Jupi još jedan pump and dump coin.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja neznam koja budala ulaze u ico... vidilo smo hrpu puta da nemora biti ni dobra ideja, samo da ima super marketing i sve prolazi nazalost.
A twiter koji ima 3500 zaposlenih, 1 zgradu, svake godine primi 5 miljardi investicija koje nestanu, dionica mu samo pada od prvog dana, to je ok?
A twiter koji ima 3500 zaposlenih, 1 zgradu, svake godine primi 5 miljardi investicija koje nestanu, dionica mu samo pada od prvog dana, to je ok?
Nope.
Takav je svijet danas :D cak ne danas nego od ww2, sve je prenapuhani balon. Zasto se onda bunit protiv mladog crypta koji jedini to iskreno kaze? :D
Ovo je razlika....
Vrsni poznavatelj vidim.
Širiš FUD i pojma nemaš o čemu pričaš.
3500 zaposlenih i 1 zgrada=0 ako pricamo o firmi 'vrijednoj' destine miljardi dolara, svaki coin ima neke devove, neku udrugu koja se brine o njemu, zajednicu i miljone 'bedaka' koji oce ulozit :).
Joj boze ima devove.... Pa eto napravi i ti svoj coin. Sta te sprecava? Oni imaju firmu, nesto materijalno a ti imas devove. Sta su devovi? Ljudi? Sta znaci brinuti se o coinu? Konkretno....
Nista me ne sprecava, bas radim na jednom ;) Imas cijeli internet pa se obrazuj ako zelis. Usporedjujem moderne kompanije sa cryptom i nista vise. Niko te ne sili da ulozis :D A ja ti se javim kroz par godina :P
Stave ime, prezime, sliku i napisu ideju. To je to. Da nema bounty hunter svaki bi ico propao, a opet kako znamo da vec nisu? Ovi prikupe nekoliko mil $ jos i ti ulozis nesto love i sto sada? Prode 6 mjeseci, 1-2 godine kako ti ista znas sto oni rade? Stave neki road plan koji nema veze s vezom i ljudi sire pricu SLUSAJ OVO IMAT CE OVO I OVO, pa hebote sto ljudi vjeruju...