NSA agenti na terenu diljem svijeta

poruka: 11
|
čitano: 2.339
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NSA agenti na terenu diljem svijeta".
11 godina
neaktivan

Gdje se mogu prijavit za posao u ovoj Agenciji ?

FPS / RPG
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Re: NSA agenti na terenu diljem svijeta
Steve Jobs kaže...

Pošalji kontakt br na mail {#}

14 godina
odjavljen
Steve Jobs kaže...

Iskreno, nikad nebi volio raditi u jednoj firmi/agenciji/organizaciji koja je kao NSA.... Pre retardirano mi je to čime se oni bave

16 godina
neaktivan

Jel nije špijuniranje unutar druge države jednako objavi rata? Zbog ćega imaju potrebu špijunirat Njemačku npr? Nabijem ti ja tu Ameriku na onu stvar.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 23:36 (zerocool12).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kako me niste ranije prokužili?!{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Gade mi se ovi Amerikanci..

001010110011000100100001
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda se čini marginalno, ali ono što mene zanima je tko je konj koji smišlja sva ta imena. Eagle, Hawk, Raven... sve neke ptičurine. I to lovci. K'o da zapošljavaju hrpu infantilnih srednjoškolaca pa daju imena po ključu: "Znaš koje bi bilo kul ime..."

Ovaj profil je pod zaštitom Chucka Norrisa.

3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=PLofZstceDg {#}

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...
Steve Jobs kaže...

Iskreno, nikad nebi volio raditi u jednoj firmi/agenciji/organizaciji koja je kao NSA.... Pre retardirano mi je to čime se oni bave

"Tko raspolaže sa informacijom, taj vlada situacijom"... 

Otkad je svijeta i vijeka postoji potreba za raznim vrstama obavještajnog rada. 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
zerocool12 kaže...

Jel nije špijuniranje unutar druge države jednako objavi rata? Zbog ćega imaju potrebu špijunirat Njemačku npr? Nabijem ti ja tu Ameriku na onu stvar.

C3PO kaže...

Gade mi se ovi Amerikanci..

Joj pa nemojte biti naivni. Špijunira se od kad je ljudske vrste. Sve agencije na svijetu špijuniraju sve koji su im od interesa, ne samo Amerika. Pa i hrvatska presreće komunikaciju okolnih država, i one naše, itd. Čim imaš veće kapacitete i više novaca, jaču ekonomiju širiš krug. Tako je to bilo od pamtivijeka.

Samomrzeći hrvat
17 godina

Ma da živiš u Americi ili recimo Rusiji, Vel. Britaniji, drugi bi mentalni sklop imao. (odnosno velika većina društveno privilegiranog sloja)

Onda misliš da je špijuniranje negdje između nužnog zla i korisne alatke za zaštitu nacionalnih interesa.

(nacionalni interesi tipa da tvoja velika korporacija dobije adekvatne špijunske podatke u "tržišnoj" borbi s velikim korporacijama iz drugih zemalja)

Mi smo tu nigdje, tj. u sandboxu zvanom Balkan. (ali smo barem su-zaslužni za novi termin u političkom svijetu: balkanizirati)

Eto da nešto i naučimo iz članka:

Osprey = Orao ribar :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 10:30 (drag).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice