Naprednija Opera 11

poruka: 611
|
čitano: 144.744
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Naprednija Opera 11".
16 godina
Re: Naprednija Opera 11
ALVIN kaže...

Kada, koje godine se može očekivati da Opera počne prikazivati sve stranice kvalitetno poput Firefoxa ili IE, to je jedino što me trenutno o Operi zanima jer sam ju isprobao ?

Hvala

Opera je JEDINI browser koji poštuje sve internet standarde, a razlog tog   ''lošeg'' prikazivanja stranica nije u Operi nego u developerima stranica koji prilagode stranicu IE i FF (jer ih najviše ljudi koristi), a ne propisanim standardima. Zbog developera stranice se događa taj ''loš'' prikaz. Ako ne vjeruješ probaj iz same Opere maskirati Operu kao FF ili IE i vidjet ćeš da te stranice u takvom načinu rada izgledaju onako kako je developer zamislio

da bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
mind_challenge kaže...

Opera je JEDINI browser koji poštuje sve internet standarde, a razlog tog   ''lošeg'' prikazivanja stranica nije u Operi nego u developerima stranica koji prilagode stranicu IE i FF (jer ih najviše ljudi koristi), a ne propisanim standardima. Zbog developera stranice se događa taj ''loš'' prikaz. Ako ne vjeruješ probaj iz same Opere maskirati Operu kao FF ili IE i vidjet ćeš da te stranice u takvom načinu rada izgledaju onako kako je developer zamislio

Nije odgovor na moje pitanje kada al o.k...., valjda nikada...

Probao sam i maskiranj kad sam naletio na problematične stranice, nije pomoglo

Je, uglavnom Operi je cijeli svijet kriv samo oni nisu, pa nek onda iskopiraju IE , Firefox ili Chrome do kraja ako u tih par decenija nisu naučili kako da liče na ozbiljan browser.

16 godina
Naprednija Opera 11

lijepo sam ti rekao da nije Opera kriva, a ti i dalje po svom, ako nečeš koristiti nemoraš, nemoj postat više u ovoj temi i doviđenja

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ALVIN kaže...

Kada, koje godine se može očekivati da Opera počne prikazivati sve stranice kvalitetno poput Firefoxa ili IE, to je jedino što me trenutno o Operi zanima jer sam ju isprobao ?

Hvala

kada se prestaneš praviti blesav i ignorantan.

Molim

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
Naprednija Opera 11

Ja sam lijepo pitao kad se može očekivati, koje godine, dal ima informacija novih o tome, očito nema i ne zna se, mogli ste tako onda i napisati a ne kriviti sve stranice svijeta i slijepo se držati svoje Opere.

Na kraju krajeva zaboli me tko je kriv, dal pola svijeta ili Opera, činjenica je da ne pokazuje dobro stranice , i to je jedino bitno.

0 0 hvala 0
16 godina
ALVIN kaže...

Ja sam lijepo pitao kad se može očekivati, koje godine, dal ima informacija novih o tome, očito nema i ne zna se, mogli ste tako onda i napisati a ne kriviti sve stranice svijeta i slijepo se držati svoje Opere.

Na kraju krajeva zaboli me tko je kriv, dal pola svijeta ili Opera, činjenica je da ne pokazuje dobro stranice , i to je jedino bitno.

A ja ti lijepo kažem kad takvi tvrdoglavi budalaši poput tebe počnete poštivati propisane standarde, eto kada

15 godina
mind_challenge kaže... 

A ja ti lijepo kažem kad takvi tvrdoglavi budalaši poput tebe počnete poštivati propisane standarde, eto kada

Na pitanje se ne odgovara pitanjem, možeš reći neznam, kulturno.

Za IE, Firefox i Chrome se poštuju, Opera je crna ovca, uvijek bila i ostat će. I kao takva će imati svoje pastire.

15 godina
neaktivan
ALVIN kaže...
mind_challenge kaže... 

Na pitanje se ne odgovara pitanjem, možeš reći neznam, kulturno.

Za IE, Firefox i Chrome se poštuju, Opera je crna ovca, uvijek bila i ostat će. I kao takva će imati svoje pastire.

Pa zašto se mora tisuću puta govoriti jedno te isto!? Evo, ako hoćeš objasnit ću ti . Ja sam išao na seminare u algebre za web dizajn, i imali smo zadatak napraviti funkcionalnu web stranicu da bude optimizirana za spore veze, i da stranica bude kompatibilna sa a IE6 i FF. Naravno da se događalo da oba browsera NE prikazuju isto web stranicu. Na svakom boljem web servisu piše da stranica nije testirana sa određenim browserom, i da se preporuča da se koristi browser(i) sa kojim je testirana web stranica. 

15 godina
neaktivan
Re: Grooveshark problem
Ramo kaže...

Jesi probao ovu metodu? Ja sam odradio sve po uputama, ali ne radi. Mozda jer imam IE9? Uglavnom nista. Kad hocu slusati muziku, upalim GS na IE9 i radi bez problema.

Jesam, meni radi, i ja imam ie9:

grooveshark grooveshark
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 15:46 (Cevi).
15 godina
neaktivan
Naprednija Opera 11

Kako mogu ovaj gore dio posložiti da tabovi i izbornik budu u istom redu?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GigaGirl kaže...

Kako mogu ovaj gore dio posložiti da tabovi i izbornik budu u istom redu?

Instaliraš11 Clean skin i maximiziraš operu.

15 godina
neaktivan

Ma kužim to samo sam mislila da se može prebacit tabove.

17 godina
neaktivan

Misliš ovako? Ovo je defult...

ali mozes promjeniti u settings - advance - toolbars...

Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan

Da ali kad prozor nije max.

17 godina
neaktivan
Probaj naci u ovome sto sam rekao, meni se iskreno ne da pretrazivati sada ini fajlove ali 100% se moze napraviti to sto trazis...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan
Naprednija Opera 11

Jel zan netko želi mpreći na drugi Os i jel ima kakva caka da spremim ove stvari i dok instaliram drugi os mi se sve to vrati?(passwordi,onaj speed dial imam tamo puno stvari,itd)?

PS3 ID- http://gamercards.exophase.com/111351.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Jel zan netko želi mpreći na drugi Os i jel ima kakva caka da spremim ove stvari i dok instaliram drugi os mi se sve to vrati?(passwordi,onaj speed dial imam tamo puno stvari,itd)?

Koristi Opera Link

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Naprednija Opera 11
Ljudi, evo, nov sam sa Operom pa može mala pomoć? Ovako, postoji li koji dodatak, kao što to ima Mozilla, za skidanje video sadržaja sa bilo koje stranice, znači i sa Youtubea, ali i sa bilo koje druge? Hvala na pomoći!
Jučer gledam sliku naroda, baca cvijeće po herojima, a već sutra pobjednike sude, prodaše ih za Judine škude.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako misliš na VideoDownloadHelper za firefox, takva zamjena na Operi još uvijek ne postoji (ili ju ja još nisam našla). Eventualno možeš u adresni bar upisati about:cache i tamo pogledati ako ti je ostao video i izvući ga.

The more you live, the less you die. (Janis Joplin)
17 godina

Ne znam za druge stranice, ali imas za youtube najbolji downloader koji postoji. Fastest tube ti u youtube doda dugme ispod videa kojim skidas video, a mozes i birati rezoluciju. Odlicna ekstenzija, koju svatko treba imati tko koristi operu.

14 godina
neaktivan
Opera je zakon :)
15 godina
neaktivan
darker123 kaže...
Opera je zakon :)

{#}

Čekaj da ti dođe suprotni tabor.

17 godina

imam pitanje o Linku pošto ga nisam previše koristio..

dakle, ja kad ga aktiviram, on mi poskida tj sinkronizira se s mojim podacima sa mog opera profila..

to mi je jasno.. no, kako da ja ažuriram svoj profil na netu na način da apdejtam speed dial, favorite, passworde i slično? da li Link kuži koji mi je primarni kompjutor ili mu je sve isto? hvala..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
nixass kaže...

imam pitanje o Linku pošto ga nisam previše koristio..

dakle, ja kad ga aktiviram, on mi poskida tj sinkronizira se s mojim podacima sa mog opera profila..

to mi je jasno.. no, kako da ja ažuriram svoj profil na netu na način da apdejtam speed dial, favorite, passworde i slično? da li Link kuži koji mi je primarni kompjutor ili mu je sve isto? hvala..

Ne sinkronizira se s tvojim profilom, nego njega sinkronizira s računalom, tj. Operinim postavkama i spremljenim stvarima. Automatski se update-a. Svi su mu kompovi isti, dakle gdje god da ga uključiš, tamo će prebaciti tvoje postavke, čak i na mobitel.

17 godina

a kako ažurirati taj materijal koji već je na serveru, ne želim da mi na kompu već postojeće stvari zmrda.. 

dakle, ja želim opera->opera link, a ne opera link->opera..   ako me kužiš .. jer, glupo je da server pamti samo ono što sam prvo stavio na njega..

btw, upravo sam napravio sinkronizaciju i meni se sinkronizirala opera sa serverom a ne server sa operom.. to me muči

16 godina
nixass kaže...

a kako ažurirati taj materijal koji već je na serveru, ne želim da mi na kompu već postojeće stvari zmrda.. 

dakle, ja želim opera->opera link, a ne opera link->opera..   ako me kužiš .. jer, glupo je da server pamti samo ono što sam prvo stavio na njega..

btw, upravo sam napravio sinkronizaciju i meni se sinkronizirala opera sa serverom a ne server sa operom.. to me muči

Mislim da kada odeš na Opera link profil, možeš obrisati stare unose. Uostalom ako nisi siguran, obrati se njihovom supportu.

17 godina
Naprednija Opera 11

Mislim da se opera automatski sinkronizira kad se gasi. Meni se par puta dogodilo da ugasim operu, pa mi par sekundi stoji please wait while opera syncronises ili tako nesto. Uglavnom mislim da svaki put kad ju gasis spremaju se promjene na server.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Naprednija Opera 11

Jel ima neki add-on osim abdock-a da mi sprječava iskakanje prozora?..

blacky

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blackchoco kaže...

Jel ima neki add-on osim abdock-a da mi sprječava iskakanje prozora?..

Koristim Fanboy url filter. Ne usporava browsanje, 90% oglasa uklonjeno i možeš sam nadodavati pravila.

15 godina
neaktivan
Naprednija Opera 11

Pitanje: Kako u Operi vidjeti spremljene lozinke?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice