Pipsi na USB sticku

poruka: 50
|
čitano: 9.320
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pipsi na USB sticku".
15 godina
Pipsi na USB sticku

hvale vrijedno i povoljno iako ih previše ne volim,od tih zagrebačkih grupa više volim azru i haustor,kad bi i ostali sljedili ovaj primjer, a to što je rekao o pločama je u pravu ,glazbu koja je snimana digitalno tiskati na analaogni medij nije ništa drugo nego dobar stari marketing,prije 20 godina su audiofili dizali cd u nebesa sad ga proklinju i uzdižu u nebesa ploču,tako isto i sa HT prije su to dizali u nebesa e sad je standard stereo,dolje audiofili i njihov snobizam i elitizam

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 20:23 (blackalbum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Pipsi na USB sticku

Fora. Smijeh

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
16 godina
Pipsi na USB sticku

Od kada je MP3 "jedinstveni format glazbenog zapisa"?!

Pretpostavljam da se mislimo način prodaje glazbenog zapisa ili nešto slično..

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Pipsi na USB sticku

Ovo je odlična stvar! Šteta što je naklada tako mala...

Neka ovo posluži ostalim govnarima na našoj estradi kao primjer jer poneki njihovi albumi ne vrijede ni kur*a a koštaju više od ovoga. Naravno, poslije toga se još žale i na piratluk, a albume im svakako nitko ne bi kupio.

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pipsi na USB sticku

zapravo mi ga je jako žao  Neodlučan

ne preostaje mu drugo nego potegnuti za nekim ekstremnim mjerama; i dobro je rekao - naći će se maksimalno za 4 dana i na torrentovima i na warez forumima.

Priznajem da i sam MP3 i drugi materijal nabavljam isključivo ilegalnim putem, pri tome nemam nikakvo grizodušje. Ovaj put međutim, nekako mi je krivo zbog toga ... i stoga njihov materijal neću skinuti ! (iskreno, jer ih kao grupu ne mogu smisliti, dosadni su mi za popi*diti)

:-)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
RE: Pipsi na USB sticku

ovi je super ideja za 140   inešto kuna imaš sve albume koji su ripani na kvalitetnih 320 ovakvu kvalitetu ne možeš naći na internetu,možeš ali rijetko,najviše   ima transkodinga i lošeg ripa

15 godina
protjeran
Pipsi na USB sticku

a sta ako ovaj stick dodje u ruke pravim autorima pjesama?

nek se drze hrvatskih radiostnica i CD shopova jer bi ih ovo moglo vise kostat nego sto ce im donijet.

2 2 hvala 0
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

ovi je super ideja za 140   inešto kuna imaš sve albume koji su ripani na kvalitetnih 320 ovakvu kvalitetu ne možeš naći na internetu,možeš ali rijetko,najviše   ima transkodinga i lošeg ripa

a zasto bi neko ko nije gluh zelio imat diskografiju od pipsa?

15 godina

samo sam naveo kao dobar prijedlog i drugim grupama,od ove grupe možda je najkvalitetnija himna dinamu iako sam iz dalmacije ali se kvaliteta cijeni

17 godina
neaktivan
surki kaže...

a sta ako ovaj stick dodje u ruke pravim autorima pjesama?

nek se drze hrvatskih radiostnica i CD shopova jer bi ih ovo moglo vise kostat nego sto ce im donijet.

hahahahahaha

svaka čast na opažanju Smijeh

15 godina

tada prljavo kazalište ni u snu ne smije izdati svoje pjesme na usb-u jer ako se originalni autori tih pjesama dokopaju tog usb-a sve će im pjesme proglasit plagijatima pa će ih ganjati na sudu

17 godina
moderator
DamageHigh kaže...

Piše: "...predstavljen  (barem u nas) jedinstveni format glazbenog zapisa. Cijela diskografija grupe Pips, Chips & VideoClips u izdanju MenArta objavljena je na posebnom USB sticku".

Dakle - jedinstveno (barem u nas) je objavljivanje cijele diskografije na USB sticku a ne u MP3 formatu. 

Ukoliko ti misliš da je uobičajena stvar objaviti cijelu diskografiju na USB-u za 149,99kn  - navedi par primjera, pa ću dopuniti vijesti i navesti te u njoj kao izvor informacije.

16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

tada prljavo kazalište ni u snu ne smije izdati svoje pjesme na usb-u jer ako se originalni autori tih pjesama dokopaju tog usb-a sve će im pjesme proglasit plagijatima pa će ih ganjati na sudu

Pojasni mi malo ovo?

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
15 godina

pa poznato je da su prljavci skloni plagiranju to jest imaju svoje uzore u svojim pjesmama

16 godina
neaktivan
Pipsi na USB sticku

To su legenda koje se svega sjete i svaka im čast!!!

365 dana za kompom :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

pa poznato je da su prljavci skloni plagiranju to jest imaju svoje uzore u svojim pjesmama

Prvi glas frende. Nisam imao pojma, a imam njihovu diskografiju na disku... Osmijeh

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
17 godina
blackalbum kaže...

da, svi veliki hitovi su plagijati, a dok treba dokazat niko nema pojma

15 godina

uzori su im u2,dire straits ,bruce springsten i još poneki to je dosta poznato ,nisam rekao da su baš doslovno kopirali ali jako se osjeti utjecaj ovih bendova,poslušaj malo pozornije

16 godina
Pipsi na USB sticku

Jedno je imati uzora u svojim pjesmama, a drugo napraviti čisti plagijat, kao recimo

. Smijeh

Tko visoko leti, štedi gorivo.

0 0 hvala 0
16 godina
Aron kaže...
DamageHigh kaže...

Piše: "...predstavljen  (barem u nas) jedinstveni format glazbenog zapisa. Cijela diskografija grupe Pips, Chips & VideoClips u izdanju MenArta objavljena je na posebnom USB sticku".

Dakle - jedinstveno (barem u nas) je objavljivanje cijele diskografije na USB sticku a ne u MP3 formatu.

Ukoliko ti misliš da je uobičajena stvar objaviti cijelu diskografiju na USB-u za 149,99kn  - navedi par primjera, pa ću dopuniti vijesti i navesti te u njoj kao izvor informacije.

Ma shvatio sam ja što si htio reći, samo što ja to ne bih nazvao formatom...

Iako..ipak ti znaš bolje, pa neka bude..;)

Btw. guba potez...

Ja nikad ne bi kupio album od njih (pa niti skinuo), a ovako se možda za kupnju odluče i neki koji ih ne slušaju, ali im je fora stick..=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 21:58 (DamageHigh).
15 godina

zašto mp3 nebi bio format?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 22:00 (blackalbum).
16 godina

Ne MP3. Aron je oblik prodaje na USB-u nazvao formatom..

17 godina
neaktivan
Pipsi na USB sticku

LOL Osmijeh

mp3 u 2010....Strašno

USB od 2GB u 2010 ...Strašno

Peace and Love _ Frankenstein Build

1 2 hvala 0
15 godina

što fali mp3 na 320 kb / s   kad album doma kodiraš na tim postavkama u kvalitetnom riperu ni šišmiš neće otkriti razliku,drugo je ono smeće što je na internetu,loši ripovi i transkodiranje,ja sam se uvjerio da 128 kb/s doma ripan kvalitetnim programom bolje zvuči od bilo koje glazbe skinute s interneta

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 22:10 (blackalbum).
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

samo sam naveo kao dobar prijedlog i drugim grupama,od ove grupe možda je najkvalitetnija himna dinamu iako sam iz dalmacije ali se kvaliteta cijeni

da samo se ta himna dinamu inace zove "you'll never walk alone" i himna je jednog drugog kluba :)))

uzevsi u obzir da ovo nije portal za navijacka prepucavanja nego za informaticku tehnologiju ogu reci samo WOW! bravo pipsi, izdavanjem glazbee na sticku originalni ste ko i let 3 sa praznim albumom koji je originalniji od praznog albuma franka zappe iz '71.

17 godina
blackalbum kaže...

što fali mp3 na 320 kb / s   kad album doma kodiraš na tim postavkama u kvalitetnom riperu ni šišmiš neće otkriti razliku,drugo je ono smeće što je na internetu,loši ripovi i transkodiranje,ja sam se uvjerio da 128 kb/s doma ripan kvalitetnim programom bolje zvuči od bilo koje glazbe skinute s interneta

FLAC, Monkey's Audio, Wavpack, TAK, wma lossless i apple lossless... pad cijene pohrane podataka dozvoljava čuvanje kolekcije glazbe u tim oblicima.

A što se lossy formata tiče, aac i ogg su tehnološki daleko napredniji kodeci od mp3ja... no to su i dalje perceptualni kodeci, razlike među njima, a i između originala i svakog od njih ponaosob na tako visokom bitrateu je nemoguće detektirati, osim u slučaju killer sampleova na kojima poneki od njih padaju.

Ne znam gdje skidaš glazbu, preporučio bih ti online dućane gdje se legalno skida glazba u tim formatima, pa nećeš imati problema sa loše kodiranom glazbom.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
17 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

to je shit
kolekcionar sigurno neće kupiti glazbu u mp3
Ovo je čisti komercijalni trik (USB u obliku Rakete (Super)Smijeh ) Cool
Hm...tko voli nek izvoli, Lossless Always

mp3 u 128 kB/s :rolleyes:Cool

Btw. nema veze koji program koristiš, bitne su postavke encodera

Peace and Love _ Frankenstein Build
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 22:18 (Verbatim).
15 godina
protjeran
blackalbum kaže...

x

bodalec je cak i izgledom plagijat.

soulfingers kopraju blues brotherse i ponose se tim. a od ovih nasih "originala" tipa prljavci, pipsi, oliver, miso, let3, belan, novkovic.....(99% tj svi) mi je muka.

daj ljudi, pokusajte nesto svoje napraviti pa mozda ljudi nesto i kupe. uzasno je licemjerno to sto se vi konstantno zalite na pirate koji neovlasteno kopiraju vasu glazbu a najveci ste pirati upravo vi.

gibboni mi je dosadan i bas ga ne volim a imam njegov album.

btw. posjedujem oko 500 originalnih CD-a i otprilike isto toliko ploca.

15 godina
protjeran
Aron kaže...
DamageHigh kaže...

Beskrajno cijenim tvoj avatar.

mislis li da je lokalni pirat koji prodaje igricu ili program na usb sticku vrijedniji od ostalih koji prodaju CD-e.

jedino pohvalno u ovom aktu je to sto su izvodjaci svjesni da je medij puno vrijedniji nego sadrzaj.

15 godina

pa i ja kupujem cd-e imam ih preko 200 komada ali što fali ovoj diskografiji, ako ti to ne paše kupi cd jedan po jedan

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice