Nvidijini novi driveri prže kartice?

poruka: 143
|
čitano: 17.547
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidijini novi driveri prže kartice?".
15 godina
protjeran
RE: Nvidijini novi driveri prže kartice?

Bilo bi lijepo vidjeti jednu 260GTX za 800-900kn...

Pitam se šta im toliko diže cijenu (nVidija).

Dali imaju previše neispravnih jezgri na samom wafferu?

Ili zbog same činjenice da moraju plaćati kućama da optimiziraju igre za njih. Pitam se pitam...

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina
protjeran
Don Kihoty kaže...

Bilo bi lijepo vidjeti jednu 260GTX za 800-900kn...

Pitam se šta im toliko diže cijenu (nVidija).

Dali imaju previše neispravnih jezgri na samom wafferu?

Ili zbog same činjenice da moraju plaćati kućama da optimiziraju igre za njih. Pitam se pitam...

razlog zasto je nvidia u umjetnoj nestasici sa gt200(b) chipovimaNamigiva

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
16 godina
protjeran

Kupio ti ATI ili Nvidia grafu realno gledano vise ti se isplati ATI

nego Nvidia samo zato sto za njih rade igre i optimiziraju.

Ali u zadnje vrijeme se saznaje puno muljanja sa strane Intela

i Nvidie zato vise vjerujem ATI-ju i njegovoj kvaliteti.Bolje da mi

ne valja neki Hardware,nego da zbog nekog software-a otidje u

bananu cijeli komp.(To pisem u vezi DRIVERA od Nvidie).

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa da inače po meni je i ATI imao uvijek i konkurentne i isto kvalitetne grafičke kao Nvidia. Samo su razrađeni slabije driveri nego Nvidie ... Bar par puta u godini neki veći il manji kiks. A i to ako ništa drugo barem ne crkavaju grafičke kao sad nekomeNevinašce

she caught me off my guard amazes me the will of instinct
15 godina
neaktivan
starac kaže...

ne uopće,

tebi će izgorit odmah jer imaš pasivno hlađenje, misli maooooo!

17 godina
odjavljen
Plahi kaže...
starac kaže...

ne uopće,

Aj ti misli malo. Kako će driver na pasivnom hlađenju ostaviti smanjen ventilator kojeg nema?

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
15 godina
neaktivan
MrBlc kaže...
Plahi kaže...
starac kaže...

ne uopće,

Aj ti misli malo. Kako će driver na pasivnom hlađenju ostaviti smanjen ventilator kojeg nema?

a ko kaže da ti driveri samo smanjuju brzinu venta, kartica ti može izgorit i od preopterećenja uzrokovanog tim driverima,ja sam imo prije takvu sličnu karticu i rastopila mi se (geforce 7600gs)

17 godina
odjavljen
Plahi kaže...

a ko kaže da ti driveri samo smanjuju brzinu venta, kartica ti može izgorit i od preopterećenja uzrokovanog tim driverima,ja sam imo prije takvu sličnu karticu i rastopila mi se (geforce 7600gs)

A da ja pročitati članak koji komentiraš: "driveri sa sobom donose i puno ozbiljniji bug koji sprječava automatsku regulaciju brzine rada ventilatora na kartici, pa se ovaj vrti presporo i ne hladi dovoljno"

15 godina
neaktivan

Objasnio si decku neke stvari nemoj vise da ga brukas... :))

Trky
15 godina
neaktivan

Koja serija tih nvidijinih drivera je u banani

ak tko znam nek napiše ,hvala

dnl
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

http://www.bug.hr/vijesti/nvidijini-novi-driveri-prze-kartice/100901.aspx

evo ti vijest-ugl oni od ožujka. sry nezz točno koji jer ja sam ATIxD

a mulatto an albino a mosquito my libido yea
17 godina
odjavljen
roki kaže...

Koja serija tih nvidijinih drivera je u banani

ak tko znam nek napiše ,hvala

Zar je tako teško kliknut na članak:

15 godina
neaktivan

j..... dečko nisam ga vidio,molio sam za pomoć a ne za pametovanje 

dnl
17 godina
neaktivan

Pazi sad..ja ko mali dobrica iz prve klupe saslušam profesora iz Nvidie, instaliram prije cc.mjesec dana te problematične drivere, sve radi OK. Malo se zabrinem kad je počela ova afera oko "pržečih drivera" i čim je izašla nova ver. instaliram. Mislim se  : ako je i bilo neke frke nije meni, ja imam stariju karticu (8600GT), a ovi novi driveri rade OK. (SIC)

Došlo proljeće, stroj se počeo malo grijat i ja uključim RivaTuner ( palim ga samo zato jer kroz njega  naprdim vent da radi na 100% nonstop) kad ono Temp 51-55-62-70C za deset sekundi.. i krrr  sve na kocke. Bržebolje pogasim, restartam- opet isto. Hm, pogasim Riva tuner- sve OK. Pogledam vent 30%. OK- probajmo ponovo-RivaTuner vent 60%..radi-da skratim: Vent mi na 30% i 55% radi istom brzinom, na 62% uspori da ga mogu očima pratit kako vrti a na 64% se pogasi. Ponovim postupak sa SVIM driverima koje imam u pričuvi čak i s onim što je prije 2 godine došao s karticom..isti slučaj. Kojim alatom (sem RivaTuner i Speed fun) da provjerim mogu li dignut brzinu venta na 100% (nemam te kontrole u BIOS)?

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ajde ti za početak ispuši hladnjak na grafi pomogućnosti sa kompresorom

pa uvjek stigneš dizat brzinu venta

dnl
17 godina
neaktivan
roki kaže...

ajde ti za početak ispuši hladnjak na grafi pomogućnosti sa kompresorom

pa uvjek stigneš dizat brzinu venta

hehm nebih se trudio pisat ovoliki roman da nisam prije prekopao sve po ploči,na ploči, oko ploče, oko kuće i po vrtu...ja inače PEREM ventilatore i hladnjake u kadi. Čuo sam da neki peru i MBO, ali se nekako ne usudim.

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
neaktivan
JEL SE ŠALIŠ ILI TI TO OZBILJNO ŠTO SE PRANJA TIČE
dnl
17 godina
neaktivan
roki kaže...
JEL SE ŠALIŠ ILI TI TO OZBILJNO ŠTO SE PRANJA TIČE

naravno da se ne šalim, izvadiš vent, hladnjak, sve te đinđe potopiš u mlaku vodu sa šamponom za (neku) kosu, pustiš da odstoji par min, izvadiš, posušiš, pobrišeš, nova pasta i kao iz tvornice. NIKAD još nisam imao problema, a sve fino, nema masti, praha, dlaka..ali, ponavljam, na ovom forumu sam čitao da lik PERE matičnu (skine proc) u kadi..malo me frka iako zvuči logično.

IBM ( I Blame Microsoft)
15 godina
neaktivan

Ja to fino izderem sa kompresorom i nema te prašine i drugih gluposti koje bi mogle ostat

kak lik  može  matičnu prat pod vodom kad uđe u sve one konektore ,pinove i druge gluposti ali kak vele SVAKA BUDALA SVOJE VESELJE IMA

A ZAŠTO JE U TVORNICI HERMETIČKI ZAPAKIRAJU I STAVE U KUTIJU KAD I POD VODU MOŽE?????

dnl
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:15 (roki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
micho0305 kaže...

naravno da se ne šalim, izvadiš vent, hladnjak, sve te đinđe potopiš u mlaku vodu sa šamponom za (neku) kosu, pustiš da odstoji par min, izvadiš, posušiš, pobrišeš, nova pasta i kao iz tvornice. NIKAD još nisam imao problema, a sve fino, nema masti, praha, dlaka..ali, ponavljam, na ovom forumu sam čitao da lik PERE matičnu (skine proc) u kadi..malo me frka iako zvuči logično.

Vjerojatno ti je ventilator ošao. Hladnjak - sam aluminijski blok i ja perem, ali ventilator ni slučajno. Druga mogučnost je da ti je ventilator ostao mokar i da je djelomično spalio kontroler na grafičkoj. Isto bi ti se dogodilo s matičnom (u biti još i gore).

Šteta što je HoS zatvoren!

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:30 (MrBlc).
16 godina

Na najnovijoj verziji Nvidia drivera,trza HD video i ima problema s reprodukcijom .mkv formata. I ako je od Nvidie,previše je ! Inače,koristim Media center i AVC Core codec...

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.4.2010 23:35 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MrBlc kaže...
micho0305 kaže...

Vjerojatno ti je ventilator ošao. Hladnjak - sam aluminijski blok i ja perem, ali ventilator ni slučajno. Druga mogučnost je da ti je ventilator ostao mokar i da je djelomično spalio kontroler na grafičkoj. Isto bi ti se dogodilo s matičnom (u biti još i gore).

Šteta što je HoS zatvoren!

He, he, he, da dugo je zatvoren, trebalo bi ga otvoriti.

Neki ovdje na forumu previše ozbiljno shvataju svoje pc "ljubimce". Prvi puta čujem da netko pere bilo kakve dijelove.

Nema te prašine koju jedna četkica i malo papira ne mogu očistiti.

It's good to be smart - It's smarter to be good
17 godina
neaktivan
boxer kaže...

Neki ovdje na forumu previše ozbiljno shvataju svoje pc "ljubimce". Prvi puta čujem da netko pere bilo kakve dijelove.

Nema te prašine koju jedna četkica i malo papira ne mogu očistiti.

ej, odosmo OffTop- šta niste osjetili dozu ironije( reče Doktor iz Zvjezdanih staza)..Neš ti ljubimca (pogledaj pod moj PC) stara krama,miši mi ulaze u njega

IBM ( I Blame Microsoft)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice