Slabašna baterija za Apple Watch?

poruka: 29
|
čitano: 3.362
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Slabašna baterija za Apple Watch?".
13 godina
neaktivan

Može li se napraviti da se Apple sat puni njihanjem ruke kao oni skupi satovi?

To bi bilo dobro, jer ljudi koji kupuju te proizvode mnogo njišu rukom.

Live sa BFS: @MentalistLive
Moj PC  
21 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

i manje od 3 sata je dovoljno za preseravanje u birtiji. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Slabašna baterija za Apple Watch?

3 sata? TRI SATA? Moraš biti apsolutni idiot da kupiš ovako loš uređaj. Katastrofa.

16 godina
Onjegin kaže...

Možeš li ovo malo podobnije objasniti jer mi ovako svakakve bedastoće padaju na pamet

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 12:54 (bik).
15 godina
mislav_01 kaže...

3 sata? TRI SATA? Moraš biti apsolutni idiot da kupiš ovako loš uređaj. Katastrofa.

Ništa još nije službeno (stoga i upitnik u naslovu) tako da ostaje jedino čekati do izlaska uređaja.

Swedish latin super funk.
17 godina

Koliko je sati? Sat vremena od kad mi je crkla baterija, dakle 4 

Life is too short to remove USB safely

22 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daleko od toga da branim Apple ili kategoriju uredjaja o koj se pise, ali nesto su krivo preveli BUGovci...

Apple za sada cilja 2.5 sati pri "heavy application use", stogod to znacilo, 3.5 sata pri standardnom koristenju aplikacija, 4 sata pri koristenju fitness aplikacija i 19 sati u miksanom, pretezno stand-by nacinu.

I dalje premalo...

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina

Ako je crkla kako ce znat da je proslo uru vremena?

Bas ste neugodni, kao da je applu ikad prava funkcija bila sporedna..

A uvijek ce bit i nekih polu lucidnih pojasnjenja, ala

Taj sat oli ti ekran nije namjenjen radu dok ga se ne gleda, pri normalnom korištenju ce dakle potrajat; oni zli ce reć da tko gleda više od 3 sata na uru nema život, što ce pikati one ne živuće koji žele život ili obrnuto - kakvih god zivotnih afiniteta, tko želi moze imati sat koji mu pokazuje manji srednjak što manje gleda u njega.

15 godina

Kad vlasnicima pametnih satova usred dana crkne baterija, i sjete se da tocno vrijeme mogu pogledati i na mobitelu.. osjete li se kao magarci barem na trenutak..?!? 

Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ako bude ta opcija postojala, znam da će biti popularno kod muških. I vjerujem da će muški taj sat 100% puta bolje puniti nego cure, kažem to jer muški inače često jačaju desnicu tj mašeju rukom :D :D 

17 godina

Koji je ovo sprd od situacije, pa ja ne vjerujem. Daj žisku čuka kojoj baterija dura par sati. Pa da dura par dana bilo bi blago rečeno glupo. Čuka je čuka i to treba trajati par mjeseci na bateriji. Za sve ostalo tu je smartphone. Ko se uostalom više fura na čuke ?

Deckard
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Onjegin kaže...

mislim da je to vec patentirano... 

12 godina
odjavljen

Ako je to tačno da drži 3 ili čak 19 sati u standby, ja bih se osjećao budalom ako bi to kupio,radije kupiti normalan sat i mirna Bosna

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

Nakon koliko godina se isprazni baterija na obicnom satu? 2-4 godine?

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.

1 1 hvala 0
12 godina
odjavljen

Otprilike toliko pa čak i manje i godinu.

Avast! IS + MBAM Premium + Sandboxie + Hitman Pro :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
freddie kaže...

Kad vlasnicima pametnih satova usred dana crkne baterija, i sjete se da tocno vrijeme mogu pogledati i na mobitelu.. osjete li se kao magarci barem na trenutak..?!? 

ne. dogodilo mi se to jedno 3 puta u proteklih cca 10 mjeseci. dva puta namjerno dok sam bio doma, jer sam zelio da se isprazni do kraja, a jednom vani zato sto sam zaboravio za vikend staviti sat na punjenje.

kao magarac se moze jedino osjecati osoba koja smatra da pametan sat sluzi iskljucivo za gledanje tocnog vremena. ako zelis istinu, trebalo mi je jako dugo da se odviknem gledanja tocnog vremena na mobitel...

Ante kaže...

koliko godina ti treba da procitas tko te zove i neprimjetno odbijes poziv na obicnom satu? mail, sms...?

sad da se vratimo temi, ako je ovo navedeno u clanku imalo blizu istini, onda apple u svojim rukama ima poslovni promasaj u rangu samsungovih pametnih satova...iako, nikada, kad je apple u pitanju, ne treba odbaciti faktor exclusiv(moron)luka...

17 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

Ako bude ta opcija postojala, znam da će biti popularno kod muških. I vjerujem da će muški taj sat 100% puta bolje puniti nego cure, kažem to jer muški inače često jačaju desnicu tj mašeju rukom :D :D 

Sat se nosi na lijevoj ruci, ne?

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
13 godina
neaktivan
Ante kaže...

Na digitalnim Casio satovima i do 10 godina, pa  i više. Jednome sam mijenjao bateriju nakon 11 godina.

http://blog.gsmarena.com/jimmy-kemmel-tests-peoples-reaction-fake-apple-iwatch-smartwatch/

Na ovom modelu iWatcha garantirano preko 10 godina. Imam ga na ruci već 4 godine, samo što nema Apple logo nego piše Casio F-91W.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.1.2015 20:11 (MdN).
17 godina

Nije ni vazno jel ima baterije, glavno da se vidi da je Apple.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina

nema veze, bice i apple watch + sa boljom baterijom

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
13 godina

Kao da ce se apple watch nositi radi vremena i aplikacija, isto kao i apple mobiteli nekim ljudima. Bitnije je imati iPhone 3gs, samo zato jer je iPhone.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što gluplji vlasnik - to mora biti pametniji sat

5 0 hvala 0
13 godina

I mobitel ces ispraznit par sati ako je cijelo vrijeme aktivan. A watch iovako ne pokazuje vrijeme cijelo vrijeme, nego se pali na pokret, tako da ovih nekoliko sati neprekidnog prikaza vremena uopce nije relevantno

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Par sati je sasvim dosta,neces buljit u sat cili dan.
Prije spavanja ga staviš na bežični punjač i to je to.
Mene najviše zanima kako ce podnosit udarce i oštecenja jer sa satom uvik negdi zapneš,te kakva ce bit vidljivost na suncu.
Šta se tice prodaje mislim da ce to bit brutalno,u godinu dana ce prodat bar 100.000.000,ako uspiju tolko proizvest,čak bi iša tolko daleko pa reka da ce neki samo radi sata kupovat iPhone
16 godina
odjavljen

Nadam se da negdje u nekoj dimenziji postoji punkbuster za ovaj svemir koji će svim kupcima ovog sata nalijepiti "Banned! Reason: Pissing in gene pool"...

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
Hranitelj kaže...
Mene najviše zanima kako ce podnosit udarce i oštecenja jer sa satom uvik negdi zapneš,te kakva ce bit vidljivost na suncu.
Šta se tice prodaje mislim da ce to bit brutalno,u godinu dana ce prodat bar 100.000.000,ako uspiju tolko proizvest,čak bi iša tolko daleko pa reka da ce neki samo radi sata kupovat iPhone

Upravo tako, moja cura ce s androida (S3 i G2) preci na iPhone samo radi sata. Ipak sat nosis cijelo vrijeme, pa svi vide da imas (za) Apple, a mobitel se vidi samo kad ga izvadis iz torbe.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 12:28 (F10EXX).
11 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...
Markić7 kaže...

Sat se nosi na lijevoj ruci, ne?

Onda lijevom rukom, bit će malo klimavo ali bude prošlo

16 godina
F10EXX kaže...
Hranitelj kaže...

Upravo tako, moja cura ce s androida (S3 i G2) preci na iPhone samo radi sata. Ipak sat nosis cijelo vrijeme, pa svi vide da imas (za) Apple, a mobitel se vidi samo kad ga izvadis iz torbe.

misliš tvoj dečko

13 godina
neaktivan
bik kaže...
F10EXX kaže...

misliš tvoj dečko

Jesam li ja jedini nahypan za BFS?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice