jer, nije stvar u tome da moraš samo prekompajlirati igricu (jer i ne možeš), već treba nanovo napisati kod, prepisati aplikaciju iz Objective-C u Javu, te naravno, koristiti Androidove APIje...

A što se tiče igrica, većina dobrih igrica se plaća, a za piratske crackane trebaš jailbreakati, što nije neki problem, ali uvijek postoji (minimalan) rizik...

Također, ovaj novi iPhone u Hrvatsku tek stiže početkom jeseni...

I još jedna stvar što se tiče iPhone igara na Androidu - veći proizvođači i kvalitetnije igrice doći će na Android u onom trenutku kad ga bude koristilo toliko ljudi da se postupak komercijalno isplati...

A dok čekaš "strava" igre za Android, možeš se zabavljati sa Flash igricama i pregledavati sve Flash siteove ;)

Potpis ;)
16 godina
protjeran
Elles D. kaže...
Psiho246 kaže...
Perkan777 kaže...

Ima se para...

Haha nema se para nego se na ljeto ide sljakati pa ce valjda biti para.Negdje cu zaraditi oko 3500-4500 kn ako budem isao raditi jedan mjesec.

Danijel kaže...
Perkan777 kaže...

Dok se sve igre portaju na Android, već će izaći, ne i iPhone 5, već iPhone 6... :)

Jer, nije stvar u tome da moraš samo prekompajlirati igricu (jer i ne možeš), već treba nanovo napisati kod, prepisati aplikaciju iz Objective-C u Javu, te naravno, koristiti Androidove APIje...

A što se tiče igrica, većina dobrih igrica se plaća, a za piratske crackane trebaš jailbreakati, što nije neki problem, ali uvijek postoji (minimalan) rizik...

Također, ovaj novi iPhone u Hrvatsku tek stiže početkom jeseni...

I još jedna stvar što se tiče iPhone igara na Androidu - veći proizvođači i kvalitetnije igrice doći će na Android u onom trenutku kad ga bude koristilo toliko ljudi da se postupak komercijalno isplati...

A dok čekaš "strava" igre za Android, možeš se zabavljati sa Flash igricama i pregledavati sve Flash siteove ;)

Imas pravo.Ipak kupujem HTC.iPhone mi izgleda ljepuskasto ali ni HTC nije za baciti.A najveci +++ mu je flash.

17 godina
neaktivan
Danijel kaže...
benko kaže...

E, pa nemoj obraćati pažnju na one prave okorjele fanboy fanatike, koji bi Nokiu/SE/HTC kupili samo kad bi Jobs stavio (nacrtao) jabuku na nju... Iako, bez obzira na rezoluciju, iPhoneov ekran jedan je od kvalitetnijih koje sam vidio :)

Meni je katastrofa, losa reza i katastrofalan kut gledanja!

16 godina
protjeran
benko kaže...
Danijel kaže...
benko kaže...

Meni je katastrofa, losa reza i katastrofalan kut gledanja!

Za koga to mislis?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice