Povećane brzine MAXadsl-a

poruka: 248
|
čitano: 82.247
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Povećane brzine MAXadsl-a".
17 godina
neaktivan
RE: Povećane brzine MAXadsl-a
Kalea kaže...
Perica kaže...
Kalea kaže...
... Sve ipak ovisi o lokalnoj centrali u gradu
u kojem živite, ne samo od t-com-a. Pa ako vaši gradski oci troše tri i pol soma kuna za novogodišnji šampanjac a ne ulažu u infrasktrukturu mjesta u kojem živite, mijenjajte vlast na lokalnim izborima. Ne svodite krivicu samo na T-Com (mada bi ista stvar bila i da se T-Com zove drugačije), govorim realno, ne zagovaram dotičnu ustanovu. To je kao da se ljudi bune što plaćaju jednak iznos godišnje cestarine stare krame kao i oni koji se voze u novim makinama (da ne govorim o rupama na lokalnim cestama malo udaljenije od našeg glavnog grada). Ima tu tema napretek.
 Pa što nije centrala od T-com-a.
 Da, vukli su kabel iz Zagreba pa do Vinkovaca, Sl.Broda i dalje, sve do begeša. Zna li tko na ovom forumu kako iz zegeša dolazi telefonski signal npr. do Karlovca, ili Varaždina ili Koprivnice? Kablovima? Joooooooooojjjjjjjjj.
 A kabeli su vlasništvo ?
16 godina
neaktivan

Nemrem više, zaista.

17 godina
neaktivan

Pitanje je bilo kakve veze imaju gradski oci sa kvalitetom telefonskog signala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Šta će mi to? Ja zapravo čekam povećanje paketa a ne brzine.

PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perica kaže...

Koliki je udio dionica t-coma u vlasništvu HR-a?
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...
Perica kaže...

I to ima veze sa gradskim vlastima ??
16 godina
neaktivan
Perica kaže...
Kalea kaže...
Perica kaže...

Itekako. T-Com je kupio HT zajedno sa dionicama i infrastrukturom. Novac je uložio u promociju, zarađuje dobro, jer mi neznamo zarađivati, samo trošiti. E, sad, kako je država najveći dioničar t-com-a, i ona snosi jedan dio preuzetih obaveza, a to se ne odnosni na šampanjac. BTW, t-com ulaže tamo gdje će naći neku korist. Ako je nisu našli kod tebe i mene, briga ih. Zato imaš druge konkurente, Iskon, Optimu i ostale koji se ionako vežu na infrastrukturu t-coma. Što misliš, kako si vezana na internet, i kako možeš u bilo kojem vremenu vrlo brzo biti na drugoj strani planete Zemlje. Telekomunikacije su preširoka tema za ovaj post. Stvar sam malo parafrazirao kad sam naveo gradske oce, mislio sam na preuzeti dio obaveza države.
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...
Perica kaže...
Kalea kaže...
Perica kaže...

Itekako. T-Com je kupio HT zajedno sa dionicama i infrastrukturom. Novac je uložio u promociju, zarađuje dobro, jer mi neznamo zarađivati, samo trošiti. E, sad, kako je država najveći dioničar t-com-a, i ona snosi jedan dio preuzetih obaveza, a to se ne odnosni na šampanjac. BTW, t-com ulaže tamo gdje će naći neku korist. Ako je nisu našli kod tebe i mene, briga ih. Zato imaš druge konkurente, Iskon, Optimu i ostale koji se ionako vežu na infrastrukturu t-coma. Što misliš, kako si vezana na internet, i kako možeš u bilo kojem vremenu vrlo brzo biti na drugoj strani planete Zemlje. Telekomunikacije su preširoka tema za ovaj post. Stvar sam malo parafrazirao kad sam naveo gradske oce, mislio sam na preuzeti dio obaveza države.

Ne bi baš rekao da je država većinski vlasnik T-coma, prije bi rekao da ima jako malo dionica.
17 godina
neaktivan

Koliko sam ja cuo jos se natezu oko toga da li je infrastruktura vlasnistvo t-com-a ili "jedinica lokalne samouprave"

http://izrada-igara.bloger.hr/ -> Blog o izradi igara :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A ja mislio da si ti djevojka, pa sam ti iz pristojnosti odgovarao. Pa ti si muško! Ili možda... hmmhmm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koki007 kaže...

Koliko sam ja cuo jos se natezu oko toga da li je infrastruktura vlasnistvo t-com-a ili "jedinica lokalne samouprave"

Ako je jedinici lokalne samouprave važnije potrošiti trideset somova za novogodišnji vatromet nego uvesti u okolne dijelove grada i sela telefone, to po meni nije u redu. Pa znate li vi ljudi koliki još ni struje nemaju? Opet malo parafraziram, ali bi se trebali naći neki prioriteti u trošenju državnog novca.
16 godina

Nevjerovatno ali stari kasda modem ocitava kolika je propusnost veze. Ja sam neki dan probao i pise da mi je propusnost 22 Mb. Ako netko ima kasdu neka proba. To je pod statistikama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imam i ja Kasda-u, i sve je to ljepo koliko ona može podnijeti (govorim napamet DOWN 24Mb/s, UP 2Mb/s), ako ti nije omogućeno u centrali, moš ić zurit u sunce il' ne znam tako nešto. ;-)

btw. mene više zafrkava to, što mi je komp star već svije i pol godine, pa mi je zato sporiji net. :D :D :D

još jedna stvar:

ovo kaj vi idete na SPEEDTEST to vam nije trenutna brzina nego najveća moguća!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 22:50 (Zero Chance).
16 godina

ne biste vjerovali ali meni se upload povećao za 50 kb/s prije 200 kb/s a sada 260/kbs

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Izgleda da mi nešto petljaju po liniji.

Pogle moj speedtest

Još malo i jurim ko s modemom 64k

Phenom II 940BE @ 3.6ghz, Biostar TA-790GX 128M, Mushkin 2x1gb DDR2 800mhz @ 1066mhz, ATI HD4670 , Seasonic 430W ,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni sve po starom. http://www.speedtest.net/result/421653331.png

A evo kak izgleda stanje DSLa:

ZyXEL P-660HW-D3

noise margin upstream: 22 db
output power downstream: 18 db
attenuation upstream: 30 db

noise margin downstream: 6 db
output power upstream: 11 db
attenuation downstream: 52 db

Pretpostavljam da ovo baš nisu dobre brojkice

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 23:24 (BlackM).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji lažljivci!!! Evo za 39min će biti 3. ožujka a mi nemamo ni č od 4 Mbps

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel mi može netko ovo objasnit,šta šta znači i jel to dobro???(to je u routeru kad odem pod ADSL status)...thx...

Item                          Downstream               Upstream                Unit
SNR Margin                       7                                 9                        dB

Line Attenuation             25                               18                        dB

Data Rate                     6016                            640                      kbps

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2009 23:27 (dejax12).
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

pa ne mogu odmah svi imati
možda ga netko ima a da nije primjetio

Q6600 3,33Ghz Corsair Dominator 4X1gb 1120mhz XFX 8800GTS 512mb
16 godina
neaktivan

nekužim zašto download povećavaju a uplat ostaju isti

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.3.2009 7:39 (gamer2400).

0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Rekli su da ce povecati u razdoblju od 2.3. do 1.5... Strpi se
17 godina
neaktivan
Kalea kaže...

A ja mislio da si ti djevojka, pa sam ti iz pristojnosti odgovarao. Pa ti si muško! Ili možda... hmmhmm

Srama...OsmijehŠutim
PSN: alien2710 MGO ID: AI.Alien
17 godina
neaktivan

A hebemu! Ja se jezim od svakog povecanja brzine, jer znam da ce meni osobno biti jos gore.

Prije  4  godine  kad  sam  uzeo  maxadls,  propusnost  telefonske  parice  mi  je  bila  4,3mbit.

Danas  je  propusnost  1,9mbit  u  najboljem  slucaju,  pa  sam  morao  zatraziti  spustanje  brzine  na  1mbit  zbog  konstantnog  pucanja  veze.

Znam  da  je  razlog  tome  sto  sam  dosta  daleko  od  centrale,  ali  isto  tako  znam  da  ce  situacija  biti  jos  i  gora  kad  svi  oni  pretplatnici  izmedju  mene  i  centrale  pocnu  cuclat  po  4mbit.

Sad  trenutno  imam  flat  na  1mbit  kojeg  placam  180kn.  Sramota.  Mogli  bi  mi  barem  snizit  pretplatu  malo.  Plus  jos  cca.  75kn  za  telefonsku  pretplatu.  Prejadno.

Znaci  zajedno  250kn (bez razgovora),  dok  recimo  Metronet  daje  flatrate  4mbit  +  flatvoice  za 170kn. Bio bih zadovoljniji kad bi  T-scum smanjio cijenu paketa, a ne povecavao brzinu. Steta  sto  mi  je  T-scum  jedini  u  ponudi,  inace  bih  davnih  dana  presao  kod  drugog operatera.

Znaci izrazito sam nezadovoljan njihovom uslugom. Ali  ne  ostaje  mi  nista  drugo  nego  da  pricekam  8-9  godina  da  neki  drugi  operater  povuce  kablove  do  moje  kuce,  ili  dok  se  ne  snize  cijene  bezicnog  spajanja  na  net,  ili  cak  satelistski  internet.

(Dobro mi dodju ovakve teme. Idealan ispusni ventil za sve frustracije koje se brzo nakupe kad je T-scum u pitanju.)

PozZ svima i ugodno surfanje...

17 godina
neaktivan
Kalea kaže...
Koki007 kaže...

Ako je jedinici lokalne samouprave važnije potrošiti trideset somova za novogodišnji vatromet nego uvesti u okolne dijelove grada i sela telefone, to po meni nije u redu. Pa znate li vi ljudi koliki još ni struje nemaju? Opet malo parafraziram, ali bi se trebali naći neki prioriteti u trošenju državnog novca.
 Vidim da se ne razumijemo. T-com nije državna firma, pa zato ne znam zašto bi država vukla kabele za T-com.
16 godina
BORN kaže...

ali ce dizat brzine 2 mj. ko kaze da ce baš tebi povecat medu prvima
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan

evo moj speed test i ja mislim da to zagreb vec ima i da ide kako su po redu koji gradovi dobijali maxadsl da ce tako i brzine

SpEEd TeSt SpEEd TeSt
Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

znaju oni dobro kako da nas prevare....MORONS....

s druge strane,bolje i to nego nista....

0 0 hvala 0
16 godina
meni stalno puca veza danass...whyy??..sve radi normalno i odjednom na xfire-u you have been disconnect i za 5 sekundi se spoji...:S
17 godina
neaktivan

@dado16: pročitaj moj zadnji post malo više pa ćeš znati zašto...

16 godina
ma procitao sam tvoj posst...al nema veze samnom..telefonska linija je dobra posto mi susjed ima 16mb...ev sad se nest smirilo..nadam se da vise necu imat problema :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice