NLO-i u krađi hrvatske morske trave

poruka: 36
|
čitano: 6.712
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NLO-i u krađi hrvatske morske trave".
17 godina
Re: NLO-i u krađi hrvatske morske trave
VirtUoso kaže...

Glava i pola metra oko nje me zaboli kad vidim zato jer

{#} 

to je još i dobro, zamisli tek kad miješaju jer i jel..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
neaktivan

na slobodnoj dalmošici danas ima nekih naznaka u članku o krugovima, dinamit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovako se može pisat o svakom drugom članku jutarnjeg, indexa, ... To je kao da ja sad idem pisat da mikijev zabavnik nema veze sa stvarnim svijetom.

I još me nešto fascinira. Kako par novinski članaka i par komentara ispod odmah etiketiraju narod kao glup. Pa ja vjerujem da je 99,9% ljudi pročitalo naslov, odmahnilo rukom i otišlo dalje. Ovi što su se dali u komentiranje, vjerovatno ih se pola sprdalo. I tko se na kraju tu zapravo upecao ... Kako kaže Mat Damon u onom kockarskom filmu 'Ako za 5 min. ne nađeš naivčinu za stolom, onda si ti taj!'

Life is too short to remove USB safely

6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Zabrinjava me količina gluposti koju u trenucima dokolice konzumiram iz dnevnih novina. 

1 0 hvala 0
16 godina
Re: NLO-i u krađi hrvatske morske trave
hrvooje kaže...

Ovako se može pisat o svakom drugom članku jutarnjeg, indexa, ... To je kao da ja sad idem pisat da mikijev zabavnik nema veze sa stvarnim svijetom.

I još me nešto fascinira. Kako par novinski članaka i par komentara ispod odmah etiketiraju narod kao glup. Pa ja vjerujem da je 99,9% ljudi pročitalo naslov, odmahnilo rukom i otišlo dalje. Ovi što su se dali u komentiranje, vjerovatno ih se pola sprdalo. I tko se na kraju tu zapravo upecao ... Kako kaže Mat Damon u onom kockarskom filmu 'Ako za 5 min. ne nađeš naivčinu za stolom, onda si ti taj!'

Tocno tako - neki dan sam vidia naslov na monotor.hr, nesto u stilu "krugovi sluze za slijetanje vanzemaljaca"... Nastavia sam scrollat dalje u potrazi za pametnijom vijesti.

Unatoc tome, slazem se da je veci postotak naroda glup, jer da nije onda ne bi bilo toliko komentara tih vijesti i glupe novine ne bi imale za koga pisat gluposti...

Nema smisla ocajavat nad ljudskom gluposti jer je uvik tako bilo i uvik ce bit. Debili i neuki su u vecini iz jednostavnog razloga sto je lakse bit glupan...

16 godina

evo najpametniji komentar na koji sam naisa, od blogera Krule :)

O je*ote bager, pa u svakoj poljoprivredno uređenoj državi, vanzemaljci kad navrate ostave trag - krugove u žitu... jedino kod nas krugovi u moru! Doduše, nemamo se što ni čuditi kad žitnih polja ni nema.

Moš im zamislit face, njih 2 vanzemaljca u letećem tanjuru...

- Ajmo, crtaj krugove u žitu!!!
- Učem da ih crtam!?
- Pa u žitu, je*o li te načelnik sazvježđa Orion!
- O žito te jeb*lo, dajde mi ga pokaži!
- (gleda kroz prozor) Je*bo majku, stvarno nema žita!
- Pa štot ja velim!
- Kud sad krugove da crtamo?
- Po pi*ki maternoj... voz nas kući!
- Ajmo namoru nacrtat krugove?
- Namoru da udaramo krugove u žitu!?
- Pa da!
- Je*o me šef galaksije akos ti normalan!

I tako... kod nas i dalje po običaju ništa normalno nije pa čak ni us*ane krugove u žitu nemeremo dobit ka sav normalan narod neg ih naprdlo umore... e je*em te Svemiru! 

5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice