Kontroler je sexy. :) Malo je veći, al kolko mi se čini ergonomski bi trebao bit jako sličan.
da meni isto super izgleda ,a jos su i sredili d-pad i bateriju :D
MS zasad rula Sony bez greške.
samo pitanje dal ce im nesto ostat za E3 :D
Kontroler je sexy. :) Malo je veći, al kolko mi se čini ergonomski bi trebao bit jako sličan.
da meni isto super izgleda ,a jos su i sredili d-pad i bateriju :D
MS zasad rula Sony bez greške.
nadam se da su se opametili i napokon stavili punjivu bateriju
S obzirom da više pričaju o TV-u i sličnim pi*darijama sigurno hoće. :)
Vele da spremaju 15 ekskluziva, bit će materijala.
S obzirom da više pričaju o TV-u i sličnim pi*darijama sigurno hoće. :)
Vele da spremaju 15 ekskluziva, bit će materijala.
da i nadam se pravom gameplayu
za e3 su ostavili igre. :(
Fejk i gej.
Izlazi pred kraj ove godine. BTW Call of Duty Ghost prvo izlazi za Xbox.
No, nemoj tako podcjenjivacki. BTW mislim da je to manji problem od, recimo, konflikta s ostatkom sustava i vrlo glasnim zvucnicima u isto vrijeme dok izdajes naredbu iz udobnosti fotelje... Vidjet cemo tocno kako radi iz reviewova, ali definitivno je hrabro odraditi demo glasom na taj nacin.
Na koji je to nacin podcjenjivanje??? Englez ne moze izgovoriti pravilan hrvatski (tj. slavenski naglasak) desetljecima i to i kad zivi i radi u hrvatskoj - pa se to ne smatra podcjenjivanjem vec cinjenicom da je 'hrvatski tezak'.
Engleski nije tezak jezik, vecina ljudi misli da im je naglasak dobar jer se ne 'cuju'. U stvarnosti, ako ne zivis na engleskom govornom podrucju i govoris engleski cesce nego hrvatski - naglasak ti je ocaj. Fact of life, nikakvo podcjenjivanje.
Voice control jednostavno nece fino raditi ako nemas engleski naglasak.
@Prerender animacije
jeste li sigurni da to nisu in-game rendereri? Nije nuzno pokazivati realtime gameplay.
COD
next gen engine.
Izlazi pred kraj ove godine. BTW Call of Duty Ghost prvo izlazi za Xbox.
slusaj s razumjevanjem
samo DLC-i dolaze prvo na xbox
looool
CoD = no difference at all
No dobro, ali netko tko engleski koristi svakodnevno može imati dosta dobar naglasak.
Na koji je to nacin podcjenjivanje??? Englez ne moze izgovoriti pravilan hrvatski (tj. slavenski naglasak) desetljecima i to i kad zivi i radi u hrvatskoj - pa se to ne smatra podcjenjivanjem vec cinjenicom da je 'hrvatski tezak'.
Engleski nije tezak jezik, vecina ljudi misli da im je naglasak dobar jer se ne 'cuju'. U stvarnosti, ako ne zivis na engleskom govornom podrucju i govoris engleski cesce nego hrvatski - naglasak ti je ocaj. Fact of life, nikakvo podcjenjivanje.
Voice control jednostavno nece fino raditi ako nemas engleski naglasak.
Kakve veze sad hrvatski jezik ima? Podcjenjivacki jer ne znas kako tko govori engleski ovdje, samo zato, a ne zato sto mislim da oni kojima engleski nije materinji nemaju naglasak. Znam da imaju.
Sto je to, uostalom, pravi engleski naglasak, i kako ti znas da varijacije nisu uzete u obzir?
Uostalom, i sada vec radi dosta stvari preko voicea na Xbox 360.
No dobro, ali netko tko engleski koristi svakodnevno može imati dosta dobar naglasak.
Pa da, sigurno dovoljno dobro za ovako nesto. :)
preokret cod-a.
pa dobro izgleda ovaj COD- tehnički mislim.
wow, ovaj cod izgleda obečavajuće.
Dobro izgleda CoD, puno bolje nego što sam očekivao.
Govori kao da je nešto novo ali po meni izgleda samo malo bolje od starog Call of dutya.
Evo vidio trailer, i ništa posebnoga. Novi engine izgleda malo bolje od staroga, još uvijek daleko od mogučnosti Cryengine 3 ili Frostbite 3 pa i starog FB2. U nekim djelovima još Bad Company 2 izgleda bolje.
Kampanja če najvrejovatnije bit zabavna
Di su sad oni retardirani komentari COD je DLC i sl.??
sveukupno nije lose
samo jedino sam razocaran tolkim fokusom na ameriku :\
Vec vidim skinovi, glave, noge, ruke sve za cijenu od par dolara. A grafika po meni uopce ne djeluje next gen u CoDu dakle bezveze u usporedbi sa PS4, što je ono bilo, warzone?
Odličan je taj PS4. Kupujem čim izađe Uncharted 4.
Kakve veze sad hrvatski jezik ima? Podcjenjivacki jer ne znas kako tko govori engleski ovdje, samo zato, a ne zato sto mislim da oni kojima engleski nije materinji nemaju naglasak. Znam da imaju.
Sto je to, uostalom, pravi engleski naglasak, i kako ti znas da varijacije nisu uzete u obzir?
Uostalom, i sada vec radi dosta stvari preko voicea na Xbox 360.
Zato jer sam radio na pattern recognition softwareu, tocnije na softwareu koji raspoznaje govor, i znam iz prve ruke sto i kako takav software moze.
Mogu slobodno zakljuciti da 99% ljudi koji ne zivi u engleskom govornom podrucju nema dovoljno kvalitetan engleski za glasovno rukovanje xboxom kakvo je prikazano u videu. Jedine osobe koje s ovime vjerojatno ne bi imale problema su profesori engleskog koji iovako ionako imaju naviku prenaglasavati knjizevni engleski.
Hrvatski sam spomenuo zbog komparacije, jer kad englez ne prica pravilan hrvatski - nitko ga ne podcjenjuje.
"Pravi" engleski naglasak je u ovom slucaju cisti americki naglasak, a ne skotski, britanski ili juznjacki. Doduse, mislim da su varijacije na temu cak i moguce (za britance) ali cisto sumnjam da postoji varijanta za 'ruski engleski'
mislim da sam se riješio sumnji... ovaj izlazi ove godine a kad izlazi PS4?
Nije nes posebno novi CoD engine, to je trebalo vec u MW2 bit.
sveukupno nije lose
samo jedino sam razocaran tolkim fokusom na ameriku :\
Da, nažalost još jednom je predstavljen kao više manje "američka konzola".
PS4 vjerojatno izlazi krajem ove godine. Vise informacija 10.6.