Jbt led koja zvijer.Al svejedno kaj im to znači uz onakve drivere i TWIMTBP .Tak da opet ih bude oderala Nvidija.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro , napajanje mi je dovoljno , sad mi jos fali ta zvijerka !

Jbt led koja zvijer.Al svejedno kaj im to znači uz onakve drivere i TWIMTBP.Tak da opet ih bude oderala Nvidija.
Lol, jedini problem je bio vezan za BF3 i Skyrim, da si upucen znao bi da toga vise nema, tako da nista od snova.
Neznam čemu toliko napajanje pa jedan Corsair od 650W ili Seasonic bi bili sasvim dovoljni!
Jbt led koja zvijer.Al svejedno kaj im to znači uz onakve drivere i TWIMTBP .Tak da opet ih bude oderala Nvidija.
to sa atijevim driverima postaje mitologija.. nekoć davno bilo, danas više ni govora o tome..
to sa atijevim driverima postaje mitologija.. nekoć davno bilo, danas više ni govora o tome..
Cisto da ovi dezurni TD tukci ne lupaju bez veze, evo i dokaz.Jer ste vise dosadni i ne citate.

Jel to dobiješ i alat za montažu grafičke?
Dođu iz PowerColora sa viljuškarom.
Uz ovo treba oružarni list i dozvola za nošenje
ovo je zverka hebem ti lebac
Dobije se i lopata za ukopavanje poput minobacaca ...kakav oruzani list ...treba ti SWAT obuka ..
1.hd6990>gtx590 u većini igara, znači da je bila bolja pa neznam za to opet. Radeoni su također i u multi, nvidia jedino "dere" u single gpu. Također 5970 nije uopća imala konkurenciju.
2. prvo benchovi onda tek nakon toga mogu postati napaljeni fanboyevi nvdia owns odnosno adm.
3. ovo nije službena 7990 ;)
4. bio bih nvidia "fanboy" da mi u trenutku kada kupujem grafičku, izađu u susret i snize cijene mid grafi koje kupujem.
Pa naravno, ako se ne varam pisalo je da ti treba nosač za nju koji dobiješ da bi se izbjeglo savijanje kućišta i matične, lol ja nisam mogo vjerovat :P
Pa naravno, ako se ne varam pisalo je da ti treba nosač za nju koji dobiješ da bi se izbjeglo savijanje kućišta i matične, lol ja nisam mogo vjerovat :P
Da fakat dobiješ set alata i "dizalicu/potporanj" za grafu da ne savije port, matičnu, kučište, sve.
Bolesno :-P da neko to stavi u cross :-)
kad bi pogodio covjeka s ciglom ili s ovim imalo bi isti ucinak. Moja Radeon HD6850 Vapor-X tezi dosta kamoli ovo