Nemrem više, zaista.
Pitanje je bilo kakve veze imaju gradski oci sa kvalitetom telefonskog signala.
Šta će mi to? Ja zapravo čekam povećanje paketa a ne brzine.
Koliko sam ja cuo jos se natezu oko toga da li je infrastruktura vlasnistvo t-com-a ili "jedinica lokalne samouprave"
A ja mislio da si ti djevojka, pa sam ti iz pristojnosti odgovarao. Pa ti si muško! Ili možda... hmmhmm
Koliko sam ja cuo jos se natezu oko toga da li je infrastruktura vlasnistvo t-com-a ili "jedinica lokalne samouprave"
Nevjerovatno ali stari kasda modem ocitava kolika je propusnost veze. Ja sam neki dan probao i pise da mi je propusnost 22 Mb. Ako netko ima kasdu neka proba. To je pod statistikama.
Imam i ja Kasda-u, i sve je to ljepo koliko ona može podnijeti (govorim napamet DOWN 24Mb/s, UP 2Mb/s), ako ti nije omogućeno u centrali, moš ić zurit u sunce il' ne znam tako nešto. ;-)
btw. mene više zafrkava to, što mi je komp star već svije i pol godine, pa mi je zato sporiji net. :D :D :D
još jedna stvar:
ovo kaj vi idete na SPEEDTEST to vam nije trenutna brzina nego najveća moguća!
ne biste vjerovali ali meni se upload povećao za 50 kb/s prije 200 kb/s a sada 260/kbs
Meni sve po starom. http://www.speedtest.net/result/421653331.png
A evo kak izgleda stanje DSLa:
ZyXEL P-660HW-D3
noise margin upstream: 22 db
output power downstream: 18 db
attenuation upstream: 30 db
noise margin downstream: 6 db
output power upstream: 11 db
attenuation downstream: 52 db
Pretpostavljam da ovo baš nisu dobre brojkice
Koji lažljivci!!! Evo za 39min će biti 3. ožujka a mi nemamo ni č od 4 Mbps
jel mi može netko ovo objasnit,šta šta znači i jel to dobro???(to je u routeru kad odem pod ADSL status)...thx...
nekužim zašto download povećavaju a uplat ostaju isti
A ja mislio da si ti djevojka, pa sam ti iz pristojnosti odgovarao. Pa ti si muško! Ili možda... hmmhmm

A hebemu! Ja se jezim od svakog povecanja brzine, jer znam da ce meni osobno biti jos gore.
Prije 4 godine kad sam uzeo maxadls, propusnost telefonske parice mi je bila 4,3mbit.
Danas je propusnost 1,9mbit u najboljem slucaju, pa sam morao zatraziti spustanje brzine na 1mbit zbog konstantnog pucanja veze.
Znam da je razlog tome sto sam dosta daleko od centrale, ali isto tako znam da ce situacija biti jos i gora kad svi oni pretplatnici izmedju mene i centrale pocnu cuclat po 4mbit.
Sad trenutno imam flat na 1mbit kojeg placam 180kn. Sramota. Mogli bi mi barem snizit pretplatu malo. Plus jos cca. 75kn za telefonsku pretplatu. Prejadno.
Znaci zajedno 250kn (bez razgovora), dok recimo Metronet daje flatrate 4mbit + flatvoice za 170kn. Bio bih zadovoljniji kad bi T-scum smanjio cijenu paketa, a ne povecavao brzinu. Steta sto mi je T-scum jedini u ponudi, inace bih davnih dana presao kod drugog operatera.
Znaci izrazito sam nezadovoljan njihovom uslugom. Ali ne ostaje mi nista drugo nego da pricekam 8-9 godina da neki drugi operater povuce kablove do moje kuce, ili dok se ne snize cijene bezicnog spajanja na net, ili cak satelistski internet.
(Dobro mi dodju ovakve teme. Idealan ispusni ventil za sve frustracije koje se brzo nakupe kad je T-scum u pitanju.)
PozZ svima i ugodno surfanje...
znaju oni dobro kako da nas prevare....MORONS....
s druge strane,bolje i to nego nista....
@dado16: pročitaj moj zadnji post malo više pa ćeš znati zašto...