Koji je to novi dotok prihoda - mikrotransakcije?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mozda se misli na to da firme mogu platiti Nianticu da stavi Gym i Pokestop tamo gde ta firma hoce. Tako je McDonalds u Japanu stavio Gym u svaki svoj restoran. Niantic dobio pare od McD-a. McD racuna da ce dobit pare od korisnika koji se dodu borit i nesto popit/pojest :) A dobio je i reklamu jer su mediji objavili tu vijest kao zanimljivost. Dakle neka para se zarolala...
Ne znam ni za jednu igru koja je u takvoj mjeri od ljudi radila debile. Osim što kao zombiji bez mozga (ili trulog mozga) izleću ispred automobila i upadaju u vodu, mogućnost manipulacije kojoj se korisnici izlažu i prepuštaju je ogromna, pa imam ideju kako srušiti neku vlast uz desetak osoba kojima se pridruže stotine ljudi koji uopće ne žele srušiti vlast nego samo traže "vrijednog" pokemona postavljenog na glavi predsjednika ili premijera. I njima to vjerovatno do samog kraja ne bi bilo bitno koliko da uhvate pokemona. I podsjeća me na igru iz "Policijska akademija 7" osmišljena radi špijuniranja korisnika, u tom filmu je glupa igra, a svi lude za njom. Molim sve ljude koji još imaju kontrolu nad svojim mozgom da ne igraju tu igru. Kasnije ćete mi biti zahvalni.
Ne znam ni za jednu igru koja je u takvoj mjeri od ljudi radila debile. Osim što kao zombiji bez mozga (ili trulog mozga) izleću ispred automobila i upadaju u vodu, mogućnost manipulacije kojoj se korisnici izlažu i prepuštaju je ogromna, pa imam ideju kako srušiti neku vlast uz desetak osoba kojima se pridruže stotine ljudi koji uopće ne žele srušiti vlast nego samo traže "vrijednog" pokemona postavljenog na glavi predsjednika ili premijera. I njima to vjerovatno do samog kraja ne bi bilo bitno koliko da uhvate pokemona. I podsjeća me na igru iz "Policijska akademija 7" osmišljena radi špijuniranja korisnika, u tom filmu je glupa igra, a svi lude za njom. Molim sve ljude koji još imaju kontrolu nad svojim mozgom da ne igraju tu igru. Kasnije ćete mi biti zahvalni.
Opet nisi popio terapiju? Najjaci su mi ovakvi seljaci, ubiti ne seljaci oni su pošteni, vrijedni i radišni, ovakvi primitivci kad generaliziraju o ljudima na temelju fucking igre. Ti si mi u rangu onih alapača što krive PUCAČINE za svo zlo na svijetu. OK jasno mi je, jalan si pojedinac kojega to trenutno ne zanima i nemaš vjerojatno ništa u zivotu što te veseli pa se smatras prozvanim da pametuješ. Kolicinu gluposti koje si tu nadrobio teško moze dostic normalna osoba. Pokemon na glavi premijera... W T F
Ništa preostaje ti svoj najdrazeg autora Zrinku K. čitat i blaogoslivljat nas idalje svojim mudrostima. Hvala.
Pitam se ako odem na Island i prošećem se do Hekla vulkana hoću li naći kojeg pokemona tamo?
u predizborna vremena pokemoni se najčešće traže u tuđem dupetu.
Jedino mi je žao Slovenaca bez putovnice
Ja nakačio joystick na poke go pa lutam okolo iz fotelje. Malo u Dubrovnik, malo u Minken, malo na Jelačićev, vidio i Pariz.. Kad zakucam u limit pobrišem duple pa opet.
Ja nakačio joystick na poke go pa lutam okolo iz fotelje. Malo u Dubrovnik, malo u Minken, malo na Jelačićev, vidio i Pariz.. Kad zakucam u limit pobrišem duple pa opet.
neznam jel jadnije da imaš potrebu cheatat u ovoj igrici il to sto se jos hvalis s tim...
neznam jel jadnije da imaš potrebu cheatat u ovoj igrici il to sto se jos hvalis s tim...
Što nebi imao potrebu? Zabavljam se kad imam vremena a igrica je pay to win bazirana +manipulacija ponašanja/kretanja pa be čisto zaboli jeli cheat ili nije. Zasigurno nebi igrao da moram bavuljati okolo kao muha bez glave .
Hebeš šetnju kad blejiš u mobitel konstantno.