Nexus 6 iz LG-a

poruka: 33
|
čitano: 6.139
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Nexus 6 iz LG-a".
11 godina
neaktivan
Re: Nexus 6 iz LG-a
ranko091 kaže...
mastermax kaže...

Kao što rekoh, 7h screen on je kad ga normalno koristiš i to ti se od prilike prebaci na 40h+ na bateriji... kad bi gledao iskljucivo filmove, ili nešt čitao, screen on bi otisao preko 10h, al tada vrijeme na bateriji ne bi bilo 40h+,vec svega par sati... Naravno neces za to koristit mob, tako da ces u praksi ostat na tih 7h screen on i dva dana na bateriji..

nego vidim stalno stavljaš te 7h screen on, pa radi duže. pa ako je 10h radi kraće. šta je to neki prosjek trenutne potrošnje baterije? to neki app baca te podatke ili šta? nemam mob s androidom pa neznam. pitam.

Svaki android uređaj prati potrošnju baterije i aplikacije koje ju troše... Ne trebaš posebnu aplikaciju da bi vidio statistiku  potrošnje baterije... Dakle da ponovim, G2 ima u prosijeku 7h screen on i dva dana na bateriji sa jednim punjenjem i prosjecnim koristenjem(SMS,Pozivi,Internet,Fejs,malo igranja,eventualno jedan film)... 

16 godina
mastermax kaže...
Mitch kaže...
Ranko, pricam o Screen On vremenu, ni G2 nije nepokolebljiv ovdje.

LG G2 On screen time 7h 7m 54s

Na bateriji 42 sati 9minuta

Da, na 2G-u.

Upali H+ malo i drzi ga tako, ja jedva predem 5h i pol na G2, i jos 15-17h standbya max.

Zamijenio sam G2 sa Note 3, identicna situacija..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
11 godina
neaktivan
Mitch kaže...
mastermax kaže...
Mitch kaže...
Ranko, pricam o Screen On vremenu, ni G2 nije nepokolebljiv ovdje.

LG G2 On screen time 7h 7m 54s

Na bateriji 42 sati 9minuta

Da, na 2G-u.

Upali H+ malo i drzi ga tako, ja jedva predem 5h i pol na G2, i jos 15-17h standbya max.

Zamijenio sam G2 sa Note 3, identicna situacija..

Kod mene tele2 nema 3G, tako da moram bit na EDGE-u..., uostalom za youtube i skidanje imam wifi, pa mi 3G ne fali...Kad sam pak u Zagrebu, 3G opet upalim samo po potrebi, jer mi za fejs, pozive,poruke i glazbu ne treba 3G...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 21:58 (mastermax).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice