"Kratkometražni uradak “How to survive a Zombie Apocalypse” do sada je pogledalo 46000 ljudi, što je više nego što imaju neki hrvatski profesionalni filmovi."
"Kratkometražni uradak “How to survive a Zombie Apocalypse” do sada je pogledalo 46000 ljudi, što je više nego što imaju neki hrvatski profesionalni filmovi."
Kakvo jeb*** smeće, kakav jeb*** iritantan glas. Nije mi se ni gledalo do kraja. Sjedni, jedan...
a bugovci bi mozda trebali da prorade na ovom slomljenom forumu tako da ne dobijam poruke:
U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML kôda (p style='text-align: left;').
Ukoliko ste koristili kopiranje formatiranog teksta, molimo da izbrišete slike, te ga označite i uklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani).
Alternativno ga možete izbrisati i kopirati kao čisti tekst.
da mi je samo znati kakve ti filmove gledas...
filmic je odlican
Super filmovi, svaka cast!
How to survive zombie apocalipse mi je predobar!
Kakvo jeb*** smeće, kakav jeb*** iritantan glas. Nije mi se ni gledalo do kraja. Sjedni, jedan...
A tebi bi moglo biti: "sjedni, ban..."
S obzirom da mu je acc star 3 dana, vjerojatno mu je to ko zna koji po redu, pa ga nije ni briga :)
majstoj svog zanata...
a moze i meni djabe reklaam :D
ak si ti nakon 3 dana izfrustriran tvojom greskom u editoru onda...
Btw., filmici su odlicni, odmah sam se subscribeal. Nadam se da ce ova objava na BOL-u donijeti malo vise popularnosti :)
ak si ti nakon 3 dana izfrustriran tvojom greskom u editoru onda...
Nije moja greska, poruku sam tipkao, a to nije html.
A ti bi mogao popravit ceste greske na forumu umjesto filozofiranja, ne? Uostalom to je moje misljenje nisam nikoga vrijedjao na forumu, ja objektivno komentiram. Svaka cast na pokusaju, ali ostavarenje je nula. Izmedju ostaloga komentirao sam i ovaj filmic od istog "tima" i ne budem se "subscribeal".
A ti bi mogao popravit ceste greske na forumu umjesto filozofiranja, ne? Uostalom to je moje misljenje nisam nikoga vrijedjao na forumu, ja objektivno komentiram. Svaka cast na pokusaju, ali ostavarenje je nula. Izmedju ostaloga komentirao sam i ovaj filmic od istog "tima" i ne budem se "subscribeal".
Prvo, malo pristojnosti ne bi bilo na odmet.
Drugo, ne, ja ne mogu popraviti nikakve bugove, jer em nisam kodiral ovaj forum, em nemam niti pristup codebaseu, em nemam veze s ovim forumom po pitanju developmenta, ali zato imas ovaj podforum i tamo iznosi sve bugove na koje si naletio i sve sto ti ne valja.
EDIT: Trece, procitaj si post iznad mojega, mozda nesto pametno i procitas...
Da ali svukupni dojam je amaterski, neozbiljan i pomalo zalostan, cak i da se furaju na neki trash. Sa skromijim budjetom se da napraviti puno bolje ako imas maste nije sve u efektima koji nisu bog zna kakvi. Mislim da je ovo vise novelty faktor jer ljudi nisu navikli na domaci "moderni", fantasy ili CSI style trailer.
Ne kenjkaj. Pogledao prvi filmić i više je nego dobar za amatersku produkciju bez para.. Slobodno možeš pokazati svoj uradak ako misliš da možeš bolje i da je ovo smeće..
To je sve postprodukcija što si spomenuo. Potrebni su samo 'vješti prsti' u AE, bez hardwarea. Ako čovjek radi sam, nije potreban neki novac. Doduše potreban je feeling..
heh ovaj drugi "war movie" sniman na starom poljoprivrednom fakultetu :),kod osijeka ofc :)
Svaka cast snimiti tako nesto za 200-tinjak kn. Pogledao sam oba filmica i War movie mi je poprilicno bolji od zombie apocalypse. Glas u Zombie apocalypse jos i moze proci, ali brate mili, oni filteri ubijaju. U war movie je greska samo sto se AK47 nebude zaglavio =) sve ostalo 5!!
Edit: Steel & sorcery mi je jos ispao najbolji, efekti su brutalno ukomponirani!
Pa pokaži nam, brate, što si napravio, da se divimo tebi, a pljujemo osječanina. Meni su filmići za pet, svaka čast.
Izvinite svi, ali slažem se sa crazy_frenki.
Što se kratkih filmova tiče nisu ništa posebno. Sve je PRE amaterski i već viđeno.
ALI! Veliki potencijal postoji.
Ono što je ODLIČNO je trud! Svaka čast na trudu!
Ovdje nije upitno to što su filmići napravljeni za malo para (200 kn kako je netko rekao), već to što je za svaki filmić bilo potrebno odvojiti sigurno po dva do tri tjedna ako ne čak i više. Mnogi nisu spremni na toliko vremensko odricanje jer im je draže sjediti na kavama ili krasti filmove sa torrenta i visiti ispred kompova danima ne stvarajući ništa.
Bitno je da se radi, jer znam mnogo talentirane ekipe, ali neda im se niti kameru upaliti.
U današnje vrijeme svatko može uz malo truda ovako nešto napraviti.
Imaš kameru (ili SLR sa mogućnošću snimanja videa), komp, obzirom da većina forumaša ovdje krade sa torrenta onda nije ni upitno kako će se After Effectsi ili neki drugi VFX programi nabavit.
I uz malo odvojenog vremena i truda - i to je to.
Svaka cast snimiti tako nesto za 200-tinjak kn. Pogledao sam oba filmica i War movie mi je poprilicno bolji od zombie apocalypse. Glas u Zombie apocalypse jos i moze proci, ali brate mili, oni filteri ubijaju. U war movie je greska samo sto se AK47 nebude zaglavio =) sve ostalo 5!!
Edit: Steel & sorcery mi je jos ispao najbolji, efekti su brutalno ukomponirani!
Zapravo ako zbrojiš sigurno nije 200kn, jer sam siguran da kameru, kompjuter itd nemožeš nabaviti za 200 kn.
A ako su ti to brutalno ukomponirani efekti što je onda ovo:
Upotreba filtera kao u CSI Miami je dobra?
To je toliko već isfurano da je koma.
Montaža? Skromna oprema?
U današnje vrijeme svako sa kompjuterom kod kuće to može napraviti. Youtube je primjer koliko ljudi to stalno i čini.
Ajde neka smiksa npr na Panasonicovom WJ AVE 5, kao što su neki prije dosta godina amaterski radili. To je bilo revolucionarno.
U današnje vrijeme tko god ima malo znanja i želi odvojiti vremena može ovo napraviti.
Ovo uopće nije nešto posebno.
Ali ono što cjenim je trud ekipe! I vjerujem da će postat bolji.
Jedva čekam video uratke ovih gore likova koji kritiziraju...
nije valjda da neznate snimit takav filmić? ili izrežirat? ili je najveći problem kaj nemate 200 kn jer nije tata dao ovaj tjedan..
Nemojte shvaćat ozbiljo gornje komentare. Ne radi se o nekakvim poremećenim umovima već o čovjeku koji je jednostavno ljubomoran i iz obijesti piše te komentare.
Mislim nije sada razina kvalitete kao The Hunt For Gollum - LOTR
koji je ono nagrađivan ali to je samo zato što novac jednostavno ne raste na grani i samo budala može gledat kvalitetu ovog uratka na takav način.Za amaterski uradak ovo je vrh kvalitete.
...
Ali kao da je kvaliteta najbitnija. Meni je jedino prića bitna ali čestitam na kvaliteti.
Uradci su super. Hvala na preporuci!
VELIKA podrška autoru od mene, ovako provesti ideju za kratkim filmom u djelo, vrhunski, svaka čast.
Svi koji kritiziraju (naravno i to je potrebno) neka malo smanje oštrinu na čovjeka, stave ga u okruženje u kojem je radio i onda analiziraju što je napravio.
Svaka ča st autoru... Dobra je ona rečenova "would you like to know more".... Baš nekidan sam pogleda iznova Starhip troopers....
Nadam se da će autor dobiti ponudu za posao na nekoj od ovih naših kavzi telavizija...
a bugovci bi mozda trebali da prorade na ovom slomljenom forumu tako da ne dobijam poruke:
U tekstu je pronađen nedozvoljeni komad HTML kôda (p style='text-align: left;').
Ukoliko ste koristili kopiranje formatiranog teksta, molimo da izbrišete slike, te ga označite i uklonite mu formatiranje (zadnja naredba na desnoj strani).
Alternativno ga možete izbrisati i kopirati kao čisti tekst.
Čovječe, pa ti kopipejstaš taj svoj komentar po svim sajtovima (mislim na prvi dio komentara) - ako ćeš već pljuvati daj barem malo izmjeni to! Hahaha!
Pogledajte na Webcafe stranici pod imenom skok_u_savu (čovjek napravio Tweeter acc samo za komentiranje, faca!)
http://webcafe.net.hr/forwarduse/video/inner.html?select=201207030042503
Objektivno? Ova ti je dobra!
Bolje šuti dok si još samo seljak...
Imaš kameru (ili SLR sa mogućnošću snimanja videa), komp, obzirom da većina forumaša ovdje krade sa torrenta onda nije ni upitno kako će se After Effectsi ili neki drugi VFX programi nabavit.
Sve sami Kurosawe i Fellini-ji..
Da, danas postoje alati kojima je postupak izuzetno pojednostavljen..
Ne, ne može to svatko napraviti s malo truda..
U čemu je problem, jalan si? Misliš da su sapunice koje nam rolaju na tv-u kvalitetnije?
Sve sami Kurosawe i Fellini-ji..
Da, danas postoje alati kojima je postupak izuzetno pojednostavljen..
Ne, ne može to svatko napraviti s malo truda..
U čemu je problem, jalan si? Misliš da su sapunice koje nam rolaju na tv-u kvalitetnije?
Nisam uopće jalan nego iznosim činjenice.
Niti u jednom postu nisam uopće spominjao sapunice, pa preporučam da pročitaš opet sa razumijevanjem moje postove.
A pronađi post gdje sam stavio jedan primjer pa mi reci jeli napravljen bolje ili lošije od ove naše ekipe iz Osijeka?
I tvrdim da danas to može svako napravit sa određenom opremom i sa željom da napravi.
Bio sam u žiriju nekoliko filmskih festivala, i na mnogo radionica na festivalima. Ovakvih filmova sam vidio već MASU puta, tako da znam o čemu pričam.
Kratki i amaterski film je na mnogim festivalima doživio procvat, jer se danas lakše time baviti nego prije 10-15 godina.
U današnje vrijeme pristiže tolika masa uradaka da ih se nemože sve niti pogledat za konkurenciju a kamoli sve ocjeniti.
Većinu tih filmova nećete nikada naći na youtubeu.
A neki filmovi su toliko dobri da nebiste vjerovali.
Prema tome kad kažem da ovo nije nešto posebno znam o čemu pričam. Jer ovakvih i boljih postoji hrpetina!