Nvidijini novi driveri prže kartice?

poruka: 143
|
čitano: 17.537
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nvidijini novi driveri prže kartice?".
17 godina
neaktivan

Sad u ATI-u/AMD-u negdje trljaju ruke...Smijeh

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
31 1 hvala 0
16 godina
protjeran

Death to Nvidiaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!Cool

born to be gamer
Moj PC  
3 30 hvala 2
16 godina
neaktivan

Ajde još nekak se pomiriti sa činjenicom da ti preformanse u starcraftuII nisu na razini.

No kad ti obični driveri sprže komplet grafu to je več JAAAAAAAAKKKOOO ozbiljni problem.

Ajmo svi tužit Nvidiu za pokušaj sabotaže naših grafa.Uh sva sreča kaj nisam skidal te nove drivere za sestrin komp(na kojem je GTX275).Cool

Istina je oko nas,a laž još više.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.3.2010 14:33 (microman).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nvidijini novi driveri prže kartice?
Spaz kaže...

Pa nek trljaju ajde da njima jadnima nekad padne sjekira u med.

Zadnja dobra nvidija je za mene bila geforce 2 gts koj je radila savršeno, čak je i doom 3 potegnula bila. Nakon nje sam imo 4 orku koja je crkla, nakon toga sam uzeo 4850 i kartica je super. Nvidija je oduvijek imala problema s driverima, šta će ti najbrži hardware kad nemaš dobre drivere za njega.

Više nikad neću kupi nvidia grafičku.

Random chance seems to have operated in our favor.
17 godina
neaktivan
Ma daj !

8 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Spaz kaže...

Već mjesecima oni trljaju ruke, ovo je samo šlag na tortu !

Nisam BRAD, ali znam PIT !
15 godina
odjavljen

Meni radi sve genijalno, perfomanse u BC2 su najviše porasle. BTW, nikad problema nisam imao sa nvidiom i njenim driverima. Dok još kad sam imao HD4850 Annoo 1404 je imao artifakte u DX10 modu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Groza kaže...
Spaz kaže...

Već mjesecima oni trljaju ruke, ovo je samo šlag na tortu !

S obzirom na nvidijino prljavo tržišno igranje (the way its ment to be played) drago mi je radi ati-ja, kad ne idu procesori barem grafika da dominira.

16 godina
protjeran

koja je to pljuska nvidii

timovi stručnjaka pisšu drivere i testiraju iste

kako se to moze dogoditi tako ozbiljnoj tvrtki

sramota

bas me zanima tko ce platiti glavom

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina

Nvidiji nikako da krene,trbaju zaposliti magicnog milana,da im rijesi sve probleme...

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Po sevmu ovome što se Nvidiji zadnje vrjeme događa ispada da Nvidia sama sebe želi uništit.

Pa kako se pobogu može desit da se napravi takav propust sa regulacijom ventova,zar su ljudi koji pišu drivere bili na opojnim drogama ili pak je netko namijerno sabotirao drivere.Još nijednom nisam skurio grafu sa povečim OC-om i voltmodovima i sad da mi driveri sprže grafu.Viče

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Spock kaže...
Nvidija je oduvijek imala problema s driverima, šta će ti najbrži hardware kad nemaš dobre drivere za njega.

O čemu ti pričaš???

To si mislio staviti ATI umjesto nVidie gore u rečenicu ili?!?!?!

Ovo im je valjda prvi tako ozbiljan propust koji nije još ni dokazan, ali glupo je da tema postane rat između ATI-ja i nVidie.

A ovo što se tiče najbržeg hardwarea, to definitivno gura ATI......

A što se tiće teme, nikada nisam razumio zašto ljudi idu mijenjati software ćim izađe novi?!?!

Pa to nikada nije nikoga spasilo, samo može zakomplicirati, a par dana čekanja nekada

glavu čuva =D

Glavni ko-munjara =)
16 godina
Zvekan kaže...
Spock kaže...
Nvidija je oduvijek imala problema s driverima, šta će ti najbrži hardware kad nemaš dobre drivere za njega.

O čemu ti pričaš???

Ovo im je valjda prvi tako ozbiljan propust koji nije još ni dokazan, ali glupo je da tema postane rat između ATI-ja i nVidie.

A što se tiće teme, nikada nisam razumio zašto ljudi idu mijenjati software ćim izađe novi?!?!

Pa to nikada nije nikoga spasilo, samo može zakomplicirati, a par dana čekanja nekada

glavu čuva =D

nile prvi,jos jednom prije(neznam tocno koliko godina) isti problem su imali

16 godina
protjeran
brhgzugfewu kaže...

Death to Nvidiaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!Cool

koji glupi komentar, nema dada8 (low) da vidi da na ovom forumu nema samo nvidia fanboya

I pledge no allegiance, Fuck the President's speeches, What the industry did to 'Pac they did to Jesus, Raping his vocals and destroying his message,Tryin to deport us if they can't destroy arrest us.
16 godina
neaktivan
Zvekan kaže...

O čemu ti pričaš???

glavu čuva =D

Niti AMD/ATI niti Nvidia generalno ne rade loše drivere.Dogodi se tu i tamo koja greška,ali bome nepamtim da je bilo tko od njih dvoje napravio jedan takav ozbiljan propust.Jer ovo nisu par FPS-ova manje u igrama več je problem u pregrijavanju Nvidijinih GPU-ova(sa stock hladnjacima) zbog prespore regulacije venta.

17 godina
neaktivan
Zvekan kaže...
Spock kaže...

O čemu ti pričaš???

glavu čuva =D

znam da sam se namučio s driverima za 4-ku. Nije radila kako treba s novim driverima. I znam da su svako malo prije izdavali novu verziju drivera koja rješava neki propust. Nikad nisam čuo da ATI ima problem s driverom,

ati 4850 s driverima koje sam dobio iz kutije radi dan danas.

ali to je nebitno, ne mislim ratovat ati/nvidia, nikako dao sam svoje iskustvo samo.

17 godina
neaktivan

Poz.Neki dan sam reinstal win i stavio te nove drivere.Skužio drugi dan da ne radi vent na grafi.Da li je moguče zbog drivera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zzz kaže...

nile prvi,jos jednom prije(neznam tocno koliko godina) isti problem su imali

Moguče, neznam točno....od GeForceice 2 vrtim nVidie (ne zato kaj ih preferiram, nego svaki puta kada sam

kupovao grafičku i planirao kupiti nekog ATI-a - a planirao sam često - netko bi me argumentirano odgovorio od

tog poteza, tako da sam sa nVidiama zapeo igrom slučaja), pa do ove ENGTX275, i ne sječam se sličnog propusata,

ali moguče je =)

Glavni ko-munjara =)
16 godina

Uf dobro da sam na ATI-u  
Kad ih gledam nekak mi ih je zao,  

1. prvo su rekili da se povlace kad su vidli kaj je ati napravil sa serijom 5000 
  2. drugo oni neki lazni banchmarki
  3. sad ovo :(( 
Nadam se da ce se malo trgnut i napravit konkurenciju ati-ju (cijene da padnu jos :D)

MOJ AVARTAR = JAMES HETFIELD
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Ah, meni onda ovi driveri neće bit problem s obzirom da imam musashija koji je direktno spojen na napajanje, nema tog drivera koji će mi sam pomaknut potenciometar na kućištu da mu smanji brzinuBelji se Ali mene zanima, dali je rješen onaj problem sa zadnjim driverima kad se grafa nije mogla klokat bilo koji programom, jer meni grafa dosta ovisi o kloku, i zato me je strah stavljat nove drivere. Ima netko na forumu da je propao nove drivere i provjerio to?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gogs kaže...

Poz.Neki dan sam reinstal win i stavio te nove drivere.Skužio drugi dan da ne radi vent na grafi.Da li je moguče zbog drivera?

Ako uopče ne radi, onda sumnjam da je zbog drivera. Najbolje da probaš staviti starije drivere, pa

vidiš iz prve ruke =)

Glavni ko-munjara =)
15 godina
odjavljen

Mogue je, ali ne treba biti. Možda je samo "perfect timing" daje baš vent otišo nakon reinstalacije Winsa. Probja sa starijim driverima.

[URL=http://www.neobux.com/?r=bobica257][IMG=http://images.neobux.com/imagens/banner/?u=bobica257&u3=3732154][/URL]
17 godina
neaktivan

taman san sinoć skinio ove drivere (i planira ih instalirat SAD!), hvala bogu da nije došlo do toga!

IRebic
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

driver koji je izaso prije ovog isto nije dobro radio,win7 nije ga uopce prepoznao nakon instalacije

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran

nVidia:Đavolski skupa,lažovi,nemaju dx11,loši driveri pa koji bi još driver spržio grafu??DDR3 imaju,kažu da će GTX 480 biti kao HD 5870 a zašto kao HD 5870 pa zer ne bi trebali pobjediti HD 5970??

ATI:Jeftin,pošteno sve,imaju dx11,gddr5,odlične performanse,dobri driveri za sve,HD 5970 kojem je cijena malo opala pa sad je svi rešetaju

još kad uzmete u obzir prevare sa 8800 i gts 250 samo drugo pakovanje to nema šta da se priča pa sad i ovo spaljivanje garfičkih kartica (preko 30.000 miliona ljudi koristi GTX2 seriju )pa to je skroz neozbiljno

ATI nikad nije imao prevari niti kakve lažne benchmarke,

sad kad uzađe 4xx od nvidie GTX 480 će biti skuplji od HD 5970 koji je 2 puta jači od nje

death to nvidia !!!

Moj PC  
6 7 hvala 0
17 godina
neaktivan

A sto vi napali jadne firme.....

Koliko shvacam Ati/AMD i Nvidia, Intel, Via, itd... proizvode samo chipove, i chipsete, a komplet poput graficke karte, u sto ukljucuje graficki prosecor GPU, radna memorija, Ramdac, kondenzatori itd.  pravi druga firma, poput Pcpartner (za Amd/Ati graficke ) itd..

Pa nije tu Amd/Ati i Nvidia kriva sto im ne rade , jer ne stancaju graficke kartice..

I skidajte driver maticnih grafickih karata a ne genericki od proizvodaca GPU.

Jer, firme poput Xfx, Asus, His, Gigabyte itd  prave drivere za svoje produkte,  da bi radili savrseno po svojim slozenim komponentama..Malo su promjenjeni od Ati/Nvidijevog generickog drivera, bas zato sto su razne kombinacije GPU, RAM, i slicnih dodataka..

U svakom slucaju, nema mjesta da sprdamo ko je losiji i bolji,, svi su dobri i isplativi.. AMD/Ati zasad su skupi, kad dodu Nvidijevi directx11 GPU na trzistu, opet ce ljudi trljati ruke, jer ce pasti cijena..

Ovo sad je najgore vrijeme gdje samo jedna firma dominira, pa drzi monopol, pa i nama nije isplativo...

Ako grijesim u pogledu situacije o grafickih elemenata, ispricavam se, ali... ne trebate se zamarati s tim stvarima,.

I da, preporuka je, koju imate graficku kartu od kojeg proizvodaca , skinite od njih a ne uzimajte odmah od proizvodaca GPU ,..

Zlu ne trebalo...

Adieu

Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
4 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
nVidia je uvijek bila kvaliteta a Ati kvantiteta,nikad nisam imao problema s driverima za nVidiju a svi koji imaju Ati-je imali su problema primjerice moj prijatelj na hd4670 kada je instaliro nove drivere u strangeholdu su pocele ic one zute zrake ili crta kako vec
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina

Zadnja aktualva verzija bila je 196.21. Probao sam je instalirati. Nije radio clock niti se mogao pokrenuti Nvidia Control Panel. Odmah sam napravio rollback na prijašnju verziju. Nije svako zlo za zlo. Sve u svemu,dosta bijedno za jednu Nvidiu,kojoj nije prvi put da ima problema s pisanjem softvera.Zato su bili brzi kad se iz drivera trebala izbaciti opcija "Theater mode". Podlo,pokvareno i amaterski!

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Ah, meni onda ovi driveri neće bit problem s obzirom da imam musashija koji je direktno spojen na napajanje, nema tog drivera koji će mi sam pomaknut potenciometar na kućištu da mu smanji brzinuBelji se Ali mene zanima, dali je rješen onaj problem sa zadnjim driverima kad se grafa nije mogla klokat bilo koji programom, jer meni grafa dosta ovisi o kloku, i zato me je strah stavljat nove drivere. Ima netko na forumu da je propao nove drivere i provjerio to?

Taj bug koji onemogućava overclockiranje ti je ispravljen u 196.34 beta verziji drivera.

A vezano za temu: ja sam taman pred 2,5 sata napravio clean install ovih novih drivera. Prvo me uplašio natpis na BOL-u, ali kad sam vidio da je problem vezan uz ventilator, onda sam odahnuo jer koristim RivaTuner za regulaciju ventilatora i nemam problema (a i igrao sam malo prije Battlefield i radi normalno). A i jučer sam provjerio komentare po forumima vezano za nove drivere i nitko nije imao takvih problema (mada isto više-manje svi koriste RivaTuner).

Svejedno, ozbiljan propust.

17 godina

ma to su oni namjerno napravili tako da svima riknu grafe i da se pokupuje novi fermi :)

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice