Fanatici! Nisam ni znao da imaju internet.. :-D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
--
Why?To samo oni znaju...
To ni u jednoj državi nije dobro.
Pogotovo u južnom dijelu zemaljske kugle.
Oni iz onog ćoška nisu baš svoji.
Zašto nebi imali internet?
Znaš i sam koliko ima mogućnosti da se pristupi internetu
Ne samo da su blokirali pristup toj stranici, već su po nekim medijima oni krivi za to što je Youtube bio offline par sati...
Evo i link na BBCjev članak koji govori o tome.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7262071.stm
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
kaj oni fakat imaju internet
Zašto ne?
Modem
Dsl
Preko mobitela
..........
Naćina ima dosta.
Samo se treba sjetit
Znaš i sam koliko ima mogućnosti da se pristupi internetu
Teško da samo surfaju ili skidaju filmove ili chataju.
Oni ga koriste u druge svrhe
Jasna stvar, brane svoju religiju i štuju svoje svetinje, kod njih su najveće vrijednosti vjera, obitelj, dom, žena, dok su kod nas posao, kuća, gluposti raznorazne i samo na taj način treba gledati ovaj postupak...nadalje ako baš hoćete, moral kršćanskih zemalja Europe počeo je naglo padati nakon zbivanja šezdesetih, te je u stalnom padu,....... na početku ovog stoljeća možemo reći da su trgovina, komunikacija i tehnika danas nastavile drugim metodama potvrđivati ono što su jučer potvrđivale država, ideologija i vojna sila, a to je potpune dominacije svijetom.....
.....netko reče da na valja vjerska država? Eh, dragi moji i danas mi imamo "vjersko" uređenje države, samo je druga vjera, naime liberalno-demokratsko društvo čovjeka svodi na objekt, pretvarajući građane u potrošače robovne trgovine, dajući vrijednost kriterijima trgovinske koristi...gospodarska sfera je preuzela političku sferu prikazujući se kao posljednja istina u međuljudskim odnosima.....a negdje je to knjiga napisana prije par stoljeća....
.....islam se u svom samorazumijevanju temeljito razlikuje od zapadnog društva vrijednosti, on ima posve drugačiji totalitet životnog poretka, on obuhvaća jednostavno sve, njegov je životni poredak drugačiji od našeg.....
Pakistan ima i balisticke i nuklearne rakete i mislim da nije toliko nerazvijen kao sto mislite.
Ko na balkanu i nasu okolinu ima nuklearake ?
PS: Nisam pro-pakistanski orientiran, no secam se vremena kad smo se salili sa kinezima, bugarima, romancima i ne znam cime,
a sad je Kina jedna od najvecih tehnoloskih i voenih sila, Bugarija i Romanija u EU itd itd
Zanimljiv je njihov mentalitet.
Recimo, oni uzgajaju mak i rade bazu za heroin koju prodaju na Zapad, zajedno sa opiumom. Po njima je to dobro jer droga odnosi zivote na nevjernickom Zapadu a to spada u novu "spanjolsku inkviziciju" i njihov "Sveti rat protiv nevjernika". S tim da 90% proizvodnje heroina u svijetu otpada na Afganistan, koji je prvi priznao neovisnost Kosova - nova ruta droge za EU.
Apsurd u svemu tome je sto Afganistan ima, naravno, najveci broj ovisnika o heroinu (po postotku stanovnistva).
Toliko o religiji i moralu :)
Moram se nadovezati ovo oko heorina i opijuma.
Poznato je da je Afganistan najveci svjetski proizvođac heroina kojim se snadbjeva Zapad. Dok je Talibanski rezim bio na vlasti skoro pa su iskorijenili proizvodnju istog, tako sto su hvatali proizvođace pa im lomili ruke i noge, sto je druge opametilo i odgovorilo.
Sve skoro dok nije USA okupirala zemlju i Afganistan ponovo procvjetao i zauzeo No1 mjesto po proizvodnji heroina, nije da ih branim ali istina se mora reci. Ovo su cinjece koje malo ko zna.
Recimo, oni uzgajaju mak i rade bazu za heroin koju prodaju na Zapad, zajedno sa opiumom. Po njima je to dobro jer droga odnosi zivote na nevjernickom Zapadu a to spada u novu "spanjolsku inkviziciju" i njihov "Sveti rat protiv nevjernika". S tim da 90% proizvodnje heroina u svijetu otpada na Afganistan, koji je prvi priznao neovisnost Kosova - nova ruta droge za EU.
Apsurd u svemu tome je sto Afganistan ima, naravno, najveci broj ovisnika o heroinu (po postotku stanovnistva).

Recimo, oni uzgajaju mak i rade bazu za heroin koju prodaju na Zapad, zajedno sa opiumom. Po njima je to dobro jer droga odnosi zivote na nevjernickom Zapadu a to spada u novu "spanjolsku inkviziciju" i njihov "Sveti rat protiv nevjernika".

2 GB RAM 667MHZ
ASUS 7300 GT @ 475/920
Ne osudjujem ja Islam nego te ekstremiste koji tlace sve oko sebe, ukljucujuci vlastit narod. A za sve je kriva Amerika sa svojim osvajackim nagonima.
Povukli su blokadu.
Nije dugo trajalo.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/7262071.stm
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication