Pakistan blokira pristup Youtubeu

poruka: 20
|
čitano: 2.556
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pakistan blokira pristup Youtubeu".
17 godina

Fanatici! Nisam ni znao da imaju internet.. :-D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pakistan blokira pristup Youtubeu
To da Pakistan blokira pristup YouTubeu ,to je na neki način smiješno :-)
--
Why?To samo oni znaju...
17 godina
neaktivan
Do toga dolazi kad je vjera na vlasti.
To ni u jednoj državi nije dobro.
Pogotovo u južnom dijelu zemaljske kugle.
Oni iz onog ćoška nisu baš svoji.
Zašto nebi imali internet?
Znaš i sam koliko ima mogućnosti da se pristupi internetu
17 godina
neaktivan

Ne samo da su blokirali pristup toj stranici, već su po nekim medijima oni krivi za to što je Youtube bio offline par sati...

Evo i link na BBCjev članak koji govori o tome.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7262071.stm

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kaj oni fakat imaju internetIznenađen

tenis junkei
17 godina
neaktivan
Nemaju oni internet nego pristup internetu.
Zašto ne?
Modem
Dsl
Preko mobitela
..........
Naćina ima dosta.
Samo se treba sjetit
17 godina
LUXX kaže...
Zašto nebi imali internet?
Znaš i sam koliko ima mogućnosti da se pristupi internetu

Sarkazam ;) S obzirom da tlace svijetk oko sebe, tko bi rekao da imaju zanimanje i za internet :)
17 godina
neaktivan
Tako šire svoju propagandu.
Teško da samo surfaju ili skidaju filmove ili chataju.
Oni ga koriste u druge svrhe
17 godina
I jos su dvolicni.. Karikature ne mogu biti online ali recimo snimka javnog smaknuca na trgu je ok..
17 godina
protjeran

Jasna stvar, brane svoju religiju i štuju svoje svetinje, kod njih su najveće vrijednosti vjera, obitelj, dom, žena, dok su kod nas posao, kuća, gluposti raznorazne i samo na taj način treba gledati ovaj postupak...nadalje ako baš hoćete, moral kršćanskih zemalja Europe počeo je naglo padati nakon zbivanja šezdesetih, te je u stalnom padu,....... na početku ovog stoljeća možemo reći da su trgovina, komunikacija i tehnika danas nastavile drugim metodama potvrđivati ono što su jučer potvrđivale država, ideologija i vojna sila, a to je potpune dominacije svijetom.....

.....netko reče da na valja vjerska država? Eh, dragi moji i danas mi imamo "vjersko" uređenje države, samo je druga vjera, naime liberalno-demokratsko društvo čovjeka svodi na objekt, pretvarajući građane u potrošače robovne trgovine, dajući vrijednost kriterijima trgovinske koristi...gospodarska sfera je preuzela političku sferu prikazujući se kao posljednja istina u međuljudskim odnosima.....a negdje je to knjiga napisana prije par stoljeća....

.....islam se u svom samorazumijevanju temeljito razlikuje od zapadnog društva vrijednosti, on ima posve drugačiji totalitet životnog poretka, on obuhvaća jednostavno sve, njegov je životni poredak drugačiji od našeg.....

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina

Pakistan ima i balisticke i nuklearne rakete i mislim da nije toliko nerazvijen kao sto mislite.

Ko na balkanu i nasu okolinu ima nuklearake ?

PS: Nisam pro-pakistanski orientiran, no secam se vremena kad smo se salili sa kinezima, bugarima, romancima i ne znam cime,

a sad je Kina jedna od najvecih tehnoloskih i voenih sila, Bugarija i Romanija u EU itd itd

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iako nisam za ekstremne mjere ja se donekle i divim tim ljudima jer oni štite ono u što oni vjeruju, mene osobno živcira kada "veliki kršćani" psuju boga,smiju se na božji račun itd.... iako nisam vjernik poštujem to da oni barem još smatraju vjeru svetom i ne žele dopustiti da se njihova vjera ismijava.
17 godina

Zanimljiv je njihov mentalitet.

Recimo, oni uzgajaju mak i rade bazu za heroin koju prodaju na Zapad, zajedno sa opiumom. Po njima je to dobro jer droga odnosi zivote na nevjernickom Zapadu a to spada u novu "spanjolsku inkviziciju" i njihov "Sveti rat protiv nevjernika". S tim da 90% proizvodnje heroina u svijetu otpada na Afganistan, koji je prvi priznao neovisnost Kosova - nova ruta droge za EU.

Apsurd u svemu tome je sto Afganistan ima, naravno, najveci broj ovisnika o heroinu (po postotku stanovnistva).

Toliko o religiji i moralu :)

17 godina

Moram se nadovezati ovo oko heorina i opijuma.

Poznato je da je Afganistan najveci svjetski proizvođac heroina kojim se snadbjeva Zapad. Dok je Talibanski rezim bio na vlasti skoro pa su iskorijenili proizvodnju istog, tako sto su hvatali proizvođace  pa im lomili ruke i noge, sto je druge opametilo i odgovorilo.

Sve skoro dok nije USA okupirala zemlju i  Afganistan ponovo procvjetao i zauzeo No1 mjesto po proizvodnji heroina, nije da ih branim ali istina se mora reci. Ovo su cinjece koje malo ko zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado kaže...

Recimo, oni uzgajaju mak i rade bazu za heroin koju prodaju na Zapad, zajedno sa opiumom. Po njima je to dobro jer droga odnosi zivote na nevjernickom Zapadu a to spada u novu "spanjolsku inkviziciju" i njihov "Sveti rat protiv nevjernika". S tim da 90% proizvodnje heroina u svijetu otpada na Afganistan, koji je prvi priznao neovisnost Kosova - nova ruta droge za EU.

Apsurd u svemu tome je sto Afganistan ima, naravno, najveci broj ovisnika o heroinu (po postotku stanovnistva).

@dado - ne znam jesi li znao (da, da, i ja sam se šokiraoIznenađen)...ali vidi vraga...kažu mi da su Pakistan i Afganistan, ustvari, 2 različite države...Namigiva

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2008 2:54 (zz22).
17 godina
zz22 kaže...
dado kaže...

@dado - ne znam jesi li znao (da, da, i ja sam se šokiraoIznenađen)...ali vidi vraga...kažu mi da su Pakistan i Afganistan, ustvari, 2 različite države...Namigiva

Hehe ;) Mislim da je Dado govorio generalno o licemjerju u islamskim zamljama, nevažno jel je to pakistan, afganisan, abcgistan...
17 godina
zz22 kaže...

Bio u Afghanistanu, u Pakistan nismo usli zbog sigurnosti. Tak da znam da su 2 razlicite drzave :) i to susjedne ;) Ali moj post se odnosio na Islamske zemlje, ne striktno Pakistan.
17 godina
neaktivan
dado kaže...

Recimo, oni uzgajaju mak i rade bazu za heroin koju prodaju na Zapad, zajedno sa opiumom. Po njima je to dobro jer droga odnosi zivote na nevjernickom Zapadu a to spada u novu "spanjolsku inkviziciju" i njihov "Sveti rat protiv nevjernika".

Sasvim tipična predrasuda o islamu (injected by americans to your brain)Smijeh. Svaki, imalo načitaniji čovjek, zna da to nije tako. Ti ratovi, i sve te neke stvari su zapravo krivo tumačenje (ili namjerno izvrćanje) Kurana. To ti je slično kao kod nas kada netko krivo tumači bibliju pa osniva neke sekte gdje se žrtvuju ljudi, prave rane po sebi itd. Jesi znao da islam zagovara poštovanje drugih religija, isto kao što to i kršćanstvo radi?

CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ
2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
Proputovao sam od Turske pa do podnozja Himalaja. Tak da se ne radi o nekoj predrasudi. Vidio sam ogromna polja maka, seljake kako kuhaju heroin (samo dugo kuhas i treba ti puno vode hehe), pricao sa ljudima. Seljaci nisu tako zaludjeni. Njima je bitno da zarade za svoju obitelj. Imaju deal sa pobunjenicima. Oni im cuvaju polja maka i marihuane a za uzvrat traze veliki dio zarade (koja je jako mala u odnosu ulicnih cijena) za financiranje "svetog rata protiv zapada". Seljak tu nije kriv, on ne zna nista drugo uzgajati niti ima bas neki izbog kultura za uzgoj.

Ne osudjujem ja Islam nego te ekstremiste koji tlace sve oko sebe, ukljucujuci vlastit narod. A za sve je kriva Amerika sa svojim osvajackim nagonima.
17 godina
neaktivan

Povukli su blokadu.

Nije dugo trajalo. Smijeh

http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7262071.stm

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
1